Zvezda 2*– Atsauksmes

26
Novērtējums 5.210
№25 viesnīcas reitingā Odesa
4.9 Numurs
5.6 apkalpošana
5.7 Tīrība
4.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Odesas viesnīca "Zvezda" tika uzcelta 2007.gadā pēc slavenā ukraiņu arhitekta Aleksandra Dmitrijevska projekta, izmantojot modernās tehnoloģijas.Vairāk →
аватар kaylana6
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o vietu ar jaunu vī rieti izvē lē jā mies galvenokā rt cenas dē ļ . Paņ ē mā m nelielu, bet mā jī gu apartamentu bez loga, jo netaisī jā mies visu laiku sē dē t istabā . Man uzreiz iepatikā s, ka mū s nelika gaidī t vairā kas stundas, bet nokā rtojā m ierodoties (ap 23:00). … Tomēr ▾ Š o vietu ar jaunu vī rieti izvē lē jā mies galvenokā rt cenas dē ļ . Paņ ē mā m nelielu, bet mā jī gu apartamentu bez loga, jo netaisī jā mies visu laiku sē dē t istabā . Man uzreiz iepatikā s, ka mū s nelika gaidī t vairā kas stundas, bet nokā rtojā m ierodoties (ap 23:00). Internets istabā s ir pieņ emams, sociā lajā tī klā . tī klu un romantisku filmu pietiek. Man ļ oti nepatika brī dis ar ē dienu: brokastis bija kā putniem, dabū jā m kartupeļ u pankū kas ar kafiju. Viss pā rē jais ir saprā ta robež ā s. Istaba tī ra, meitenes reģ istratū rā jaukas. Man bija problē ma ar durvju atslē gu, tas tika atrisinā ts minū tē .
аватар zarlev88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s atraš anā s vietas, š is variants izrā dī jā s visnormā lā kais, visi populā rie apskates objekti ir viegli sasniedzami. . Principā man viss patika, jo iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s, bija ļ oti noderī gi atpū sties ceļ š . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s atraš anā s vietas, š is variants izrā dī jā s visnormā lā kais, visi populā rie apskates objekti ir viegli sasniedzami. . Principā man viss patika, jo iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s, bija ļ oti noderī gi atpū sties ceļ š . Personā ls draudzī gs, smaidī gs.
Istaba maza, bet tī ra un ē rta, plus plata gulta un pamatī gs parasts matracis, bija ē rti gulē t, un mē beles nebija salauztas. Televizors istabā rā da vairā kus kanā lus, ledusskapis strā dā . No rī ta pā ris reizes no kalpones paņ ē mā m gludekli un gludinā mo dē li, lai sakā rtotu lietas. Tā pē c par naudu tas ir labs risinā jums.
аватар Tatyana271
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca mums bija vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, istabā bija maz, tā pē c izvē lē jā mies vienkā rš ā ku variantu. Principā par diezgan pieticī gu summu sanā ca diezgan pieklā jī gs cipars. Dekors vienkā rš s, bet visas mē beles labā stā voklī , nav senlaicī gas, nekas neč ī kst, gultas veļ a tī ra, bez putekļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums bija vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, istabā bija maz, tā pē c izvē lē jā mies vienkā rš ā ku variantu. Principā par diezgan pieticī gu summu sanā ca diezgan pieklā jī gs cipars. Dekors vienkā rš s, bet visas mē beles labā stā voklī , nav senlaicī gas, nekas neč ī kst, gultas veļ a tī ra, bez putekļ iem. Apmierinā ts ar gaisa kondicionē tā ju. Naktī viesnī cā kluss, var mierī gi gulē t. Atraš anā s vieta, starp citu, ļ oti laba, klusā rajonā un netā lu no jū ras, tieš i tas, kas mums vajadzī gs. Kopumā bū tiskus trū kumus neatradā m, jutā mies komfortabli, tā pē c, ja atkal bū sim Odesā , piestā sim š eit.
аватар panch.oksana2016
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā nedē ļ ā atgriezā mies no atvaļ inā juma Odesā . Mē s palikā m 10 dienas š ajā viesnī cā , kuru rezervē jā m iepriekš , izmantojot internetu. Patika, ka ierodoties mū s uzreiz ievietoja istabā , kur bija visas ē rtī bas, lai bez raizē m pavadī tu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ ā atgriezā mies no atvaļ inā juma Odesā . Mē s palikā m 10 dienas š ajā viesnī cā , kuru rezervē jā m iepriekš , izmantojot internetu. Patika, ka ierodoties mū s uzreiz ievietoja istabā , kur bija visas ē rtī bas, lai bez raizē m pavadī tu atvaļ inā jumu. Viesnī cā ir bezmaksas wi-fi, un visu laiku, ko mē s tur atradā mies, nebija nekā du traucē jumu. Numurs ir plaš s un tiek uzkopts katru dienu, un tiek mainī ta gultas veļ a. Tajā paš ā laikā gribu atzī mē t, ka dzī voš anas dā rdzī ba viesnī cā ir salī dzinoš i lē ta, tā pē c arī izvē lē jā mies š o iestā di. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, kad bū sim Odesā , nakš ņ osim š eit vē lreiz.
аватар pasko.mitya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atvaļ inā jumu nolē mā m pavadī t kopā ar sievu jū nija sā kumā Odesā , tač u, tā kā mū su finansiā lā situā cija nav tā labā kā , apmetā mies š ajā divu zvaigž ņ u viesnī cā Zvezda. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu nolē mā m pavadī t kopā ar sievu jū nija sā kumā Odesā , tač u, tā kā mū su finansiā lā situā cija nav tā labā kā , apmetā mies š ajā divu zvaigž ņ u viesnī cā Zvezda. Vē los atzī mē t, ka numuriņ i š eit ir mazi, bet tajā paš ā laikā tī ri, viesnī cas personā la darbs ir diezgan labā lī menī . Visi ir pieklā jī gi un labi dara savu darbu. Ē dienu izvē le arī nav tik liela, kā gribē tos. Bet vissvarī gā kais ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, kas ir milzī gs pluss. Vispā r par tā du naudu, manuprā t, š ī ir ļ oti laba viesnī ca, jo ī paš i tā pē c, ka no divzvaigž ņ u viesnī cas nevajadzē tu prasī t neko pā rdabisku.
аватар inna_shanghina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tū risma sezonā Odesā apmeš anā s ir sarež ģ ī ta, tač u š o viesnī cu var saukt par atbilstoš u cenas un kvalitā tes ziņ ā , neaizmirstiet, ka š ī ir tikai 2 zvaigznes. Tā pē c tā diem brī ž iem kā mazas istabiņ as un ne visplaš ā kā ē dienu izvē le brokastī m viņ a vienkā rš i pievē ra acis. … Tomēr ▾ Tū risma sezonā Odesā apmeš anā s ir sarež ģ ī ta, tač u š o viesnī cu var saukt par atbilstoš u cenas un kvalitā tes ziņ ā , neaizmirstiet, ka š ī ir tikai 2 zvaigznes. Tā pē c tā diem brī ž iem kā mazas istabiņ as un ne visplaš ā kā ē dienu izvē le brokastī m viņ a vienkā rš i pievē ra acis. Bet telpas ir tī ras, un personā la darbs bija atbilstoš ā lī menī . Tā pē c par tik saprā tī gu naudu esmu apmierinā ts, jo ī paš i tā pē c, ka tas atrodas gandrī z 10 minū š u gā jiena attā lumā no Langeronas un jums nav nepiecieš ams transports uz pludmali, un Š evč enko parks ir tikai piecu minū š u gā jiena attā lumā . Tā tad viesnī cas atraš anā s vieta zaļ ajā zonā ir visizdevī gā kā .
аватар melnichukjanna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem. Uz Odesu braucam jau labu laiku, jo tā ir humora un pozitī vu cilvē ku pilsē ta. Ilgi meklē jā m, kur ī rē t mā ju, bet lī dz atradā m viesnī cu Zirka, kas atrodas Odesas centrā , netā lu no Deribasovskajas. Pati viesnī ca ir labā stā voklī , draudzī gs personā ls, pieticī gi, bet tī ri un klusi numuriņ i un cenas ir saprā tī gas, salī dzinot ar viņ u viesnī cā m. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Uz Odesu braucam jau labu laiku, jo tā ir humora un pozitī vu cilvē ku pilsē ta. Ilgi meklē jā m, kur ī rē t mā ju, bet lī dz atradā m viesnī cu Zirka, kas atrodas Odesas centrā , netā lu no Deribasovskajas. Pati viesnī ca ir labā stā voklī , draudzī gs personā ls, pieticī gi, bet tī ri un klusi numuriņ i un cenas ir saprā tī gas, salī dzinot ar viņ u viesnī cā m. Telpas rezervē ja tieš saistē , jo baidī jā s, ka sezonas plaukumā viss varē tu bū t aizņ emts. Labi atpū tā s gan viesnī cā , gan pilsē tā . Mē s ieradī simies š eit nā kamgad.
P. S. Š eit jū s varat ā tri rezervē t naktsmī tnes:
аватар NGO_Krokus
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istaba bija vajadzī ga tikai vienu dienu, Neatkarī bas dienā . Meklē jā m lē tā ku un tuvu centram. Mē s rezervē jā m š o viesnī cu vietnē Booking (divvietī gs numurs bez loga). Viesnī cā ieradā mies, kā jau bija paredzē ts 14:00, stā vē jā m rindā reģ istratū rā , pē c kā mums piedā vā ja apskatī t 110. … Tomēr ▾ Istaba bija vajadzī ga tikai vienu dienu, Neatkarī bas dienā . Meklē jā m lē tā ku un tuvu centram. Mē s rezervē jā m š o viesnī cu vietnē Booking (divvietī gs numurs bez loga). Viesnī cā ieradā mies, kā jau bija paredzē ts 14:00, stā vē jā m rindā reģ istratū rā , pē c kā mums piedā vā ja apskatī t 110. istabu. Ierodoties istabā - bija š okā . Bijā m gatavi tam, ka istabiņ a bū s maza un bez kondicioniera, bet tā bū s gultas izmē ra pieliekamais (attā lums no gultas malas lī dz sienai ne vairā k kā.0, 5 metri) nav gaidā ms. Dvielis bija vienkā rš i netī rs, paš ā "istabā " š ausmī gi smirdē ja pē c urī na un blā vi dega viena spuldzī te. Mē s nekavē joties atstā jā m š o istabu, mē ģ inā jā m to aizvē rt, bet neizdevā s. Atnā cā m uz reģ istratū ru, iedevā m atslē gas un teicā m, ka nevar pat aizvē rt, uz ko mums atbildē ja, ka "tā tad vajadzē ja sū kni no iekš puses nospiest un aizcirst. "Meitene teica, ka citas telpas vē l tiek tī rī tas un viņ ai jā gaida, un viņ a nezina, cik ilgi. Mē s nebijā m vieni, kas gaidī ja. Pē c gandrī z stundu ilgas sē dē š anas mums neko redzē t nepiedā vā ja un atteicā s stā stī t, cik vē l jā gaida, uz piedā vā jumu piemaksā t un iekā rtoties citas kategorijas istabā atbildē ja, ka ir tikai numuriņ i. bez logiem. Arī telpu nebija iespē jams redzē t, kamē r tā tika uzkopta. Pē c tam nolē mā m meklē t citu viesnī cu, jo Bookingā rezervē jā m bez priekš apmaksas, un reģ istratū rā mums vienkā rš i pateica, ka rezervā cija Bookingā jā atceļ . Es biež i dodos komandē jumos un nepavadu brī vdienas mā jā s, un š ī bija visbriesmī gā kā vieta, ko esmu redzē jusi visos savos ceļ ojumos.
аватар maricm
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca nav uzmanī bas vē rta! Man bija jā paliek š ajā viesnī cā.3 dienas. Tas ir tikai murgs. Istabas ir ļ oti mazas. Standarta un uzlabotajā s mē belē s - tikai gulta visai telpai. Drē bes nav kur pakā rt. Vannasistabas ir tikai smiekli. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav uzmanī bas vē rta! Man bija jā paliek š ajā viesnī cā.3 dienas. Tas ir tikai murgs. Istabas ir ļ oti mazas. Standarta un uzlabotajā s mē belē s - tikai gulta visai telpai. Drē bes nav kur pakā rt. Vannasistabas ir tikai smiekli. Ejot duš ā , varat peldē ties uz poda, kas ir cieš i piestiprinā ts pie duš as paliktņ a. Uzlabojumi par 390 UAH. diena. Brokastis ir iekļ autas cenā . Ir trī s varianti: divas lē tas desiņ as un miniatū ra vistas ola + tē ja vai kafija, pankū kas ar neko + kanapē ar lē tā ko salami + tē ja vai kafija un treš ais variants - putra ar papī ra desu + tē ja vai kafija. Kad ierados brokastī s iedzert kafiju, nā cā s redzē t kā da ā rzemnieka reakciju uz viņ a brokastī m, kas pasniegtas uz vienreizlietojamiem traukiem – viņ a skatienu grū ti aprakstī t. Kas viņ u tur apmetinā ja? Vē lā k uzzinā jā m, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta vientuļ iem vī rieš iem, kuri dodas komandē jumā . Š eit jū s varat labi pavadī t laiku, jums paš iem tiks piedā vā tas izklaides.
Neiesaku š o viesnī cu pat uz divā m dienā m, jo ​ ​ tas ir iespē jams. . .
аватар Gusik12
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Paņ ē mā m viesnī cu, cerot pā ris naktis pā rnakš ņ ot un pastaigā ties pa Odesu. Bet sen nebiju redzē jis tā du hangout: viesnī cas numuriņ i tiek ī rē ti uz stundu, blakus viesnī cai ir krogs, kurā visu nakti staigā un sit viens otram seju. … Tomēr ▾ Paņ ē mā m viesnī cu, cerot pā ris naktis pā rnakš ņ ot un pastaigā ties pa Odesu. Bet sen nebiju redzē jis tā du hangout: viesnī cas numuriņ i tiek ī rē ti uz stundu, blakus viesnī cai ir krogs, kurā visu nakti staigā un sit viens otram seju. Netī rumi, logi, kas neveras , paziņ ojumi, ka vispā r vajag ieslē gties istabā...parū pē jies par sevi, mī ļ ā...ej apkā rt, apbrauc bordeļ u pusi.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums zirka5
‹ Viesnīca Zvezda 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Одесский отель "Звезда" построен в 2007 году по проекту известного украинского архитектора Александра Дмитриевского по современным технологиям.

Atrašanās vieta 2 км от ж/д вокзала, 1 квартал до магазинов и ресторанов, 15 минут до аэропорта Одесса, 2км до морского порта и пляжей, 1км до Дерибасовской.
Viesnīcā

Парковка, видеонаблюдение, полный контроль климата

Telpu apraksts

160 номеров, 6 этажей.

Istabās

Душ, туалет, кондиционирование, воздушное отопление, вентиляцией. Имеются номера с холодильником, ТВ, DVD.

Adrese г.Одесса, ул. Успенская 70 (ул. Кузнечная 59)
Tālruņi: +38 048 722-23-43 +38 063 629-15-29 +38 094 952-33-43 +38 097 140-16-87
Tīmekļa vietne: Zvezda
FAQ