Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es esmu no Kazahstānas. Pirmo reizi plānoju nieru ārstēšanu Truskavecā. Nodrošiniet sanatoriju ar labu ārstēšanu un cenas un kvalitātes nosacījumiem atbilstošiem nosacījumiem. Un, ja iespējams, cenas
Es esmu no Kazahstānas. Pirmo reizi plānoju nieru ārstēšanu Truskavecā. Nodrošiniet sanatoriju ar labu ārstēšanu un cenas un kvalitātes nosacījumiem atbilstošiem nosacījumiem. Un, ja iespējams, cenas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-12-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар shmoel
Varu ieteikt Karpatu sanatoriju ( https://karpaty.zahid-kurort.com.ua/), kur pats atpūtos. Viņiem ir sava medicīniskā bāze. Kas attiecas uz nieru ārstēšanu, es jums neteikšu - jums ir jākonsultējas ar viņiem tieši.
аватар xena_pr
Lūdzu uzrakstiet sev pieņemamu cenu, tad būs vieglāk pateikt...
аватар xena_pr
Ar nierēm kurss ir vismaz 2-3 nedēļas
аватар 7179044
Meklējiet internetā "Truskavecas sanatorijas". Ir visi kūrorti un ekskursiju cenas.
Viņi jums rakstīja par Karpatu sanatorijām. Tagad standarta numura cena vienai personai ir 65 dolāri dienā. Es tur paliku 2010. gadā. Ja standarts, tad skaitlis ir mazs. Dārgi. Ja ņemat suite, tad cena ir vēl augstāka.
Ir daudz citu sanatoriju. Jūs noteikti atradīsiet to, kas jums ir piemērots.
аватар alexandrova.anna
Truskavecā visas sanatorijas specializējas nieru ārstēšanā. Izvēlieties sev piemērotāko. Nosakiet kritērijus, pēc kuriem izvēlaties: pēc cenas, pēc centra tuvuma, pēc savas medicīniskās bāzes klātbūtnes. Paskaties cenas internetā, bet visbudžetatākās ir: Crystal, Diamond, Beskid, Spring. Centrā atrodas: Pavasaris, Kryshtalevy pils, Mirotel, Viktors, Villa Christina ... Ar savu medicīnas bāzi: Dņepra, Mirotel, Kryshtalevy pils. Dārgi. šiks: Rixos, Royal Grand, Mirotel, Chalet Grail ... Kopumā skatieties un izlemiet pats. Bookingā var redzēt visu uzreiz un pasūtīt biļetes, lai neskraidītu pa visu internetu, izmantoju pats.
аватар xena_pr
Ja jums tas atbilst cenai, tad iesaku "Chale Graal" medicīnas un diagnostikas kūrorta kompleksu -
https://chalegraal.com
Visa ģimene šeit ir bijusi vairākas reizes. Viens no labākajiem Truskavecā. Labas telpas, infrastruktūra, lieliska virtuve, komforta atmosfēra un ukraiņu garša. Netālu no parka.
аватар veritasana
Man patika viesnīca .. biju 3x ... sakārtoja procedūras .. tur ņēmu visas pārbaudes .. Bet vispār labāk iet ar esošajiem ... Ženēvas Spa .. Virsārsts liekas lai būtu normāli .. Ēdiens labs .. bufete .. Diēta ko var ievērot..
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl