Jautājumi par Skhodnitsa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu


Vairāk par Skhodnitsa
Iesakiet apmešanās vietu Skhidnitsa centrā
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Piemēram: ATV avārija, tika nosūtīta tikai medmāsa. Maksājums netika atgriezts. Par rentgenu maksāja paši, bet ja nav naudas?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Laba diena! Cik tālu ir autobuss līdz Zupinkai, tam dzherelo 2C?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Laba diena. Interesē šie 3 personām (2 pieaugušie un bērns 3 gadi) maija beigās.Uz 5-7 dienām.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
mazie dzīvnieki ir, piemēram, "kabatas" suņi vai mazi kaķi
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Kas bija šajā viesnīcā vai vienkārši Skhidnitsa ziemā? Pastāsti man, ko jūs varat darīt visu dienu? Vai ir iespējams doties ekskursijā? Vai tuvumā ir vietas slēpošanai utt. ? Pateicos jau iepriekš
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Esmu pastāvīgs Super-dial klients, pēc Kijevas Rusas vietnes, junior suite uzlabotais "A" ir apzīmēts kā vienistabas ar balkonu. Viesnīcas pārstāvis man atrakstīja e-pastā, ka būs istaba šīs kategorijas bez balkona!!!!!!! mansarda stāvā(((( Nu, paskatīsimies, kā šis stāsts beigsies :) Un vai istabā ir tējkanna?)
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Nekad neesam braukuši atvaļinājumā uz Skhidnicu... Braucam oktobra vidū.. Pilnīgi nav ne jausmas, kādu apģērbu ņemt (vai jāņem kleitas vai tikai sporta apģērbs).Ja kāds zin, pastāstiet man, kādi laikapstākļi ir Skhidnicā oktobrī un kas var noderēt visvairāk?!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
paskatījos atsauksmes par šo viesnīcu - pēc manas negatīvās 2012. gadā bija tikai vēl viena negatīva, visas pārējās ir super pozitīvas.... tikai jāatzīmē, ka direktore man personīgi piezvanīja un piedāvāja noņemt manu negatīvo atsauksmi. par "bezmaksas" atvaļinājumu šajā viesnīcā. recenziju stils liecina par iztēles un vārdu krājuma trūcību, aprakstot šo tā saucamo viesnīcu... kšati, kur palika atsauksmes par masveida saindēšanos šajā viesnīcā 2012. vai 2013. gada rudenī, kad daudzi vēlāk tika izārstēti plkst. mājās no sekām, ko rada ēšana viesnīcas restorānā? it kā neatkarīga vietne, bet liek visādas muļķības ar nepārbaudītiem datiem...
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Kuru viesnīcu Skhidnicā izvēlēties atpūtai ar mazu bērnu (1,4) un vecu vecmāmiņu: "Santa Maria", "Kijevan Rus", "Trīs dēli un meita"?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Vai istabās ir gaisa kondicionieri?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pasaki man lūdzu! Vai autoosta ir tālu no viesnīcas un cik bieži kursē autobuss uz Truskavecu?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai āra baseins ir apsildāms un kad tas tiek atvērts?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Gribam ceļot ar bērnu līdz 3 gadu vecumam, naktsmītne ir bez maksas, bet kur var dabūt putru? Vai ir bērnu ēdienkarte un cik tā maksā? Pastāsti man pliz)
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Mēs esam no Baltkrievijas. Man ļoti patika jūsu viesnīca, skatoties internetā. Mēs ļoti vēlamies ierasties pie jums, taču šobrīd jūsu valstī ir saspīlēta situācija, tāpēc par ceļojumu ir daudz šaubu un baiļu. Vai ir iespējamas atlaides, ņemot vērā bīstamību un spriedzi valstī??
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai spa zonas izmantošana ir iekļauta cenā? Cik ir standarta maksa par nakti 2 personām?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Jaunā viesnīca ir ļoti ērta. Visi numuri ir aprīkoti ar interneta pieslēgumu un visu nepieciešamo komfortablai atpūtai.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Gribu jautāt vietnes administratoriem: (8.6+8.7+...8)/5=8.48 un maksā 9.5! Atkal lasīju atsauksmes par viesnīcu. ljaljka1991 pievienoja atsauksmi Ārstēšana Tikai 07.10.13 viņi ieradās ar vīrieti no Kijevas Krievzemes!) Viņi jau ir apmierināti! Mēs dzīvojam Kijevā un jūtamies par viesnīcu susіdіv, yakі chоrіchno hіdpochivayutsya. Es esmu skaistuma un istabu mierīguma, dzērienu bāzes un strādnieku plašuma vārda varā!) I' Priecājos jūs redzēt visu šo brīnišķīgo viesnīcu... Lasīt vairāk 10. oktobris 20:58 0 komentāri Komentārs ljaljka1991 pievienoja atsauksmi Mani sauc Alīna, es svētajā dienā apmeklēju savu dzimteni Kijevas Krievijā. Tiklīdz ieradāmies, Skhidnicā mūs uzbruka dabai!Kāds skaistums! Jums ir jāārstē un jāredz āda!) Kādreiz tas bija vairāk nekā laipni gaidīti tie, kas mūs silti un sirsnīgi apmetināja, administratores meitenes. Viens cilvēks dzīvo tajā pašā viesnīcā un viņam ir deja vu! Laimīgu Jauno gadu!
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 2 atbildi
Tikko atvēru pēdējo apskatu - http://my.turpravda.ua/vrubeltanya/. Un forši - http://www.turpravda.ua/ur/shayan/Karpatija-h15944-r95554.html, http://www.turpravda.ua/ur/tatariv/Villa_Nova-h35033-r95402.html, http:/ /www.turpravda.ua/ur/tatariv/Lavanda_Kantri_Klab-h17104-r95401.html, http://www.turpravda.ua/ur/tatariv/Koruna-h19308-r95400.html - viss vienā dienā, tikai viens labs a citas sliktas, arī http://www.turpravda.ua/ur/solochin/Kvitka_Poloniny-h15955-r95341.html, http://www.turpravda.ua/ur/poljana/Solnechnaja_Dolina-h17018-r95340.html : //www.turpravda.ua/ur/shayan/Erney_Laz-h31154-r95338.html, http://www.turpravda.ua/ur/poljana/Reikartz_Grand_Otel_Poljana-h38323-r95260.html, http://www.turpravda ua/ur/poljana/Reikartz_Poljana-h24317-r95259.html. Tik autoritatīvs resurss, bet publicēts bez pārbaudes.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
MODERATORI TIEK APMAKSĀTI TĀPĒC SOLĪTĀ ATLĪDZĪBA PAR NESAŅĒMUŠO APSKATI ....... LABI
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl