Furmi 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 8.310
№6 viesnīcas reitingā Skhidnica
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Miniviesnīca "Furmi" atrodas vienā no skaistākajām vietām kūrortā. Lai apmeklētu slavenos ūdens avotus "Naftusya", klientiem ir nepieciešams ne vairāk kā 10-15 minūšu pastaigas.Vairāk →
аватар lew.lvovi4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es palieku ne pirmo reizi, viss ir kā rtī bā . Viss ir kā rtī bā . Ir kur nolikt maš ī nu un pasē dē t ē nā . … Tomēr ▾ Es palieku ne pirmo reizi, viss ir kā rtī bā . Viss ir kā rtī bā . Ir kur nolikt maš ī nu un pasē dē t ē nā .
аватар chatte1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar ģ imeni. Viesnī cai patika: - lieliska atraš anā s vieta: netā lu parks, centrs, tirgus, veikali, avoti - viss ir pastaigas attā lumā ; - plaš a un sakopta teritorija, viss zaļ š ; - labs ē diens, lielas porcijas; - istabas plaš as, tī ras, gaiš as, istabu uzkopš ana ar dvieļ u maiņ u katru otro dienu; - istabā TV, ledusskapis, tē jkanna, fē ns; - Saimnieks un darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i!. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Viesnī cai patika:
- lieliska atraš anā s vieta: netā lu parks, centrs, tirgus, veikali, avoti - viss ir pastaigas attā lumā ;
- plaš a un sakopta teritorija, viss zaļ š ;
- labs ē diens, lielas porcijas;
- istabas plaš as, tī ras, gaiš as, istabu uzkopš ana ar dvieļ u maiņ u katru otro dienu;
- istabā TV, ledusskapis, tē jkanna, fē ns;
- Saimnieks un darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i!
Парк
аватар nat.min2906
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca piesaistī ja mū su uzmanī bu ar 8. , 9. , 10. , 357. , 15. un 1. avotu tuvumu, kā arī atraš anā s vietu, pastaigas attā lumā veikali un lielveikals "Rukavichka", Aptiekas, Bistro "Pū ce", Jaunais pasts. Un mē s nenož ē lojā m, ka mū su izvē le krita uz Fourmi, tī ru, ē rtu un skaistu viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca piesaistī ja mū su uzmanī bu ar 8. , 9. , 10. , 357. , 15. un 1. avotu tuvumu, kā arī atraš anā s vietu, pastaigas attā lumā veikali un lielveikals "Rukavichka", Aptiekas, Bistro "Pū ce", Jaunais pasts.

Un mē s nenož ē lojā m, ka mū su izvē le krita uz Fourmi, tī ru, ē rtu un skaistu viesnī cu. Liela un sakopta teritorija, nav problē mu ar stā vvietu.

Ļ oti sirsnī ga, draudzī ga un viesmī lī ga saimniece Tamā ras kundze, vienmē r labprā t palī dzē ja jebkurā jautā jumā!! !

Un ē dieni viesnī cā ir neslavē jami, meitenes ir tikai burvju mā kslinieces, ē dieni ir ļ oti daž ā di, mū su atvaļ inā juma divu nedē ļ u laikā tie nekad nav atkā rtojuš ies ! ! ! Viss ir ļ oti garš ī gs un mā jā s gatavots.

Ļ oti iesaku Fourmi viesnī cu, mā jī gu un mierī gu, vietu, kur vē laties atgriezties.
аватар tsachenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
"Furmi" man ieteica draugi, un es priecā jos, ka š eit apstā jos. Viss ir lieliski: telpas komforts, mā jī gā viesnī cas teritorija, lielisks serviss, draudzī gs personā ls un garda virtuve. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā attiecī bā pret avotiem 1. … Tomēr ▾ "Furmi" man ieteica draugi, un es priecā jos, ka š eit apstā jos. Viss ir lieliski: telpas komforts, mā jī gā viesnī cas teritorija, lielisks serviss, draudzī gs personā ls un garda virtuve.
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā attiecī bā pret avotiem 1.1C, 10.357. Netā lu no tirgus un delikateses, sanatorijā m "Karpaty", "Stozhary" un "Kievskaya Rus", ja nepiecieš amas papildu maksas procedū ras. Tajā paš ā laikā š eit jū s jū taties vienoti ar dabu, pateicoties plaš ajai viesnī cas teritorijai un skaistajiem skatiem pa logu.
Brī niš ķ ī gā saimniece Tamā ra Mihailovna - viss ir skaidri organizē ts, pieklā jī gs un kulturā ls.
Отель FURMI
аватар vlad_don
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Aprī ļ a beigā s - maija sā kumā atpū tā mies - viss bija ļ oti patī kami! Sirsnī ga sagaidī š ana, uzmanī ga un cieņ pilna attieksme pret atpū tniekiem, mā jī ga istabiņ a, kurā viss nodroš inā ts lī dz sī kumiem. … Tomēr ▾ Aprī ļ a beigā s - maija sā kumā atpū tā mies - viss bija ļ oti patī kami! Sirsnī ga sagaidī š ana, uzmanī ga un cieņ pilna attieksme pret atpū tniekiem, mā jī ga istabiņ a, kurā viss nodroš inā ts lī dz sī kumiem. Viesnī cas ī paš niece Pani Tamā ra ir lietiš ķ a, atbildī ga, pozitī va persona. Mē s pirmo reizi ieradā mies Skhidnicā : nezinā jā m, kā ds ū dens un kā to ņ emt, un Tamā ras kundze uzaicinā ja ā rstu uz mū su istabu. Ļ oti kvalificē ta un noderī ga Dr. Jekaterinas Bogdanovnas konsultā cija. Labs ē diens, atbilstoš s sanatorijai, patī kamas, pieklā jī gas meitenes ē damistabā - viņ ā m ī paš s paldies par veģ etā riem ē dieniem manam vī ram. Laba un ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, liela teritorija, viss ļ oti glī ti un ē rti. Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m, par silto mā jī go atmosfē ru! Es gribu atkal ierasties jū su debesu vietā .
Ar cieņ u, Natā lija un Vladimirs, Kijeva
аватар npulsar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es apmetos š eit apmē ram pirms 6 gadiem, tā pē c nolē mu vē lreiz atpū sties no Maskavas burzmas un ceļ iem savā iecienī tā kajā Skhidnitsa, un es to nenož ē loju skaistajā viesnī cā "Furmi". Gandrī z viss palika nemainī gs: draudzī gi saimnieki un administratore, mā jī ga istaba, garš ī gi ē dieni, uzmundrinoš a masā ž a un ā rstnieciskais ū dens. … Tomēr ▾ Es apmetos š eit apmē ram pirms 6 gadiem, tā pē c nolē mu vē lreiz atpū sties no Maskavas burzmas un ceļ iem savā iecienī tā kajā Skhidnitsa, un es to nenož ē loju skaistajā viesnī cā "Furmi".
Gandrī z viss palika nemainī gs: draudzī gi saimnieki un administratore, mā jī ga istaba, garš ī gi ē dieni, uzmundrinoš a masā ž a un ā rstnieciskais ū dens. Viesnī cas rajons, š ķ iet, kļ uvis zaļ ā ks. Tiesa, laiks š oreiz nebija ī paš i paveicies, tikai 3 dienas bija saulains. Bet Skhidnicā ir brī niš ķ ī gi pat lietū un vē sumā – gaiss ir neaprakstā ms.
Dzī vespriecī gā s meitenes-pavā res vienmē r baroja "naubu" daudz, daudzveidī gi un garš ī gi. Numurs tiek regulā ri uzkopts un mainī ti dvieļ i un palagi. Wi-Fi vienmē r ir pieejams viesnī cā un darbojas pat uz soliņ a pie ieejas. Ir krievu kanā li (pā ris reizes bija slikts savienojums pē rkona negaisa dē ļ , bet tas ir absurds). Ū dens padeves pā rtraukumi nav bijuš i.
Pē c viesnī cas sniegtā terapeita ieteikuma man izrakstī ja 3 veidu minerā lū deņ us. Visi avoti atrodas 10-15 minū š u pastaigas attā lumā . Pasū tī ju arī muguras masā ž u uz 10 seansiem, arī uz to aiziet 10 minū tes un maksā.1 reize par Krievijas rubļ iem ne vairā k kā.300-400.
Man arī patika, ka, ejot no masā ž as vai avotiem (un tur vienmē r daudz staigā , kas ir milzī gs pluss), tu ej garā m iepirkš anā s centriem un veikaliem ar visā dā m mantā m, precē m, suvenī riem, Karpatu augiem utt. Tur var atrast ļ oti pieklā jī gas un kvalitatī vas poļ u un turku lietas un sadzī ves preces un ir 2x lē tā kas nekā Maskavā .
Vispā r, kurš meklē relaksē još u atpū tu, mieru, vienotī bu ar dabu, pā rgā jienus, gardus ē dienus, kā arī , kurš vē las palutinā t noguruš u ķ ermeni - jū s esat š eit. ES iesaku! : )
аватар andreyy1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja jū s gatavojaties uzlabot savu veselī bu un nedaudz atpū sties un nezinā t, kur palikt, un jū s vē l neesat gatavs 5 * viesnī cai, tad tikai mini-viesnī cā "Furmi". Atraš anā s vieta: centrs un tajā paš ā laikā attā lums no ceļ a, bet svarī gā kais ir tuvums avotiem Nr. … Tomēr ▾ Ja jū s gatavojaties uzlabot savu veselī bu un nedaudz atpū sties un nezinā t, kur palikt, un jū s vē l neesat gatavs 5 * viesnī cai, tad tikai mini-viesnī cā "Furmi". Atraš anā s vieta: centrs un tajā paš ā laikā attā lums no ceļ a, bet svarī gā kais ir tuvums avotiem Nr. 1, Nr. 10, Nr. 357, Nr. 15 un nedaudz tā lā k lī dz Nr. 3, Nr. 1. un Nr. 13. Viesnī cas teritorijā - zā lā ji, autostā vvieta, lapenes. Personā ls ir draudzī gs. Man patika diē tiskais ē diens, ē dienkarte daudzveidī ga, porcijas lielas, tā pē c jā š ķ iras no domas zaudē t svaru. Ē damistaba ir tī ra. Atpū tā mies jū nija beigā s, nā kamreiz nakš ņ osim tikai pie Furmi, ja vien, protams, nebū s vietas.
аватар OlgaSher2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kurš vē las jū s š eit ATPŪ TĪ T. Č etrus gadus pē c kā rtas atpū š amies Skhidnicā , Furmi tā bija pirmā reize. Atpū tos ar meitu, bija vē lmes pē c uztura (neē d zivis un aknas) tika ņ emtas vē rā , viņ ai gatavoja atseviš ķ i. … Tomēr ▾ Kurš vē las jū s š eit ATPŪ TĪ T. Č etrus gadus pē c kā rtas atpū š amies Skhidnicā , Furmi tā bija pirmā reize. Atpū tos ar meitu, bija vē lmes pē c uztura (neē d zivis un aknas) tika ņ emtas vē rā , viņ ai gatavoja atseviš ķ i. Garš ī gs ē diens, klusa vieta, ē rta atraš anā s vieta lī dz centram, tirgus un avoti (mež ā ). Nā kamgad mē s ieradī simies tieš i Fourmi. Liels paldies par labu uzturē š anos Tamā ras kundzei un viņ as darbiniekiem.
аватар Rupnata
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija mē nesī atpū tā s pie savedē ja. Man tik ļ oti patika, ka nevaru dalī ties iespaidos. Esmu bijis Skhidnitsā daudzas reizes, bet tikai š ogad atklā ju tik brī niš ķ ī gu viesnī cu Furmi. Š ī ir labā kā vieta, kas sastā v no daž iem plusiem: labā kā atraš anā s vieta, lieliska apkalpoš anas organizā cija, lieliski dzī ves apstā kļ i, elegants ē diens. … Tomēr ▾ Jū lija mē nesī atpū tā s pie savedē ja. Man tik ļ oti patika, ka nevaru dalī ties iespaidos. Esmu bijis Skhidnitsā daudzas reizes, bet tikai š ogad atklā ju tik brī niš ķ ī gu viesnī cu Furmi. Š ī ir labā kā vieta, kas sastā v no daž iem plusiem: labā kā atraš anā s vieta, lieliska apkalpoš anas organizā cija, lieliski dzī ves apstā kļ i, elegants ē diens. Draudzī ga, uzmanī ga attieksme, visi jautā jumi tiek atrisinā ti, lai atpū tnieki justos labi. Ī paš s paldies par uzņ emš anu administratorei Ludmilas kundzei! FURMI ir vieta, kur negribas doties prom! FURMI ir vieta, kur gribas atgriezties vē lreiz! Iesaku visiem!
Вид с окна днем Вид с окна ночью Гость Фурми) Приятно было утром прямо во дворе ходить по росе!
аватар Alimat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liela zaļ ā zona. . . klusums, neskatoties uz to, ka ir daudz klientu. . . laba virtuve. . . Jū s varat gatavot bā rbekjū un pasē dē t ar draugiem zaļ ā lapenē.... Patī kams personā ls. … Tomēr ▾ Liela zaļ ā zona. . . klusums, neskatoties uz to, ka ir daudz klientu. . . laba virtuve. . .
Jū s varat gatavot bā rbekjū un pasē dē t ar draugiem zaļ ā lapenē....
Patī kams personā ls.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelfurmi
‹ Viesnīca Furmi 3*
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Мини-отель "Фурми" находится в одном из самых красивых мест курорта. Для посещения известных источников воды "Нафтуся" клиентам нужно не более 10-15 минут прогулки.

Telpu apraksts

6 просторных, светлых номеров.

Полулюкс: есть комнаты с супружеской кроватью или двумя полутораспальными; телевизор; сейф; холодильник; уголок отдыха; ванная комната с душевой кабиной.

Двухуровневые номера (спальня на втором уровне) и люкс двухкомнатный с отдельным входом (прихожая внутри номера, ванная комната с душевой кабиной и ванной). Телевизор, холодильник, комната отдыха, сейф, комфортабельные ванные комнаты.

Istabās

Телевизор (более 100 каналов на различных языках), холодильник, уголок отдыха.

Adrese Сходница, Львовской области, ул. Шевченко, 18 А
Tālruņi: тел.факс +38 (032)4848118
тел +38 (096)2102934
Tīmekļa vietne: Furmi
FAQ