Polonina 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
4.0 Numurs
0.7 apkalpošana
4.3 Tīrība
5.3 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Sanatorijas "Polonina" trīsstāvu kotedža atrodas Truskavecas parka zonā, netālu no dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар AlenaMassahc
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī gā kā sanatorija. Kas neattaisno iztē rē to naudu. Atrodas parka zonā pie ceļ a. Viss nav kopts un aizaudzis. Ē damistabas pieejā asfalts stā v stā vus no koku saknē m. Tur var nogalinā t vecus cilvē kus. Numuri ir rupji un primitī vi. … Tomēr ▾ Briesmī gā kā sanatorija. Kas neattaisno iztē rē to naudu. Atrodas parka zonā pie ceļ a. Viss nav kopts un aizaudzis. Ē damistabas pieejā asfalts stā v stā vus no koku saknē m. Tur var nogalinā t vecus cilvē kus. Numuri ir rupji un primitī vi. Trī s ē dienreizes dienā ir vienmuļ as. Bez augļ iem un svaigiem dā rzeņ iem. No dzē rieniem tē ja un kampots no ž ā vē tiem augļ iem. Un š is ir augusta mē nesis !!! !
Gandrī z bez ā rstē š anas. viss no PSRS laikiem. kas palicis strā dā t.
Izklaides nav. Lī dz galvenajai sū kņ u telpai vajag kā das 40 minū tes. Vajadzē ja uz sanatoriju vest ar transportu. Bet neviens to nedara.
Es neesmu apmierinā ts ar pā rē jo. Es vairs nenā kš u un es jums neiesaku.
аватар 090990
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kais kū rorts, ko esmu redzē jis! ! ! Un ticiet man, tā absolū ti nav neobjektī va attieksme! Ī sā k sakot: sanatorija ir absolū ti nekopta. Tā ir netī ra 3 stā vu ē ka, kas paslē pusies nezā ļ u biezokņ os! Viss ir nobruž ā ts! Galvenā atrakcija ir odzes tipa baseins. … Tomēr ▾ Sliktā kais kū rorts, ko esmu redzē jis! ! ! Un ticiet man, tā absolū ti nav neobjektī va attieksme! Ī sā k sakot: sanatorija ir absolū ti nekopta. Tā ir netī ra 3 stā vu ē ka, kas paslē pusies nezā ļ u biezokņ os! Viss ir nobruž ā ts! Galvenā atrakcija ir odzes tipa baseins. Ir bail viņ am pat tuvoties! Neviens neuzdroš inā s tajā peldē ties! Telpas ir Ļ OTI mitras! (augustā atpū tos pie sievas) un aukstas! Tas ir, tu nā c sauss uz istabu un pē c pā ris minū tē m jau esi viss slapjš . No mantā m kaut ko izmazgā t nav iespē jams (un gandrī z mē nesi atpū sties nā kat tikai š ortos)! Š ī s lietas vienkā rš i neizž ū s! No š ī hroniskā saaukstē š anā s. Un pelē jums! Es nezinu, kā sanatorija viņ iem atļ ā va atvē rt š o sanatoriju. Sanstation tur nepā rprotami iesmē rē juš i saimnieki. Minerā lū dens tiek importē ts un nesniedz nekā du labumu! Pats kū rorts atrodas uz apvedceļ a. Un lī dz tuvā kajam veikalam vai aptiekai jā dodas ar INTERCITY autobusu, kas tur kursē ! Vai staigā t kā das 20 minū tes. Par procedū rā m vispā r klusē ju. No saaukstē š anā s, kas uzradusies, var ā rstē t ar primitī vu padomju inhalatoru, kas visā s vietā s noklā ts ar rū su! Viņ iem ir arī sporta zā le! Kurā neatradu nevienu (!! ! ) lietojamu simulatoru ! ! ! Un vē l daudzas citas neē rtī bas! CILVĒ KI! JA vien JŪ S NEESAT KĻ Ū T TOTOLI TRAKS! NEIESAKU TUR DOTIES!
аватар break
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sanatorija vairā k domā ta klusai atpū tai, nav medicī niskā s bā zes(ā rsti kas nā k uz pusslodzi), laba standarta ā rstniecī bas procedū ru bā ze, apstrā des personā ls draudzī gs un labestī gs. Pieklā jī ga sanatorija savā cenu kategorijā ! un atvests uz sanatorija. … Tomēr ▾ Sanatorija vairā k domā ta klusai atpū tai, nav medicī niskā s bā zes(ā rsti kas nā k uz pusslodzi), laba standarta ā rstniecī bas procedū ru bā ze, apstrā des personā ls draudzī gs un labestī gs. Pieklā jī ga sanatorija savā cenu kategorijā ! un atvests uz sanatorija.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Трехэтажный коттедж санатория "Полонина" находится в парковой зоне Трускавца, недалеко от ЖД вокзала.

Atrašanās vieta 100 км от Львова.
Viesnīcā

Столовая, медицинский корпус, также
# бювет
# физиотерапевтический кабинет
# массаж
# озокеритолечение
# грязелечение
# водные процедуры
# физиотерапевтический кабинет
# лаборатории

Telpu apraksts

Номера класса люкс и полулюкс.

Istabās

ТВ, фен, электрочайник, холодильник, телефон, туалет, душевая, кондиционер.

Adrese 82200, Украина, г. Трускавец, ул. Стебницкая, 90.
Tālruņi: +38 (0312) 644109, 5 14 13, 5 34 27
+38 067 321 33 98
Tīmekļa vietne: Polonina
FAQ