Podkova 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Izklaides un atpūtas komplekss "Pidkova" atrodas Rivnē. Komplekss izvietots trīs savienotās ēkās ar kopējo platību 4350 kv.m.Vairāk →
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
NE TIEŠ I AUKSTASINĪ GS PRO Iepriekš ē jie braucieni uz Rietumukrainu man kaut kā lika š aubī ties, ka tur ir vieta bū t kvalitatī vam viesnī cas pakalpojumam. Biju Rivnē un Luckā – viņ us viesnī cas nepā rsteidza, nē . Bet pē dē jā vizī tē Rivnē es nejauš i atradu “Pakaviņ u” - un tas izrā dī jā s laimī gs. … Tomēr ▾ NE TIEŠ I AUKSTASINĪ GS PRO
Iepriekš ē jie braucieni uz Rietumukrainu man kaut kā lika š aubī ties, ka tur ir vieta
bū t kvalitatī vam viesnī cas pakalpojumam. Biju Rivnē un Luckā – viņ us viesnī cas nepā rsteidza, nē . Bet pē dē jā vizī tē Rivnē es nejauš i atradu “Pakaviņ u” - un tas izrā dī jā s laimī gs.
Kā vienmē r, izskatī jā m vairā kus variantus, kur palikt. Principā nevarē tu bū t pā rā k izvē lī gs nakš ņ oš anai, tač u nā kamajā dienā pē c atgrieš anā s mā jā s bija gaidā ms jauns, jau tā garš ceļ ojums, tā pē c viena no prasī bā m potenciā lajai viesnī cai bija iespē ja labi izgulē ties.
Viņ i izvē lē jā s starp "Orlan" un "Horseshoe". Izrā dī jā s, ka "Orlan" atrodas pie ieejas pilsē tā no Kijevas, bet atrodas diezgan noslogotā krustojumā un netā lu no autoostas, uz kā pamata tika izdarī ts tī ri vizuā ls secinā jums, ka tā nebū s. iespē jams š eit gulē t.
Tā pē c mē s devā mies tā lā k, uz Pakaviņ u. Pie ieejas Rivnē degvielas uzpildes stacijā nopirka pilsē tas karti, un tas bija ļ oti tā lredzī gs solis, jo. bez viņ as bū tu ļ oti grū ti atrast mū su viesnī cu. Turklā t izrā dī jā s, ka, lai tajā iekļ ū tu, jā brauc cauri gandrī z visai pilsē tai. Mē s braucā m pa st. Sobornaja, bet pa to satiksme ir daļ ē ji ierobež ota, nedaudz pamaldī jā mies, gandrī z iekļ uvā m “gejnieku” slazdā , pā ris reizes izslī dē jā m labajā pagriezienā . Bet beidzot esam uz ielas. Ivans Pidkovijs (vai Podkovič s - nezinu, kuram ir taisnī ba). Un š eit tā ir, mū su viesnī ca.
Internetā viesnī ca sevi pozicionē kā veselī bas un izklaides kompleksu. Redzē jā m restorā nu, krogu, viesnī cu (tas ir bū vniecī bas stadijā , kamē r darbojas tikai 17 numuriņ i). Uzzinā jā m, ka teritorijā ir arī pirts, baseins, biljards. Plā nos ir arī boulinga celiņ u ī paš nieki. Vā rds "bū vniecī bā " š ajā gadī jumā nav jā baidā s: nav bū vniecī bas rē koņ a un trokš ņ a, nav netī rumu. Viss ir ļ oti, ļ oti cienī jami.
Kad ieradā mies bija ok. Sestdien pulksten 19 viesi staigā ja pa vietu iepretim restorā nam - restorā nā bija kaut kā di svē tki. Tū lī t viņ i izlasī ja plakā tu par pirti un baseinu, nedaudz nomā kti, satraukti par iespē ju atgriezties. Bet tomē r nolē mā m aizbraukt paskatī ties, kā da ir viesnī ca.
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja istabene - administratora puika tobrī d nebija klā t vakariņ ā s. Sasveicinā jā s, piedā vā ja apsē sties, acu mirklī sauca puiku. Ivans (tā ds bija viņ a vā rds) jautā ja par mū su vē lmē m, un, lai gan mē s rezervē jā m istabu iepriekš , viņ š precizē ja, ka, iespē jams, mē s vē lē tos palikt ē rtā kā istabā . Kad paskaidrojā m, ka galvenā prasī ba ir klusums, viņ š mū s aizveda uz mū su istabu 2 stā vā . Tikai par 280 UAH. dabū jā m nelielu, bet izcilu istabiņ u, kurā : liela divguļ amā gulta niš ā , kondicionieris, plazma, telefons, ledusskapis ar minibā ru, seifs, rakstā mgalds. Vannasistabā : duš a, fē ns, ziepes un skaloš ana - duš as ž eleja, š ķ idrā s ziepes, vienreizē jā s lietoš anas matu cepurī tes. Ļ oti tī ri, balti dvieļ i. Gultas veļ a ir ciete. Uz grī das ir paklā js. Tiek piedā vā tas vienreizē jā s lietoš anas č ī bas.
Autostā vvieta ir iekļ auta cenā (stā vvieta pagalmā ). Brokastis par papildu samaksu: 25 UAH. č elai olu kultenis ar zaļ umiem, siera kū kas (! ) ar rozī nē m un krē jumu, kafija, maize.
Vakarā devā mies uz krogu. Ļ oti krā sains interjers. Cilvē ku ir daudz, bet zā le ir sadalī ta vairā kā s mazā s telpā s, tā pē c neviens nevienam netraucē . Man ļ oti patika uz vietas raž otais "Jerky" - kaut kas lī dzī gs basturmai, pasniegts ar alu kā alternatī vu ierastajiem riekstiem. Nā kamo dienu meklē ju parastos veikalos - diemž ē l neatradu.
No rī ta ar vienu aci ielū kojā mies restorā nā . Arī ļ oti interesanti. Stilizē ts kā bruņ inieku zā le. Pie ieejas - bruņ inieku figū ras metā la bruņ ā s. Restorā nā ir kamī ns. Iespē jams, ziemā tieš ā m jū ties kā viesis viduslaiku pilī .
Lielisks personā ls. Visi ir pieklā jī gi, smaidī gi, ieejot stā v kā jā s (! ). Protams, Rietumukrainas audzinā š ana un kultū ra, kā saka, “zī mes tiek dotas”, bet vienalga ļ oti patī kamu iespaidu atstā ja absolū ti visi, ar kuriem nā cā s runā t - administratori, istabenes, viesmī ļ i, bā rmeņ i.
No rī ta izbraucot, nož ē lojā m, ka laiks pagā jis tik ā tri. Apsolī jā m sev, ka nedē ļ as nogalē noteikti atgriezī simies un tad peldē simies baseinā un iesim pirtī . Un kafiju dzersim no rī ta uz atklā tā s terases (nodaļ ā ir vairā ki, visi ziedos, ar koku rotā ti). Un mē s dzī vosim citā istabā , jo Ivans stā stī ja, ka katrā stā vā visas istabas ir iekā rtotas daž ā dos stilos: dzī vojā m Eiropas stilā , un ir arī ukraiņ u, austrumnieciskā stilā , un bū s burgers un vē l daž i (ak, aizmirsu).
Vispā r visur viss ir tik pā rdomā ts un it visā ir jū tama saimnieces acs, ka viņ a nespē ja pretoties un jautā ja Ivanam, kā da tad saimniekam ir viesnī ca? Atbilde bija apstulbusi - pirms tam saimniekam nebija pieredzes viesnī cu biznesā , vispirms viņ i iegā dā jā s restorā nu, vē lā k sā ka strā dā t viesnī ca, tagad tiek attī stī ta infrastruktū ra. Jaunī ba, ja?
Kopsavilkums: Lieliska viesnī ca ģ imenes nedē ļ as nogales atpū tai vai ī sai pieturai garā ceļ ojumā .
PS: Š eit aizvainotā un dusmī gā Luckas viesnī cas "Maetok" saimniece man atsū tī ja dusmī gu apmelojumu par to, ka es esmu nelieš i un kā viņ a izspļ ā va savu viesnī cu pa visu internetu. Interesanti, vai viņ ai ir vā ji atnā kt un paskatī ties, kā tas notiek, kur ir labi? No Luckas lī dz Rivnei tikai ---- km.
ZY. ZY: Tieš i man arī ļ oti patika. Man par kaunu likā s, ka vienī gie apskates objekti tur ir Dzintara muzejs un zoodā rzs. Bet patiesī bā ir daudz lietu: bet, diemž ē l, es vē l nekur neesmu bijis. Tā pē c es "apciemoju" vē l vismaz vienu braucienu uz Rivni.
Un ž ē l, ka neiedomā jos nofotografē t viesnī cu (.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pidkova
‹ Viesnīca Podkova 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Rivnes zoodārzs
Novērtējums 10.0
Ukraina, Gluda
Daba, Izklaide
Piemineklis karavīriem-atbrīvotājiem
Novērtējums 8.0
Ukraina, Gluda
Pieminekļi un pieminekļi

Развлекательно-оздоровительный комплекс «Пидкова» находится в Ровно. Комплекс расположен в трех соединенных зданиях, общей площадью 4350 кв.м.

Atrašanās vieta 3 км от железнодорожного вокзала, 7 км от центрального автовокзала, 4 км от центра города, до кольцевой дороги и развязки на Киев - 7 км, до Луцкого кольца - 2,4 км.
Viesnīcā

Бесплатная парковка, ночная парковка под охраной, паб, кафе-бильярд, летняя двухэтажная площадка и ресторан, автостоянка, оформление командировки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Сауна на 6 человек с зоной отдыха, крытый бассейн 20 м на 2 дорожки с небольшой аквазоной (два водопада для легких массажей, донный гейзер и два встроенных стеновых противотока), занятия по аквааэробике, тренер по плаванию.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

17 номеров вместимостью до 37 человек. Этажи отеля сделаны в разных стилях: украинском, восточном и европейском.

Istabās

Минибар, спутниковое телевидение и интернет, кондиционер, room-сервис ресторана, ванная комната, сейф.

Adrese г. Ровно, ул. И. Подковы, 17а
Tālruņi: +38 (0362) 453-453
+38 (067) 2244477
Tīmekļa vietne: Podkova
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.