Verholy Relax Park 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.710
№5 viesnīcas reitingā Poltava
7.3 Numurs
3.3 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.3 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Komplekss atrodas 10 kilometrus no Poltavas centra, Kijevas-Harkovas šosejas 352. kilometrā, Sosnovkas ciemā. Tā piedāvā restorānus, bārus, spa centru, dažādas izklaides iespējas pieaugušajiem un bērniem.Vairāk →
аватар goncha.lh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es rezervē ju 3 mā jas dā vanai galvai un viņ as ģ imenei. Ļ oti svarī gi, lai mā jas bū tu blakus (loģ iski! ). Pē c mana lū guma viņ us apmesties noteikti atrasties tuvumā , man atbildē ja, ka viņ i to nevar garantē t. Tiek apgalvots, ka viņ u sistē ma pā rvietoš anu sadala nejauš i. … Tomēr ▾ Es rezervē ju 3 mā jas dā vanai galvai un viņ as ģ imenei. Ļ oti svarī gi, lai mā jas bū tu blakus (loģ iski! ). Pē c mana lū guma viņ us apmesties noteikti atrasties tuvumā , man atbildē ja, ka viņ i to nevar garantē t. Tiek apgalvots, ka viņ u sistē ma pā rvietoš anu sadala nejauš i. Atvainojiet! Ja š ī ir jū su sistē ma, kā pē c jū s to vē l neesat iestatī jis, lai tas bū tu iespē jams? Parā dī ju arī , kā tieš i vajag izmitinā t viesus. Bē rnam 5 gadus vecam mā jā jā dzī vo kopā ar vecmā miņ u. Man rakstī ja 3 reizes, ka bē rns dzī vos pie vecā kiem. Sveiki, vai tu esi izkritis no prā ta? Varbū t tieš i viesi izlemj, kur likt savu bē rnu? Uz lū gumu sagā dā t š ū pulī ti 1.5 gadus vecam bē rnam rakstī ja, ka vē lē š anos atzī mē s, bet nesolī ja, ka tā bū s. Sajū ta tā da, ka Verhoļ i jau ir kļ uvuš i tik smī kņ ā još i, ka viņ iem ir vienalga, vai tu nā c pie viņ iem vai nē , jo tavā vietā nā ks daudz cilvē ku. Domā ju, ka par 7 tū kstoš iem uz mā ju dienā apkalpoš anai jā bū t visaugstā kajā lī menī ! Ja nezini, ko un kā darī t, kā komunicē t ar viesiem – nolī gi profesionā ļ us, kas tevi iemā cī s!
аватар x_air
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pilnī gi piekrī tu visā m jaunā kajā m atsauksmē m. Vieta skaista, priež u mež s, apsildā mi ā ra baseini. Bet pakalpojums nav tas, ko viņ š vē las, bet gan prasa labā ko. Izskatā s, ka ī paš nieki jau sen ir izmetuš i apsaimniekoš anu algotai vadī bai, kurai arī vienalga. … Tomēr ▾ Pilnī gi piekrī tu visā m jaunā kajā m atsauksmē m. Vieta skaista, priež u mež s, apsildā mi ā ra baseini. Bet pakalpojums nav tas, ko viņ š vē las, bet gan prasa labā ko. Izskatā s, ka ī paš nieki jau sen ir izmetuš i apsaimniekoš anu algotai vadī bai, kurai arī vienalga.
Dzī vojā m chaletā numur 4, trī s guļ amistabu villā ar baseinu un dž akuzi uz ielas, sava teritorija. Viss kā rtī bā , kamē r nav nepiecieš ams serviss : )
1. Jū s varat zvanī t uz reģ istratū ru vismaz 15 reizes un lū gt papildu. segu, bet kamē r tu pats neaizej tur un nepajautā si klā tienē - tevi neatvedī s.
2. Man izdevā s tikai treš o oficiantu pierunā t notī rī t galdu.
3. Piens graudaugiem tiek izvests tikai 0.5 litru apjomā visiem viesiem. Kad tas beidzas, jā gaida 40 minū tes, lī dz "uzsilst" (pē c personā la domā m). Un tā katru rī tu!
4. Bet kad pienu atnes, tad graudaugi jau beiguš ies : ) Un vē l 25 minū tes gaidī š anas.
Restorā ns ir pā rā k dā rgs. Borš č s - piemē ram, 280 UAH. Porcijas mazas.
аватар gtpoxa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nesaprotu, kā pē c booking. com ir tik daudz labu atsauksmju. Ī paš i uzkrī toš i cilvē ki, kas slavē pakalpojumu. Es nolē mu š eit atstā t atsauksmi, jo es rezervē ju un samaksā ju par viesnī cu oficiā lajā vietnē . Kopumā , protams, nekas briesmī gs nav, bet kopaina ir salikta no sī kumiem. … Tomēr ▾ Nesaprotu, kā pē c booking. com ir tik daudz labu atsauksmju. Ī paš i uzkrī toš i cilvē ki, kas slavē pakalpojumu.
Es nolē mu š eit atstā t atsauksmi, jo es rezervē ju un samaksā ju par viesnī cu oficiā lajā vietnē .
Kopumā , protams, nekas briesmī gs nav, bet kopaina ir salikta no sī kumiem. Š ie sī kumi sā kā s jau no rezervā cijas brī ž a.
Vai esat veicis pasū tī jumu un samaksā jis 100% no uzturē š anā s maksas? Vai tu domā , ka rī t tev piezvanī s un teiks, ka tevi gaida? Vai pat uzrakstī t vē stuli? Nē .
Visbeidzot, pē c daž ā m dienā m mana sieva piezvanī ja un teica, ka mums ir mazs bē rns, es nezinu, vai tas bija jā dara...
Atbraucā m, mums apkā rt ir ļ oti skaista daba, mums apkā rt ir priež u mež a paliekas, kas palikuš as pē c viesnī cu kompleksiem, peldbaseiniem, restorā niem un vairā kiem desmitiem mā ju.
Daudzi slavē smarž as, jā , reizē m bija arī priež u skuju smarž a, pā rē jā laikā
bija arī citas smakas:
* Tū vuš u jumta filcu smaka no viņ u baseina vidū , vai no kā da SPA ū denskrā tuvē m
* Otrajā dienā smaka mitē jā s, bet parā dī jā s dū mi, savas katlumā jas piepildī ja visu parku ar dū miem, otrajā stā vā ar aizvē rtiem logiem pamodā mies ar tvana gā zu smaku.
Numurs:
Mums bija junior suite. Ir tikai viena miskaste - atrodas tualetē . Pirmo dienu mē ģ inā ju ieslē gt ventilā ciju, izrā dī jā s, ka tā vienkā rš i pē c ziemas kaut kur nav pā rslē gta uz vē lamo rež ī mu. Vai jū s domā jat, ka kā ds atvainojā s?
Gulta liela, š ķ iet, ka zem palaga ir kaut kā ds mitrumizturī gs pā rklā jums. Tas ir kā gulē t uz salafona eļ ļ as lupatiņ as. Segas ir š auras, smagas un aukstas. Naktī bija auksts. Viņ i ilgojā s pē c mā jī gi mī kstas gultas ar č aukstoš ā m siltā m un vieglā m segā m.
Esam pā rejas periodā , pē c ziemas. Veica remontdarbus, nokrā soja laukumu zem loga, smirdē ja pē c krā sas.
Ē diens:
Brokastu bufete ir laba. Vienī gais mī nuss ir tas, ka ar ratiem tur nevar nokļ ū t.
Pā rē jo laiku ē dā m restorā nā . Porcijas ir ļ oti mazas. Pasū tī jā m ukraiņ u borš č u, lū dzā m ieliet divos š ķ ī vjos. Pē c strī da ar viesmī li, kura tomē r uzstā ja uz divā m karotē m, nevis š ķ ī vjiem, viņ a teica - par maz, bū s apakš ā . Un jā , tas izskatī jā s pē c apakš tasī tes.
Salā ti visi bija auksti, mazi un negarš ī gi. Ī paš i ar garnelē m, pusgatavā m ledusaukstā m garnelē m, kas uzbē rtas uz kaut kā das ž elejas kā rtas ar aukstu avokado.
Vienī gais, kas man patika, bija gaļ a josperā , lai gan tur bija problē mas, otrreiz bija savā dā k, ar asinī m, cepa.
Kopumā dež urantu reakcija uz jebkā dā m sū dzī bā m ir vē l viens rā dī tā js. Vai pametat SPA? Nodod dvieli, nē , turpat pie letes, iemet dvieli un halā tu spainī , lai visi redz. Tā du atkritumu ir pietiekami daudz.
Reiz pasū tī juš i uz istabu, viņ i aizmirsa atnest salā tus. Viņ i nejautā ja, kad savā kt netī ros traukus, viņ i tos nekad neaizveda, mē s tos iznesā m uz balkona.
Kad mē s izrakstī jā mies, mums nejautā ja, vai mums patika mū su uzturē š anā s.
Es tieš ā m neiesaku.
аватар SSPogr
Rezervā cija bija Augstskolā no 2018. gada 29. decembra lī dz 6. janvā rim (rezultā tā viņ i izbrauca 5. janvā rī ). Vietu ieteica daudzi paziņ as, bet tad pē c precizē jumu rezultā tiem izrā dī jā s, ka viņ i ā trā pasā ž ā atrodas Verkholy 1-2 naktis. … Tomēr ▾ Rezervā cija bija Augstskolā no 2018. gada 29. decembra lī dz 6. janvā rim (rezultā tā viņ i izbrauca 5. janvā rī ). Vietu ieteica daudzi paziņ as, bet tad pē c precizē jumu rezultā tiem izrā dī jā s, ka viņ i ā trā pasā ž ā atrodas Verkholy 1-2 naktis.
Neskatoties uz vietas až iotā ž u, mums (2 pieauguš ie un 1 bē rns 2.5 gadi) š ī pieredze bija negatī vā kā vairā ku gadu laikā . Lē mums doties uz NG Verkholijā bija bū tiska kļ ū da, kas parasti sabojā ja Jaungada brī vdienas.
Mī nusi:
1. Ļ oti ilgi nesa brokastis 1. janvā ra rī tā , izskatā s pē c 1 viesmī ļ a
2. Viesmī ļ i, kuri nes pā rtiku no citas ē kas pā ri ielai, ienā k istabā un ieiet centrā netī ros apavos, un tas nav ī paš s gadī jums, bet 90% puiš u tā darī ja - bija jā izsaka piezī me.
3. Bijā m dā rgā istabā , kas pozicionē ts kā viens no labā kajiem veidiem - skaņ as izolā cija tajā nav paredzē ta. Visus savus kaimiņ us visu laiku dzirdē sit no jebkuras puses, ja tavs bē rns iet gulē t 21, kā mū sē jais, tad tā bū s problē ma, jo lī dz 23-24-01 bū s nemitī gs troksnis. Un, ja istabā s tuvumā ir bē rni, tad apsveicam, š is ir dž ekpots.
4. Nav skaidrs, kā tiek mazgā ta gultas veļ a, dī vaini smarž o un sievai jau no pirmā s dienas, kad atgriezā mies mā jā s, sā kā s problē mas ar ā du - viss aizgā ja.
5. Pē c labā kajā m lē to viesnī cu tradī cijā m uz gultas ir milzī gi spilveni, par kuriem matracis objektī vi nav zinā ms, bet ne reizi neizdevā s izgulē ties 8 naktis, bet abiem jau pē c pirmā s sā ka sā pē t kakls/mugura naktī , pamodos salauzta un tā tas normalizē jā s tikai pē c atgrieš anā s.
6. Bē rnu istaba ir pelnī jusi atseviš ķ u bloku. Mē s nekad neesam redzē juš i netī rā ku istabu un rotaļ lietas, un tam bija grū ti noticē t. Kad to teicā m reģ istratū rā spa, dzirdē jā m atbildi burtiski - "cik dī vaini, reizi mē nesī mē s viņ u sterilizē jam. " Izdariet savus secinā jumus.
7. Bē rnu istabā paklā js ir tā ds pats kā visā kompleksā pā rē jā s vietā s. Iesā kumam, paklā js, maigi izsakoties, nav labā kā izvē le videi draudzī guma ziņ ā pat pieauguš ajiem, un bē rniem vecumā no 1-2+ gadiem š ī ir ā rkā rtī gi apš aubā ma izvē le.
8. Zem paklā ja ir silta grī da, kas kopumā ir absurds lē mums. Papildus ugunsdroš ī bas problē mā m paklā js tieš i paaugstinā tas temperatū ras ietekmē sā k intensī vi izdalī t formaldehī du un citus priekus, un paaugstinā ta temperatū ra paklā jam ir virs 21-22 grā diem.
9. Un te vē rš amies pie tā , ka kompleksa apmeklē juma dienā s bē rnistabā vidē jā temperatū ra bija 27-28 grā di, bija pieslē gta grī das apsilde un istabā maksimā li ieslē gtas baterijas. Tajā paš ā laikā ventilā cija it kā ir tā da, kā da tā ir, bet spa reģ istratū rā teica "jā , mē s zinā m, ka mū su ventilā cija telpā nedarbojas labi, atvainojiet. " Pē c sarunas ar spa reģ istratū ru pē c daž ā m stundā m tika nosū tī ts inž enieris, kurš sagrieza akumulatoru, kas ieslē gts lī dz maksimumam, un temperatū ra pē c tam kļ uva 24-25. Kas viennozī mī gi ir labā ks par 27-28, bet sazinā š anā s ar jebkuru pediatru teiks, ka bē rniem normā la temperatū ra ir 20-22.
10. Animā cijas meitene š ajā s dienā s bija ļ oti nogurusi. Es domā ju, ka tā nav viņ as vaina, jo viņ a acī mredzot pavadī ja tur adekvā tu stundu skaitu. Bet, kad meitenes no spa reģ istratū ras viņ u nomainī ja, viņ as bē rniem bija labā kas nekā animatore.
11. Viesmī ļ iem, kuri mums ienesa ē dienu uz istabu apmē ram 25-30 reizes visā laika periodā , nekad nebija pildspalvu, lai mē s varē tu pierakstī t rē ķ inu uz numuru. Formā li precī zi - 3 no 30 reizē m tā das bija.
12. No ieraš anā s brī ž a recepcijā.3 reizes prasī ja, lai iedod vē l pakaramos, pē c atgā dinā jumiem, 4dien mums atnesa +5 un teica atvainojiet, vairā k ne.
13. Viņ i telpā neatrada ventilā ciju, tikai gaisa kondicionē š anu.
14. Viesnī cā pē c acs lielā kā daļ a cilvē ku ar bē rniem vai ratiem, vai vismaz ievē rojams skaits. Tā tad pie pirmā s ē kas ieejas nav uzbrauktuves, nekas, bet ir desmitiem pakā pienu un laiduma. Tie. sveiki, jautrs uzdevums "kā pacelt guļ oš u bē rnu ratiņ os caur x pakā pieniem uz istabu. "
15. Pie tualetes poda ir viena maza miskaste visai telpai, un jocī gā kais ir tas, ka ja pieliek pudeles vai atkritumus, kas tajā neiederē jā s, tad to neizņ em))) tas netika pā rbaudī ts vienreiz.
16. Gandrī z 40 kvadrā tmetru lielai telpai otru miskaste nedod, teica, ka par miskastē m ir skaidri uzskaite un mē s neesam pirmie, kas jautā .
17. Visā teritorijā nav gā jē ju celiņ u, ir tikai ceļ š starp ē kā m uz mež u, t. i. ejot ar ratiem cilvē ki nemitī gi apstā jas, kad blakus pabrauc elektromobiļ i.
18. Pirmajā ē kā š ajā laikā gaisma tika izsista 5 reizes, kamē r lifts nedarbojas, lai gan parasti svarī giem infrastruktū ras objektiem ir atseviš ķ as elektropā rvades lī nijas vai arī tie tiek ieslē gti gaidī š anas rež ī mā dī zeļ ģ eneratoru veidā .
19. Pirmajā korpusā ir arī kaut kas ar vadiem, 3 stā vā pults izsaukš anas poga periodiski sitas ar strā vu - kaut kas ir vai nu iezemē ts, vai es nezinu.
20. Daž as telpas spa atrodas blakus baseinam un, acī mredzot, arī tur nav nodroš inā ta skaņ as izolā cija, t. i. viss, kas notiek baseinā , ir lieliski dzirdams.
21. Siena kū ts, kas pozicionē ta kā otrā ē š anas vieta, ir 10+ kvadrā tmetri, kur visi pī pē ū denspī pi (nu ja nu ar likumu aizliegts telpā s), pasē dē t ar bē rniem dū mu pusmiglā . Lieliski ir tas, ka š ajā telpā nav dekorā ciju vai tamlī dzī gi. un tas ir tikai izklā ts ar RSD, kas nav paredzē ts lietoš anai apmeklē jumos, kur var bū t cilvē ki, jo neaizvē rts RSD ir toksisks.
22. Nav skaņ as izolā cijas gan iekš pusē , gan ā rpusē - viss, kas notiek uz ielas, ir burtiski dzirdams. Ī paš i interesanti bija, kad kā dā no 2. vai 3. janvā ra dienā m pulksten 02.20 sā kā s dzē rā ju izrē ķ inā š anā s un 20 minū tes atskanē ja histē riski saucieni “Anton, nē ”, un piedzē ruš ies vī rieš i sakā rtoja attiecī bas, pieņ emš ana neizvē lē jā s. piezvanī ja, lai zvanī tu, lai gan tad viņ i atzvanī ja uz 3.10 un teica, ka nezina un izskatī s š o problē mu. No rī ta reģ istratū rā teica, ka ir informē ti par situā ciju un tieš i viņ i to atrisinā ja (bija cits cilvē ks), lai gan tas ī sti neatbilst.
23. Plā ksnes tika paņ emtas pē c 2-3 atgā dinā jumiem 3-10 stundu laikā . Vairā kas reizes zvanī jā m kā das 5 reizes un tomē r paņ ē ma arī nā kamajā dienā .
24. Nav saskaņ oš anas starp reģ istratū ru, kur jā ierodas iepriekš un jā samaksā par apmā cī bu, un stalli, kur jā atnes č eks. Reiz mē s gaidī jā m 20 minū tes, lī dz atnā ca lī gavainis un teicā m, ka nezinā jā m, ka nā kam. Un otrajā reizē viņ i mū s pā rliecinā ja, ka mums ir tikš anā s uz citu reizi.
25. Restorā ns un ē diens - pilnī gi atseviš ķ s bloks. Brokastis - kafija ir pretī ga, bet pasū tī t par naudu ir normā li. Brokastī s nesapratā m, kā olu kulteni, siera kū kas var nest no virtuves jau aukstas un tā visas dienas garumā . Nā cā s gandrī z katru reizi pasū tī t tā s paš as preces, kas jau bija iekļ autas brokastī s, maksas ē dienkartē un atseviš ķ i 2-3 reizes palū gt atnest siltu, atnest pē c 30-50 minū tē m.
26. Kopumā ē diena pasniegš anas laiks gan restorā nā , gan brokastī s, gan istabā s ir tikai burvī gs stā sts. Kaut ko sasprindzinā jā m, kad paš ā pirmajā dienā pie pirmajā m vakariņ ā m prasī jā m “kā ds ir pasniegš anas laiks bē rniem un parastajā m tvaika kotletē m” un mums atbildē ja “8 minū tes”, un atnesa pē c 55. Tā lā k pa visu laiku , restorā nā , neatkarī gi no laika vai dienas, pasniegš anas laiks bija 50-70 minū tes, kafija arī . Beigā s vienkā rš i aizgā ju uz bā ru pē c kafijas vai, piemē ram, dzē riena. Attiecī bu noskaidroš ana ar viesmī ļ iem vai administratoriem nekā du efektu nedeva. Rezultā tā es sā ku nā kt uz restorā nu 2-3 stundas iepriekš , lai pateiktu, cikos ieradī simies un kā dus ē dienus pasū tī sim, un tad zvanī ju vē l stundu iepriekš un, neskatoties ne uz ko, ē dieni tika joprojā m pasniedz pē c 40-60 minū tē m. Kā to izskaidrot - es nesaprotu. Rezultā tā viņ i savus komentā rus atstā ja svaigā tukš ā sū dzī bu grā matā , administrators nesamulsa.
27. Restorā na durvis ir ļ oti grū ti atvē rt, cilvē kiem ar bē rniem iziet cauri ir vē l viens meklē jums.
28. Laika posmā no 30. lī dz 2. virtuve praktiski nestrā dā ja un no visa bē rnu ē diena bija tikai truš u kotletes. Katru reizi strī doties ar visiem, izdevā s vienoties par slepenajiem syrnikiem un tos iegū t. Tas arī viss, 3 dienas vairs nebija bē rnu pā rtikas, speciā li tam braucā m uz pilsē tu.
29. Pasū tī jumi uz istabu - no tā paš a restorā na katru reizi, pasū tot, pieklā jī gi brī dinā ja, ka piegā de ir 40 minū tes, bet faktiskais piegā des laiks ir no 60 lī dz 80)
30.9 no 10 gadī jumiem trauki tika atnesti auksti, kā tas ir iespē jams - slikti saprotams, tos nesa iepakoti ē kā , kas atrodas burtiski 10 metrus no restorā na - tuvā kā s vietas.
31. Vecgada vakarā.5 reizes paš ā restorā nā un reģ istratū rā prasī ja ē st 20.00, jo mū su bē rns iet gulē t 21.00. Tikā m apstiprinā ti, zvanī ju, noskaidroju, dzirdē ju, ka viss kā rtī bā un atnesu mums rezultā tā.23. 55.
32. Ķ irsis uz tortes - sieva gā ja veikt kā rtē jo muguras masā ž u, beigā s pagriež oties atklā jā s, ka masieris augš daļ ā novilcis virsdrē bes un taisi masā ž u ar kailā m krū tī m. Viņ i informē ja spa reģ istratū ru un galveno, un reģ istratū rā precizē ja mū su vā rdu un pē c reakcijas bija skaidrs, ka mē s neesam pirmie un ne tik pā rsteigti.
Vispā r jau var rakstī t daudz vairā k, pirmajā pusē no pā rē jā m domā jā m, ka atrodam vainu, bet tad kļ uva nejauki. Izbraucot dienu agrā k, tā kā nebija iespē jams izturē t, prasī jā m sū dzī bu un ieteikumu grā matu. Administrators pat nebrī nī jā s un iedeva 3 sekundē s, un kļ uva skaidrs, ka esam tā lu no pirmajiem. Beigā s par š ī m 8 naktī m ienesā m ap 5000+ dolā ru un maksā jā m tikai par pieredzi un atziņ u, ka vairs neesam ar kā jā m. Nav cerī bu uz izmaiņ ā m, jo ​ ​ augstā kā vadī ba intervijā raksta, ka Verholy ir labā kā vieta, un negatī vas atsauksmes raksta apmeklē tā ji, kuri vē las tos apmeklē t vē lreiz bez maksas vai ar atlaidi (lasiet atpakaļ ceļ ā ). Mē s viņ us ar kā ju neapciemosim, pat ja mums piemaksā s, ko novē lam visiem.
аватар TayBay
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nonā cis š ajā vietā nejauš i. Mū su uzņ ē mums tur svinē ja Jaungada korporatī vo ballī ti. Iepriekš izlasī ju atsauksmes - godī gi sakot - ne pā rā k pozitī vas, tā pē c neko ī paš u no š ī ceļ ojuma negaidī ju. … Tomēr ▾ Nonā cis š ajā vietā nejauš i. Mū su uzņ ē mums tur svinē ja Jaungada korporatī vo ballī ti. Iepriekš izlasī ju atsauksmes - godī gi sakot - ne pā rā k pozitī vas, tā pē c neko ī paš u no š ī ceļ ojuma negaidī ju. Bet mū su bizness ir mazs, lai iet - tā iet. Mū su komandai tika rezervē tas vairā kas daž ā das telpas. Mē s ar meitenē m saņ ē mā m divstā vu istabu, tā ir tikai kaut kā da pasaka. Milzī gs panorā mas logs no sienas lī dz sienai uz ezeru un priedē m. Tu no rī ta atver acis, un tavā priekš ā ir tā ds skaistums. Neticami vienkā rš i.
Istaba ir milzī ga - viesistaba ar dī vā na krē sliem un virtuvī ti, minibā rs, neliels kapsulu kafijas automā ts, 2 guļ amistabas, 2 vannas istabas. Sakarā ar to, ka numurs ir divlī meņ u - augstie griesti telpā . Traka telpas sajū ta! Mē s tur dzī vojā m č etri ar meitenē m)) Uz vannas istabu nebija rindu) Istabā ir viss, kas dzī vei nepiecieš ams - tī ri sniegbalti dvieļ i, mī ksti peldmē teļ i, č ī bas, kosmē tika...Istaba ir silta, ē rta, par ventilā ciju komentā ru nebija. Kad iekā rtojā mies, viesistabā atradā m komplimentu no iestā des - augļ u vā zi (citrusaugļ i, vī nogas), makaronu paku, š okolā di un š ampanieš a pudeli ar firmas viesnī cas etiķ eti. Ļ oti labi.
Apmeklē jā m SPA, pavadī jā m tur piecas stundas un pat nebija garlaicī gi. Pirts, hammam, baseins, dž akuzi. . . Man patika, lai gan likā s, ka cilvē ku ir par daudz. Ziemas vidū , protams, labā kā laika pavadī š ana. Daž i no mums gā ja uz masā ž ā m, bet š ī un citas skaistumkopš anas procedū ras bija jā piesaka iepriekš rezervā cijas laikā . Izlemt par ieraš anos, kā es saprotu, ne vienmē r ir iespē jams un var bū t pā rklā jumi.
Mū su bankets notika atseviš ķ ā telpā . Ē dienu bija daudz un viss bija ļ oti garš ī gs. Viņ iem ir vairā kas standarta banketu ē dienkartes variā cijas daž ā da lieluma pasā kumiem. Pasū tī jā m iepriekš un pieticī gā kos, bet lai jū s saprastu, arī š ajā situā cijā bija 4 kursi. Viss ir garš ī gi, tieš ā m. Tagad atceros un saprotu, ka neatteiktos to atkā rtot. Un desertā bija neslavē jama panna cotta ar avenē m. Gulta ē rta, jutos kā karaliene. No rī ta istabā dzē ru kafiju (tad izrakstoties par to prasī ja 40 UAH), pa panorā mas logu apbrī nojot ainavu.
Tad bija brokastis. Man bija jā iet uz atseviš ķ u ē ku. Brokastu bufete. Izvē le liela. Protams, visu neesmu izmē ģ inā jusi, bet pē c piedzī votā iesaku siera kū kas un frittatu. Paņ ē mu arī augļ us sev, izvē le bija plaš a, bija pat svaigs ananā ss. Sē dē ju smaidī dama un domā ju par to, kad pē dē jo reizi brokastī s ē du svaigu ananā su š ķ ē les) Kafija ir laba. Meitenes uzteica kotletes un zupu (pē c svē tku dzerš anā m izdevā s daudz viesu).
Pakalpojums ir neuzkrī toš s visā kompleksā . Droš i vien nav slikti, ja ī slaicī gā s uzturē š anā s laikā nesastapā ties ar problemā tiskiem brī ž iem, kad varē tu bū t nepiecieš ama personā la palī dzī ba. Bet, iespē jams, tas, ka pakalpojums ir neuzkrī toš s, nav ī paš i labi, ja nepiecieš ams atrisinā t kā du steidzamu problē mu, pasū tī t papildu pakalpojumus vai kaut ko citu.
Numuri atrodas daž ā dā s ē kā s, un, ja jū s nekad iepriekš neesat š eit bijis, var bū t grū ti orientē ties. Kad jautā jā m, kā nokļ ū t lī dz mū su ē kai, viens no uzņ ē muma darbiniekiem vienkā rš i pamā ja ar roku kaut kur tā lumā . Nekā du siltu draudzī gu attieksmi no personā la puses nejutu ne pie ieejas, ne pie izejas. Un viņ i vismaz pieklā jī bas pē c varē ja demonstrē t, ka priecā jas par dā rgajiem viesiem. Ar cenā m visiem viesiem tie ir patieš ā m dā rgi)
Un neskatoties uz visu, mums bija brī niš ķ ī ga nedē ļ as nogale. Un pati vieta ir ļ oti, ļ oti fotogē niska.
Маленькая часть территории. Вид из номера.
аватар xu_bonda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neskatoties uz skaisto teritoriju un moderno kompleksa dizainu, pā rē jo sabojā ja apkalpoš ana. Kompleksa darbinieki neuztraucas par saviem viesiem un nav apmā cī ti manierē s. Sā kot no reģ istrē š anā s, turpinot ar pusdienā m-vakariņ ā m-kafiju. … Tomēr ▾ Neskatoties uz skaisto teritoriju un moderno kompleksa dizainu, pā rē jo sabojā ja apkalpoš ana. Kompleksa darbinieki neuztraucas par saviem viesiem un nav apmā cī ti manierē s. Sā kot no reģ istrē š anā s, turpinot ar pusdienā m-vakariņ ā m-kafiju...beidzot ar izlikš anu - katru reizi nā cā s saskarties vai nu ar agresiju, vai personā la sliktu atmiņ u, vai dī vainiem noteikumiem, kas rada papildu neē rtī bas. Pasū tī ta bufete, sanā ksmju telpas ar kafijas pauzē m - visur bija kaut kā ds apjukums (vai nu kaut ko aizmirsa, tad pā rprata, tad paš i nolē ma kaut ko mainī t, iepriekš nesaskaņ ojot). Komplekss nav paredzē ts (apkopš anas ziņ ā ) lielu pasā kumu rī koš anai. Iespē jams, ja ī paš nieki sā ktu apmā cī t personā lu, bū tu labā k, tač u, ņ emot vē rā pē dē jo gadu negatī vo atsauksmju esamī bu internetā , vadī bu š ī s problē mas neinteresē .
аватар karinadiv
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar meiteņ u ģ imeni 2017. gada aprī lī . Viesnī ca: no Poltavas centra ceļ š lī dz viesnī cai 15 minū tes ar auto, bū vē ta priež u mež ā , tā pē c teritorija vienkā rš i neparasti skaista, liela, teritorijā vairā ki ā ra baseini, stallis ar daudz zirgi, izcils spa centrs, pā rdomā ts dizains, viss ļ oti stilī gi, skaisti un liekas, ka tu vairs neesi Ukrainā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar meiteņ u ģ imeni 2017. gada aprī lī .
Viesnī ca: no Poltavas centra ceļ š lī dz viesnī cai 15 minū tes ar auto, bū vē ta priež u mež ā , tā pē c teritorija vienkā rš i neparasti skaista, liela, teritorijā vairā ki ā ra baseini, stallis ar daudz zirgi, izcils spa centrs, pā rdomā ts dizains, viss ļ oti stilī gi, skaisti un liekas, ka tu vairs neesi Ukrainā . Pē c vakariņ ā m ir diennakts vinotē ka, bet mē s tajā nekad neiekļ uvā m)) Ir trenaž ieru zā le ar diezgan lielu trenaž ieru sortimentu. Vispā r viesnī cā ir ko darī t katrai gaumei, lai gan laikam veselu nedē ļ u dzī vot bū s mazliet par daudz.
Nakš ņ oš ana: dzī vojā m divā s vasarnī cā s, 2. un 4. , liels pagalms, lielas, stilī gas, skaistas un ē rtas mā jas. Un vakari pie kamī na ir tikai pasaka. Ī paš i man patika chalet 2, tur vienkā rš i ir neparasti skaista un liela viesistaba. Minibā rs ir maksas, tē ja ir bezmaksas, un kafiju varē ja pagatavot Nespresso kapsulā s, kas bija maksas. Š eit viņ i bija nepatī kami pā rsteigti, jo. tā da lī meņ a viesnī cā un tajā naktsmī tņ u kategorijā maksas kafijas pagatavoš ana ir vienkā rš i smieklī ga.
Spa centrs: lielisks spa, iekš telpu baseins, burbuļ vanna, hammam, krievu pirts un sonā rijs, izmē ģ inā ta masā ž a un skrubji no pakalpojumiem, cenas adekvā tas.
Ē dinā š ana: viesnī cā ir gardē ž u restorā ns. Visi ē dieni neparasti un gana garš ī gi, cenas virs vidē jā s. Brokastis nav sliktas, izvē le pietiekami liela un lai arī ne gluž i tā daudzveidī ba, kā da tiek gaidī ta š ā da lī meņ a viesnī cai, bet viss bija garš ī gi.
Apkalpoš ana: serviss nav slikts, ja bija problē mas ar ū deni, pietiekami ā tri atrisinā ja, arī apkalpoš ana numurā bija ā tra, varē ja, ja vē lē jā s, atrast vainu daž u viesmī ļ u apkalpoš anā , bet viss bija sī kumi.
Kopumā viesnī ca atstā ja neparastus iespaidus, jū s atpū š aties ar dvē seli un ķ ermeni, apkā rt ir ļ oti mierī gi un mierī gi, viss ir ļ oti stilī gi un tieš ā m š ķ iet, ka esat pā rcē luš ies kaut kur uz Š veici)
Шале Шале Шале Ресепшн Конюшня Территория Шале Озеро и СПА


iemiesojums vkostina655
Atpūties 10. janvārī!
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Mgarsky Spaso-Preobrazhensky klosteris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Poltava
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Комплекс расположен в 10 километрах от центра Полтавы, на 352-й километре трассы Киев — Харьков, в селе Сосновка. К услугам гостей рестораны, бары, спа-центр, различные возможности для развлечений взрослых и детей.

Atrašanās vieta 10 км от центра Полтавы.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Веревочный парк.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Корпуса с номерами, коттеджи.

Istabās

Wi-Fi, телевидение, сейф, рабочий стол, кондиционер, халаты и тапочки, фен, кофемашина, электрочайник.

Adrese Украина, Полтавская область, Полтавский район, 38701 с. Сосновка, ул. Сосновая, 1
Tālruņi: +38 0532 64 88 88 - многоканальный, +38 067 539 06 78, +38 067 378 98 28, +38 050 406 80 09, +38 050 406 70 08
Tīmekļa vietne: Verholy Relax Park
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.