Motel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
2.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.0 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss Šepetovkā.Vairāk →
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Februā rī paliku pie vī ra. Bija vajadzī ba pavadī t nedē ļ as nogali Š epetovkā , tikai š is motelis tika atrasts internetā (neuzdroš inā jā s iziet, vispirms nemeklē jot nakš ņ oš anas vietu - ieraš anā s bija paredzē ta 22:00, uz ledus, no Kijevas, bū tu problemā tiski kaut ko meklē t naktī pilnī gi nepazī stamā pilsē tā ) . … Tomēr ▾ Februā rī paliku pie vī ra. Bija vajadzī ba pavadī t nedē ļ as nogali Š epetovkā , tikai š is motelis tika atrasts internetā (neuzdroš inā jā s iziet, vispirms nemeklē jot nakš ņ oš anas vietu - ieraš anā s bija paredzē ta 22:00, uz ledus, no Kijevas, bū tu problemā tiski kaut ko meklē t naktī pilnī gi nepazī stamā pilsē tā ) .
Motelis atstā j ļ oti noteiktu iespaidu - to drī zā k izmanto vietē jie pā ri stundu randiņ iem. Ierodoties, dež urants lū dza izdomā t, kā mū s pierakstī t. Pē c neliela apjukuma beidzot sapratā m, ka mū s ņ em par nā kamajiem "bomž u" mī lē tā jiem. . . pat jauki, principā : -)
Istaba pietiekami liela, dekors spartisks. Uz sienā m nav attē lu, nav fotogrā fiju, nekas. Gulta, daž i krē sli, galds un neveselī gs televizors. Kondicionieris karā jas, bet pults nav - redz, ziemas dē ļ tā nebija paredzē ts. Ž ē l, ka bija auksti. . .
Vannas istabā ir liela vannas istaba diviem (piedodiet, es nezinā ju iepriekš - bū tu saglabā jis putas un š ampanieti) un kaut kā da pudele trī s vienā - š ampū ns-ziepes-duš as ž eleja. Tualetē ir atvē rts tualetes papī ra rullis.
Š is prieks maksā.300 UAH. par nakti (diviem), brokastis nav iekļ autas. Pē c 23 stundā m jū s pat nevarat paļ auties uz verdoš u ū deni.
Par iespē ju novietot auto viņ u pagalmā arī ir kaut kas jā maksā (ja godī gi, neatceros, š ķ iet, 10 UAH par nakti). Nulles serviss. Izejot, netā lu no š ī ieraudzī jā m citu moteli, pē c izskata tas vismaz bija ē rtā ks. Ī sā k sakot, š eit vairs nav, nekā dos apstā kļ os.
Балкон-терасса.


iemiesojums motelOK
http://www.turpravda.ru/ua/shepetovka/Motel-h35364.html#photo=393187 pievienoja atsauksmi, nejauši pievienoja citas viesnīcas fotoattēlu. Vai to var noņemt?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums autowestpartner
‹ Viesnīca Motel 2*

Отельный комплекс в г. Шепетовка.

Viesnīcā

Автомагазин, три пункта СТО.

  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports Сауна.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

11 номеров.

Istabās

Санузел, ТВ.

Adrese г.Шепетовка, ул.Тургеньевская, 63
Tālruņi: +38 (03840) 4-29-01 +38 (03840) 4-29-00 +38 (096) 171-10-64
Tīmekļa vietne: Motel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .