Jautājums o Vilkovo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
15 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kā nokļūt Snake salā?
Vai ir ekskursijas uz Čūsku salu? Vai ir iespējams tur ierasties uz dienu vai divām? Izlasīju, ka tur ir kaut kāda viesnīca, vai varu rezervēt? Vai vispār ir kāds sakars? Un vai ir pludmale?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-05-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар brigantina35
Kopumā nokļūšana salā ir diezgan sarežģīta, nav noteikti maršruti. Vienīgais veids, kā nokļūt salā ir ar departamenta helikopteru, kas tiek darīts tikai nepārvaramas varas situācijās, tāpēc tas ir gandrīz nereāls uz Kasatka kuģa, kas pieder komunālajam uzņēmumam Ostrovnoye, un atkarībā no laikapstākļiem dodas tālāk. vidēji reizi 2 nedēļās.
Kā nokļūt Odesā no Kijevas - domāju, ka nav vērts skaidrot, no turienes virzienā uz Izmailu uz Spasskoje ciemu, no turienes jāgriežas uz Vilkovas pilsētu - Ukrainas Venēciju Donavas deltā, pilsētas vecajā daļā. ielu vietā - kanāli, pie ieejas šajā pilsētā ir piestātnes, ko sauc par bāzi "Bazarchuk" no turienes un sākas "Kasatka". Par izbraukšanas datumu un laiku labāk uzzināt iepriekš pa tālr. Parasti kuģis turp dodas piektdien vai sestdien. Jūras šķērsošana ilgst aptuveni 4-6 stundas atkarībā no laikapstākļiem. Apmēram 1-1,5h kuģis kuģo tikai pa Donavas deltu, pēc izbraukšanas atklātā jūrā var daudz papļāpāt.
аватар Slav1
Labs jautājums, es arī gribu uz turieni. Es biju Vylkovā - līdz mēs tur nokļuvām, viņi gandrīz nogalināja automašīnu
аватар Slav1
2600 UAH tur biļete
аватар xeops
Vai jums ir Kasatka tālrunis?
Vai kuģis nakšņo tur, uz "Čūskas"? Vai uz priekšu un atpakaļ un viss? Es noteikti nevēlos tur palikt 2 nedēļas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vilkovo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Vilkovo Zatoka
vēl
vēl