Desna (baza Aviator) 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Bāze atrodas Aviatoru bāzes teritorijā priežu mežā. Ēka ir renovēta un neliela blakus teritorija. Desnas upe atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā. Bāzes ēkā atrodas bārs un ēdamistaba-dzīvojamā istaba ar kamīnu. Aukstā laikā ēka tiek apsildīta.Vairāk →
аватар Remidios
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja vē laties atpū sties dabas tuvumā un tajā paš ā laikā netē rē t spē kus tā lā ceļ ojumā , š is ir labs risinā jums. Labi aprī kota virtuve var bū t arī jū su priekš rocī ba, ja vē laties gatavot pats un ar saviem produktiem. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties dabas tuvumā un tajā paš ā laikā netē rē t spē kus tā lā ceļ ojumā , š is ir labs risinā jums. Labi aprī kota virtuve var bū t arī jū su priekš rocī ba, ja vē laties gatavot pats un ar saviem produktiem.

Bā zē ir: tenisa galds, pirts, biljards, š arko duš a, ā ra dž akuzi bē rniem, rotaļ u laukums paš iem mazā kajiem, neliela zvē rnī ca ar truš iem, vairā kas koka lapenes, kur paē st vai vienkā rš i labi pavadī t laiku . Vē sā kajam gadalaikam ē kā ir viesistaba ar kamī nu. Dzī vojamā istabā var atrast galda spē les, sintezatoru, mū ziku. centrs, dvd filmas un protams TV.
Bā zes teritorija neliela, norobež ota ar ž ogu, teritorijā var satilpt attiecī gi 7 maš ī nas atbilstoš i telpu skaitam.
Bā ze celta ne tik sen, tā pē c labs remonts un viss jauns.
Luksusa numuri atš ķ iras no "junior suite" numuriem ar to, ka tie ir plaš ā ki un gaiš ā ki, un tiem ir balkons. "Junior suite" numuri ir nedaudz drū mi - istabā viens mazs logs, un logs no virtuves paveras uz kopē jo koridoru.
Luksusa numurā ir (junior suite ar vienā du aprī kojumu): TV, dvd atskaņ otā js, ventilators, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, gā zes plī ts, trauku komplekts, stikls/glā zes, katli, virtuves naž i, galda piederumi un visi virtuves piederumi. (dē ļ u grieš ana, rī ve, drushlyak utt. ). Viss aprī kojums pā rsvarā ir no Rainfordas.

Ir arī mī nusi! Bā zes vadī tā js ir draudzī gs cilvē ks, sabiedrisks un viesmī lī gs un negribē tu viņ u aizvainot, bet ne pā rā k glī ts. Un tā kā bā zē ir viens, tad viņ š dara pilnī gi visu: tī ra, dzē š , sagatavo un veic visus bā zes uzturē š anas darbus, vienlaikus gan pirtnieks, gan masā ž as terapeits.
Istabas nav ī paš i tī ras, ī paš i virtuve un duš a ar tualeti. Mē s iztē rē jā m apmē ram 1, kad ievā cā mies.
5 stundas tī rī š anai, lai justos ē rti. Pirms sā kat kaut ko lietot, vispirms tas ir jā nomazgā . Bija sajū ta, ka nopietni tī ra tikai tie, kas tur dzī vo, un, ja paveiksies pē c kā rtī giem cilvē kiem ierasties istabā , tad paveiksies.
Otrs mī nuss ir tas, ka vieta ir skaista, tā pē c notiek aktī va lauku mā ju attī stī ba. Netā lu no bā zes tikko tika celtas 2 mā jas, un tas bija jū tams, jo, tuvojoties bā zei, veidojums bija izkaisī ts. materiā liem, un tad sā kā s trokš ņ ains darbs pie flī ž u vai akmens grieš anas, turklā t no tā lidoja spē cī gi putekļ i un nepatī kama smaka. Ne visu laiku, bet tā bija.

Daba: priež u mež s, upe, pļ avas. Daž i cilvē ki. Upe nav Desna, bet gan pieteka vai atzars. Iepriekš tas bija kuģ ojams, lī dz tika uzbū vē ts augstā ks dambis. Vasarā ir laivu un katamarā nu noma.
База База Хороший отдых База Река Номер Номер Номер


iemiesojums Ma-Xi-Ma
Es vēlētos uzzināt jūsu tarifus.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums MIK66
GRIBU ATVAĻINĀT KOPĀ ĢIMENI
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums bav
Mēs plānojam divas dienas atpūsties bāzē. Ir interese pavadīt atvaļinājumu makšķerēšanai. Lūdzu, pastāstiet, kurā vietā ir iespējams dotais atvaļinājums un ar ko varam rēķināties, ja atpūtīsimies no 06.06.09.-06.08.2009, kā arī dzīves apstākļus
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums desnapapirus
‹ Viesnīca Desna (baza Aviator) 2*

База находится на территории базы Авиатор в сосновом лесу. Здание с ремонтом и небольшой прилегающей территорией. До реки Десна 15 мин ходьбы. В здании базы бар и столовая-гостиная с камином. В холодную погоду здание отапливается.

Viesnīcā

Каминный зал, сауна, бильярдная, теннис, детская площадка.

Telpu apraksts

База состоит из шести 3-4 местных номеров (всего 1 «люкс +», 2 «люкс» и 3 «полулюкс»).

Istabās

Обставленная спальня (двуспальная кровать, диван, односпальная кровать, ТВ с DVD проигрывателем), оборудованная кухня (мягкий уголок, маленький телевизор, холодильник, газовая плита, микроволновая печь, электрочайник, кухонная утварь и посуда), прихожая с большим гардеробом и санузла (душевая, туалет, умывальник). Предоставляется постельное белье и банные полотенца. Постоянно горячая и холодная вода.

Adrese с. Воропаев, Вышгородский р-н
Tālruņi: +38 (044)223-98-22
Tīmekļa vietne: Desna (baza Aviator)
FAQ