Jautājums o Odesa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
607 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Luzanovka, vai ir vērts doties uz turieni atvaļinājumā?
Luzanovka, vai ir vērts doties uz turieni atvaļinājumā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-02-207 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар brigantina35
Sveiki!!!Ceļojuma vērts!! Nedaudz par to: Luzanovka ir viens no Odesas kūrorta mikrorajoniem, kas atrodas netālu no jūras un ir daļa no Suvorovas rajona. No dienvidrietumiem mikrorajonu ierobežo akadēmiķa Vekslera josla, no rietumiem - dzelzceļš, bet no ziemeļaustrumiem - ar Štiļevaja ielu.
Luzanovskas masīva un hidroparka teritorijā atrodas vairāki viesnīcu kompleksi un atpūtas centri ("Pavlova māja", "Oāze", "Kovbojs", "Priboy", "Vzmorye", "Malibu"), kā arī daudzi restorāni un izklaides iespējas.
Pludmale "Luzanovka" ir tajā pašā laikā jaunākā un lielākā pludmale Odesā. Tā garums sasniedz 1,4 km. Galvenā Luzanovkas atšķirīgā iezīme ir atklātā jūra. Turklāt pludmale atrodas gandrīz vienā līmenī ar pilsētu nelielā attālumā no sabiedriskā transporta (250 m no autobusa pieturas līdz smiltīm). Tā ir arī viena no retajām dabiskajām pludmalēm pilsētā (centrā lielākā daļa ir mākslīgas), šeit nav ne molu, ne molu.
аватар brigantina35
Visas pludmales garumā stiepjas parks, kur odesieši parasti rīko piknikus koku ēnā. No pludmales paveras skaists skats uz pilsētas centru. Šī pludmale ir vispopulārākā Kotovska ciemata iedzīvotāju vidū - tā ir vistuvāk viņiem, lai nokļūtu Luzanovkā.
Tāpat kā citās Odesas pludmalēs, Luzanovkā ir glābšanas stacija, pirmās palīdzības punkts un policijas iecirknis. Āra cienītājiem ir ūdens slidkalniņi, šūpoles un karuseļi. Pludmale pēdējos gados ir ieguvusi lielu popularitāti kā karstais punkts - restorānu un naktsklubu uzmanības centrā - un sāk konkurēt ar Arcadia, kuru labvēlīgi ietekmē ievērojami zemākas cenas, es jums saku kā ceļojumu aģents
аватар brigantina35
Tāpēc izlemiet. īpaši vasaras sezonā cilvēki brauc atpūsties un sauļoties no visas Ukrainas.
аватар brigantina35
Starp citu, Luzanovka ir vienīgā dabiskā pludmale Odesā.
аватар kvi2007
Es dotos kaut kur citur..., es nedomāju Odesu...,
аватар kvi2007
Un lētāk un ērtāk. gribas... ;)
аватар brigantina35
Šeit jautājums bija par konkrētu vietu - Luzanovku. tāpēc mēs nerunājam par atvaļinājumiem ārzemēs.
аватар drimdim
Un nesaki man cenas: 2 jūlijs pieaugušie + 1 bērns 14 gadi dzīvoklis vai dzīvoklis ar virtuvi
аватар brigantina35
pamudināsim. kādu budžetu jūs meklējat?
аватар brigantina35
Es varu jums ieteikt: http://www.coronahotel.com.ua/ru/ Lieliski!! viņa tur kādu laiku dzīvoja. meita bija apmierināta. dodieties uz oficiālo vietni un skatiet cenu politiku. Jūs nenožēlosiet!!!
аватар drimdim
Luzanovka, līdz 1000 dienā
аватар john_k
Un ka neviens neraksta, ka te nevar gulēt dēļ metāla skaņu šķindoņa no dzelzceļa stacijas
аватар m-vip
Apkārtne ir vienkārši šausmīga! Viss netīrs, ceļi salauzti. Māju drupas ap viesnīcu, kopmītnes, celtniecība, dzelzceļa dogora nemitīgi grauž. Daudz klaiņojošu kaķu un suņu. Gar ielām stiepjas piekārtas siltumtrases. Ir bail iet vēlu vakarā. Un pludmale tiešām ļoti laba, gliemežvāku klints mazs un platums priecē.
аватар oksana.rpl
Nu, nē, viņa! Un es ar viņu. Moskīts kož, ir normāli gulēt vispār kaut ko no fantāzijas jomas! Ielas nav apgaismotas, daudz suņu, bet kuces @ pats trakākais ir odi un kravas vilcieni aiz loga. No patīkamā tikai jūras tuvums, ko sasodīti izlutināja vīrieša galvas lieluma medūzas, kas smeldza kā lapsenes. Nu jā, nolaišanās trūkums un pludmales tuvums ir forši, bet es nē, vairs ne. Šobrīd 5:11 vēl nav gulējis. Sēžu un lasu
atsauksmes un vēlas nogalināt tos, kuri ieteica šo caurumu. Tas ir viss..
аватар Lilinata127
Pludmale ir lieliska. Restorāni piekrastē nav slikti, parks un atrakcijas viss ir super. Bet mājoklis... Tas ir biedējoši. Meklējām dārgāko un tīrāko dzīvokli, ar labu remontu, jo mūsu mazulis toreiz nestaigāja, visur rāpoja. Mums visiem norādīja uz vienu dzīvokli – ka tas ir labākais. Tas ir šausmīgi. Es neesmu izlutināts, un negaidīju autora dizainu. Bet gryaaaaaaaaaaaa. Taukaini milzīgi traipi uz sienām, caurumi aizkaros, sarūsējusi duša. Un tas ir par 50 eiro dienā!!! Naktī baigais grabulis, no vilcieniem, mašīnas kaut ko maina.
аватар ledihl87
2017. gada jūlijā atpūtāmies Luzanovkā - jūra bija lieliska, bez medūzām. Pludmale arī ļoti laba, plata smilšaina, ir iznomāti sauļošanās krēsli ar lietussargu, krastā daudz kafejnīcu katrai kabatai. Iesaku dzīvot nevis dzīvoklī, bet miniviesnīcas "oāzē" ir istabas ar kondicionieri, tāpēc pa nakti logi ciet - tātad nevar dzirdēt dzelzceļa troksni un odi nemēdz nemoku tevi. Pludmale pāri ceļam. Līdz Odesas centram 30 minūtes.
аватар _824783
Sūdīgi, līdz centram tālu, autobusi pilni, pludmale šausmīga, viss netīrs, medūzas milzīgas, vairs nebāz kāju šajā bedrē!!!!!
аватар kalmukov47
Luzanovkā vajag atpūsties Malibu.Grezni.Pa pludmali skraida viesmīļi ar ūdenspīpi un gardu ēdienu tieši līdz sauļošanās krēslam.Jaunie ērgļi slauka bruģi,lai kājas nedeg visu dienu.Jūtos kā karalis. utt līdz centram ar taksi 10 min.
Tikai nav dārgi lieli dzīvokļi.Ir jauni,bet visas viesnīcas ir labas diviem.Un tiešām grabo no šķirošanas telpas.Ieslēdz kondicionieri,aizver logu un pasūti.Ir Raptor no plkst. odi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Odesa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl