Villa Pinia 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.210
№4 viesnīcas reitingā Odesa
9.0 Numurs
8.1 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Ekoviesnīca "Villa Pinia" atrodas Odesā, līča daļā ar nosaukumu "Gold Coast".Vairāk →
аватар ksyuhaaksuha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neskatoties uz to, ka pati viesnī ca atrodas netā lu no brauktuves, tā s teritorijā jū s vienkā rš i aizmirstat, ka joprojā m atrodaties pilsē tā , kaut arī kū rortā . Ļ oti tuvu izeja lī dz Melnajai jū rai, bē rni bija ļ oti apmierinā ti, iespē ja pastaigā ties pa apkā rtni. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka pati viesnī ca atrodas netā lu no brauktuves, tā s teritorijā jū s vienkā rš i aizmirstat, ka joprojā m atrodaties pilsē tā , kaut arī kū rortā . Ļ oti tuvu izeja lī dz Melnajai jū rai, bē rni bija ļ oti apmierinā ti, iespē ja pastaigā ties pa apkā rtni. Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga un ē rta. Manai ģ imenei nepatī k liels troksnis un cilvē ki, tā pē c š is mums ir vislabā kais! Mū su istaba bija divistabu. Divas plazmas, duš a, gultas, viss tī rs, balts. Skats no balkona ir vienkā rš i krā š ņ s - apstā dī jumi un baseins! Istabā ir nedaudz ū dens un dā vana - eko roku darbs marmelā de. Sī kums - bet ļ oti jauki. Nakts baseina apgaismojums radī ja pasakainu atmosfē ru. Kā arī viegls muzikā ls pavadī jums atpū tniekiem teritorijā , ļ oti harmoniski iekļ aujoties viesnī cas interjerā un atmosfē rā . Viesmī lī gs un draudzī gs personā ls. Vienmē r gatavs nā kt palī gā . Papagailis - lai arī bū rī , bet no rī ta mū s dedzī gi modinā ja. Virtuve ir tikai atseviš ķ s romā ns. Visi ē dieni ir ļ oti garš ī gi un barojoš i. . Priecā jos, ka viesnī ca rū pē jas par atpū tnieku veselī bu un tai ir atseviš ķ as smē ķ ē š anas zonas, spa un pirts. Mana ģ imene bija ļ oti apmierinā ta ar atpū tu un apkalpoš anu! Mū su istaba atradā s otrajā stā vā , zema un ne zema, ar balkonu uz atpū tas zonu pie baseina – brī niš ķ ī ga vieta atpū tai.
Вид из номера вечером на отельный бассейн Ужин в отеле Вид из номера
аватар romanovvvv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav viesnī ca - tā ir pasaka! Odesā otro reizi. Mē s nolē mā m izvē lē ties paš i internetā , bez ceļ ojumu aģ entū ru padoma. Un esmu ļ oti gandarī ts! Iekš puse ir skaista, moderna, stilī ga. Netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Š ī nav viesnī ca - tā ir pasaka! Odesā otro reizi. Mē s nolē mā m izvē lē ties paš i internetā , bez ceļ ojumu aģ entū ru padoma. Un esmu ļ oti gandarī ts! Iekš puse ir skaista, moderna, stilī ga. Netā lu no pludmales. Visa infrastruktū ra ir pā rdomā ta. Wi-Fi manam dē lam bija svarī gs – viņ š tā bija. Istabai bija arī balkons, TV, ledusskapis, vannas istaba - kā mā jā s! Mē s atgriezī simies, Villa Pinia! ) Sveicieni no Maskavas!
аватар elena.duchina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies par viesmī lī bu un apkalpoš anu! Es atnā cu ar trim bē rniem, un jums ir jā seko lī dzi viņ iem un jā baro un jā dzer. Viesnī cā ir brokastis - man bija mazā k problē mu, uz pā ris minū tē m aizbraucu lī dz jū rai - bē rni bez kaprī zē m sasniedza pludmali, viesnī cas TV - mazā kie varē ja ieslē gt multenes. … Tomēr ▾ Paldies par viesmī lī bu un apkalpoš anu! Es atnā cu ar trim bē rniem, un jums ir jā seko lī dzi viņ iem un jā baro un jā dzer. Viesnī cā ir brokastis - man bija mazā k problē mu, uz pā ris minū tē m aizbraucu lī dz jū rai - bē rni bez kaprī zē m sasniedza pludmali, viesnī cas TV - mazā kie varē ja ieslē gt multenes. Turklā t ir veļ as mazgā š ana un gludinā š ana! Viss, kas man bija vajadzī gs. No mū su ģ imenes, paldies!
аватар Veronika89
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es tieš ā m vē los jums uzrakstī t daudz jauku lietu! Odesā biju pirmo reizi, tā pē c vē lē jos gū t labu pirmo iespaidu. Man bija prieks, ka tas bija tuvu lidostai. Istaba bija vienvietī ga. Tī rs, stilī gs un ar skaistu skatu pa logu! No rī ta mū s baroja ar brokastī m) jū ra bija pā rsteidzoš i ļ oti tuvu! Es tevi ieteicu saviem draugiem - viņ i dodas uz Odesu). … Tomēr ▾ Es tieš ā m vē los jums uzrakstī t daudz jauku lietu! Odesā biju pirmo reizi, tā pē c vē lē jos gū t labu pirmo iespaidu. Man bija prieks, ka tas bija tuvu lidostai. Istaba bija vienvietī ga. Tī rs, stilī gs un ar skaistu skatu pa logu! No rī ta mū s baroja ar brokastī m) jū ra bija pā rsteidzoš i ļ oti tuvu! Es tevi ieteicu saviem draugiem - viņ i dodas uz Odesu)
аватар nyx99
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Mani sauc Svetlana. Un š ogad augustā atpū tos ar meitu. Viņ a izvē lē jā s, tā pē c es biju nedaudz noraizē jies. Es paliku akls. Kopumā es uztraucos par velti. Viesnī ca bez pā rspī lē juma SUPER. Neizvē lies. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Mani sauc Svetlana. Un š ogad augustā atpū tos ar meitu. Viņ a izvē lē jā s, tā pē c es biju nedaudz noraizē jies. Es paliku akls. Kopumā es uztraucos par velti. Viesnī ca bez pā rspī lē juma SUPER. Neizvē lies. No lidostas atbraucā m ā tri, iekā rtojā mies bez problē mā m, istabiņ a forš a. Visvairā k man patika tas, ka lī dz jū rai gā jā m maksimums 5 minū tes normā lā tempā . Apmierinā ts!
аватар ananasika
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā nakš ņ ojam pirmo reizi! papildus labajai atraš anā s vietai (netā lu no jū ras un klusa stū ra) viesnī cai ir daudz priekš rocī bu: bagā tī gas brokastis, no kurā m izvē lē ties, ļ oti uzmanī gs personā ls un vienmē r draudzī ga attieksme. … Tomēr ▾ Viesnī cā nakš ņ ojam pirmo reizi! papildus labajai atraš anā s vietai (netā lu no jū ras un klusa stū ra) viesnī cai ir daudz priekš rocī bu: bagā tī gas brokastis, no kurā m izvē lē ties, ļ oti uzmanī gs personā ls un vienmē r draudzī ga attieksme. Istabas mā jī gas, tī ras, blakus baseins un skats uz jū ru. Viesnī ca tieš ā m ļ oti laba!
аватар IreneP
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlasī ju tieš i pretē jas atsauksmes par viesnī cu un nolē mu aprakstī t savus iespaidus. Tā tad: Atraš anā s vieta: C pakā pe, jo. viesnī ca atrodas ļ oti š auras un putekļ ainas ielas stū rī , kurā gandrī z nav koku. … Tomēr ▾ Izlasī ju tieš i pretē jas atsauksmes par viesnī cu un nolē mu aprakstī t savus iespaidus.
Tā tad:
Atraš anā s vieta: C pakā pe, jo. viesnī ca atrodas ļ oti š auras un putekļ ainas ielas stū rī , kurā gandrī z nav koku. Iela kopumā klusa, netraucē pat tramvajs, kas kursē blakus. Pludmale ir ļ oti tuvu pastaigas attā lumā : apmē ram 7-10 minū tes. Krastmala ir tā da kombinē ta: tā s pavisam jaunā daļ a ar strū klaku, puķ u dobē m un soliņ iem pā rtop par vecu padomju laiku. Pludmale ir smilš aina, plata un ļ oti gara.
Viesnī ca: Teritorija ir diezgan maza. Iekā rtoja mū s ļ oti ā tri, pacē lā ju, uzcē la uz 5 stā vu. Visur ir paklā js, kas noslī cina pakā pienus, kubulos aug svaigi ziedi. Istabas jaunas, durvis jaunas, cieš i aizveras, visur ļ oti tī rs (ticiet man, jo tas man vienmē r nav vienaldzī gs). Telpā s ir viss nepiecieš amais: vairā ku veidu dvieļ i, fē ns, č ī bas, ziepes, ž elejas, š ampū ni u. c. Gaisa kondicionieris strā dā . Gultas labas, veļ a jauna. Televizors darbojas, Wi-Fi darbojas, darbinieki pateiks paroli. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Tā kā viesnī ca atrodas tā lu no pirmā s rindas, no balkoniem, izņ emot jū ru, ir redzami visi "skati" jauno un veco mā ju priekš ā .
Ē dinā š ana: Neliela jauka kafejnī ca-bā rs 1. stā vā , virtuves smaka nav dzirdama (pasū tī tais ē diens tiek celts zā lē no kaut kurienes apakš as). Numura cenā iekļ autā s brokastis bija labas, viss ir pagatavots svaigi un garš ī gi.
Personā ls: ļ oti atsaucī gi jauni puiš i, un visi, ar kuriem mums bija jā sazinā s 3 dienu laikā . Paldies visiem par uzmanī bu!
Baseins: tī rs baseins, nevajadzē ja peldē ties - joprojā m bija auksts. Apmē ram no pulksten 8 lī dz 22 terasē un pie baseina skan mū zika. Ne pā rā k skaļ š , bet dzirdams visā s istabā s, tā pē c man patika mū su 5. stā vs: tur ir klusā kais un vislabā kais skats uz jū ru.
Gribu teikt, ka, ja viesnī cas saimnieki parū pē sies par papildus apzaļ umoš anu (puķ u kastes uz balkoniem, koki kubulos pie baseina), viesnī ca izskatī sies daudz jautrā ka un pievilcī gā ka par visu blakus.
аватар 1rablampu1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, tā teikt, "idejai" par ekoviesnī cu un viss. Patiesī bā ē ka drī zā k atgā dina nevis viesnī cu, daudz mazā k eko, bet gan mini rū pnī cu - viss ir kapucē s, caurulē s, viņ i neticami dungojas, traucē gulē t naktī , gaismas tika izslē gtas viesnī ca 4 reizes (! ! ) un ieslē dza ģ eneratoru, kas kā traktors rū c uz pusi rajona (ak nabaga kaimiņ i š ai "ekoviesnī cai"), kad pasū tā t š aš liku, tad cep uz baigā sarū sē juš a bā rbekjū . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, tā teikt, "idejai" par ekoviesnī cu un viss. Patiesī bā ē ka drī zā k atgā dina nevis viesnī cu, daudz mazā k eko, bet gan mini rū pnī cu - viss ir kapucē s, caurulē s, viņ i neticami dungojas, traucē gulē t naktī , gaismas tika izslē gtas viesnī ca 4 reizes (! ! ) un ieslē dza ģ eneratoru, kas kā traktors rū c uz pusi rajona (ak nabaga kaimiņ i š ai "ekoviesnī cai"), kad pasū tā t š aš liku, tad cep uz baigā sarū sē juš a bā rbekjū . , viss ir dū mos (atgā dinu "ekoviesnī cu") un ne kā normā li cilvē ki virtuvē . Personā ls ir neuzmanī gs, rupjš , kas viesnī cā m neraksturī gi. Bet telpas tomē r nav netī ras, un paldies. Pretī viesnī cai ir dzē rienu bā rs, turpat zem klajas debess sauc "Pie strū klakas", katru vakaru ir karaoke, var paklusē t no piedzē ruš os bā ra viesu nedzirdī gā s dziedā š anas. - arī neveicina labu atpū ta. Kopumā nekad neejiet uz turieni un neieteiktu nevienam. Dī vaini, ka ir labas atsauksmes, tā droš i vien raksta paš i darbinieki)
Задний двор, малая часть вентиляционных жутко гудящих труб
аватар horse_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
esam sajū smā par viesnī cu Villa Pinia!!!!!! ! ! ļ oti fantastisks dizains, forš i balti halā ti, zirņ i un č iekuri galdiņ os, darbojoš s lifts, ē rtas un mā jī gas telpas, plaš as un gaiš as! ! ! bija patī kama apkalpoš ana un viesmī lī gs saimnieks. … Tomēr ▾ esam sajū smā par viesnī cu Villa Pinia!!!!!! ! ! ļ oti fantastisks dizains, forš i balti halā ti, zirņ i un č iekuri galdiņ os, darbojoš s lifts, ē rtas un mā jī gas telpas, plaš as un gaiš as! ! ! bija patī kama apkalpoš ana un viesmī lī gs saimnieks. bijā m 4, atpū tā mies ā rpus sezonas, gribē ju atbraukt vasarā! ! ! liels tev paldies! ! !
от благодарных опоссумов!!!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sapinnia
‹ Viesnīca Villa Pinia 2*
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Эко-отель "Вилла Пиния" расположен в Одессе, в части залива с названием "Золотой берег".

Atrašanās vieta 5 минут ходьбы от пляжа. 8 км от Международного аэропорта "Одесса". 10 км от железнодорожного вокзала Одессы. 12 км от Дерибасовской улицы и центра города. 30 м от автобусной остановки "Дача Ковалевского".
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Отопление, места для курения, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, ресторан здоровой кухни, летняя площадка с плавательным бассейном, транспортное обслуживание, круглосуточная охрана и парковка. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports СПА зона, экскурсионное обслуживание, экологические туры, собственная яхта, прокат велосипедов.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

16 номеров с видом на море: стандарт, люкс, апартаменты.

Istabās

Система климат-контроля, минибар, сейф, ванная комната с феном, кабельное телевидение, телефон и круглосуточный доступ к сети Интернет.

Adrese 65083 Одесса, ул. Долгая, 4 А
Tālruņi: +38 048 705 58 58
Tīmekļa vietne: Villa Pinia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.