Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai ceļotu no Ukrainas uz Krieviju?
pastāsti
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
137 abonenti  • prasīja 2008-12-0615 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  232
аватар Tatiana71
Pieaugušajiem - iekšējā pase, bērniem - dzimšanas apliecība.Ja bērns neceļo kopā ar diviem vecākiem, nepieciešama notariāli apstiprināta otrā vecāka atļauja.Bez tās nedrīkst.
аватар Irica
Kāds ir aizbraukšanas iemesls? Uz laiku vai pastāvīgi?
аватар Zolotko86
Uz laiku
аватар Zolotko86
Es gribu apmeklēt dažas dienas
аватар Alla__
Tatjana71 atbildēja uz jūsu jautājumu diezgan kompetenti un kodolīgi.
аватар Bear-cub
Iekšējās pases vietā der arī ārzemju pase.
аватар Svetlana34
Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai ceļotu no Ukrainas uz Krieviju un iegūtu pilsonību?
аватар annushka_1911
Es dodos uz Krieviju uz pastāvīgu dzīvi, vai varat man pateikt, kāda dokumentu pakete man ir jāsavāc šim nolūkam?
аватар kosmos60
Gribu uz 2 nedēļām uz Krieviju, bet pasē nav uzturēšanās atļaujas, jo. augstskolas absolvents, un viņi reģistrēsies tikai pēc mēneša jaunā darba vietā. Vai arī labāk ir izmantot pasi, jo tur nav reģistrācijas?
аватар 57888
Obligāti Ukrainas vai ārzemju pases. Bērniem - dzimšanas apliecība un vecāku atļauja izbraukt (ja neceļo kopā ar vecākiem), vai viena vecāka izbraukšanai (ja ceļo kopā ar otru vecāku). Pasē nav reģistrācijas. Ar to var droši braukt.
аватар fantomhunter
Man ir 17 gadi, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai izbrauktu no Ukrainas uz Krieviju.
аватар Tungus3465
Sakiet lūdzu, man ir 21 gads, man pienākas militārais dienests, bet armijā nedienēju, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai uz pāris dienām brauktu uz Krieviju? un vai viņi mani vispār padzīs no valsts?
аватар Yariko
Uz kādu maksimālo termiņu var izsniegt pilnvaru bērna izvešanai no Ukrainas uz Krieviju? Es domāju biežu robežšķērsošanu. Varbūt katru nedēļas nogali. Vai ir jēga darīt, piemēram, visus trīs - mammu, vecmāmiņu, tēti, lai katru reizi nebūtu jāiet pie notāra. Vai šīs atļaujas var noformēt iepriekš, jo kurš brauks ar bērnu, tas atkarīgs no apstākļiem.
аватар musichka
Manai mammai ir 82 gadi.Vēlas pati uz Sibīriju,uz dzimteni.Vai var braukt un kādi dokumenti tam ir vajadzīgi.Nav ārzemju pases.
аватар 57888
Protams, viņš bez problēmām ceļo ar Ukrainas pasi. Varat arī noslēgt apdrošināšanu.
аватар Tanisa
Sakiet lūdzu.Man ir 22 gadi un es gribu braukt uz Krieviju(Saratovu) ciemos,nezinu uz cik ilgu laiku.Un man nav pases.Vai varu šķērsot robežu un kam man vajag šis?
аватар 57888
Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama tikai Ukrainas pase.
аватар Tanisa
Paldies! Un tagad ir tāds jautājums.Kā rīkoties ar naudu?Ja es pērku biļeti tikai vienā virzienā,tad es varu pēc tam mūsu Ukrainas grivnas samainīt pret rubļiem bankā ar viņiem Krievijā, lai atpirktu biļeti.Un cik daudz naudu var izņemt no valstīm, lai nesāktu bankas karti?
аватар Inna_tarakci
Esmu šķīrusies, bet ar bērniem ar tādu pašu uzvārdu.Vai varu šķērsot robežu uz Krievijas Federāciju bez bijušā vīra atļaujas?Paldies jau iepriekš!
аватар 57888
Tanisai: Grivnas tur var samainīt pret rubļiem, nezinu, kā ir visur, bet dzelzceļa stacijā noteikti. Nedeklarējot no Ukrainas var izvest ne vairāk kā 10 000 eiro vienai personai.
to Inna_tarakci: Jūs nevarēsiet šķērsot Ukrainas robežu ar bērniem bez vīra atļaujas.
аватар mecco_soprano
Man ir 16, mana pase vēl nav izsniegta, vai es varu izmantot dokumentu paketi, lai ceļotu uz Krievijas Federāciju, nepilngadīgajiem? (atļauja, pilnvara par identitāti utt.) paldies.
аватар tonus
Esmu vientuļā māmiņa, jāved bērns no Ukrainas uz krievijas federāciju, vai man pietiek ar dzimtsarakstu nodaļas izziņu, bērna dzimšanas apliecību un pasi?
аватар vorontsova__25
un pasaki lūdzu, ja es aizbraucu uz Krieviju, es tur apprecējos!Šeit, Ukrainā, man vajag izrakstīt. Vai es varēšu izbraukt bez uzturēšanās atļaujas??
аватар misha-hasynetc
Vai ir iespējams iebraukt Krievijā no Ukrainas ar pilnvaru ar vieglo automašīnu
аватар sasha_soks
Man ir 16 gadi, gribu aizbraukt uz Maskavu uz 2-3 dienām. Kā to var izdarīt un kādi dokumenti tam ir nepieciešami?
аватар Alisa84
Pastāsti man, kā būt šādā situācijā. Mani izrakstīja no Krievijas uz gadu un šogad dzīvoju Ukrainā, ar Krievijas pasi, t.i. nepieņēma Ukrainas pilsonību. Drīz braucu uz Krieviju, bet man ir pastāvīga reģistrācija Ukrainā (karte), Krievijas pasē nav zīmoga. Vai man būs problēmas aizbraucot? Vai plānojat reģistrēties pastāvīgai dzīvesvietai Krievijā? Kādi dokumenti man ir nepieciešami šim nolūkam?
аватар yablogco
sakiet lūdzu!Man steidzami jābrauc uz krieviju ar diviem bērniem,bet nav piekrišanas no tēva!kā es varu saņemt viņa piekrišanu bez viņa?
аватар 57888
Nevar būt. Tikai tad, ja uz to iet kāds notārs, bet diez vai.
аватар 57888
uz Tonusu: Jums ir jābūt Ukrainas pasei, bērna dzimšanas apliecībai un tēva atļaujai doties kopā ar jums. Ja esat vientuļā māte, tad līdzi jābūt apliecinošam dokumentam, ka bērnam nav tēva. Lai iegūtu šo sertifikātu, jums jādodas vai nu uz Drošības padomi, vai uz dzimtsarakstu nodaļu.
to mecco_soprano: Jums ir jābūt Ukrainas pasei un atļaujai, lai kāds jūs varētu atstāt.
to vorontsova__25: Es domāju, ka var aizbraukt, bet noteikti var aizbraukt ar ārzemju pasi (reģistrācija nekur nav norādīta).
uz misha-hasynetc: jā
аватар ivanovgenya1409
Man ir jautājums par līdzīgu plānu, kas izskanēja augstāk, bet atbildes uz to nebija! Esmu students, kurš mācās augstskolā, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai ceļotu uz Krievijas Federāciju (Čeļabinsku) uz 2 nedēļām?
Pateicos jau iepriekš!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl