šausmīgi

Rakstīts: 7 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 21 augusts — 5 septembris 2017
Es nevarē ju atturē ties no rakstī š anas par š ausmī go ā rstē š anu, ē dinā š anu un izmitinā š anu sanatorijā Almaz, tas viss vienkā rš i neeksistē .
Uz visu uzturē š anā s laiku viņ iem tika dotas vairā kas bojā tas plū mes, divi gabaliņ i novī tuš u, saraujuš u gurķ u un kartupeļ u biezeni, kas bija jā ē d katru dienu, jo galdā pasniegtajā putrā bija tā rpi (tas laikam ir ī paš s ī paš s pasū tī jums). Man bija jā iet uz veikalu un jā pē rk cilvē ku ē diens, pretē jā gadī jumā visu uzturē š anā s laiku sanatorijā , kur viņ i ieradā s ā rstē t kuņ ģ a-zarnu traktu (kas ir sanatorijas profils), bija viegli nopelnī t vē l kā du sā pī bu.
Kas attiecas uz ā rstē š anu, kā jau teicu, tā das nav. Ā rstu pā rejas grafiks no kabineta uz kabinetu, kuri atrodas daž ā dos stā vos un atseviš ķ ā s ē kā s bez lifta, tika sastā dī ts analfabē ti, piemē ram, tika noteiktas divas daž ā das procedū ras vienam laikam, un vienlaikus tika nepiecieš ams laicī gi paspē t izdzert ū deni, lī dz tā sauktajam diē tiskajam un ā rstnieciskajam uzturam un pē c tam. Sanatorijas ā rsti nevarē ja sniegt skaidru atbildi uz mani interesē još iem jautā jumiem par manu veselī bu. Rezultā tā ā rstē š anas beigā s, kuras nemaz nebija, noteica diagnozi: divpadsmitpirkstu zarnas č ū la, lai jū s saprotat, man tā s NEBIJA, un paldies Dievam, ka NAV.

Daudzi apmeklē tā ji aizbrauca pirms grafika, nevarē ja izturē t personā la než ē lī go attieksmi, briesmī go ē dienu, ā rstē š anu un izmitinā š anu.
P. S. LŪ DZU NEKAD NEKAD uz Almaz sanatoriju - tas ir SOVDEPO MURGS un NEGATĪ VS, kas atstā s nospiedumu uz visu atlikuš o mū ž u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu