Viktor 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.610
№12 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.2 Numurs
7.9 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.7 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Sanatorija "Victor" atrodas Truskavecas pilsētas centrā, parka zonā, tikai dažu soļu attālumā no šādiem pieminekļiem un objektiem: centrālā laukuma, poļu baznīcas, suvenīru tirgus. Turklāt pastaigas attālumā atrodas zemāka sūkņu telpa. Paredzēts 120 viesu uzņemšanai.Vairāk →
аватар Chysuk-Srysuk
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca! 1. Lielisks personā ls, prasmī gs, atsaucī gs, uzmanī gs un ļ oti pieklā jī gs un sirsnī gs! 2. Lielisks ē diens, man ir divi bē rni, tā pē c gribu teikt, ka ir ē rti, pē c pieprasī juma, virtuvē gatavo ko bē rni ē d 3. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca! 1. Lielisks personā ls, prasmī gs, atsaucī gs, uzmanī gs un ļ oti pieklā jī gs un sirsnī gs! 2. Lielisks ē diens, man ir divi bē rni, tā pē c gribu teikt, ka ir ē rti, pē c pieprasī juma, virtuvē gatavo ko bē rni ē d 3. Tī rī š ana katru dienu 4. Procedū ras ļ oti labas un personā ls lielisks. bet kad viņ i atbrauca, bija vī luš ies un ā tri meklē ja citu, nejauš i atrada internetā un ir ļ oti gandarī ti, ka ieradā s š eit, iesaku visiem!! ! Atraš anā s vieta ir lieliska, izejot no viesnī cas atrodaties parkā ! Un ja mē s kā dreiz brauksim uz Truskavecu, tad tikai š eit!! !
аватар krnik1971
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi atpū tā s š ajā privā tajā sanatorijā "Victor" 4 *. Diemž ē l neko labu nevaru uzrakstī t, izņ emot draudzī go personā lu pā rtikas blokā . Administratoriem ir niķ ī ga attieksme pret atpū tniekiem. Sanatorijā ir vairā ki stā vi – nav lifta, vai vismaz lifta. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s š ajā privā tajā sanatorijā "Victor" 4 *. Diemž ē l neko labu nevaru uzrakstī t, izņ emot draudzī go personā lu pā rtikas blokā . Administratoriem ir niķ ī ga attieksme pret atpū tniekiem. Sanatorijā ir vairā ki stā vi – nav lifta, vai vismaz lifta. Skaņ as izolā cija starp telpā m un koridoriem ir gandrī z nulle. 4. stā vā izmitinā ti veci cilvē ki, kuri tik tikko spē j kustē ties. Telpas tiek tī rī tas reti un slikti. Sanatorijā tiek nodroš inā ti daž i medicī nas pakalpojumi, fizioterapija un ū dens procedū ras, esiet gatavi tam, ka daž as ierī ces pā rslē gsit pats. Spa centrs ir baseins ar izmē ru 4 * 10 metri un somu pirts 4 personā m. Jautā jums administratoriem - ko tur var darī t divas stundas dienā , kuras iedalī tas luksusa istabā s un iekļ autas dzī ves dā rdzī bā ? Ē dienu bufete ir tikai viens nosaukums. Cilvē kam nav izvē les.
Cilvē ki, kas ē d zivis un jū ras veltes – viņ iem tur nav ko ē st. 12 dienu laikā zivs tiek pagatavota tikai vienu reizi un pē c tam pā rgatavota.
аватар Poddubnaya.82
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. ! ! ! Sā kā s ar ciemoš anos pie terapeita, meitene ar nemitī gu smaidu un neko nesaprotoš u, tikš anos sarunā jā m paš i......Procedū ras visas uz nekvalitatī va aprī kojuma, kur nevar aiziet visur ietaupī jums , saimnieks mantkā rī gs, to var redzē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. ! ! ! Sā kā s ar ciemoš anos pie terapeita, meitene ar nemitī gu smaidu un neko nesaprotoš u, tikš anos sarunā jā m paš i......Procedū ras visas uz nekvalitatī va aprī kojuma, kur nevar aiziet visur ietaupī jums , saimnieks mantkā rī gs, to var redzē t..... un pat personā ls smaida..... Ē diens ir atseviš ķ s jautā jums, kam nebija laika tam Izsalkuš ajam....jocī gi un grē cī gi. . . in vispā r, tas nav č etras zvaigznes, bet viena..... Neiesaku nevienam, jo ​ ​ ir ar ko salī dzinā t ! ! ! Pat par mazā ku naudu. Tā du alkatī bu, neskatoties uz to, ka cilvē ki ceļ o, es vē l neesmu redzē jis ! ! !
аватар v.lebedkina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pā rcē lā mies 2017.  gada augustā . Reģ istrē š anā s bija ā tra. 2 istabu istaba kā rtī ga un tī ra. Numurā ir 2 televizori, ledusskapis, gaisa kondicionieris. Tī rī ts katru dienu, gultas veļ a biež i mainī ta. Ā rstē š ana uz "4". … Tomēr ▾ Pā rcē lā mies 2017.  gada augustā . Reģ istrē š anā s bija ā tra. 2 istabu istaba kā rtī ga un tī ra. Numurā ir 2 televizori, ledusskapis, gaisa kondicionieris. Tī rī ts katru dienu, gultas veļ a biež i mainī ta. Ā rstē š ana uz "4". Lielu jautā jumu rada galvenā ā rsta profesionalitā te. Personā ls cenš as. Pā rtika nav diē tiska. Man nepatika, ka ē diens nav paredzē ts cilvē kiem ar gremoš anas traucē jumiem. Man patika personā la attieksme pret direktoru. Paldies par palī dzī bu un atsaucī bu. Bet nā kamreiz izvē lē š os sanatoriju ar diē tisku galdu.
аватар t.kosmachevskaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca nav slikta, tī ra, bet istabas tī ra, varē tu teikt, negribī gi, reizē m var staigā t visu pirmo dienas pusi, bet istabā neieskatī jā s. Tiklī dz jū s nolemjat atpū sties, kļ ū st nepiecieš ams sakopt. Bet to var piedzī vot. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, tī ra, bet istabas tī ra, varē tu teikt, negribī gi, reizē m var staigā t visu pirmo dienas pusi, bet istabā neieskatī jā s. Tiklī dz jū s nolemjat atpū sties, kļ ū st nepiecieš ams sakopt. Bet to var piedzī vot.
Kas attiecas uz ē damistabu, ar tā saukto "bufeti", tā ir parodija. Ja dodaties ē st apmē ram divdesmit minū tes pē c tā s atvē rš anas - pilnī ga garantija, ka saņ emsiet tikai ē diena atgriezumus. Turklā t ir sajū ta, ka trauku ir par maz, gaidi, kad nomazgā sies, izņ em vairā kus š ķ ī vjus, atkal var nepietikt. Par gaļ u var neatcerē ties, to var ē st tikai tie, kas ieskrē ja pirmie, pā rē jo atstumjot. Viņ i savā c kalnus uz š ķ ī vja: viens š ķ ī vis gaļ ai, otrs salā tiem, treš ais...un tā tā lā k. Un, lai gan ir daļ a no tā , ka tas paliks uz š ķ ī vja, galvenais, ka man izdevā s to atņ emt citiem! Vakarā biež i novē rojama š ā da aina - stā v pie š ķ ī vja ar cepumiem ar paku, tiklī dz to atstā j, tad viss š ķ ī vja saturs izkrī t somā un viesis lepni dodas uz istabu. Secinā jums - ja ir tā ds viesu kontingents, manuprā t, lietderī gā k galdus klā t ar porciju traukiem, lai nebū tu kā rdinā juma mē ģ inā t paē st č etriem kaimiņ iem par vienas biļ etes cenu.
Ar visu pā rē jo, arī ar ā rstē š anas kvalitā ti, var samierinā ties. Ierodoties š eit, jū s gatavojaties, pirmkā rt, ā rstnieciskā ū dens saņ emš anai.
аватар mashek
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Numurs: Viņ i dzī voja divistabu "junior suite" numurā. Pirms brauciena lasī ju daudz atsauksmju: sū dzē jā s par gultā m, dvieļ iem, tualetes papī ra trū kumu. Neko tā du neesam saskā ruš ies. Istaba ir tī ra, gultas ir normā las, istabas ir uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. … Tomēr ▾ Numurs:
Viņ i dzī voja divistabu "junior suite" numurā.
Pirms brauciena lasī ju daudz atsauksmju: sū dzē jā s par gultā m, dvieļ iem, tualetes papī ra trū kumu. Neko tā du neesam saskā ruš ies. Istaba ir tī ra, gultas ir normā las, istabas ir uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. Istaba pilnī bā atbilst fotoattē lam. Katrā numurā ir televizors. "Dzī vojamā istabā " - dī vā ns (ļ oti neē rti sē dē t). No traukiem nav tē jkannas, karafes un 2 glā zes. Lai istabā dzertu tē ju, ar karafei reģ istratū rā jā iet pē c verdoš a ū dens.

Uzturs:
Manuprā t, vā jš.
Plaš s graudaugu klā sts))) un 2 gaļ as ē dieni, salā ti: vā rī tas bietes, svaigi rī vē ti burkā ni, kā posti ar gurķ u pē dā m)). Brokastī s arī piena putra, desa, vā rī ti desu gabaliņ i. Pusdienā s 3 veidu zupas. Reizē m ir kā ds olivjē un salā ti ar krabju nū jiņ ā m, bet tie tiek ā tri izjaukti.
Ja nokavē.15-20 minū tes, gaļ u un salā tus nevar noķ ert, paliek tikai putra.
Kas man ļ oti nepatika: ē diena trū kuma sajū ta.

Pirms katras ē dienreizes cilvē ki uz 5 minū tē m pulcē jas pū lī pie ē damistabas durvī m, un, tiklī dz ielaiž as, visi viens otru grū st un grā bj gaļ u utt. . Cilvē ki krā j pā rtikas kalnus, kas nereti paliek uz š ķ ī vjiem. , un tiem, kas piegā ja vē lā k, ar to vairs nepietiek.
Periodiski pagatavojiet papildu nelielas gaļ as porcijas (bet nav garantijas, ka pietiks).

Garš ī gi svaigi rullī š i, cepumi utt.
Dzē rieni ietver rabarberu kompotu, ž eleju, limonā di, tē ju un kafiju.

Baseins:

Izmē rā diezgan pieticī gs. Pasludinā ts par peldbaseinu ar jū ras ū deni, neizmantojot hloru.
Bet meitene no personā la, jautā ta par dezinfekciju, teica, ka papildus sā lim periodiski tiek pievienots hlors.
Acī mredzot tī ra ļ oti reti, mazgā š anā s tur acī mredzot nebija dzirdama, jo baseina stū ros zem ū dens var redzē t milzī gas netī rumu kaudzes. Netī rumi karā jas arī no gaisa kondicionē š anas restē m.
Turklā t baseins pastā vī gi ir pā rpildī ts ar cilvē kiem, neskatoties uz aizliegumu lē kt no sā niem, protams, visi lec, un apsmidzina visus citus ar ū deni. Vispā r tā ds prieks.

Vē l viens interesants punkts: baseinā jums ir jā pierakstā s uz pieņ emš anu un jā saņ em kupons uz noteiktu laiku. Reģ istratū rā precizē ja - varat iet. Aizgā ja uz istabu, pā rģ ē rbā s, nā c pē c taloniem - baseins aizņ emts. Izrā dā s, ka sanatorijas direktors š ajā laikā vē lē jies peldē ties un tā pē c visi atpū tnieki lidojumā.

Citreiz pierakstī jā mies reģ istratū rā , administratore teica, ka stundas vietā mums ir tikai 40 minū tes, jo pē c tam bū s daudz cilvē ku un vietu nav. Kad izgā jā m no baseina - tas bija tukš s. Izrā dī jā s, ka viņ a un viņ as bē rni nolē ma peldē ties tukš ā baseinā un tā pē c nevienu citu neierakstī ja. ))))

Procedū ras:

Ieelpoš ana tika nozī mē ta. Ļ oti neē rti par inhalatora dezinfekcijas trū kumu.
Mans jautā jums par to, kā sterilizē t, tika atbildē ts - fizioloģ iskais š ķ ī dums (sā ls). Man inhalatoru tikko nomazgā ja zem krā na. Pat ja to pē c tam mē rcē ja sā ls š ķ ī dumā , ar to joprojā m nebija pietiekami. Un, ā rstē joties, jū s varat saslimt ar infekcijas slimī bu (! )

Internets:

Patī kami pā rsteidza stabilais wi-fi istabā (dzī voju 1. stā vā blakus reģ istratū rai, varbū t tā pē c)
аватар svurud231979
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Es pats esmu no Poltavas! Ilgi izvē lē jos, kur doties atpū sties un dziedinā ties! Apstā jā s pie vannas istabas. Viktors! Biju ļ oti pā rsteigts, ka mū s sagaidī ja dzelzceļ a stacijā . Pirmā , kas satikā s pie sanatorijas ieejas, ir administratore Marija Mihailovna! Ļ oti zinoš s un izpalī dzī gs menedž eris! Viss tika izskaidrots un parā dī ts! Tā bija mana pirmā reize kū rortā ! Kū rorts jau ir atjaunots un viss ir vienkā rš i krā š ņ s! Zviedru galds! Ā rstē š anas cena rezidentiem ir par 30% lē tā ka nekā citiem! No sevis varu teikt, ka biju apmierinā ta! Redzē t tos arī nā kamgad! ES iesaku!! ! !. … Tomēr ▾ Sveiki! Es pats esmu no Poltavas! Ilgi izvē lē jos, kur doties atpū sties un dziedinā ties! Apstā jā s pie vannas istabas. Viktors! Biju ļ oti pā rsteigts, ka mū s sagaidī ja dzelzceļ a stacijā . Pirmā , kas satikā s pie sanatorijas ieejas, ir administratore Marija Mihailovna! Ļ oti zinoš s un izpalī dzī gs menedž eris! Viss tika izskaidrots un parā dī ts! Tā bija mana pirmā reize kū rortā ! Kū rorts jau ir atjaunots un viss ir vienkā rš i krā š ņ s! Zviedru galds! Ā rstē š anas cena rezidentiem ir par 30% lē tā ka nekā citiem!
No sevis varu teikt, ka biju apmierinā ta! Redzē t tos arī nā kamgad!
ES iesaku!! ! !
аватар televnyi
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vietne norā da, ka sanatorijas-kū rorta kompleksam "Victor" ir 4 **** kategorija. Absolū ti meli. Viņ u vestibilā karā jas parastā "naktsmī tne", sertifikā ts par iedalī š anu kategorijā s. Ā rstē š ana. Ieceltais ā rstē još ais ā rsts vispirms sā ka piedā vā t uztura bagā tinā tā jus "par pieņ emamā m cenā m", kas palī dzē s "tikt galā ar visā m kaitē m", kas liecina par viņ a nekompetenci un kvalifikā ciju. … Tomēr ▾ Vietne norā da, ka sanatorijas-kū rorta kompleksam "Victor" ir 4 **** kategorija. Absolū ti meli. Viņ u vestibilā karā jas parastā "naktsmī tne", sertifikā ts par iedalī š anu kategorijā s.
Ā rstē š ana. Ieceltais ā rstē još ais ā rsts vispirms sā ka piedā vā t uztura bagā tinā tā jus "par pieņ emamā m cenā m", kas palī dzē s "tikt galā ar visā m kaitē m", kas liecina par viņ a nekompetenci un kvalifikā ciju. Medicī nas "korpuss", ja to vispā r var saukt par "korpusu", ir darbinieki baltos mē teļ os, kas brī vajā laikā sē ž koridorā uz soliņ a, nelaiž ot rokas no tā lruņ iem un enerģ iski augš ā apspriež jaunā kā s ziņ as. no viņ u balsī m. Brī vajā dienā , kad personā ls netiek ī paš i uzraudzī ts, no procedū ru telpas var sajust smarž ī go ceptu kartupeļ u un marinē tu gurķ u smarž u - likumī gas pusdienas. Ē ka tiek remontē ta, tā pē c ap to staigā celtnieki netī rā s drē bē s, pā ris reizes bija jū tama cigareš u dū mu smaka no telpā m, kuras viņ i remontē .
Skaitļ u fonds. Istabas ir tī ras, uzkopš ana notiek katru dienu, tikai š ampū ns vai duš as ž eleja bija jā lū dz no istabenes, vienu reizi ierodoties - un ar to jums pietiek. Vietnē deklarē tā s vienreizē jā s lietoš anas č ī bas vispā r nebija pieejamas. Redzams, ka personā lam ir virspusē jas zinā š anas par darbu viesnī cā , jo atkal kliedzieni, telefona sarunas, viesnī cas vestibilā var sastapt santehniķ i sē ž am uz dī vā na utt. Viesnī cas gaiteņ os daž as vecas gultas, paklā ji ruļ ļ os, ​ ​ lupatas ž ū st, nemitī gi vairā ties no spaiņ iem, mopiem, putekļ u sū cē jiem, atkritumu maisiem.
Pirts un baseins - cienī gi, iekļ auts istabas cenā , bet dvieļ i tika izdalī ti saplē sti, tas ir tikko izmazgā tas lupatas (vecā s lupatas). Acī mredzot administrā cija nezina, ka baseinu apmeklē tie paš i viesi kā visur citur, un veļ ai ir jā sakrī t.
Restorā ns. Ē diens normā ls, personā ls draudzī gs, bet te diemž ē l bija "muš a smē rē ", pē dē jā dienā salā tos atteicā s mati.
Viesnī ca ir pilna ar tū ristiem no Vidusā zijas un no bijuš ā s PSRS valstī m, visticamā k, viņ i maz zina par apkalpoš anu viesmī lī bas nozarē , daudzi uzskata, ka salī dzinoš i zemā cena par izmitinā š anu atbilst lī menim, bet tas tā nav. Jebkurā izmitinā š anas vietu kategorijā no 1 * lī dz 5 ***** ir jā bū t pakalpojumam, un tas nenozī mē , ka, ja tas ir lē ts, tad attiecī gi jū s saņ emsiet pakalpojumus "nē ". Viesnī cas administrā cija par to acī mredzami nezina, un, ja zina, tā to nedara.
аватар Svet_la_na
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vilcinā jā s par privā to sanatoriju. Bet cenas mū s vilinā ja. Man viss ļ oti patika. Internetā lasī jā m negatī vas atsauksmes, tač u no savas pieredzes pā rliecinā jā mies, ka cilvē ki raksta daudz. Mē s palikā m karaliskajā istabā . … Tomēr ▾ Vilcinā jā s par privā to sanatoriju. Bet cenas mū s vilinā ja. Man viss ļ oti patika. Internetā lasī jā m negatī vas atsauksmes, tač u no savas pieredzes pā rliecinā jā mies, ka cilvē ki raksta daudz. Mē s palikā m karaliskajā istabā . Sā kumā vanna pie gultas tika uztverta neviennozī mī gi, bet mans vī rs un es sajutā m visas š ā das vienoš anā s priekš rocī bas))) Romantika ir garantē ta. Ē diens garš ī gs un pietiekams. Zaudē ja 3 kg. Tā tad tas tika iecerē ts))) Iesim vē lreiz. Vannas istaba gaida
аватар ptr2012
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man personī gi patika. Jauka vienvietī ga istaba. Tī ri. omulī gi. jā.2 dvieļ i. nu ko. Es vienmē r nesu savē jo no mā jā m. tualetes papī rs vienmē r tika ievietots vannas istabā . bet es domā ju, ja es to bū tu nopircis, es nebū tu bankrotē jis. … Tomēr ▾ Man personī gi patika. Jauka vienvietī ga istaba. Tī ri. omulī gi. jā.2 dvieļ i. nu ko. Es vienmē r nesu savē jo no mā jā m. tualetes papī rs vienmē r tika ievietots vannas istabā . bet es domā ju, ja es to bū tu nopircis, es nebū tu bankrotē jis. pā rtika ir normā la. Ņ emot vē rā , ka ievē roju diē tu, arī man viss derē ja. ar procedū rā m baigi saspringts, viss ir samaksā ts, bet gā ju dzert ū deni un gā ju pastaigā ties, izklaidē ties. ekskursijas ir lieliskas. uzņ ē mums kopumā bija super. kopumā esmu apmierinā ts. viesnī ca centrā . viss ir blakus. ū dens vienmē r bija karsts. personā ls ir pieklā jī gs. ko vē l dara. un nelielas neatbilstī bas ir visur, pat super viesnī cā s. Vispā r, kurš nolemj iet, iet viegli. neuztraucies. no traukiem istabā ir tikai 2 glā zes, un kā pē c vairā k? bet pē c pieprasī juma atveda vā zi ziediem. vispā r septembrī atkal ieš u uz "Viktoru".
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий «Виктор» находится в самом центре города Трускавец, в парковой зоне, всего в нескольких шагах от следующих памяток и объектов: центральная площадь, польский костёл, сувенирный рынок. Кроме того, в нескольких минутах ходьбы расположен нижний бювет. Рассчитан на приём 120 отдыхающих.

Viesnīcā

Бювет минеральной воды Моршинского месторождения с источника №6. Бассейн с морской солью.

Заказ билетов, швейцар, консьерж, услуги такси, услуга «Будильник», бесплатный трансфер в г. Трускавец.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Водная аэробика.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

7 люксов, 12 полулюксов, 17 двухместных однокомнатных номеров и 20 одноместных номеров.

Adrese 82200 Трускавец ул. Суховоля 19
Tālruņi: +38 067 896 0850, +38 03247 68250
Tīmekļa vietne: Viktor
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.