Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
13. jūlijā plānoju atvaļinājumu Jaremče, viņi grasījās braukt ar mašīnu. Kā tur tagad ir ar plūdiem? Vai atcelt ceļojumu?
13. jūlijā plānoju atvaļinājumu Jaremče, viņi grasījās braukt ar mašīnu. Kā tur tagad ir ar plūdiem? Vai atcelt ceļojumu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-06-274 gadā atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар Igor_m
Tur nav jāiet, tur ir pilns...
аватар aholodulkina
Atvaļinājums būs pārāk ekstrēms: mainījušās upju gultnes, izpostīti ceļi, netīrumu un celmu kaudzes. Sazinieties tieši ar viesnīcu īpašniekiem plānotajā maršrutā – cik viņi ir gatavi uzņemt viesus.
аватар veritasana
Jā, varētu būt kalni .. bet tas neizdevās .. man arī ..
аватар city.direktor
Paldies visiem ☹️☹️☹️
аватар ann_oleynik
zombiju ziņu aculiecinieku komentāri) brauciet mierīgi. visi ceļi notīrīti. ja grasāties doties augstu kalnos, var rasties problēmas ar ceļu un taku infrastruktūru. viss pārējais pilsētā ir kārtībā. ja kas - esmu tikai no turienes (man ir māja centrā). ps Es neielaižos debatēs ar komentētājiem, tas ir bezjēdzīgi un lieki tērēt laiku. Atbildēšu tikai uz jautājumiem
аватар dima_80_
Līdz 13. jūlijam vēl divas nedēļas! Domāju, ka ceļi tiks atjaunoti. Galvenais ir izvairīties no jaunām lietavām un zemes nogruvumiem.
аватар city.direktor
Tas ir tas, ko es baidos)) prognoze pagaidām nav iepriecinoša ..
аватар Igor_m
www.youtube.com/watch?v=vcDpl2nxeYc — esmu pārliecināts, ka tas nav viltojums, un ceru, ka tas ir beidzies un vairs neatkārtosies. Neesmu pārliecināts, ka divās dienās tika atjaunoti tilti un ceļi un var droši braukt.
аватар vezha2
Līdz 13. jūlijam ūdens Prutā var nokrist, šķiet, ka ceļi uz Jaremče ir nedaudz cietuši. Un par pārējo - atturieties no ekstrēmiem sporta veidiem (piemēram, kāpšanas Hoverlā) un viss būs kārtībā
аватар ann_oleynik
Igor_m Tu nedomā nopietni, ka jau nedēļu ūdens līmenis nav krities un tas turpina izskalot brauktuvi? Ceļš no Jaremčes uz Bukovelu tika iztīrīts pirmajās dienās, un tas ir ceļojuma karte. Noskaidrojusi ieinteresētā persona - privātfirma PBS, kas pieder Aleksandram Ševčenko (tautas vietniekam), kurš savukārt ir Bukovelas kūrorta direktors. Uzņēmums PBS būvē 90 procentus Frankivskas apgabala ceļu (kurā ietilpst Jaremče un Bukovela) un ir aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, kam pat šādu ceļu attīrīšana nav absolūti nekāda problēma. Protams, Bukovelam prioritāte bija novākt šoseju, kas ved uz viņiem, it īpaši trīs dienu atvaļinājuma priekšvakarā (par godu Ukrainas konstitūcijai). ko viņi izdarīja. tātad kārtējo reizi par zombiju ziņu aculieciniekiem ... jā, plūdi bija nopietni. bet nevajag teikt, ka nav iespējams nokļūt galvenajās kūrortpilsētās, tās tiek noskalotas no zemes virsas un infrastruktūra tur tiek nogalināta bez fakta.
аватар Igor_m
ann_oleynik, es no tevis neredzēju faktu, lai gan uzskatu, ka līdz Bukovelai jau var tikt, pateicoties A. Ševčenko (nevis tautas deputātam). Un kā iet ar ceļu uz manu mīļo Verhovinu? Zombiju ziņās nekā nav, paldies jau iepriekš.
аватар ann_oleynik
Igor_m Nav ne jausmas. Komentēju tikai pilsētu, tēmu, par kuru jautāja ieraksta īpašnieks. ja nesaskatīji faktu manā nevīžīgajā komentārā, tad ir bezjēdzīgi turpināt disku. vēl jo vairāk kārtējo reizi: es neielaižos debatēs ar komentētājiem, tas ir bezjēdzīgi un lieka laika tērēšana.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl