Viesnīca neatbilst norādītajam vērtējumam

Rakstīts: 19 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 19 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s dzī vojā m suite (214.2017. gada augustā .
1. Istaba atrodas 2. stā vā virs virtuves vai saimniecī bas vienī bas. Jau no paš a rī ta istabā smarž o pē c ceptas zivs, gaļ as, kartupeļ iem. . . 7 no rī ta viņ i var viegli sasmalcinā t gaļ u vai pā rspē t karbonā des. Lī dz vakaram zem loga tiek savā kti vairā ki maisi ar atkritumiem, karstā laikā pieķ eras atkritumu smaka. No logiem paveras skats uz ceļ u, pa kuru viss transports no Borislava piezvana uz Skhidnicu. Pā ri ceļ am no viesnī cas ir degvielas uzpildes stacija un liels veikals, vakaros patī k tur pulcē ties jaunieš i ar atbilstoš u skaņ u celiņ u.
2. Telpu uzkopš ana ir virspusē ja, daž reiz 16-17 vakarā . Bet kopumā apmierinoš i.

3. Uzturoties viesnī cā , tika krā soti ž ogi, viņ i mū s nevarē ja atrast (mobilie telefoni droš i vien ir luksusa lieta viesnī cas darbiniekiem) un, protams, mē s maš ī nu nepā rparkojā m un nedaudz tonē jā m, tas bija. t kritiski, bet mū su lū gums atrast automazgā tavu tika vienkā rš i ignorē ts, 1.5 stundas apmā nī ts, kā rezultā tā strā dnieki, kuri krā soja Karcher, paņ ē ma un nomazgā ja maš ī nu. Meitenes reģ istratū rā plivinā ja skropstas, skatī jā s apaļ ā m acī m un nespē ja vienkā rš i atvainoties. Lai gan tad istabā tika atnesta "atvainoš anā s" plū mju pā ra, persika, kivi un melones gabala veidā .
4. Restorā ns. Galdauti, apmetņ i uz krē sliem nav svaigi, izmazgā ti. Ierī ces ir netī ras un taukainas. Ē da ar savē jiem, jo ​ ​ nā kamajā dienā bija ievā rī jumi. No rī ta bufete, nā ca ē st otrajā maiņ ā , biež i daž u trauku vairs nebija, ē diens auksts, siers un desiņ as vī tinā tas. Pusdienā s un vakariņ ā s viņ i piedā vā ja ē dienkarti, no kuras izvē lē ties, daž reiz lī dz mū su ieraš anā s brī dim izvē lē tā ē diena vairs nebija, mums bija jā apmierinā s ar to, ko viņ i piedā vā ja kā aizvietotā ju vai jā paliek izsalkuš am, jo ​ ​ aizstā jē js bija cepts vienkā rš i nav piemē rots cilvē kam ar gastrī tu. Biež i viņ i neatnesa pirmo karoti, viņ i ignorē ja lū gumu to atnest (tas ir ar kaimiņ iem uz galda, jo mē s izmantojam savas ierī ces). Apogejs bija tas, ka viņ i vakariņ ā s atnesa jē las zivis, pilnī gi jē las, aukstas iekš ā . Un viesnī cā ir daudz bē rnu, kuri to varē tu ē st. Atvainoš anā s nebija, viņ i piedā vā ja to aizstā t ar kaut ko, bet nebija vē lē š anā s vakariņ ot.
5. Teritorija. Soliņ i, š ū poles, rotaļ u laukums, baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, te viss kā rtī bā , bez liela dizaina, bet tī rs un sakopts.
6. Medicī nas centrs. Sū dzī bu nav vispā r. 5 punkti. Meitenes reģ istratū rā ir pieklā jī gas, atsaucī gas, palī dz, stā sta, uzvedina. Personā ls jauks un patī kams. Gā ju uz masā m, inhalā cijā m, ozocerī tu, mamma uz vannā m, esmu ļ oti apmierinā ta. Tikai pateicoties viņ iem atvaļ inā jums netika pilnī bā sabojā ts. Liels paldies!

Secinā jums, personā ls ir galī gi neapmā cī ts un nesaprot, kā uzvesties viesnī cā , kuru piesavinā juš ies 4*. Viesnī ca atgā dina padomju sanatoriju, istabā smarž o pē c ē diena, ceļ a trokš ņ i un vietē jo jaunieš u ķ iķ inā š ana, kas atpū š as pie veikala. Nav vē lmes š eit atgriezties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu