sanatorija pēc valsts pasūtījuma

Rakstīts: 22 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Š ī sanatorija izveidota, lai pieņ emtu valsts pasū tī jumu personu ar sociā lā s apdroš inā š anas taloniem rehabilitā cijai. Tas ir, cenas š eit ir zemas. Un no tā ir atkarī gi visi pā rē jie pakalpojumi (infrastruktū ra, personā la motivā cija utt. ). Bet, ja no visa abstrahē jas, var ļ oti labi atpū sties, jo daba š eit ir skaista: liela teritorija, lauki, koki, lapenes, soliņ i). Ir ezers, kas nav paredzē ts peldē š anai, iespē ja makš ķ erē t. Mobilie sakari ir slikti (lifesel nedarbojā s, Kyivstar knapi). Bezmaksas internets tikai reģ istratū rā , bet es to nemē ģ inā ju izmantot. Istabas vairā k vai mazā k tī ras, TV, ledusskapis, normā li matrač i. Veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā saskaņ ā ar noteikumiem vai pē c pieprasī juma. Mā jas dzī voš anai un procedū rā m ir izkaisī tas visā teritorijā . Procedū ru klā sts ir normā ls (skatī t mā jaslapā ), ir maksas procedū ras, administrā cija lū dz veikt maksā jumu uz grā matvedī bu.
3 kā rtu ē diens, putras, tvaicē ta gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, zivis, eļ ļ a, rullī š i, tē ja, stop...man patika. Ierī ces nav augstā kā s klases). Teritorijā nav veikalu, tā pē c viss jā ņ em lī dzi (pusstundas gā jiens pa mež u lī dz pilsē tai). Teritorijā sū kņ u telpa, bet ū dens nav ļ oti pilns (saka, ka pietiek). Ir sporta zā le. Sā ls istaba nav tik efektī va kā man. Manā laikā daudzi darbinieki bija atvaļ inā jumā , slimī bas atvaļ inā jumā vai atlaisti. Viņ iem ir problē mas ar to. Standarti darbā ar klientu zemā vidē jā lī menī , bet atkal, kurš ko meklē un par cik
vajadzī bā m. Protams, mums vienmē r ir izvē le - maksā t divreiz vairā k un doties uz augstas klases sanatoriju. Savu uzturē š anos organizē ju tā , lai bū tu apmierinā ta. Labu atpū tu un ā rstē š anos!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu