Kristall 1*– Atsauksmes

30
Novērtējums 4.810
№39 viesnīcas reitingā Truskaveca
4.6 Numurs
5.1 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Sanatorija "Kristall" atrodas iepretim Truskavecas centrālajam parkam, blakus pilsētas slimnīcai. 11 stāvu sanatorija celta 1974. gadā, šeit viesiem tiek piedāvātas uroloģiskās, kuņģa-zarnu trakta un endokrīnās procedūras, elpošanas sistēmas uzlabošana, imūnsistēmas stiprināšana. 2016. gada nogalē sanatorijas vestibilā tika atvērta sūkņu telpa ar 3 veidu minerālūdeņiem.Vairāk →
аватар Svetlanka1106k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s pirmo reizi atpū tā mies, izvē lē jā mies caur internetu - es meklē ju programmu svara zaudē š anai. Š is kū rorts bija pirmajā s lappusē s. Mē s izvē lē jā mies superior numuru (foto bija labs remonts un mē beles). … Tomēr ▾ Mē s pirmo reizi atpū tā mies, izvē lē jā mies caur internetu - es meklē ju programmu svara zaudē š anai. Š is kū rorts bija pirmajā s lappusē s. Mē s izvē lē jā mies superior numuru (foto bija labs remonts un mē beles). Kad zvanī ju, lai rezervē tu, man teica, ka bū s vē l kā da atlaide. Par 20 dienā m par 2 (mana mā te nolē ma uztaisī t dā vanu Jaunajam gadam) es samaksā ju 2.000 UAH. Ceļ š iznā ca 3000 UAH + piemaksā ja par procedū rā m un pā rbaudē m, un pē dē jā s dienas bija spiestas ē st citur. Kopumā pā rē jais mums izmaksā ja vairā k nekā.40 tū kstoš us UAH.
CILVĒ KI, JA JUMS IR NAUDA - NENĀ C TE!! !
Š o sanatoriju, kā arī citus kaimiņ us (Almaz, Rubin u. c. ) labā k slē gtu, nevis tā apkalpotu cilvē kus.
1) Medicī nas ē kā ir briesmī gs AUKSTS. Lai gan pirms ieraš anā s precizē ju - teica, ka bū s silti. Istabā silts bija tikai no 3. dienas. Pirms tam viņ i gulē ja ģ ē rbuš ies. Jū s nevarē siet iziet procedū ru pusceļ ā . Jo kur vajag novilkt jaku - ā rstē š anā s vietā tu vienkā rš i saaukstē si sev visu, kas vien iespē jams. Ī paš i pē c ū dens procedū rā m.
2) Ē dienā pagatavoti PRUSAKĀ NI! Kad tika izsaukta ē dnī cas darbiniece, viņ a ā tri klusī bā paņ ē ma š ķ ī vi un aizbē ga, izskatī jā s, ka nav par ko uztraukties. Man ž ē l, ka viņ i toreiz nepaņ ē ma telefonu, lai izš autu š o miskasti ((MAN Ļ OTI ATŽ Ē LOJ VISUS CILVĒ KUS, KAS TUR Ē DA - jū s visi ē dā t to, ko laizī jā t un aplaupī jā t...ROKARAKES, un tad ē da bagā tī gu buljonu no viņ iem. Pē c tam jau mē s tur neē dā m.
3) Necenties nevienam tur sū dzē ties. Visi tur tikai FSU. . . jū su sū dzī bas.
Viņ i ir pieklā jī gi un draudzī gi tikai lī dz brī dim, kad saņ em no jums naudu. Viņ i sola, ka pirms rezervā cijas bū s silti, bet beigā s ir auksti. Administratori saka, ja jums kaut kas nepatī k, sazinieties ar viņ iem, un tad viņ i paš i to ignorē un sū ta meklē t galveno ē ku nesaprotamā vietā (jo viņ iem acī mredzot ž ē l pacelt vietu un doties uz galveno ē ku un saskaņ ot sū dzī bas). Pē c tam viņ i jū s vienkā rš i ignorē . Tipo kaut kas nepatī k - tava problē ma.
Un pē c ieraš anā s, ieejot istabā (uzlabots), tā lvadī bas pults nedarbojā s. Zvanī jā m uz administratora numuru - pieklā jī gi pateica, ka jā iet uz veikalu un jā pē rk baterijas. TĀ DS APPUVS APKALPOJums ar uzlabotu istabu. Uz balkona atradā s beigts balodis un bundž a ar izsmē ķ iem. Neviens to nav noņ ē mis. Fē ns nedarbojā s, un durvī m nokrita rokturis. Reģ istratū rā medicī nas ē kā atradā s histē riska sieviete, kura izturē jā s rupji pret apmeklē tā jiem. Vispā r SOVOK SERVICE. Jū s maksā jat naudu un vienkā rš i IZVĒ LĒ JĀ ties ATPŪ TU un sabojā jā t savu garastā vokli.
Galu galā jums ir jā iesaista sanitā rā stacija, lai pā rbaudī tu prusaku ē dnī cā , un patē rē tā ju tiesī bu aizsardzī bas dienests, lai veiktu procedū ras ledus aukstumā . Tas ir viss. Kas vē las pavadī t savus nervus un veselī bu, nā ciet uz š o brī niš ķ ī go vietu.
аватар ukrjuvelir
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neesmu ī paš i izvē lī gs tū rists un atpū tnieks. Bet te viss ir sapuvis. Regulā ri plī st caurules, kā rezultā tā nav ne apkures, ne ū dens. Procedū ru telpā s ir auksti. Ierī č u dezinfekcija ir slikta, un daudzas procedū ras vispā r bū tu jā atceļ . … Tomēr ▾ Neesmu ī paš i izvē lī gs tū rists un atpū tnieks. Bet te viss ir sapuvis. Regulā ri plī st caurules, kā rezultā tā nav ne apkures, ne ū dens. Procedū ru telpā s ir auksti. Ierī č u dezinfekcija ir slikta, un daudzas procedū ras vispā r bū tu jā atceļ . Jā , administrā cijai patī k pazī stamas vietas. Tā pē c viņ i turas pie tā un izturas pret problē mā m melanholiski. Protams, var meklē t pozitī vos mirkļ us, bet, ja seš as no 16 dienā m nav karstā ū dens un apkures, tas bloķ ē visu pā rē jo. Jā maina siltumtrase, aprī kojums, logi, durvis, galdauti, salvetes utt. , un tam nepiecieš ami lī dzekļ i. Es pat nerunā ju par remontu telpā s.
Budž eta kū rorts? Jā , budž ets. Pā rsteidza, ka par pā rē jo neviens nestā sta. Viņ i nepaskaidro siltuma trū kuma iemeslus. Jū s varat vismaz divas reizes dienā izdrukā t A-4 lapu un pakā rt to pie ieejas. Jau ir daž as atsauksmes. Bet neviens nedod, jo kā dam ir maza alga, un galvenais ā rsts, iespē jams, aiz stulbuma, nesaprot tik vienkā rš as lietas. Aukstuma dē ļ man saasinā jā s sinusī ts, par ko jau biju aizmirsusi. Vispā r jau Yantar, Rubin ir slē gti uz visiem laikiem. Tā ds pats liktenis gaida arī š o ē ku. Grū ti to nosaukt par sanatoriju.
аватар Helengula7
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar vī ru nolē mā m doties uz sanatoriju, lai uzlabotu veselī bu. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi vē lā k, lai, kā saka, atvē sinā tos un adekvā ti novē rtē tu mū su uzturē š anos Kristā la sanatorijā : Atraš anā s vieta: laba, kalnā ar skatu uz parku (skaista, tī ra, ar rokā m barotas vā veres un putni), pastaigas attā lumā no centra (skaista un mā jī ga vieta). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru nolē mā m doties uz sanatoriju, lai uzlabotu veselī bu. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi vē lā k, lai, kā saka, atvē sinā tos un adekvā ti novē rtē tu mū su uzturē š anos Kristā la sanatorijā :
Atraš anā s vieta: laba, kalnā ar skatu uz parku (skaista, tī ra, ar rokā m barotas vā veres un putni), pastaigas attā lumā no centra (skaista un mā jī ga vieta). Tiem, kas nokļ ū st ar vilcienu - no stacijas lī dz sanatorijas mikroautobusam, taksis 70-80 UAH, ja "viegli", tad 15 minū tes kā jā m.
Viesnī ca: parasta, sū kņ u telpā , ekskursijas.
Ē damistaba: ē kā ir kopī gs galds un bufete. Mē s bijā m kopī gi. Normā ls diē tisks ē diens, izsalcis nebū si. Ja atpū tnieki sagaida ē dienu kā Ē ģ iptē , tad tas nenotiks, š ī ir sanatorija un diē tiskā pā rtika, tad tas, kas vajadzī gs sanatorijai. Man nepatika, ka katls ar “pirmo” un tē jkanna tiek likti viens uz 2 galdiem. Un jū s, piemē ram, atvainojoties, pieej pie blakus galda ar zupas bļ odu. Tas ir kaitinoš i un kaitinoš i! Vai tieš ā m nav iespē jams nopirkt vairā k katlus un tē jkannas! Tas ir elementā ri!
Ā rstē š ana: medicī nas ē ka atrodas atseviš ķ i, bet ir segta eja, 8-10 minū tes un jū s esat tur ziemā un bez jakas. Mums bija komplekts "nakts, ē dinā š ana, ā rstē š ana", BET! Ā rstē š anai dienā tiek atvē lē ta noteikta summa, kas ir pietiekama apmē ram 5 procedū rā m dienā . Es gribē ju iegā dā ties vē l daž us, bet izrā dā s, ka tas ir tik grū ti! Atzī mē ju, ka katru gadu eju uz sanatorijā m 15 gadus, uz daž ā dā m, bet neko tā du neesmu redzē jis! Milzī ga birokrā tija apmaksā tu procedū ru saņ emš anai! Pat dī vaini! Vai tieš ā m sanatorijai vajag papildus naudu?
Istaba: BRIESMĪ GI! ! ! Greizas gultas, naktsskapī š os izkrī t durvis, logi un balkona durvis nav mainī juš ā s kopš sanatorijas uzcelš anas, vannasistabā pat paletes nav, duš ā ej stā vot tikai uz grī das un izlietne un tualete ir viss slapjš , aizkaru nav. Telpā lī dz 20 grā diem. Es gā ju karstā duš ā.7 reizes visas dienas garumā , lai tikai sasildī tos un pā rtrauktu drebuļ us. Gulē ja divos sporta š ortos un č etros dž emperos! Nopirkā m aitā das segu un palika siltā k gulē t. Vī rs aplī mē ja logus ar lī mlenti. Reiz viņ i mainī ja numuru, bet izrā dī jā s, ka tas ir ī lens ziepē m.
Ž ē l, ka telpu stā voklis bloķ ē ja visas labā s lietas, noskaņ ojums un pā rē jais bija sabojā ts. Jū s nevarat iegā dā ties biļ etes iepriekš . Labā k uz vietas, bet maksā pē c telpas apskatī š anas! Gribē jā m samaksā t, bet reģ istratū rā teica, ka nopē rc citu istabu. Kaut kā das muļ ķ ī bas! Labā k izvē lies citu kū rortu!
аватар dianas
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī bija pirmā un pē dē jā reize š ajā sanatorijā ! Agrā k vecā ki devā s uz Sinjaku Aizkarpatijā . Salī dzinot ar Kristā lu, tas ir debesis un zeme. Standarta numuri lieliskā stā voklī . Ir ļ oti neē rti gulē t uz gultā m. … Tomēr ▾ Š ī bija pirmā un pē dē jā reize š ajā sanatorijā ! Agrā k vecā ki devā s uz Sinjaku Aizkarpatijā . Salī dzinot ar Kristā lu, tas ir debesis un zeme.

Standarta numuri lieliskā stā voklī . Ir ļ oti neē rti gulē t uz gultā m. Istaba ir netī ra. Vannas istabā viss ir salauzts un netī rs. Pretī gi tur mazgā ties.
Ē dieni uz standarta iepakojuma ir lieliski: dodiet vakardienas pā rpalikumus no bufetes. Mamma saslima pē c skā bajā m kotletē m...Te nevar ā rstē ties, un veselī ba bū s vē l sliktā ka. Esmu š okā ! ! ! !!

Ir noteikts ļ oti maz procedū ru. Viņ i atsakā s sniegt "Medicī nas" medicī niskajā komplektā iekļ auto pakalpojumu sarakstu. No pozitī vajiem tikai tie, ka medicī nas ē ka ir vairā k vai mazā k remontē ta.

Es saprotu, ja sanatorija bū tu bez maksas. Bet mē s samaksā jā m gandrī z 500 USD! ! ! ! ! Labā k bū tu samaksā t vē l 100 un braukt uz normā lu sanatoriju. . .
аватар nataliburl1979
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī nebija pirmā reize, kad bijā m š ajā kū rortā , bet noteikti pē dē jā . Istaba normā la, gultas kā vienmē r dobas, bet treš ā stā va apartamentos bija problē ma ar gultu. Ē diens bija nabadzī gs, vienmuļ š , vasarā deva kivi saldē jumu. … Tomēr ▾ Š ī nebija pirmā reize, kad bijā m š ajā kū rortā , bet noteikti pē dē jā . Istaba normā la, gultas kā vienmē r dobas, bet treš ā stā va apartamentos bija problē ma ar gultu. Ē diens bija nabadzī gs, vienmuļ š , vasarā deva kivi saldē jumu. Bet badā tu nenomirsi. Procedū ru skaits ir vē l vairā k samazinā ts. Jū s pē rkat vairā k procedū ru - kvalitā te un ilgums ir tā ds pats kā pirms 15 gadiem. Ā rste kopumā reaģ ē ja tā , it kā mē s bū tu viņ ai kaut ko parā dā , lai gan viņ a piedā vā ja savus norē ķ inu pakalpojumus nā kotnei. Nav dež ū rā rstes. Ja tā pat kā mū su bē rni saslimuš i sestdienas vakarā , tad svē tdien pagaidiet 9 no rī ta, nekas, ka temperatū ra ir 39. Vislabā k ieeļ ļ ots mehā nisms ir tī rī š ana un traucē jummeklē š ana. 21.00 nomainī ta izdegusī spuldzī te. PALDIES par to. Iespaids par atpū tu sanatorijā ir pretī gs, liela nauda vienkā rš i nav tā vē rta. Ja gatavojas ā rstē ties, tad sliktā kas vietas nav.
аватар vodochka40
Wi-Fi ir slikts, praktiski nav. Dejas mū ziķ iem. Dziediet paš i. Mū zika nav domā ta dejoš anai. Ē diens vienmuļ š un nekaunī gi zog! Mē beles ir vecas. Varu nosū tī t bildes. … Tomēr ▾ Wi-Fi ir slikts, praktiski nav.
Dejas mū ziķ iem. Dziediet paš i. Mū zika nav domā ta dejoš anai.
Ē diens vienmuļ š un nekaunī gi zog!
Mē beles ir vecas. Varu nosū tī t bildes.
аватар golubnicaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Divu nedē ļ u atpū tas laikā "superior" numurā gulta ne reizi netika mainī ta, bet grī da tika tī rī ta trī s reizes. Mī ļ ā . darbiniekiem patī k nauda, ​ ​ ja neieliek grā matā noteiktu summu, bezmaksas procedū ras it kā plosā s no sirds. … Tomēr ▾ Divu nedē ļ u atpū tas laikā "superior" numurā gulta ne reizi netika mainī ta, bet grī da tika tī rī ta trī s reizes. Mī ļ ā . darbiniekiem patī k nauda, ​ ​ ja neieliek grā matā noteiktu summu, bezmaksas procedū ras it kā plosā s no sirds. Bufete ir laba. Atseviš ķ a Jaunā gada svinī bu tē ma ir š ausmas par saviem lī dzekļ iem, ē dienkarte tiek savā kta no vakariņ ā m, slinka ciemata apkalpoš ana, izklaidē ti viesi, jaunie mū ziķ i un Ziemassvē tku vecī tis, viņ u galvenā izklaide bija vē rsta uz naudas sū knē š anu no atpū tniekiem. Tā pē c nebrauciet uz tā dā m brī vdienā m. Pozitī vs ir tikai ū dens un klimats.
аватар tasybayev.2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vietnē esoš ā s fotogrā fijas 1. labā k ņ emt vienu 2. sanatorijai nepiecieš ams remonts, ļ oti traucē ja balož i uz balkona, un 3. smē ķ ē tā ji (!! ! ) uz tā paš a balkona, vannas istaba vispā r nederē ja, caurule tek, izlietne aizsē rē jusi, smirdē ja pē c kanalizā cijas no ū dens notekas cauruma centos pē c iespē jas mazā k laika pavadī t istabā 3. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vietnē esoš ā s fotogrā fijas
1. labā k ņ emt vienu
2. sanatorijai nepiecieš ams remonts, ļ oti traucē ja balož i uz balkona, un 3. smē ķ ē tā ji (!! ! ) uz tā paš a balkona, vannas istaba vispā r nederē ja, caurule tek, izlietne aizsē rē jusi, smirdē ja pē c kanalizā cijas no ū dens notekas cauruma centos pē c iespē jas mazā k laika pavadī t istabā
3. draudzī gs personā ls, daba, man ļ oti patika parks, bija daudz cilvē ku, ik pa laikam kā ds iestrē ga liftā )) Man paveicā s, ka es nekad neaizķ ē ros
4. ē diens bez volā niem, vakarā aizgā ju uz lielveikalu (kefī rs, bulciņ as)
Kopumā iespaids par Truskavecu ir labs, mierī ga, omulī ga pilsē tiņ a, pirmo reizi atbraucu un viena, ū dens man palī dzē ja, domā ju, ka nā kš u vē l
аватар jury.67
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Telpā suns auksts (+12), visur caurvē ja, klī nikā auksts, krā na ū dens sarū sē jis. Istabā nav iespē jams uzturē ties … Tomēr ▾ Telpā suns auksts (+12), visur caurvē ja, klī nikā auksts, krā na ū dens sarū sē jis. Istabā nav iespē jams uzturē ties
температура в номере отеля 12градусов
аватар aljonanikolaeva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Vakar atgriezos no Crystal sanatorijas, atpū tos 3 nedē ļ as. . . paņ ē mu "vienotā s ekonomikas veselī bas uzlaboš anu". Dzī voja 6 stā vā . Braucot, es lasī ju daudz atsauksmju (protams, negatī vas), bet tas mani nebiedē ja.. … Tomēr ▾ Sveiki!
Vakar atgriezos no Crystal sanatorijas, atpū tos 3 nedē ļ as. . . paņ ē mu "vienotā s ekonomikas veselī bas uzlaboš anu". Dzī voja 6 stā vā .
Braucot, es lasī ju daudz atsauksmju (protams, negatī vas), bet tas mani nebiedē ja...Un es jau iepriekš zinā ju, kur es eju.
Rakstiet:
- Maz cilvē ku: - Piemē rots! Es gribē ju bū t vienatnē , mierā un klusumā , izā rstē t nervus, nomierinā ties, esmu noguris no š iem cilvē ku pū ļ iem un kompā nijā m.
- Slikti barots: - Lieliski, es notievē š u! Bet tā nav taisnī ba, tas ir tikai diē tisks ē diens, nekas trekns, sā ļ š , graudaugi, vā rī ti dā rzeņ i . . pirmā s 3 dienas bija par maz un nebija ļ oti garš ī gi, un tad es ē du pietiekami daudz, un tagad man ļ oti garš o š is ē diens. Es pat nopirku š ī s labī bas savā m mā jā m. (Furš etā pie Kristalas). (viņ a dē ļ un aizgā ja).
- Auksts: - Nav taisnī ba! Ierados 13. janvā rī , uzkrā juš os ar lī mlenti (logu blī vē š anai), savu segu, spilvenu. Bet istabā baterijas neizslē dzā s, bija pat karsti, atvē ru logus. Ū dens visu laiku ir karsts.
- pelē jums, sē nī te - tiesa, sē nī tes nebija (un skatī jā s citā s telpā s), bet duš ā s pelē jums, jā...- Paņ ē mu lī dzi gumijas cimdus, balinā tā ju, ķ imikā lijas, (es gluž i kā Freimuts, tī rī bas apsē sta) . . atnā cu visu nomazgā ju, iztī rī ju, (nu gribē jā s kā mā jā s, ē rtā k un mierī gā k). No tī rī š anas sū cē ja tikai katru otro dienu, pā rē jais teicu, ka nevajag, gribu pati mazgā t, viņ i bija tik pā rsteigti.
Ne visas procedū ras ir iekļ autas "veselī bas paketē " (tā pē c ir par 50 grivnā m lē tā k (dienā )). Tā pē c es paņ ē mu kabatā.50 UAH, devos uz jebkurā m procedū rā m bez pieraksta, viņ i pieņ ē ma bez rindas un pat ar prieku. Ī sā k sakot, tas ir ekonomisks un kvalitatī vs.
Vā rdu sakot, kurš brauc pē c veselī bas, protams, uz Truskavecu. Un kurš pastaigā jas, atpū š as, labā k doties uz Turciju utt.
Jā , sanatorijas ir sliktā stā voklī (tā pat kā viss pā rē jais mū su valstī ), bet man ļ oti patika, personā ls ļ oti labs, ī paš s paldies viņ iem, palī dzē ja ū dens. Nā kamgad tikai Truskaveca!!! !
Tā pē c izlasi komentā rus pirms doš anā s ceļ ā , lai vē lā k bū tu gatavs uz visu. . .
Un dabū ju ko gribē ju, tiku izā rstē ta gan garī gi, gan fiziski !! ! ! Un tas ir galvenais. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums valentin19
Draugs aizgāja, istabā bija auksti, viņš saaukstējās.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий «Кристалл» находится напротив центрального парка Трускавца, рядом с городской больницей. 11-этажный санаторий построен в 1974 году, здесь гостям предлагают урологические, желудочно-кишечные и эндокринные процедуры, оздоровление органов дыхания, укрепление иммунитета. В конце 2016 года в холле санатория открыт бювет с 3 видами минеральной воды.

Atrašanās vieta 68,9 км до международного аэропорта Львова, 96,8 км до аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Хранение багажа, гостиная с телевизором, сувенирный магазин, конференц-зал на 100 мест, аптека, торговый пассаж, мини-кинотеатр, персонал говорит на русском и украинском языках, принимаются только наличные.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухместные эконом-номера 16 м², стандартные одно- и двухместные номера 17 м², улучшенные номера, одно- и двухместные номера «Комфорт» 18 м².

Istabās

Отопление, телевизор, радио, шкаф, холодильник (кроме эконом-номеров), ванная комната с душем или душевой кабиной, туалет, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, платный Wi-fi, деревянный пол, балкон.

Adrese ул.Суховоля,60, г. Трускавец, Львовская обл., 82200, Украина.
Tālruņi: +38 03247 60020
Tīmekļa vietne: Kristall
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.