TuStan 3*– Atsauksmes

22
Novērtējums 9.110
№2 viesnīcas reitingā Skhidnica
9.2 Numurs
8.9 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Veselības uzlabošanas komplekss atrodas balneoloģiskā kūrorta Skhidnitsa centrā, 20 km attālumā no Truskavecas. Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no akas Nr.2C (Borjomi tipa), avota Nr.18, blakus mikroautobusa pietura. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар Anzh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s viesnī cā no 2021. gada 8. lī dz 22. februā rim. Atrodas paš ā Skhidnicas centrā (18 avoti 10 minū š u gā jienā ). Lieliska Eiropas lī meņ a viesnī ca. Neuzbā zī ga apkalpoš ana, tī rī ba, lielisks reģ istratū ras personā la darbs. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā no 2021. gada 8. lī dz 22. februā rim. Atrodas paš ā Skhidnicas centrā (18 avoti 10 minū š u gā jienā ). Lieliska Eiropas lī meņ a viesnī ca.
Neuzbā zī ga apkalpoš ana, tī rī ba, lielisks reģ istratū ras personā la darbs. Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni restorā nā .
Liels, bez mazā kā pelē juma, baseins, izcilas pirtis, perfekta tī rī ba, relaksā cija un komforts SPA zonā . Sporta zā le ar labiem simulatoriem, aprī kota ar visu nepiecieš amo.
Ī paš s paldies galvenajai ā rstei par brī niš ķ ī gajā m atjaunojoš ajā m Karboksiterapijas procedū rā m sejai.
Noteikti iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m!
Andž elika, Dņ epro
аватар irusja1989
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums ir 3 reizes ģ imenes brī vdienas Tustā nā un situā cija ir ļ oti nepatī kama. Pirmajā naktī mū su 2. upes meita nez kā pē c saindē jā s, un mē s nolē mā m atgriezties mā jā s. Mums joprojā m bija samaksā ta pilna 3 dienu uzturē š anā s + pilna pansija ar ē dinā š anu. … Tomēr ▾ Mums ir 3 reizes ģ imenes brī vdienas Tustā nā un situā cija ir ļ oti nepatī kama. Pirmajā naktī mū su 2. upes meita nez kā pē c saindē jā s, un mē s nolē mā m atgriezties mā jā s. Mums joprojā m bija samaksā ta pilna 3 dienu uzturē š anā s + pilna pansija ar ē dinā š anu. Darbinieki atbildē ja uz visā m mū su pretenzijā m kā sezonas sezonu, un nauda netiek atmaksā ta. Bet noteikumam ir arī izņ ē mumi, jo ī paš i tā pē c, ka 4dienu ē diens netiek gatavots iepriekš un vismaz naudu par ē dienu 3 personā m uz 3 dienā m var atdot!
Apkalpoš ana viesnī cā izcila, ļ oti draudzī gs personā ls, nauda par visā m procedū rā m atdota, un pā rē jais ne santī ma. Man nav vā rdu. . .
аватар AMARSAEALEX5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vairā kas reizes atpū tā mies š ajā viesnī cā , bija daž ā das situā cijas, bet bū tī bā viss ir pozitī vi, ē rti, nekā du ī paš u sū dzī bu. Pavasarī nolē mā m braukt padzert ū deni, bet tikai no dzhereļ a, nevis sū kņ u telpas, tā pē c iekā rtojā mies citā viesnī cā , bet nolē mā m doties uz baseinu Tustā nā , jo cilvē ku ir mazā k un dziļ ums ir piemē rots bē rnam. … Tomēr ▾ Vairā kas reizes atpū tā mies š ajā viesnī cā , bija daž ā das situā cijas, bet bū tī bā viss ir pozitī vi, ē rti, nekā du ī paš u sū dzī bu. Pavasarī nolē mā m braukt padzert ū deni, bet tikai no dzhereļ a, nevis sū kņ u telpas, tā pē c iekā rtojā mies citā viesnī cā , bet nolē mā m doties uz baseinu Tustā nā , jo cilvē ku ir mazā k un dziļ ums ir piemē rots bē rnam. Tač u pirmo reizi sastapā mies ar nedzirdē tu rupjī bu no sievietes puses, kura vē roja baseinu.
Bē rns vai nu mainī jā s uz ilgu laiku, tad izgā ja tualetes utt. , laiks bija apmē ram plankumains, baseinā bija 2-3 cilvē ki, viņ i nopirka, viņ i nolē ma apmeklē t dž akuzi, vī rs brī dinā ja kundzi, ka 5 minū tes un mē s dotos ā rā , jo laiks bija gandrī z beidzies. Pē c nepilnas minū tes ieskrien madā ma un nebalsī kliedz, ka tagad izsauks apsargus un gandrī z ar labu neķ ī trī bu nosū ta mū s bē rna priekš ā , ciemiņ us.
Ar tā du rupjī bu nebiju sastapies. Uz maniem jautā jumiem, kā das viņ ai tiesī bas ar mums tā runā t, viņ a tikai veda savus virs galvas fanus un kaut ko murminā ja, ka viņ u sauca no reģ istratū ras. Reģ istratū rā meitenes nemaz nebija informē tas par notikumiem, tač u ļ oti kū tri atvainojā s. Pats baseins arī ne visur iepriecinā ja apakš ā daudz nokrituš u flī ž u, var pat kā ju sā pē t. Tā pē c mē s ieteiktu š o viesnī cu vairā k un, protams, mū su ģ imene š eit neliksies atpū tai.
аватар voda1708
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, kas garantē brī niš ķ ī gas brī vdienas gandrī z jebkurā gadalaikā . Kopš.2014. gada atpū tā mies piekto reizi - gan vasarā , gan rudenī , gan ziemā . Man vairā k patī k, protams, vasarā , bet lielais atpū tnieku pieplū dums ļ oti klusu brī vdienu cienī tā jus zinā mā mē rā nogurdina. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kas garantē brī niš ķ ī gas brī vdienas gandrī z jebkurā gadalaikā . Kopš.2014. gada atpū tā mies piekto reizi - gan vasarā , gan rudenī , gan ziemā . Man vairā k patī k, protams, vasarā , bet lielais atpū tnieku pieplū dums ļ oti klusu brī vdienu cienī tā jus zinā mā mē rā nogurdina. Jā , un numuriņ i ir jā rezervē.2-2.5 mē neš us pirms "augstā s" sezonas sā kuma, pretē jā gadī jumā jū s neatradī sit brī vas. No otras puses, vasara ir jautrā ka. Un tiem, kam patī k aizbē gt no pilsē tas 30-40 grā du karstuma - tas ir tas, kas jums nepiecieš ams.
Plusi (neapš aubā mi):
1. Atraš anā s vieta. Centrs, autoosta, blakus viss - veikali, kafejnī cas, parki. Tiem, kam patī k doties uz visiem avotiem - tā lu prom. Netā lu - tikai viens vai divi (es nesaku - viņ i negā ja, bet dzē ra nedaudz ū dens kompleksa sū kņ u telpā ).
2. Komforts. Numuri ir lieliski. Vecajā kompleksā bija tikai vienu reizi 3 dienas "suite" - ļ oti labi. Jaunajos ("junior suites") - mē beles ir jaunas, ē rtas. Gulta ir milzī ga. Vannas istaba ir vienkā rš i lieliska. Plaš s, gaiš s. Duš as kabī ne, izlietne, tualetes pods, bidē - viss jauns un dzirkstoš i tī rs. Kā tam jā bū t. Daž os junior suites, kur bijā m, mē beļ u izkā rtojums nebija ī paš i labs - bet viņ i paš i pā rkā rtoja un izrā dī jā s ietilpī gā ks. Uzkopš ana notiek katru dienu un kvalitatī vi (ī paš s paldies apkalpojoš ajam personā lam, viņ i jau mū s atpazī st un katru reizi jautā , kad atkal nā ksim). Gultas veļ a, 3 veidu dvieļ i ar maiņ u ik pē c 3 dienā m, peldmē teļ i - viss svaigs. Tiesa, apmetnis uz gultas bija notraipī ts. Bet es neesmu no programmas "Inspektors" - nav kritisks.
Skaists skats no logiem uz kalniem - stā vos virs 2 no jebkuras kompleksa puses.
3. Uzturs. Brokastis - 3 ē dieni pē c izvē les (diē tiskā vai parastā ē dienkarte) + bufetes galds. Ē dieni ļ oti garš ī gi. Bufetes galds...Labi (vairā ku veidu salā ti, grauzdiņ i, olī vas, olas, sviests, desiņ as, sieri, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi utt. ). Bet...Komplekts ir apmē ram tā ds pats. 5-6 dienā kļ ū st garlaicī gi. 5. vizī tē - ļ oti garlaicī gi. Turklā t brokastī s ir DAUDZ ē dienu. Bet vai nevar ē st? "Bufeš u" cienī tā jiem - labi. Pā rē jiem pietiek ar 3 galvenajiem ē dieniem. Un jū s varat samazinā t brokastu izmaksas.
Pusdienas-vakariņ as. Rezervē jiet pilnu pansiju nekavē joties. Tā kā atš ķ irī ba starp "tikai brokastī m" un "pilna pansija" ir 200 UAH. uz diviem dienā . Ar tā du naudu tuvā kajā s "kafejnī cā s" nepietiek, lai tu uzreiz paē stu. Ē dieni pusdienā m un vakariņ ā m (3 ē dieni izvē lei + neliels bufetes galds (kā posti, gurķ i-tomā ti, augļ i, kū kas) ir lieliski. Redzams, ka pavā ri ļ oti cenš as, jo paš i ē dieni un to pasniegš ana ā rpus uzslavas.
Apkalpoš ana ē damistabā ir laba. Š ovasar mainī jā s personā ls, un jaunajā m meitenē m acī mredzot ne vienmē r bija laiks un daž reiz izskatī jā s nobijuš ā s. Bet viņ i cenš as. ?
4. Spa centrs. Arī neslavē jams - baseins, dž akuzi, 3 veidu pirtis, 2 duš as, muca + pirts baseins ar ū denskritumu. Pie ieejas - dvieļ i, palagi, cepures, č ī bas. . . Viss par brī vu (ī paš i norā dī ts, jo daž os kompleksos ir atseviš ķ a maksa). Ir laba sporta zā le - skatī jos, bet pati neizmantoju. No vē lmē m - salabot visu baseinā , ū denskritumu (vai kā to tur sauc) - nestrā dā jau vairā k kā gadu.
Pievienoš u atseviš ķ i. Vasarā (kā jau minē ju iepriekš ) lielā atpū tnieku pieplū duma dē ļ pē c 1800 (kad sā k darboties pirtis) baseins nav pā rpildī ts. Bet to diez vai var saukt par trū kumu. Tā kā SPA kompleksi ir daudz mazā ka izmē ra.
5. Medicī niskā aprū pe. Atbraucam atpū sties un iedzert ū deni (sū kņ u telpa kompleksā ir automā tiska). Procedū ras neņ emam (izņ emot masā ž u - pā ris reizes). Tā pē c es neko nevaru pateikt.
6. Iekš ē jā infrastruktū ra. Terase (maza, bet Ļ OTI skaista), ziemas dā rzs, eja starp ē kā m, recepcijas dizains, akvā riji - viss ir pamatī gs "piecinieks". Š ogad iekš pagalms ir pilnī bā pā rtaisī ts - tas ir pat labā ks par "izcilajiem" Fazā niem un papagaili Ricci - sveiki? Nu ko, gaidā m solī to vasaras baseinu un "nezinu, kas tur vē l bū s" ? . Ceru, ka tas ī paš i neietekmē s cenas - kas š ajā kompleksā ir diezgan lojā las.
7. Ja esat aizmirsis, ko teikt, vai tas nozī mē , ka esat aizmirsis? vai nav lietots.
Mī nusi:
Es neredzu ī paš us mī nusus. Es neesmu Olga Freimute - man viss der, un sī kus trū kumus var novē rst.
Vē lmes:
Lojalitā tes programma pastā vī gajiem klientiem. Bū tu jauki, ja bū tu papildus atlaides, kā daudziem "konkurentiem".
аватар oleksiy_y
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Apkalpoš ana pilnā apmē rā.4* … Tomēr ▾ Apkalpoš ana pilnā apmē rā.4*
Зимний сад
аватар elenanovikov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Redzams, ka viesnī ca celta ar mī lestī bu. Lai kur jū s skatā ties, skaistums ir visur. Patī kams un atsaucī gs personā ls. Diē tiskā ē dienkarte (tie, kas dod priekš roku ceptiem ē dieniem - iegā dā jieties biļ eti ar brokastī m, tuvumā ir kafejnī cas un restorā ni, arī Tustā nā ). … Tomēr ▾ Redzams, ka viesnī ca celta ar mī lestī bu. Lai kur jū s skatā ties, skaistums ir visur. Patī kams un atsaucī gs personā ls. Diē tiskā ē dienkarte (tie, kas dod priekš roku ceptiem ē dieniem - iegā dā jieties biļ eti ar brokastī m, tuvumā ir kafejnī cas un restorā ni, arī Tustā nā ). Biju nenormā li apmierinā ta ar SPA kompleksu! Galvenajā ē kā no daž iem avotiem plū st ū dens, var palutinā t sevi ar zā ļ u tē ju. Reiz viesnī cā viņ i noī rē ja velosipē dus, bet rokas un kā jas nekad nesasniedza mazo tenisu un sporta zā li. Uz logiem ir dzī vas orhidejas. Bū s ē rti gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar maziem bē rniem, gan sirmgalvjiem. Kurš vē l š aubā s, vai braukt š eit atpū sties vai nē , iesaku DOT. Nož ē lojam tikai vienu, ka TuStanā pavadī jā m maz laika!
аватар v-bortnik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumā vienmē r gribas atpū sties, un, ja izdodas arī parū pē ties par savu veselī bu, tad nekad neatcerē sies iztē rē to naudu un vē l jo vairā k to nož ē losi (viens no labas atpū tas kritē rijiem). Starp citu, cenas pē c "cena/kvalitā tes" kritē rija ir absolū ti adekvā tas (par 1 UAH baudu par 2 vai vairā k UAH, ieskaitot PVN un tū risma nodokli). … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā vienmē r gribas atpū sties, un, ja izdodas arī parū pē ties par savu veselī bu, tad nekad neatcerē sies iztē rē to naudu un vē l jo vairā k to nož ē losi (viens no labas atpū tas kritē rijiem). Starp citu, cenas pē c "cena/kvalitā tes" kritē rija ir absolū ti adekvā tas (par 1 UAH baudu par 2 vai vairā k UAH, ieskaitot PVN un tū risma nodokli).
Viedokļ i ir objektī vi, subjektī vi un patiesi. Tā tad:
- Ar cieņ u: dieviš ķ a tī ra gaisa kombinā cija, ī paš i draudzī gs, jauks un patī kams personā ls (atseviš ķ i manam respektam un dziļ š priekš gals), tī ras un komfortablas telpas, pieklā jī ga SPA zona, kvalitatī va, daudzveidī ga un garš ī ga (diē tiska un anti) -anoreksijas) pā rtika, pienā cī gs medicī nas centrs, sū kņ u telpas klā tbū tne ar Skidnicas dziedinoš ajiem ū deņ iem un, pats galvenais, to cilvē ku mī lestī ba pret savu darbu, kuri nodroš ina jums neaizmirstamas brī vdienas, padara TuStan par vietu, no kuras jū s varat nokļ ū t. negribas aizbraukt un uz kuru gribas atgriezties (vē l viens no laba atvaļ inā juma kritē rijiem).
- Subjektī vi: no Ukrainas balneoloģ iskajiem kū rortiem (Truskaveca, Morš ina, Mirgoroda, Hmeļ ņ ika, Satanova, Š ajana, Poļ ana) man visvairā k patika Skhidnica LOK "TuStan" (ieskaitot ū dens kvalitā ti). Š ī ir atpū tas vieta tiem, kam patī k veselī ba, klusums, komforts un miers. Tajā paš ā laikā laika apstā kļ i praktiski neietekmē atpū tas kvalitā ti.
- Objektī vi: jā , Skhidnica tikai sā k attī stī ties kā kū rorts un praktiski nav infrastruktū ras, izklaides industrija vē l nav skā rusi š o neapstrā dā to zemi. Pē c vakariņ ā m vē rtī go atvaļ inā juma laiku praktiski nav kur pavadī t ("Trī s dē los" ir boulings, "Kievskaya Rus" biljards, bet tas viss ir tā lu). Vē los savu izklaides kompleksu (ieskaitot 3-D kino, š auš anas galeriju, š autriņ as, kokteiļ u deju bā ru, karaoke, grila vakarus vakariņ u vietā , spē ļ u automā tus, atrakcijas utt. utt. ). Lī dz ar izklaides zonas atklā š anu "TuStan" kļ ū s vē l pievilcī gā ks viesiem un izdevī gā ks paš iem.
А за спиной кусочек Рая.
аватар grisha.portnov.
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti draudzī gs personā ls, tī rī ba un komforts. Š ajā viesnī cā viņ i vispirms domā par cilvē ku un tikai tad par peļ ņ u. Viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem, lai ikviens apmeklē tā js justos ē rti, cilvē ks, kuru ciena. … Tomēr ▾ Ļ oti draudzī gs personā ls, tī rī ba un komforts. Š ajā viesnī cā viņ i vispirms domā par cilvē ku un tikai tad par peļ ņ u. Viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem, lai ikviens apmeklē tā js justos ē rti, cilvē ks, kuru ciena. Izbaudī ja visu nedē ļ u. Katrs restorā na ē diens ir mā kslas darbs. Piemē rs visā m viesnī cā m un kū rortiem. Iesaku visiem, ko pazī stu, un jums. Es noteikti atgriezī š os Tustanā .
Отель
аватар zagorovskane
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dā rgie kungi! Vē lamies pateikties jums visiem pirms doš anā s uz mā jā m! Un lū dzam atvest pie katra "TuStani" darbinieka. Ļ oti patī kami jau no pirmajā m minū tē m pā rsteidza tī rī ba, skaistums, komforts, ē rtī bas, visu atpū tnieka vajadzī bu paredzamī ba. … Tomēr ▾ Dā rgie kungi!

Vē lamies pateikties jums visiem pirms doš anā s uz mā jā m! Un lū dzam atvest pie katra "TuStani" darbinieka.
Ļ oti patī kami jau no pirmajā m minū tē m pā rsteidza tī rī ba, skaistums, komforts, ē rtī bas, visu atpū tnieka vajadzī bu paredzamī ba.
Ī paš i pateicī bas vā rdi par restorā na apmeklē jumu. Trauki, pasniegš ana, viesmī ļ u attieksme, ē dienkarte, katra ē diena augstā kvalitā te un garš a – viss augstā kajā lī menī.
Esam pateicī gi visiem, ar kuriem komunicē jā m un nesazinā jā mies - par augsto kultū ru, cilvē cī bu, humora izjū tu, jū su dvē seles dā snumu!
Jū su iestā de kā vienots organisms dzī vo saskaņ ā ar bausli: dari, kā vē lies, lai tev dara!
Mē s vē lamies, lai jū su mī lestī ba un laipnī ba pret cilvē kiem atgrieztos pie jums un jū su ģ imenei!

Atmiņ ā...
Mē s jau esam devuš ies mā jā s...
Jū s bijā t tik labi pret mums!
Tā pē c beidzot mē s vē lē tos
Liels paldies!
Š ī s ir neaizmirstamas brī vdienas:
Piedzī vojums! Kalni un mež i!
Lepoties! Jo nekur! Nekad!
Nav daudz skaistuma!
Pateicamies visiem:
Istabenes, viesmī ļ i, ā rsti,
Dā rznieki, priekš nieki, mā sas...
Liels saraksts...Jums visiem! ! ! !!
Mē s vē lam jums veselī bu! Laime!
Daudzus gadus! Uz visiem laikiem!
Ļ aujiet laikapstā kļ iem jums paiet garā m!
Labi tev! Dievs, rū pē jies!
Jo mē s visi gribam tikai pasauli!
Kā mū su karogu mē s vē lamies:
Uz zilā m debesī m! Dzeltenais lī menis!
Mē s izbraucam no mā jā m...
Diemž ē l: stunda pagā ja tik ā tri
Paklanā s jums visiem! Un mū su gods!
Visiem! Katram no jums!

Ar cieņ u Zagorovska ģ imene!
аватар natali19801
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m viesnī cā Tustan. Ļ oti ļ oti daudz! Miers, klusums, tī rī ba, laipns personā ls. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Ja iespē jams, ieradī simies š ajā viesnī cā un ieteiksim draugiem un paziņ ā m. Ļ oti labs muzikā lais pavadī jums viesnī cā un daudzveidī ba ē dienkartē . … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā Tustan. Ļ oti ļ oti daudz! Miers, klusums, tī rī ba, laipns personā ls. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Ja iespē jams, ieradī simies š ajā viesnī cā un ieteiksim draugiem un paziņ ā m. Ļ oti labs muzikā lais pavadī jums viesnī cā un daudzveidī ba ē dienkartē .
Parādīt vairāk »


iemiesojums rjaf34bb
Mēs esam no Baltkrievijas. Man ļoti patika jūsu viesnīca, skatoties internetā. Mēs ļoti vēlamies ierasties pie jums, taču šobrīd jūsu valstī ir saspīlēta situācija, tāpēc par ceļojumu ir daudz šaubu un baiļu. Vai ir iespējamas atlaides, ņemot vērā bīstamību un spriedzi valstī??
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums elena.semtina
Sveiki, Cik maksā tikai procedūras: duša-masāža, manuālā masāža, testi, ozocerīts utt. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Adminn
‹ Viesnīca TuStan 3*
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Лечебно-оздоровительный комплекс расположен в центре бальнеологического курорта Сходница, в 20 км от Трускавца. Гостиница находится в пешей досягаемости от скважины №2С (типа Боржоми), источника №18, рядом с остановкой маршрутного такси. Отель подойдет всем, кто хочет оздоровиться.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Львова составляет 111 км.
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Есть бювет с минеральной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно). В отеле отдыхающим предлагают обширный выбор медицинских процедур, а также SPA-процедур. В лечебно-оздоровительном комплексе занимаются такими основными направлениями диагностики: эндокринология, гинекология, травматология, урология, а также диагностика органов брюшной полости. Также предлагают водолечение: подводный ручной массаж; молочная ванна; душ Шарко; циркулярный душ; минеральная ванна с жемчужным массажем; розмариновая ванна; ванна с минеральной водой.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 45 комфортабельных номеров.

Istabās

К услугам гостей номера с телевизором, рабочим столом, сейфом и электрическим чайником. В собственной ванной комнате предоставляется фен, тапочки и бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese ул. Т. Шевченко 92-Б, пгт Сходница, Львовская обл., Украина
Tālruņi: тел.: +38 (067) 752-56-78, +38 (095) 586-51-78 +38 (03248) 4-83-70, +38 (03248) 4-83-77
Tīmekļa vietne: TuStan
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).