Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
labākās kardioloģiskās sanatorijas Ukrainā
Lūdzu, iesakiet, kuras kardioloģiskās sanatorijas Ukrainā ir labākās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-07-0512 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар jabetta
Ļoti neskaidrs jautājums. Kādi ir mērķi vai problēmas?
аватар Viltis
Vorzelā netālu no Kijevas bija ļoti labs kardio. Labākais. Pushch-vodice ir arī lieliska kardio sanatorija. Un šur tur sanatorijas nes vietu nosaukumus. Tu laikam diez vai iekļūsi Puščā, viņš bija militārists.. Vajag pieaugušo vai bērnu?
Sanatorijas Krimā, es uzreiz neieteiktu. Serdes ir ļoti labi priežu mežs un mērens klimats.
аватар hermionek
Es vispār domāju par Karpatiem, tur nav tik karsts kā Krimā. Drīzāk vispārēja uzmanība, vecāka gadagājuma cilvēkam. Mierīga atpūta, miegs, labs gaiss, masāža, psihologa kabinets - kaut kas līdzīgs. Vēlams, lai būtu kāds rezervuārs vai atklāts baseins. Tas nav kaut kas, ko ārsts norādījis, drīzāk atpūtai
аватар Viltis
Jā, ir tādi kūrorti :-) Ja plānojat braukt nevis ar mašīnu, bet paši. Svaļavu uzskatu par ideālu vietu, un Poliana no turienes ir 30 km. Mikroautobusi un autobusi kursē pastāvīgi, lai iet pusstundu. Poļanā ir daudz sanatoriju, gan vecās padomju laika, piemēram, "Poļana", gan jaunas modernas. Jebkuram maciņam. Mana meita rudenī brauc uz turieni atpūsties.
Meklējiet internetā sanatorijas Polyany, Transcarpathia. Iedos miljonu. Un kalni tur un gaiss, un minerālūdens, un galvenais - patīkams un nesarežģīts ceļš uz turieni.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl