Nabi 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№19 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.5 Numurs
9.3 apkalpošana
8.8 Tīrība
4.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Nabi" atrodas netālu no centrālās sūkņu telpas. Personāla sirsnība, ērtā atrašanās vieta un sniegtie pakalpojumi veicina gan individuālās, gan ģimenes brīvdienas.Vairāk →
аватар ekaterina_shine
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā palika treš o reizi. Pirmā s divas, uz pā ris dienā m, š ogad uz 10 dienā m. Plusi: Lieliska atraš anā s vieta, jauks izskats, tuvumā labs restorā ns, tī rs un kā rtī gs. Vienkā rš i pā rsteidzoš s personā ls! Tā da sajū ta, ka atpū š aties nevis Ukrainā , bet vismaz kā dā luksusa viesnī cā Turcijā vai Horvā tijā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palika treš o reizi. Pirmā s divas, uz pā ris dienā m, š ogad uz 10 dienā m.
Plusi: Lieliska atraš anā s vieta, jauks izskats, tuvumā labs restorā ns, tī rs un kā rtī gs. Vienkā rš i pā rsteidzoš s personā ls! Tā da sajū ta, ka atpū š aties nevis Ukrainā , bet vismaz kā dā luksusa viesnī cā Turcijā vai Horvā tijā . Istabu uzkopš ana katru dienu.
Mī nusi: plā nas sienas telpu starpsienā s, tā pē c dzirdamī ba vienkā rš i nav iespē jama! Var dzirdē t ne tikai cilvē kus runā jam, duš ā utt. , bet pat š ķ audā m. . .
Vannas istabā trū kst ā ķ u drē bē m un dvieļ iem. Dvieļ i jā maina jau sen.
аватар darij
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s meklē jā m tā du viesnī cu kā Nabis. Š ogad, protams, laikapstā kļ i nelutinā ja, bet vienalga iespaids par atpū tu ir pozitī vs. Pilsē tas centrs. Viesnī cas teritorija ir sakopta, bē rniem - tieš i tā ! Personā la meitenes ir draudzī gas un izpalī dzī gas. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m tā du viesnī cu kā Nabis. Š ogad, protams, laikapstā kļ i nelutinā ja, bet vienalga iespaids par atpū tu ir pozitī vs.
Pilsē tas centrs. Viesnī cas teritorija ir sakopta, bē rniem - tieš i tā ! Personā la meitenes ir draudzī gas un izpalī dzī gas. Visiem patika! Brauksim!
аватар yulienna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Truskavecā atpū tos 2013. gada septembrī . Viesnī cu izvē lē jos gandrī z nejauš i – par cenu un savas mā jas lapas esamī bu ar numuru rezervē š anu tieš saistē . Izvē le izrā dī jā s veiksmī ga: "Nabi" atrodas netā lu no apakš ē jā s sū kņ u telpas (ja nebū tu blakus esoš ā s milzu viesnī cas slē gtā teritorija, kas bloķ ē tieš o ceļ u, tur bū tu iespē jams nokļ ū t pā rī minū tes). … Tomēr ▾ Truskavecā atpū tos 2013. gada septembrī . Viesnī cu izvē lē jos gandrī z nejauš i – par cenu un savas mā jas lapas esamī bu ar numuru rezervē š anu tieš saistē . Izvē le izrā dī jā s veiksmī ga: "Nabi" atrodas netā lu no apakš ē jā s sū kņ u telpas (ja nebū tu blakus esoš ā s milzu viesnī cas slē gtā teritorija, kas bloķ ē tieš o ceļ u, tur bū tu iespē jams nokļ ū t pā rī minū tes). Parks, pā rtikas veikals, divas laboratorijas, ultraskaņ as diagnostikas kabinets, kafejnī ca "At Richki", Medpalas, Balneoterapijas centrs Nr. 1 ​ ​ un suvenī ru tirdziņ š - viss ir blakus.
Ļ oti pamanā ma ē ka ar tornī ti (vieglā k atrast, kad par pilsē tu vē l neko nezini), privā ta teritorija ar nelielu dā rziņ u, siltais ū dens visu diennakti, draudzī gs personā ls, wi-fi iekļ auts cenā , maiņ a veļ a un dvieļ i ik pē c trim dienā m, ikdienas istabenes pakalpojumi . Par sakopš anas zī mi kalpone atstā j š okolā des konfekti : )
Cena, starp citu, ir diezgan zema - 200 grivnas dienā par standarta numuru 3. stā vā . Esmu no Kazahstā nas, mū su kū rortos tā das cenas (ar tik augstu apkalpoš anas lī meni) vienkā rš i nenotiek.
Istaba liela, plaš a, logs uz pagalmu. Kondicioniera trū kums mani neinteresē ja, bet tē jkanna un trauku komplekts izrā dī jā s ļ oti parocī gs - pavisam netā lu, arī Š evč enko ielā , atrodas Ļ vovas š okolā des darbnī cas veikals. Ž ē l, ka joprojā m nevarat izmē ģ inā t visu veidu š okolā di...
Vē l kaut kur pagrabā ir masā ž as telpa un peldbaseins, bet es tos neizmantoju - izgā ju ā rstniecī bas un ē dinā š anas kursu uz tuvē jo Arkā das sanatoriju, kas ir piecu minū š u gā jienā uz augš u, virzienā uz dzelzceļ a staciju. . Jā , un pati stacija ir arī netā lu, bet tas netraucē - ir maz vilcienu, viens vai divi dienā .
Viesnī ca ir gandrī z ideā la, bet tai tomē r bija neliels mī nuss - plā nas iekš ē jā s sienas, labi dzird kaimiņ us uz grī das. Bet plusi joprojā m ir lielā ki.
аватар Tanuwka1310
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar vī ru un bē rnu 1.8 Viesnī ca ļ oti mā jī ga, klusa, ar savu iež ogoto teritoriju. Mē s ieņ ē mā m svī tu treš ajā , pē dē jā , stā vā . Ļ oti lieli, gaiš i, bē niņ i (daž kā rt kaitinā ja, ka uz ceļ iem bija jā rā po lī dz izvadam, lai ar galvu nenojauktu griestus). … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru un bē rnu 1.8 Viesnī ca ļ oti mā jī ga, klusa, ar savu iež ogoto teritoriju. Mē s ieņ ē mā m svī tu treš ajā , pē dē jā , stā vā . Ļ oti lieli, gaiš i, bē niņ i (daž kā rt kaitinā ja, ka uz ceļ iem bija jā rā po lī dz izvadam, lai ar galvu nenojauktu griestus). Liels privā ts balkons. Kondicionieris istabā diezgan vā jš , nav paredzē ts tā dai zonai, bija nedaudz smacī gs, kad ā rā bija karstas dienas. Un duš as kabī ne ar sliktu noteci, ū dens ā tri piepildī jā s un bija jā slē dz duš a, lai ū dens aiziet, pretē jā gadī jumā tika appludinā ta grī da : ( Varbū t vienī gais viesnī cas mī nuss ir viss. Bet š ie tieš ā m ir maz lietas, kas nevarē ja sabojā t pā rē jo. Ē diens ļ oti labs, viss svaigs, porcijas labas. Ja viņ i iedos divus gaļ as gabalus, jū s neatradī sit nevienu dzī slu. Garš ī gas zupas, graudaugi, savas smalkmaizī tes katru vakaru. siž ets piekā pjas - man lū dza pagatavot gaļ u vī ram un mums zivju dienā , viņ a visu izdarī ja, laba meitene. Bē rnam ir baroš anas krē sls Personā ls un administratores (divas meitenes) laipni un draudzī gi. Izbraukš anas dienā aizkavē jā m istabiņ as piegā di no 12:00 (pē c samaksas) lī dz 17:00, jo mana meita gulē ja pē cpusdienā un atstā ja mū s vakarā , tā pē c neviens neteica ne vā rda. Nā kamgad noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā , galvenais nesalutinā t; )
аватар Maria_82
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No sirds vē los pateikties viesnī cas personā lam par laipnī bu, taktu, sapratni, inteliģ enci (kas tieš ā m ir augstā lī menī ). Jaunajā gadā novē lu jū su ģ imenei visu vē lmju piepildī jumu, labklā jī bu, labu veselī bu. … Tomēr ▾ No sirds vē los pateikties viesnī cas personā lam par laipnī bu, taktu, sapratni, inteliģ enci (kas tieš ā m ir augstā lī menī ).
Jaunajā gadā novē lu jū su ģ imenei visu vē lmju piepildī jumu, labklā jī bu, labu veselī bu.
Lī dz brī dim, kad mē s atkal tiksimies! ! !
Прекрасный отдых Прекрасный отдых Прекрасный отдых Прекрасный отдых Прекрасный отдых Прекрасный отдых


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Гостиница «Наби» располагается недалеко от центрального бювета. Радушие персонала, удобное месторасположение и предоставляемые услуги способствуют как индивидуальному, так и семейному отдыху.

Atrašanās vieta В 150 м от центрального бювета минеральных вод – «Нафтуся», «Маруся» и «София».
Viesnīcā

Ресторан (кухня включает блюда приготовленные по домашним рецептам, учитывая индивидуальные пожелания, предусмотрено диетическое и детское питание). Дополнительные услуги : аквазона, салон красоты. Римская парная (влажный пар), контрастное джакузи. В аквазоне есть санузел с душем.

Telpu apraksts

13 номеров разной категории. Уборка номера производится ежедневно, а также уборка по требованию. В номерах повешенной комфортабельности имеется дополнительная мягкая мебель, а с балкона открывается вид на город.

Istabās

Просторная двуспальная кровать, телефон, спутниковое телевидение, укомплектованный мини-бар, в санузлах – душевые кабины, фен, подогрев пола, горячая и холодная вода круглосуточно.

Adrese 82200, Львовская обл., г. Трускавец, ул. Шевченко, 15
Tālruņi: +38 (03247) 6-95-00
+38 (03247) 6-95-48 (факс)
Tīmekļa vietne: Nabi
FAQ