Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai Ukrainā ir viesnīcas kokos?
Ir daudz rakstu par šādām ligzdas viesnīcām ārzemēs, bet es neatradu nevienu pieminētu Ukrainu. Varbūt kāds kaut ko satika?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-08-307 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар staruha_izergil
TP viņi par viņu rakstīja:
http://www.turpravda.com/places/ua/kiev/Kafe_Skvorechnik-s7362/
Tiesa, šeit runa ir tikai par kafejnīcām. Un rakstā https://lenta.ru/news/2017/05/04/hotel_kiev/, šķiet, ir runāts arī par mini-viesnīcu. Tā kā šis ir Kijevā, tad pārbaudīt nebūs grūti :))))
аватар xeops
Paldies! Izskatās, ka tikai kafejnīcas https://www.facebook.com/skvorechnikcafe/
Interesanti, ka mēģināsim kaut kā tikt pie viņiem, un es uzrakstīšu.
Bet jautājums par viesnīcām atklāts :-) Būtu lieliski aizbraukt ar bērniem.
аватар staruha_izergil
Jā, un ne ar bērniem arī ir forši. Bērnībā es slepeni sapņoju par šādu māju))). Bet līdz šim, diemžēl, es neko tādu neesmu dzirdējis mūsu Dzimtenes krastos. Bet piemiņai sasēju mezglu, tādā gadījumā - nosūtīšu bākuguni :)
Un kā alternatīvu. Mums Žitomiras reģionā ir lieliska vieta http://chudodievo.com/ua/services/apiary_relax/, visi ļoti slavē. Bērniem varētu būt bail gulēt "bišu" mājā. Lai gan...
Un tikai pirms pāris dienām nejauši uzgāju http://www.kitbaun.com.ua/. Saskaņā ar atsauksmēm tā ir arī lieliska vieta. Un atpūtai ar bērniem tas ir visvairāk :))).
Čerņigovas virzienā, Sedņevā, zirgu pagalmā ir ekoviesnīca http://koni.in.ua/. Interesanti, ka turpat siena būdā var gulēt. Lai gan viesnīcas numuriņu ir diezgan daudz. Nu kurš gan atteiktos braukt ar zirgu :).
аватар kolyan_cat
Reiz, atrodoties Černobiļas zonā, nakšņoju mežā. Dzīvnieks aļņa izskatā mani uzdzina kokā, kur pavadīju daļu nakts :) te tāda viesnīca mežā, ar skatu uz upi, svaigs gaiss, gan bez ēdiena :)
аватар xeops
Šeit ir tik daudz jautājumu! Un kāpēc mēs nakšņojām bez telts, un kas tad notika, un kā tev vispār patīk Černobiļa... Nikolaj, es pieprasu detalizētu stāstu par šo gadījumu! Es domāju, ka pārējie mani atbalstīs!
аватар staruha_izergil
+100
аватар illusia
"Un šķiet, ka rakstā https://lenta.ru/news/2017/05/04/hotel_kiev/ ir runāts arī par mini viesnīcu."
Pani Izergil, vai tā nav kafejnīca, spriežot pēc foto rakstā, kuras bilde ar kurpēm uz katra soļa tika iesūtīta Gloria_i fotokonkursam? Vai tu tā nedomāji? :)
аватар staruha_izergil
Nu jā, tas ir tas. Skatīt pirmo ziņu, pirmo saiti.
аватар illusia
Es pat nepamanīju pirmo saiti. :))))
аватар kolyan_cat
Cheops, padomāju, man arī ir bildes, bet tā kā mani pārgājieni pa CEZ ir nelegāli, tad diez vai būtu pareizi ievietot reportāžu par šo likumpaklausīgo resursu.
аватар xeops
Es runāju ar Birdhouse, viņi tikai gatavojas atvērt viesnīcu pēc nedēļas vai divām. Bet kaut kā šaubos, ka šie rastamaņi kaut ko palaidīs... Kāda jēga sezonas beigās palaist viesnīcu.
kolyan_cat, neliec bildēs pases datus un viss būs kārtībā. Pat ja jūs to ieliksit, viss joprojām būs kārtībā. Tas, kas interesē lasītājus, ir labs Turpravdai.
аватар staruha_izergil
Par rastamaniem cik tu esi labs :)))
аватар prosto2000
Un kā ar aļņiem Černobiļā? Kļuva gaļas ēdāji vai "bočenči"?
Frāze skanētu dabiskāk - "vilki to uzdzina kokā".
Vai arī problēma nav Losā, bet objektā?
аватар kolyan_cat
alnis ir neapdomīgākais dzīvnieks mūsu apkārtnē. Instinkts aizsargāt "savu" teritoriju vai vienkārši bailes var mudināt viņu uzbrukt, īpaši riesta laikā. Un tur spēks ir tāds,ka pietiek ar 1 sitienu ar nagu.Man nav tik bail no vilkiem un lūšiem,tur labi barojas un dabīgā medījuma pietiek.
аватар xeops
Atkal ir vasara, un es atkal atveru jautājumu par viesnīcām kokos.
Varbūt gada laikā kaut kas parādījās?
Paldies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl