Jautājums o Truskaveca

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
717 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Tūroperators "Balneo-tour" (Truskaveca), kā viņš sevi pierādīja? Vai viņš ir uzticams? Vai iepriekš pārskaitītā nauda tiks zaudēta?
Tūroperators "Balneo-tour" (Truskaveca), kā viņš sevi pierādīja? Vai viņš ir uzticams? Vai iepriekš pārskaitītā nauda tiks zaudēta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2018-10-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар moskva2
Sveiki. Tagad internetā ir daudz vietņu, kas piedāvā savus pakalpojumus dzīvokļu, viesnīcu, viesnīcu, hosteļu rezervēšanai dažādās pilsētās. Ja veicat pieprasījumu meklētājprogrammā, parādīsies daudz vietņu, kas piedāvā savus pakalpojumus. Personīgi apskatot tūroperatora Balneo-tour vietni, neatradu nevienu dokumentu, kas apliecinātu tiesības rezervēt objektus Truskavecā. Nav konkrētu pierādījumu, kas apstiprinātu tiesības uz šādas darbības veidu, nav pat fiziskas vai juridiskas personas valsts reģistrācijas apliecības - un tas ir uzticamības pamats. Nav reālu atsauksmju par vietnes uzticamību. Tāpēc pirms naudas pārskaitīšanas:
- lūgt viņiem dokumentus, kas apliecina darbības veidu;
- pārliecinieties, kam tieši jūs pārskaitāt savu naudu, un šim cilvēkam ir jābūt Balneo-tūres darbiniekam.
Uzticamības piemērs ir arendaplus vietne, jo tajā ir visi dokumenti https://arendaplus.lviv.ua/static/reservation un tad nav biedējoši pārskaitīt naudu.
Pirms naudas pārskaitīšanas vienmēr pārliecinieties, kam un par ko jūs to pārskaitāt. Turklāt Balneo tūres vietā pat nav norādīti šīs skaistās vietnes izveides datumi.
аватар Balneo-Tour
Sveiki!
Pirmkārt, paldies par jūsu jautājumiem un interesi par mūsu uzņēmumu. Diemžēl mūsu laikā internetā un patiešām daudz negodīgu uzņēmumu, kas ņem avansu par precēm un pakalpojumiem - no sadzīves priekšmetiem līdz nekustamajam īpašumam, un pēc tam pazūd vai "bankrotē".
Balneo-Tour darbojas Truskavecas, Skidnicas, Moršinas un Zakarpatijas tirgos kopš 2016. gada sākuma un šajā īsajā laika posmā ir spējis iegūt līdera pozīcijas. Mūsu apmierinātie klienti ir tūkstošiem tūristu no Ukrainas, Baltkrievijas, Moldovas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Polijas, Kanādas un citām valstīm. Mums kā nevienam citam rūp sava reputācija, jo ārzemju viesu acīs iztēlojamies ne tikai sevi, bet arī savu valsti.
Tūrismā, lai aizsargātu patērētāju tiesības, pastāv tūrisma operatoru saistību bankas garantijas jēdziens. Pielikumā - mūsu bankas garantija. Ja jums ir kādi jautājumi - mēs ar prieku atbildēsim:
+38 (03247) 5 05 77
+38 (095) 649 55 77
+38 (097) 649 55 77
+38 (063) 649 55 77
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Truskaveca
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl