Viesnīca absolūti neatbilst 5*

Rakstīts: 24 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 24 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Skhodnitsa - pā rskats:
1. Plusi: daba, mež s, patī kami un draudzī gi cilvē ki
2. Labs rotaļ u laukums
2. Mī nusi:
2.1 Istaba ar neaizveramiem aizkariem, salauzts galds uz balkona, nav vannas, skapis kurā nevar atvē rt durvis naktsgaldiņ a dē ļ , saplī susi tē jkanna (kuru vē lā k gribē ja piekā rt pie mums), bojā ts paklā js traipos, nobruž ā ti naktsskapī š i un galdiņ š ; "viegla melones smarž a". WIFI - ķ er tikai vienā istabas stū rī , vakarā izgaist.

2.2 Telpu uzkopš ana darbiniekiem nav obligā ta. Saskaņ ā ar leģ endu, jums ir jā nospiež poga telpā un jā gaida. Nogaidī ja dienu, tī rī š ana nebija, tad sā ka ķ ert koridorā darbiniekus ar lū gumu iztī rī t un izsaukt reģ istratū ru. Tī rī š ana ir virspusē ja : -).
2.3 Ē diens restorā nā - mū su cerī bas bija ļ oti augstas : -). Nepatī kamas sajū tas vajā ja kuņ ģ us, tā pē c viņ i paņ ē ma putru un dā rzeņ us - tad sā ka braukt uz citā m vietā m, netā lu var ē st izcilu banoš u, salā tus un š aš liku par kafijas cenu viesnī cā (nav tā labā kā ).
kvalitā te). Nez kā pē c pie izglā btā ā bola nebija neviena ā bola, lai gan bija visas pā rē jā s dienas.
Atseviš ķ i - reģ istratū rā pie viesnī cas, kur ir paziņ ojums par tā s pā rveidoš anu, ir poga, lai izsauktu viesmī li, bet tā sanā ca tikai pā ris reizes no, iespē jams, septiņ iem mē ģ inā jumiem.
2.4 Medicī na - kā pē c ir jē ga doties uz š ā du vietu: terapeits izmē rī ja spiedienu un izrakstī ja visu, kas ir viesnī cā , tas kļ uva skaidrs vē lā k, kad spiediens pacē lā s no procedū ru uzskaitī š anas un viss bija jā atceļ . Tajā paš ā laikā neviens nejautā ja, kā jū tas (arī pā rā k lielas cerī bas). Bet viņ i ļ oti neatlaidī gi no mums ņ ē ma visus testus, kurus vē lā k neviens nekomentē ja.

Sū kņ u telpa, kas atrodas viesnī cas pirmajā stā vā , tika uztverta kā milzī gs pluss, bet pē c tam, kad salī dzinā jā m ū deni no avota un sū kņ u telpas, mē s š aubī jā mies. Piemē ram, avots 18 ir Naftusya analogs, ū denim ir sē rū deņ raž a smarž a, bet tas ir ū dens avotā , viesnī cas sū kņ u telpā ū dens ir bez sē rū deņ raž a smarž as, tas jū tas kā cits ū dens. Pierakstoties uz procedū rā m, iedod biļ eti ar laiku un kabinetu, bet tad saka, ka š im laikam nav nozī mes.
2.5 Rehabilitā cija - uz sū kņ u telpā m ir divi celiņ i, pa tiem saskaņ ā ar leģ endu jā brauc elektromobiļ iem. Faktiski jau no dienas otrā s puses dī zeļ a mikroautobusi sā k indē t staiguļ us ar izplū des gā zē m (visi elektromobiļ i tiek izlā dē ti). Pastaigas vakarā ir apš aubā ma lietderī ba.
2.6 Viesnī cas noslogojums - kategoriski pā rslogots.
2.7 Izbraukš ana no viesnī cas - esiet uzmanī gi, viņ i nolē ma mums uzkarinā t saplī suš u tē jkannu un maisu netī rai veļ ai (kas tiek nodroš inā ta bez maksas visā s viesnī cā s). Uz iebildumiem, ka tē jkanna saplī susi, bet somas nav - mums atbildē ja, ka neesam bē rnudā rzā un visu pā rbauda un kontrolē .
Secinā jums - netē rē jiet laiku un naudu, labā k dzeriet ū deni no avotiem un meklē jiet kaut ko mazā k pretenciozu, bet vē rstu uz klientu apkalpoš anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu