Oriana 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.210
№10 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.6 Numurs
8.9 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Truskavecas dzelzceļa stacijas, 15 minūšu gājiena attālumā no centrālās minerālūdeņu sūkņu telpas. Šī ir ērta jaunbūve 2004. gadā. "Oriana", kas nozīmē senās Ukrainas sākotnējais nosaukums. Ārstēšanās un ēdināšana notiek Arnikas sanatorijā blakus viesnīcai.Vairāk →
аватар _142046
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pansionā ts mazs, bet ļ oti mā jī gs, personā ls tik draudzī gs un uzmanī gs, ka uz visu uzturē š anā s laiku radā s iespaids, ka esmu laipnā un mī loš ā ģ imenē . Ļ oti jū tī ga un cienī jama administratore Grē ta Stepanovna, izcilais ā rsts Ruslans Orestovič s, mā sas Svetlana un Natā lija, masā ž niece Ņ ina, pavā re Stefa un viesmī les Jū lija un Marija. … Tomēr ▾ Pansionā ts mazs, bet ļ oti mā jī gs, personā ls tik draudzī gs un uzmanī gs, ka uz visu uzturē š anā s laiku radā s iespaids, ka esmu laipnā un mī loš ā ģ imenē . Ļ oti jū tī ga un cienī jama administratore Grē ta Stepanovna, izcilais ā rsts Ruslans Orestovič s, mā sas Svetlana un Natā lija, masā ž niece Ņ ina, pavā re Stefa un viesmī les Jū lija un Marija. Puiš i, jū s visi esat lieliski! Cenas diezgan mē renas, numuriņ i lieliski, uzturs garš ī gs, daudzveidī gs, vā rdu sakot, visi apstā kļ i atpū tai un ā rstē š anai. Sū kņ u telpa nav tā lu, blakus tirgus, lielveikals, centrs. Un dzelzceļ a stacijas atraš anā s vieta nedrī kst nevienu biedē t, ī sta Klusā josla! Daudzi atpū tnieki š ajā pansionā tā ierodas ne pirmo reizi. Iesaku visiem, kas vē las sajust mā jas komforta atmosfē ru!
аватар Annot
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pansionā tā atpū š os un uzlaboju veselī bu jau 3 gadus pē c kā rtas. Tikai pozitī vi iespaidi. Uzreiz gribu atzī mē t, ka sanatorija attī stā s - istabā s uzstā dī ja kondicionierus, veica pā reju starp ē kā m, remontē ja jaunā s telpā s, kafejnī cā piedā vā izvē lē ties starp 2 veidu ē dienkartē m (izņ emot svē tdienas), viņ i piedā vā jiet daž ā da veida tē jas (nomierinoš as, aknu u. … Tomēr ▾ Pansionā tā atpū š os un uzlaboju veselī bu jau 3 gadus pē c kā rtas. Tikai pozitī vi iespaidi. Uzreiz gribu atzī mē t, ka sanatorija attī stā s - istabā s uzstā dī ja kondicionierus, veica pā reju starp ē kā m, remontē ja jaunā s telpā s, kafejnī cā piedā vā izvē lē ties starp 2 veidu ē dienkartē m (izņ emot svē tdienas), viņ i piedā vā jiet daž ā da veida tē jas (nomierinoš as, aknu u. c. ) pirms vai pē c procedū rā m. Sā ka noķ ert wi-fi istabā s, kas ļ oti priecē !
Apmierinā ts ar atpū tu un atveseļ oš anos!! ! ! Liels paldies meitenē m par procedū rā m - viss ir ļ oti operatī vi, nav jā gaida ! ! ! Labi padarī ts! ! ! Iesaku arī veikt masā ž u.
аватар Annot
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s Orianā . Pirmo reizi biju Truskavecā un bija daudz baiļ u, bet pā rē jais pā rspē ja manas cerī bas. Viesnī ca atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas, un tam ir savas priekš rocī bas, nav jā tē rē nauda par taksometru. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s Orianā . Pirmo reizi biju Truskavecā un bija daudz baiļ u, bet pā rē jais pā rspē ja manas cerī bas. Viesnī ca atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas, un tam ir savas priekš rocī bas, nav jā tē rē nauda par taksometru. Ir tikai daž i vilcieni dienā , un jū s to nevarat dzirdē t, jo. š eit ir strupceļ š . Lī dz sū kņ u telpai pagā ja kā das 7 minū tes. Man bija grezna istaba ar balkonu un duš u. Ledusskapis, tē jkanna. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti apmierinoš i pabarots, lielas porcijas. Gardas pankū kas, kartupeļ u pankū kas. Svarī gi - ja kaut kas nevē las vai nepatī k, varat to nomainī t. Personā ls laipns un atsaucī gs. Atbilstoš i vannas procedū rā m iekļ auta fizioterapija, klizmas, putas, kā noteicis ā rsts. Netā lu Arkadā devos uz sā ls istabu, Orianā tā nebija, ir lietderī gi elpot. Starp citu, ā rsts Orianā ļ oti sī ki jautā ja par visā m slimī bā m utt. utt. vispā r man viss patika.
аватар marinavladi64
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezies no Truskavecas. Atpū tā s pansionā tā "Oriana". Visiem patika! Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, ē rts numurs (tē jkanna, trauki, ledusskapis), pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls, iespē ja tieš i ē kā iziet ā rsta nozī mē tā s procedū ras (vannas, masā ž as u. … Tomēr ▾ Nesen atgriezies no Truskavecas. Atpū tā s pansionā tā "Oriana". Visiem patika! Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, ē rts numurs (tē jkanna, trauki, ledusskapis), pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls, iespē ja tieš i ē kā iziet ā rsta nozī mē tā s procedū ras (vannas, masā ž as u. c. procedū ras). Arī pansionā tā var pasū tī t un trī s ē dienreizes dienā . Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Viesnī ca ir maza un ļ oti mā jī ga. Ejiet 15 minū tes lī dz sū kņ u telpai. Ir ē rti nokļ ū t lī dz autoostai (blakus autobusu pieturai), un dzelzceļ a stacija atrodas tieš i blakus viesnī cai. Liels paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m! Ar prieku nā kš u vē lreiz!
аватар valentina4355
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los padalī ties arī ar savā m pozitī vajā m atsauksmē m no Truskavecas viesnī cas Oriana. atpū tā s laika posmā no 12. -21. septembrim, 11. ieradā mies pilsē tā vē lu (braucā m paš i) un priecā jā mies, ka viesnī cā atradā m brī vas vietas uz nakti. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties arī ar savā m pozitī vajā m atsauksmē m no Truskavecas viesnī cas Oriana. atpū tā s laika posmā no 12. -21. septembrim, 11. ieradā mies pilsē tā vē lu (braucā m paš i) un priecā jā mies, ka viesnī cā atradā m brī vas vietas uz nakti. un no rī ta viņ i gatavojā s kā rtī gi meklē t citu dzī vesvietu. Viesnī cas dež urants mums piedā vā ja brī niš ķ ī gu divstā vu apartamentu ar kamī nu un greznu vannas istabu un piedā vā ja atlaidi numuram. Meklē jot alternatī vu, nevarē jā m atrast ē rtā ku apmeš anā s vietu par saprā tī gu cenu. Numurā ir ledusskapis, TV, tē jkanna. divas divguļ amā s gultas un viesistaba ar kamī nu un atpū tas zona ar virtuvī ti. Mū su ģ imene sastā v no č etriem cilvē kiem, bet neviens nebija pā rpildī ts! brī niš ķ ī gs skats pa logu uz pilsē tu. ļ oti laipns personā ls, apsargā ta autostā vvieta. visi bija apmierinā ti! Iesakā m pievē rst uzmanī bu viesnī cai!
аватар Gabriel_Gray
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atlasī ts, izmantojot internetu. Iespaidi, pamatojoties uz mū su skaitu: Plusi: blakus dzelzceļ a stacija (stacijas troksnis netraucē , nav jā meklē pa visu pilsē tu; ļ oti plaš as istabas, ļ oti skaista istabas apdare, ē rta duš a, istabā viss nepiecieš amais, liela gulta; lejā viesnī cā ir maza kafejnī ca-restorā ns, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, normā li iekā rtoti (Truskavecā biež i ir grū ti atrast vietu, kur apsē sties); personā ls - nekā du problē mu nebija, uzreiz vienojā s, ka atstā jam lietas pirms norē ķ inā š anā s sā kuma (atbraucā m agri), iekā rtojā mies istabā , tiklī dz tā ir brī va; pilsē ta kompakta, viss blakus (netā lu no lielveikala un mikroautobusiem uz Drohobič u); Skats nav tas labā kais, bet pa logu var redzē t kalnus. … Tomēr ▾ Atlasī ts, izmantojot internetu.
Iespaidi, pamatojoties uz mū su skaitu:
Plusi:
blakus dzelzceļ a stacija (stacijas troksnis netraucē , nav jā meklē pa visu pilsē tu;
ļ oti plaš as istabas, ļ oti skaista istabas apdare, ē rta duš a, istabā viss nepiecieš amais, liela gulta;
lejā viesnī cā ir maza kafejnī ca-restorā ns, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, normā li iekā rtoti (Truskavecā biež i ir grū ti atrast vietu, kur apsē sties);
personā ls - nekā du problē mu nebija, uzreiz vienojā s, ka atstā jam lietas pirms norē ķ inā š anā s sā kuma (atbraucā m agri), iekā rtojā mies istabā , tiklī dz tā ir brī va;
pilsē ta kompakta, viss blakus (netā lu no lielveikala un mikroautobusiem uz Drohobič u);
Skats nav tas labā kais, bet pa logu var redzē t kalnus.
Mī nusi:
nedaudz slikta skaņ as izolā cija (varē ja dzirdē t augš ē jo stā vu)
Vispā rē js viedoklis: viesnī ca laba, bijā m tikai 2 dienas (apskatī jā m pilsē tu), varbū t tie, kas ir "ā rstē š anai", nederē s.
аватар povar
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispirms atpū tā mies standarta numuriņ ā , pē c tam ar piemaksu, bet arī ar labu atlaidi pā rcē lā mies uz luksusa apartamentiem, un bijā m patī kami pā rsteigti par istabas lielumu - kā atseviš ķ a mā ja! Ī paš u iespaidu atstā ja dubultā vanna kā baseins, kurā var pat noslī kt. … Tomēr ▾ Vispirms atpū tā mies standarta numuriņ ā , pē c tam ar piemaksu, bet arī ar labu atlaidi pā rcē lā mies uz luksusa apartamentiem, un bijā m patī kami pā rsteigti par istabas lielumu - kā atseviš ķ a mā ja! Ī paš u iespaidu atstā ja dubultā vanna kā baseins, kurā var pat noslī kt.
Ļ oti romantiski izskatā s arī kamī ns, ko iedegā m vakaram.
Protams, ir daž as problē mas, bet nenozī mī gas - pirmajā numurā , kad mē ģ inā ju izņ emt vadu no rozetes, tas iznā ca kopā ar vadu. Bija vē l nepatī kami, kamē r nebija pieraduš i pie tā , ka aizgriež ot divus krā nus, piemē ram, vannas istabā un tualetes notekā , ū dens kļ uva netī ri melns.
Un vispā r viss bija ļ oti labi, un Truskavecas pilsē ta, neskatoties uz krī zi, tikai uzlabojā s, jo bija jauni klubi, pilni veikali, kaulē jā s. centri, jauns medicī nas centrs.
Arī darbinieki viesnī cā ir lieliski kā pagā juš ajā reizē.
Paldies Sergejam kafejnī cā "Orina" (starp citu, viss bija ļ oti garš ī gi un labi), administratorei Oksanai Dmitrijevnai, masierim Vasilijam un visiem pā rē jiem par gā dī go, pieklā jī go un patī kamo attieksmi!
Novē lam š ai skaistajai pilsē tai un viesnī cai veiksmi un turpmā ku attī stī bu!
аватар faculty
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta Orianā , izvē lē ta pē c reklā mas internetā . Mū su atlases kritē rijos bija: ē rta telpa, sū kņ u telpas tuvums, diennakts ū dens (pē dē jā apmeklē juma laikā no rī ta un vakarā izbaudī jā m neritmiskas ū dens padeves jaukumus), droš a stā vvieta automaš ī nai un medicī niskā s vienī bas pieejamī ba. … Tomēr ▾ Atpū ta Orianā , izvē lē ta pē c reklā mas internetā . Mū su atlases kritē rijos bija: ē rta telpa, sū kņ u telpas tuvums, diennakts ū dens (pē dē jā apmeklē juma laikā no rī ta un vakarā izbaudī jā m neritmiskas ū dens padeves jaukumus), droš a stā vvieta automaš ī nai un medicī niskā s vienī bas pieejamī ba. Pirmajā dienā mani sarū gtinā ja stacijas tuvums, tač u divi vilcieni dienā nekā das neē rtī bas nesagā dā ja. Mē s palikā m "suite" numurā ar skatu uz pilsē tu. Numurs ir oriģ inā ls un ē rts, vienistabas, bet lielas platī bas un ar balkonu. Istabā ir tē jkanna, trauku komplekts, ledusskapis, kabeļ televī zija, liels skapis, banketu dī vā ns, rež ģ a spogulis, vannas istabā ž ā vē tā js mitrā m drē bē m. Apkalpoš ana draudzī ga, ar smaidiem. Auto pagalmā ar apsardzi, slē dzamiem vā rtiem un apgaismojumu naktī . Š eit viesnī cā tika veiktas visas procedū ras, tehnika tī ra, jauna, personā ls pieklā jī gs. Lī dz sū kņ u telpai 7 minū tes. 5 minū š u laikā ir lielveikals ar pietiekamu preč u komplektu un pā rtikas preč u tirgus. Pirmā s dienas ē dā m viesnī cā , bet pē c tam pā rgā jā m uz vakariņ ā m "Two Gusya" pie augš ē jā s sū kņ u telpas. Kopumā pirmo reizi visas mū su prasī bas sakrita ar realitā ti un ļ oti ē rti atpū tā mies.
паркинг во дворе вид с балкона уголок номера дизайн
аватар Monticore
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku viesnī cā.2009. gada jū nijā . Atraš anā s vieta - tieš i blakus dzelzceļ a stacijas peronam, to atdala tikai č etrus metrus plats ceļ š . Attiecī gi viena ē kas puse ir vē rsta pret platformu. Otrais - uz ceļ a, stā vvieta pie dzelzceļ a stacijas un pati stacija aiz tā s. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā.2009. gada jū nijā . Atraš anā s vieta - tieš i blakus dzelzceļ a stacijas peronam, to atdala tikai č etrus metrus plats ceļ š . Attiecī gi viena ē kas puse ir vē rsta pret platformu. Otrais - uz ceļ a, stā vvieta pie dzelzceļ a stacijas un pati stacija aiz tā s. Pā rē jā s puses ir blakus esoš o ē ku pagalmi. Ā rā nav paredzē tas sē dvietas. Iepriekš tā bija noliktava, tagad š ajā ē kā viesnī ca, pā rtikas veikals un kafejnī ca-bā rs. Viesnī cai š ajā ē kā ir divas filiā les ar atseviš ķ ā m ieejā m katrā : pirmā atrodas 2. stā vā un augstā k, atvē rta kopš.2004. gada; otrais - 1. stā vā , skatoties no ieejas, atvē rts pirms gada. Biju otrajā un attiecī gi aprakstī š u. No ž oga lī dz ieejai ir neliela, vē l labiekā rtota telpa, visticamā k, paredzē ta atpū tnieku automaš ī nu novietoš anai. Š ajā nodaļ ā ir ā rsta, masiera, vannas istabas un fizioterapijas nodaļ as. Viss aprī kojums ir jauns. Istabas sā kas no 20. Mē beles un santehnika istabā ir labā stā voklī , visu laiku pieejams karstais ū dens, telpu dizains patī kams. Numuri ir atš ķ irī gi attiecī bā pret vannas istabā m - daž os ir vanna, citā s ir duš a. Tā kā istabas sienas ir ļ oti biezas, telpā vienmē r ir vē ss (ja ir karsta diena). Ja diena ir auksta (15-16 grā di) - es nosalu. Tas ir, ja esat siltumu mī loš s cilvē ks, jums ir jā uzkrā j siltas drē bes, lai atrastos telpā . No istabenes varat aizņ emties tē jkannu un fē nu. Ja istaba ir vē rsta uz dzelzceļ a staciju, tad zem jū su istabas atradī sies bā rs, ko vietē jie mī l un biež i svin pasā kumus. Š ie notikumi beidzas pē c pusnakts, un, kamē r kompā nija izklī st - jū s to visu dzirdat ar atbalss efektu. Tā pat labā s dienā s cilvē ki ē d un runā bā ra vasaras terasē , un tas viss ir dzirdams tā , it kā tas notiktu istabā . Vispā r š ī ir ē kas trokš ņ ainā kā puse, var izglā bties aizverot logus. Pati stacija un ar to saistī tā stacijas dzī ve mani ī paš i nesatrauca.
Var ē st tajā paš ā bā rā , viss ir labi pagatavots. Ir komplekss uztura (63 UAH) un uzlabots (90 UAH) uzturs. Es ievē roju diē tu, diena bija atš ķ irī ga, tad pusdienā s tvaicē jam kotletes (ļ oti labi), tad desu. Ē dienu apjoma ziņ ā nav daudz, bet izvē les nav, ko atnesa, to ē d. Izdzī voju nedē ļ u, tad izņ ē mu no ē dienkartes.
Telpu uzkopš ana galvenokā rt sastā vē ja no atkritumu izveš anas un dvieļ u nomaiņ as (tie tika mainī ti katru dienu! ), daž reiz tie tika izsū kti un noslaukti, daž reiz tie neienā ca vispā r.
Personā ls ir draudzī gs un nekad nevilcinā s palī dzē t.
Lī dz centrā lajai sū kņ u telpai 15 minū tes lē nā tempā .
аватар tina36
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgu laiku ar draugu izvē lē jos, kur tieš i palikt Truskavecā , tač u intuī cija pē c ilgiem vietņ u apskatiem un pā rskatiem tī klā pamudinā ja Orianu. Mē s apmeklē jā m 2009. gada aprī ļ a beigā s. Vienī gais, kas uzreiz samulsinā ja, bija tas, ka viesnī ca tieš ā m atradā s netā lu no dzelzceļ a stacijas. … Tomēr ▾ Ilgu laiku ar draugu izvē lē jos, kur tieš i palikt Truskavecā , tač u intuī cija pē c ilgiem vietņ u apskatiem un pā rskatiem tī klā pamudinā ja Orianu. Mē s apmeklē jā m 2009. gada aprī ļ a beigā s. Vienī gais, kas uzreiz samulsinā ja, bija tas, ka viesnī ca tieš ā m atradā s netā lu no dzelzceļ a stacijas. vozalu, bet par to aizmirsā m tajā paš ā dienā - uzmanī gs personā ls, garš ī gi daudzveidī gi diē tiskie ē dieni viesnī cas kafejnī cā -63 UAH. Ā rstē š anā s ir arī viesnī cā , kas ir ī paš i jauki, ir ā rsts, mī ļ ā . Aprī kojums jauns un pieklā jī gs, medmā sas uzmanī gas. Sveiki, Natalka un Maš a! Patī kami pā rsteidza telpas, tī ras, modernas, viss kā rtī bā , mē beles jaunas, un vieta brī va, kas svarī gi, vē l visu diennakti ir karstais ū dens. Istabā nebija tē jkannas un fē na, bet tē jkannu iedeva pē c pieprasī juma, un fē ns bija mū su paš u. Jā , pat dvieļ i tika mainī ti katru dienu, jo pē c procedū rā m tie ir slapji, un tas viss ar smaidu. Istabas logi ir uz pilsē tas pusi, un vilcieni kursē tikai pa dienu, tos nedzirdē jā m, ka pie stacijas aizbraucot atcerē jā mies, somas tā lu nav jā nes. Ja nevē laties tikt maldinā ts, nepatī kami pā rsteigts, apmetieties uz dzī vi Orianā . (š eit izpildī ju solī jumu, ka rakstī š u patiesī bu par viņ iem internetā - rakstu pirmo reizi mū ž ā ! ) Vaļ a un Oļ a.


iemiesojums oanikeeva
Vēlos ierasties Truskavecā uz 21 dienu no 11,10,09.Vai ir brīvas vietas.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums receptionoriana
‹ Viesnīca Oriana 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Гостиница находится недалеко от железнодорожного вокзала города Трускавец, в 15-ти минутах ходьбы от центрального бювета минеральных вод. Это комфортабельное новое здание 2004 года. "Ориана", что означает первоназвание древней Украины. Лечение и питание проходит в санатории Арника рядом с отелем.

Telpu apraksts

шестнадцать номеров высшего класса, «люксов» и «супер-люксов».

Istabās

мебель из натурального дерева
телефон
кабельное телевидение
холодильник
кондиционирование воздуха

Adrese Трускавец, пр. Тихий, 8
Tālruņi: +38(03247) 6-90-00, 6-94-35, +38(067) 650 03 89, (067) 967 68 30, (066) 768 61 61, (063) 176 59 62
Tīmekļa vietne: Oriana
FAQ