Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ko darīt Rietumukrainā ar bērnu marta beigās – aprīlī?
Rietumukraina marta beigās-aprīlī ar bērnu - ko darīt? Viesnīcā pasēdēt - mūsu pilsētā tas ir iespējams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-03-037 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар musja7
Kur tieši jūs dodaties? Patiešām, tajā pašā Aizkarpatijā būs siltāks un sausāks nekā Truskavecā vai Ļvovā. Turklāt uzrakstiet, kur apmetāties, un, sākot no tā, varat ieteikt pārvietošanās maršrutu. Galu galā tagad ir daudz interesantas ekskursijas. Galvenais, lai laikapstākļi nepieviļ ar ilgstošām lietusgāzēm un atdzišanu. Līdz maijam mums vēl atmiņā tie paši laikapstākļi :)
аватар Alexey1983
jautājiet vietējiem iedzīvotājiem par narcišu ieleju. kakraz kaut kur šajā periodā vajadzētu uzziedēt
аватар musja7
Aleksejs1983, tas ir atkarīgs, kur autors dodas atpūsties. Narcišu ieleja atrodas Aizkarpatijā, Kireshi pilsētā netālu no Khust. Autore var aizbraukt uz Ļvovas apgabalu iedzert ūdeni.Vai viņai jāgriež kaudze kilometru līdz Khustai ziedošu narcišu lauka dēļ? Un, starp citu, marta beigās narcišu ieleja nezied. Tam vajadzētu būt aprīļa beigām, tuvāk maijam (ps es pats ar atmiņu)
аватар TombArthur
Īsāk sakot, spriežot pēc atbildēm, nav ko ķert. Vai nu gaidīsim vasaru, vai arī dosimies uz siltākiem apgabaliem
аватар musja7
TombArthur, ir kur doties. Vai tomēr uzdevāt jautājumu? Jums skaidri jautāja: kur tieši jūs dodaties? Kur tu paliksi? No tā jūs varat izveidot programmu. Bet jūs neuzrakstījāt vienu atbildi uz jautājumu. Redzi, tam nav nozīmes :)
аватар L_ena
Diezgan dīvains jautājums un pārāk neskaidrs dislokācijas apzīmējums. Rietumukraina - kas tas ir? Rivne, Koveļa, Čerņivci, Ivanofrankivska, Ļvova, Ternopiļa? Balneoloģiskie kūrorti, piemēram, Poļana, Truskaveca? Slēpošanas centri, piemēram, Bukovel, Dragobrat, Slavske? Vai autors domā, ka ar bērnu tur nav ko darīt, izņemot sēdēšanu istabā? Vai tas ir viss, kas ienāk prātā? Tad tev tur nav jāiet. Jūs, iespējams, nemaz neesat radīts ceļojumam.
аватар kolyan_cat
Noteikti nav ko ķert. Narcišu ieleja zied maijā.
Marta beigas ir dubļi un sārņi.
аватар musja7
kolyan_cat, kā atmiņas iemītnieks, es jums saku, ka "ir ko ķert". Jums vienkārši jāzina, kur doties un kur palikt. Ja neko citu kā tikai netīrumus un slāņus neredzi, atvainojos (par sliedēm runājot, šodien +15 :) . Līdz aprīļa vidum joprojām varat vienlaikus slēpot un peldēties siltajos avotos. ZU laikapstākļi atšķiras pat reģionāli: Uzhgorodā nebūs tāpat kā Ļvovā, bet Čerņivcos būs tāpat kā Verhovinā.
ps Narcišu ieleja ir tālu no labākās izvēles, kur doties. Šeit nekā tāda nav - tāpēc vispārējā ceļojuma ietvaros vienkārši apmeklējiet tranzītā. Tajā pašā Koločavā no 20. maija zied Krokusu ieleja. Tas arī nav nekas tāds, bet to var redzēt vispārējā ceļojumā.
аватар musja7
no 20. marta vajadzēja būt -. Krokusu ieleja zied no marta beigām līdz aprīļa vidum
аватар kolyan_cat
Skaidrs, ka kaut ko var redzēt. Bet jāsaprot, ka marta beigās cilvēks apmeklēs vismaz 10% no tā, kas ir pieejams un pieejams citos gadalaikos, un tajā pašā laikā atmiņā paliks netīrumi un sārņi, sārņi un netīrumi. .
tie paši termiskie avoti - cik bērnam interesants? Es domāju, ka gandrīz nekas.
Slēpošana aprīļa vidū - teorētiski var slēpot, ja ir gara ziema, bet tā ir kā loterija ar varbūtību laimēt ap 15%. Atkal ne visus bērnus interesē, ja autoru interesētu slēpošana, visticamāk, izvēlētos citu laiku.
Esmu bijis ZU kā tūrists daudzkārt dažādos laikos, mans viedoklis ir tāds, ka labāk vai nu braukt sākot ar maiju, vai nebraukt vispār, lai reiz par ZU nesabojātu iespaidu par ZU.
аватар musja7
kolyan_cat, tu nāc šeit kā tūrists, bet es te dzīvoju kopš dzimšanas. Ja kādam vajag, tad varu ieteikt kā un kur vērsties, lai nenāktu vilties. ZU ir liels. Klimats šeit mainās pat 200 km robežās. Ja Ļvovas apgabalā kalnos no rīta sals un -2, tad aiz pārejas Aizkarpatu reģionā pēcpusdienā jakas tiek noņemtas un valkātas ar īsām piedurknēm.
аватар zolyshka111
musja7, iesaki ko apskatīt Uzhgorodā, Mukachevo, būšu no 29 aprīļa līdz 02 maijam.
Pateicos jau iepriekš!
аватар musja7
zolyshka111 būsi tikai Uzhgorodā un Mukačovā? Vai jūs ceļojat ar automašīnu vai automašīnu? Varbūt jūs dodaties ceļojumā ar aģentūras starpniecību? No tā būs atkarīgs jūsu pārvietošanās maršruts un tas, ko varat ieteikt. Konkrēti pašā Mukačovā ir omulīgs centrālais mazais laukums ar Rātsnamu, netālu no Sv.Mārtiņa baznīcas, Mukačevas pils Palanok, Sv.Nikolaja baznīcas klosterī atrodas brīnumaina Dievmātes ikona. . Jūs varat doties uz Medus māju. Tā ir pašā pilsētā. Užgorodā: Užgorodas pils, blakus arhitektūras un dzīves brīvdabas muzejam, netālu no turienes arī ļoti skaista Svētā Krusta katedrāle; vienkārši pastaigāties pa centrālajām ielām un gar Uzas upes krastmalu.Pie ieejas pilsētā pie notāra interesanta kafejnīca Detsa. Tas ir tas. kas ir pelnījis uzmanību pašā pilsētā. pārējā maršruta daļa ir Užgorodas un Mukačevas apkārtne - ko apskatīt, atkarīgs no jūsu pārvietošanās iespējām (automašīna vai mikroautobuss-autobuss). Jānoskaņojas, ka maijā būs daudz cilvēku.
аватар zolyshka111
Musa, liels paldies par atbildi. Brauksim ar vilcienu (lai gan vēl neesmu nopircis biļetes, šodien nebija laika, mašīna izlidoja pēc 10 minūtēm, gaidu nākamo) Saprotu, ka būs ļoooti daudz cilvēku uz Maijs ))) Es vienmēr braucu uz Krimu uz maiju .... Pagājušajā gadā bija Slavske, laiks ir tumsa, lietus, suns auksts. Tāpēc šogad nolēmām atteikties no Aizkarpatijas, tur vienmēr ir siltāks nekā Karpatos.
аватар zolyshka111
Nakšņosim Virazh viesnīcā Uzhgorodā, Mukačevā domājām braukt ar vilcienu, bet redzēs. Mums ir tikai 3 dienas, ko paspēs redzēt, to redzēsim. Mēs centīsimies nokļūt tur, kur jūs ieteicāt.
аватар musja7
zolyshka111 Slavskā un vasarā nav ko darīt. Tur ir iespējams apstāties pie "Vezha Vedmezha" un doties uz Zakhar Berkut. Un tā, Slavska ir saliekta uz ilgu laiku. Man arī nepatīk tur iet vasarā.
Ja jums ir laiks, intereses labad varat braukt uz Berehovi netālu no Mukačevas. Ir termālais komplekss (īstie cilvēki...).Bet pat ja neinteresē termas, tad pati pilsētiņa ir interesanta: maza, nomācoša, bet šķiet, ka esi iekritis citā dimensijā, kur laiks ir apstājies. , Ukrainas iedzīvotāji praktiski nesaprot ukraiņu valodu, ne krievu valodu, viņi dzīvo pēc Ungārijas laika, un kafejnīcā tiek pasniegti ļoti garšīgi ungāru virtuves ēdieni par ļoti zemām cenām un ļoti milzīgām porcijām.
аватар zolyshka111
Musja, vai Berehove ir tālu no Užgorodas? Kā jūs varat tur nokļūt saviem spēkiem?
аватар musja7
No Mukačevas ir vienkāršāk - ir tikai 30 km un no stacijas laukuma ir daudz mikroautobusu.Vai arī kāds taksists pavedīs. No Užhorodas - divreiz tālāk. Tur brauciet ar Solotvinsky vilcienu vai brauciet ar autobusu no autoostas. Bet ceļojumu ar Mukačevu tiešām ir vieglāk apvienot. Mukačevā tiešām var pastaigāt pa centru (tas ir mazs) un lielākā daļa laika tiks pavadīta Palanokas pilī. Nu, pusi dienas pavadi Mukačovā Un vēl puse dienas palikusi - var braukt Berehovē ​​- ceļi tur 30-40 min.
аватар zolyshka111
Liels paldies!!! Biļetes jau nopirktas
Ļoti ceru, ka laikapstākļi nepievils!
аватар musja7
Ņemiet vērā arī to, ka Palanokas pils pirmdien ir brīvdiena. Un Uzhgorod arī
аватар zolyshka111
Paldies! ))))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl