Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es gribu iet ar visu ģimeni un diagnosticēt un ārstēt visu ķermeni pilnībā no a līdz japoka, ka es skatījos sanpalas un sanatoy karpaty vai kāds var ieteikt patiešām labu risinājumu?
Es gribu iet ar visu ģimeni un diagnosticēt un ārstēt visu ķermeni pilnībā no a līdz japoka, ka es skatījos sanpalas un sanatoy karpaty vai kāds var ieteikt patiešām labu risinājumu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-02-287 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар STIHIA
Par "pilnīgi visu organismu" nezinu... bet Kijevas Rusā Skhodnicā ir ļoti cienīgs medicīnas centrs.
аватар kolyan_cat
Ja kāds sola sanatorijā pilnībā diagnosticēt un ārstēt "visu ķermeni no A līdz Z", droši iesit pa kaklu, gribas tevi apkrāpt.
аватар demis19
Jautājums ir pārāk neskaidrs. Labāk, protams, doties uz sanatoriju un iepriekš zināt, kas tieši ir jāārstē. Jo pilnīga diagnostika (izmeklējumi, testi utt.) var aizņemt pārāk daudz laika. Turklāt daži klimatiskie apstākļi un minerālūdeņu veidi ir vairāk parādīti vieniem, citi citiem. Principā, manuprāt, ja nav līdzekļu ierobežojumu, tad var doties uz labu sanatoriju Truskavecā.
аватар IreneP
Diagnostiku, protams, var veikt sanatorijā, bet modernā. Tas maksā daudz un aizņem vairākas dienas. Tāpēc dziedināšanai nepaliks daudz laika. Turklāt sanatorijas parasti ir šaura profila iestādes, tāpēc es identificētu problēmas izpētes procesā mājās. Tad es identificētu vienu no galvenajām problēmām, ne vairāk kā divas, un tad es izvēlētos sanatoriju, kas plus vai mīnus ārstētu abas. Slava Truskavecā "Karpati", sanatorijas Skhidnicā, "Karpati " Šajanā arī, nekā.
аватар oleh304
Chalet Graal ir labs. Jūs varat atstāt bērnu bērnu istabā, kur tiek rīkotas dažādas aktivitātes. Es nevaru runāt ar ārstiem, kamēr neesmu slims.
аватар olyajan
Es varu viņiem ieteikt manatoriju. Gogols (Migoroda). Esmu bijis daudzos kūrortos un ir ar ko salīdzināt. Ekskursijas cenā iekļautais diagnostikas komplekss ir ļoti liels: kuņģa-zarnu trakta ultraskaņa, FGSD, kuņģa un vēdera dobuma rentgens, UAC, OAM, sigmoidoskopija (un ar minerālūdeni) un virkne citu izmeklējumu. Terapeitiskais procedūru komplekss ir ļoti liels, pat masāža (1 vienība) ir iekļauta cenā un to dara kvalitatīvi, kas sanatorijām ir retums. BET! Šīs sanatorijas profils ir kuņģa-zarnu trakta slimības. Minerālūdens ir no Mirgorodskas, sanatorijai ir sava sūkņu telpa, un vienkārši ūdens man nederēja (paaugstina skābumu), bet manam vīram aknām derēja maksimāli labi. Tāpēc ir jāizlemj par galveno ārstēšanas virzienu. Ja ir problēmas ar mugurkaulu un locītavām, tad vislabāk der Vinnitsa sanatorijas, ja kuņģa-zarnu trakts un urīnceļu-ģenitāliju sistēma, tad Truskaveca, Skhodnitsa un Moršina.Ja izlemjat Gogoļā, ņemiet labiekārtotu istabu. Ja ir kādi jautājumi rakstiet personīgi. Veiksmi!
аватар olyajan
Es nedaudz piebildīšu. Mēs atguvāmies Truskavecā, Vinnicā divas reizes, Shayanā, Mirgorodā, Evpatorijā un Miskhorā apmēram 5 reizes, iespējams. Tāpēc šajās jomās varu atbildēt, jo visu laiku, kad ierados vienā sanatorijā, brīvajā laikā cenšos apmeklēt un iepazīties ar citām sanatorijām, lai sevi ņemtu vērā. Tātad, ja jums ir jautājumi par šiem kūrortiem, jautājiet.
аватар demis19
Es neieteiktu doties uz Mirgorodu. Salīdzinot ar Truskavecu, tas ir garlaicīgi, un minerālūdenim Mirgorod ir ļoti šaurs terapeitiskās iedarbības diapazons.
аватар olyajan
Demis19, cilvēks izvirza noteiktus uzdevumus: iziet diagnostiku un ārstēšanu, tāpēc es viņiem ieteicu Mirgorodu un tikai sanatoriju. Gogols un neviens cits! Ja jūs dodaties šim nolūkam, tad nebūs laika garlaicīgi. Un ja izklaidei, tad Truskaveca. Bet paturiet prātā, ka tieši tāds pats izmeklējumu un procedūru komplekts Truskavecā jums izmaksās trīsreiz vairāk (pārbaudīts uz sevi), bet par šauru fokusu - jā, profils ir tikai kuņģa-zarnu trakts. Tāpēc jums ir jāizlemj par galveno ārstēšanas virzienu.
Bet, ja jūs vienkārši iedzerat ūdeni, tad Truskaveca un vēl labāk Skhodnitsa, protams, nekonkurē. Ūdens patiešām ir dziedinošs. Pēc viņas es uz gadu pilnībā aizmirsu par pankreatītu (lai gan es dzēru pilnu kursu - 21 diena).
аватар demis19
pepsicola, principā piekrītu tev, daudz kas ir atkarīgs no finansiālajām iespējām. Tiesa, šaubos, vai Mirgorodā un Truskavecā izmeklējumu izmaksu atšķirība būs 200%. Bet, ja cilvēku neierobežo līdzekļi, tad Truskaveca tomēr ir labāka. Truskavecā ir sanatorijas par katru budžetu: gan lētas, gan modernas. Un runa pat nav par izklaidi, bet gan par reģiona atmosfēru. Tas, protams, ir ļoti subjektīvi, bet, reiz apmeklējot Mirgorodu, es nevēlos tur braukt vēlreiz.
аватар olyajan
Demis19, es arī pirmo reizi apmeklēju Poltavas sanatoriju Mirgorodā (slavenais Mirgorodkurort komplekss), tāpēc, lai Dievs svētī, es arī tur vairs neeju. Un Gogoļa sanatorija atrodas ārpus pilsētas, tā ir departamenta (dienvidu dzelzceļš), ir liela parka zona, plus liels baseins 50 metru garumā, es katru dienu gāju uz baseinu (lai gan tas ir par papildu samaksu), īrējām arī velosipēdus, katamarāni atrada ko darīt vakarā. Un Truskavecā vienreiz bijām Rubinā ar biļeti (mīļā māmiņ!), Un otrreiz Moldovā nopirkām šo labo līmeni un vēl spa procedūras Med Palace. Bet cilvēku tur ir daudz, - mēs bijām vasarā. Kopumā jums ir taisnība, visam ir plusi un mīnusi, un ir vairāki atlases kritēriji, tostarp izmaksas, slimības profils, pārtika, atpūta utt.
аватар googolplex
paldies visiem par atbildēm. Vēlos pārbaudīt un ārstēt kuņģi un aknas, varbūt vēl kaut ko šajā jomā, un visu ķermeni kopumā ar dažām procedūrām)
pepsicola un kāds profils medicīnas pilī?
аватар olyajan
Med Palace ir diagnostikas un ārstēšanas komplekss (pieder Mirotel sanatorijai, bet darbojas kā atsevišķs diagnostikas un ārstniecības centrs, iekļaujot SPA procedūras). Augstas klases speciālisti, tavs profils (kuņģa-zarnu trakts), bet viens BET! Diezgan dārgas procedūras.
аватар olyajan
Piemēram, es jums norādīšu pāris Med Palace cenas: parastā EKG - 130 UAH (visās sanatorijās tas ir bez maksas); fibrogastroskopija - 550 UAH. (daudzās sanatorijās tas ir bez maksas), parasti tā izmaksas nepārsniedz 150 UAH. Un jūs vispār atveriet vietni Med - Palace (vai Mirotel) un pārliecinies pats.
аватар olyajan
Ja jums nav ļoti ierobežoti līdzekļi un jums nav nepieciešama zema budžeta iespēja, apsveriet Karpaty sanatoriju Truskavecā - tas ir cienīgs risinājums visos aspektos. Un attiecība "cena" - "kvalitāte" ir 100% (tas ir pēc mūsu draugu atsauksmēm, kuri tur jau ir bijuši vairākas reizes un nemaina to uz citu). Mēs paši tajā neārstējāmies, tikai bijām ekskursijā, varbūt nākotnē brauksim, bet mums tas ir nedaudz dārgi.
аватар demis19
"Karpatos" biju 2014. un 2015. gadā, medicīnas un diagnostikas centrs tur ir augstā līmenī.
аватар zolyshka111
Mana vīramāte dzīvo Truskavecā, strādā tur par masieri, pa šiem gadiem laikam visas sanatorijas tur ir, dzirdēju labas atsauksmes no viņas par Kristāla pili un Ženēvu (bet sen, varbūt tagad viņi ir sasodīti), viena no labākajām sanatorijām"Karpaty" , noteikti! Es pats biju apmēram pirms 10 gadiem Dņepru-Beskidā, tad man ļoti patika, kā tagad nevaru teikt. Pēc vīramātes teiktā, šobrīd Truskavecai, tāpat kā visai Ukrainai, ir ļoti smagi. Negaidiet superservisu, pat Rixos ietaupa naudu. Viņi to rakstīja tieši šeit, Truskaveca ir atmosfēra, kaut kāda sajūta, ka dzīve tur ir sastingusi Padomju Savienības līmenī, es runāju par atmosfēru. Pavasarī un vasarā pie apakšējās sūkņu telpas joprojām skaļruņos skan mūzika))))
аватар demis19
Es neteiktu, ka dzīve Truskavecā iesaldēja PSRS līmenī. Ir parādījušās daudzas mazas mājīgas viesnīcas, kafejnīcas, diagnostikas centri, kuru nebija pirms 10-15 gadiem. Ir iespēja gan uzlabot savu veselību, gan atpūsties, doties ekskursijās utt. Pati rietumu reģiona atmosfēra ir kaut kā interesantāka nekā, piemēram. Mirgorodā.
аватар myron98mmm
Laba ārstēšana sanatorija SBU Truskavets. Tas ir iespējams un Karpatu pērles Iekšlietu ministrija. Dārgāks kalnracis
аватар demis19
Es nezinu, kāda veida ārstēšana ir Shakhtar, bet es dzirdēju no cilvēka, kurš tur bija 2014. gadā, ka ēdiens tur ir pretīgs.
аватар myron98mmm
Jā. Ēdiens tur tiešām ir īpašs. Taču sanatorijas virsārste nekādus uztura ieteikumus nesniegs, jo uzturs tiek izvēlēts atbilstoši ārstēšanas profilam. Viss ir diētisks, nebija bufetes, nē, un pēc vadītājas teiktā, personāls nav gaidīts
аватар demis19
Diētai nav obligāti jānozīmē "slikti". "Karpatos" tas ir arī diētisks, bet tajā pašā laikā kvalitatīvs. Un, ja ēdnīcas darbinieki katru dienu no sanatorijas izvedīs pilnus maisus ar produktiem, tad ēdiens būs tāds pats kā Šahtarā.
аватар myron98mmm
Dažādas cenas....
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl