Antik-KHaus 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
2.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Grezna privātā viesnīca atjaunotā vecā savrupmājā tieši pie ieejas Dubnas pilī. Stilīgs restorāns ar senlietām interjerā. 5 dažādu klašu istabas ar visām ērtībām.Vairāk →
аватар svetga
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Paliku komandē jumā pie ā rzemju kolē ģ iem, nevienam neiesaku, televizori nestrā dā ja, apkure vienā istabā nebija ieslē gta. administrators ir melis. ī si sakot, nomē tā ti ar to smaku! … Tomēr ▾ Paliku komandē jumā pie ā rzemju kolē ģ iem, nevienam neiesaku, televizori nestrā dā ja, apkure vienā istabā nebija ieslē gta. administrators ir melis. ī si sakot, nomē tā ti ar to smaku!
аватар sh_helen
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lai gan palikā m tikai vienu nakti, ar to pietika, lai saprastu, ka vieta tieš ā m ir laba. Tī rs, ē rts un skaists; personā ls ir ļ oti draudzī gs. Cenas ir saprā tī gas un ē diens garš ī gs ES iesaku Ļ ena Š . … Tomēr ▾ Lai gan palikā m tikai vienu nakti, ar to pietika, lai saprastu, ka vieta tieš ā m ir laba. Tī rs, ē rts un skaists; personā ls ir ļ oti draudzī gs. Cenas ir saprā tī gas un ē diens garš ī gs
ES iesaku
Ļ ena Š .
аватар sumasshedshyj
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Deiviss no viesnī cas: "atkā pieties labi atjaunotā traku namā par savu naudu. " Kā ds gudrs puisis ir radī jis š o haosa radī š anu, kurā pasaule pē kš ņ i apgriež as kā jā m gaisā . Iedomā jieties skaitli, kura izmē rs un platums ir daudz mazā ki par tā augstumu. … Tomēr ▾ Deiviss no viesnī cas: "atkā pieties labi atjaunotā traku namā par savu naudu. " Kā ds gudrs puisis ir radī jis š o haosa radī š anu, kurā pasaule pē kš ņ i apgriež as kā jā m gaisā . Iedomā jieties skaitli, kura izmē rs un platums ir daudz mazā ki par tā augstumu. Klaustrofobijas sajū ta parā dī sies neatkarī gi no jū su veselī bas stā vokļ a. Grī da starp stā viem veidota no viena slā ņ a dē ļ u, un virs ceļ otā ju galvā m dzī vo (es teiktu vā rda tieš ajā nozī mē - "baudi dzī vi") viesnī cas darbinieki. Š ie jaunie puiš i un meitenes noteikti visu nakti lauzī s riekstus uz savas istabas grī das ar ā muru - tas ir, tieš i virs jū su galvas, nometī s smagas lietas, aizcirtī s durvis ar visu savu muļ ķ ī bu un skaļ i kliegs viens otram (starp pirmais un treš ais stā vs - un tu bū si vidū ) un ne tikai. Atbalss no telpas labā telpiskā iekā rtojuma atgā dina zemfrekvences skaļ ruņ a efektu.
Tā tad, ja vē laties pavadī t vienu bezmiega murgu nakti slavenā s vietē jā s pils apkā rtnē - laipni jautā jiet. Vē lams ar bē rniem. Diezgan lē ti - no 250 UAH. par vienvietī gu numuru (brokastis nav iekļ autas). Autostā vvieta - 20 UAH. par nakti (Kijevā joprojā m ir lē tā kas autostā vvietas).


iemiesojums rikiun777
Lūdzu uzrakstiet divvietīga numura cenu.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Шикарная частная гостиница в отреставрированном старинном особняке прямо у входа в Дубненский замок. Стильный ресторан с антиквариатом в интерьере. 5 номеров разного класса со всеми удобствами.

Adrese ул. Замковая, 17
Tālruņi: (050) 579-5905
FAQ