Maristella Marine Residence 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.710
10.0 Numurs
9.9 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.8 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Maristella Marine Residence ir jauna viesnīca ar 121 numuru, kas atrodas Odesas prestižākajā rajonā, Lielās strūklakas stacijā 10, pašā jūras malā un 15 minūšu attālumā no vēsturiskā pilsētas centra. lidosta, dzelzceļa stacija. Viesnīcas modernā ēka apvieno funkcionalitāti un izsmalcinātību katrā interjera un eksterjera detaļā.Vairāk →
аватар mudrova.net
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska svē tku organizā cija. Personā la mē rķ is ir radī t maksimā lus apstā kļ us ē rtai uzturē š anā s viesnī cā (sā lsū dens baseins; iespē ja sē dē t tieš i jū ras krastā ā rpus viesnī cas . … Tomēr ▾ Lieliska svē tku organizā cija. Personā la mē rķ is ir radī t maksimā lus apstā kļ us ē rtai uzturē š anā s viesnī cā (sā lsū dens baseins; iespē ja sē dē t tieš i jū ras krastā ā rpus viesnī cas ... ). Ē rti ā trgaitas lifti (viesnī cā ir vairā ki, arī kravas lifti). Viesnī cas foajē un gaiteņ i ir dekorē ti ar oriģ inā lā m skaistā m gleznā m. Numurā ir ē rti ortopē diskie matrač i un spilveni, laba skaņ as izolā cija un gaisa kondicionē tā js. Ī paš s paldies Verai (SPiR (reģ istratū ras) administratore). Liels paldies arī Elenai un Kirilam par svē tku (dzimš anas dienas) organizē š anu un lieliskajā m brokastī m! Tā lā ku attī stī bu un labklā jī bu mū su grū tajā laikā!! !
аватар Vdsvdm
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iedzī votā ji, esiet uzmanī gi!! ! Viņ iem tur ir sapuvusi, nokarena grī da no dē ļ iem, un tai virsū zaļ š paklā js - zem tā bedres uzreiz nav redzamas. Jū s varat viegli kaut ko salauzt vai sabojā t sevi. Vadī bas nolaidī ga attieksme pret viesiem. … Tomēr ▾ Iedzī votā ji, esiet uzmanī gi!! ! Viņ iem tur ir sapuvusi, nokarena grī da no dē ļ iem, un tai virsū zaļ š paklā js - zem tā bedres uzreiz nav redzamas. Jū s varat viegli kaut ko salauzt vai sabojā t sevi. Vadī bas nolaidī ga attieksme pret viesiem.
аватар Tourist30052104
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: 1) jauna viesnī ca ar izcilu dizainu, dā rga santehnika istabiņ ā s. Skats uz jū ru paveras tikai no dā rgā kajā m augš ē jo stā vu istabā m. No pirmā un otrā stā va jū s pā rdomā jat peldbaseinu un restorā nu. … Tomēr ▾ Plusi:
1) jauna viesnī ca ar izcilu dizainu, dā rga santehnika istabiņ ā s. Skats uz jū ru paveras tikai no dā rgā kajā m augš ē jo stā vu istabā m. No pirmā un otrā stā va jū s pā rdomā jat peldbaseinu un restorā nu.
2) labi apmā cī ts uzņ emš anas personā ls, kas pē c pieprasī juma ir gatavs apmierinā t viesa prasī bas. Labi padarī ts!
3) lieliski baseini: pieauguš ajiem un bē rniem (divi lī meņ i: mazā kajiem un lielā kiem bē rniem). Vienī gais trū kums ir bruģ akmeņ i ap baseiniem, kas pa dienu uzkarst lī dz sarkanai un uzkā pjot ar basā m kā jā m, var vienkā rš i apdedzinā ties.
4) jū ras tuvums (netā lu no smilš u publiskā s pludmales un mola).
5) lielisks terases restorā ns ar skaistu skatu uz jū ru, kur ir patī kami vakaros pasē dē t pie vī na glā zes
Trū kumi:
1) uz baseiniem laiž visus, kas var samaksā t 350 grivnas. Rezultā tā tiem, kas uzturas viesnī cā un maksā par numuru no 5000 UAH dienā (! ), baseina tuvumā nav vietas. Visus sauļ oš anā s krē slus aizņ em vardarbī gi jaunieš i, kuri lieto alkoholu tieš i pie bē rnu baseina un smē ķ ē cigaretes un ū denspī pi. Viesnī ca maz rū pē jas par iemī tnieku ē rtī bā m un cenš as pelnī t, pā rdodot sauļ oš anā s krē slus baseina tuvumā nepiederoš ā m personā m, kā arī tā dos pasā kumos kā kā zas un dzimš anas dienas.
2) nav jautā jums par pludmales dvieļ iem. Jums tie ir jā iznes no savas istabas. Turklā t tie netiek mainī ti pret svaigiem dvieļ iem, jo ​ ​ dvieļ u nepietiek. Rezultā tā visas 4 dienas, ko dzī vojā m viesnī cā , nā cā s lietot vienus un tos paš us dvieļ us, vakaros tos ž ā vē jot uz istabas balkona.
3) vā ja ē dienkarte restorā nā . Bē rnu ē dienkartes nav. Par fitnesa ē dienkarti neviens nav dzirdē jis: galu galā pie piedevas var pasū tī t tikai vā rī tus, ceptus un frī kartupeļ us. Tomē r viss no ē dienkartes ir garš ī gs, lai gan tos var pā rvadā t no 40 minū tē m vai vairā k. Mani pā rsteidza, ka ū dens istabā bija 2 pudeles pa 0.5 litriem (uz cilvē ku) tikai pirmajā ieraš anā s dienā , tad neviens to nepapildī ja. Maza pudele ū dens restorā nā maksā no 35 UAH. un vē l.
4) Izejot no viesnī cas, jū s nokļ ū siet atkritumu tvertnē , pa kreisi pie izejas no viesnī cas ir apmē ram 6 atkritumu tvertnes, kas piesē tas ar atkritumiem, kuras neviens neiztī ra. Rezultā tā zem apdeguma saules atkritumi sadalā s un smird, bet nevienam tas nerū p.
5) lai nokļ ū tu jū rā , jā iziet no viesnī cas un jā nokā pj pa betona kā pnē m ar nojauktiem pakā pieniem, vienlaikus apcerot atkritumus, izsmē ķ us un citas nepatī kamas lietas. Tajā paš ā laikā viesnī cas tuvumā esoš o kā pņ u sā kumā pavā riem un viesnī cas viesmī ļ iem patī k smē ķ ē t, kas nepā rprotami neatbilst luksusa viesnī cas tē lam. CHAYKA pludmale ir publiska netī ra pludmale, kurā viss ir piepildī ts ar maksas sauļ oš anā s krē sliem (90 UAH par solā riju). Maristellas apmaksā tie solī tie sauļ oš anā s krē sli atradā s ceturtajā rindā no jū ras un pieejami tikai no rī ta, jo vakarā pludmalē ir tik daudz cilvē ku, ka ā bolam nav kur nokrist. Uz mū su protestiem neviens nereaģ ē ja.
6) Ja sapņ ojat vakarā iziet no viesnī cas un pastaigā ties, tad jums nebū s kur iet, jo viesnī ca atrodas privā tajā sektorā . Tur nav labu restorā nu, tā pē c labā kais risinā jums ir apmesties viesnī cā un nekur nebraukt.
Uz reģ istratū ras jautā jumu "Nā ksim vē l? " Mē s atbildē jā m, ka tas ir maz ticams. Pati pē rle atkritumos pā rvē rš as atkritumos. Ž ē l gan!
аватар Ivan_Tatarenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties iespaidos par nedē ļ as nogali, kas pavadī ta jaunā viesnī cā pie jū ras) Esot Odesā ne pirmo reizi, nejauš i uzdū ros jaunai viesnī cai jū ras krastā . Neskatoties uz to, ka manas uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā tā bija testa rež ī mā , mani pilnī bā pā rsteidza apkalpoš ana, istabu kvalitā te, gardā virtuve un, protams, atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par nedē ļ as nogali, kas pavadī ta jaunā viesnī cā pie jū ras)
Esot Odesā ne pirmo reizi, nejauš i uzdū ros jaunai viesnī cai jū ras krastā . Neskatoties uz to, ka manas uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā tā bija testa rež ī mā , mani pilnī bā pā rsteidza apkalpoš ana, istabu kvalitā te, gardā virtuve un, protams, atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas burtiski 10 metru attā lumā no jū ras! Apbrī nojams skats! Lieliska Eiropas un tieš i Odesas virtuve. Lieliski apmā cī ts personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t.
Es no sirds novē lu š ai brī niš ķ ī gajai viesnī cai labklā jī bu, veiksmi un pateicī gus viesus! Noteikti nā ksim vē l!


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Maristella Marine Residence – новый отель на 121 номер, расположенный в самом престижном районе Одессы, на 10 Станции Большого Фонтана, у самой кромки моря и в 15-минутной доступности к историческому центру города, аэропорту, ж/д вокзалу. Современное здание отеля сочетает в себе функциональность и изысканность в каждой детали интерьера и экстерьера.

Atrašanās vieta Центральный Аэропорт – 7 км. Железно-дорожный вокзал – 6 км. Исторический центр города – 8 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В стоимость любого номера входит:

– Собственный пляжный комплекс: два открытых взрослых плавательных бассейна и один детский, пользование шезлонгами, полотенцами

– Пользование открытой автостоянкой

Отель предлагает услуги конференц-сервиса:

– конференц-зал Golden Hall – 260 м²

– конференц-зал «Парус» – 460 м²

– переговорные комнаты – 40 м²

Проведение конференций может сопровождаться кофе-брейками, бизнес-ланчами, фуршетами и банкетами. При отеле действуют рестораны, в котором можно отдохнуть после деловой встречи:

– ресторан Sealine

– ресторан региональной кухни «Маца и Рыба» (сезонный)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аренда водного транспорта и снаряжения.
  • jogas nodarbības  FREE 
  • makšķerēšana  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Стандарт – номера с панорамными окнами и видом на зеленую зону.

Номера на первом этаже с выходом на общую террасу к бассейнам и летним ресторанам.

Площадь номера – 30-40 м²

Максимальное количество гостей – 2

Стандарт с видом на море – 80% номеров с балконами, 20 % — с панорамными окнами, из которых открывается шикарная панорама на Чёрное море.

Площадь номера – 40-50 м²

Максимальное количество гостей – 3.

Делюкс с видом на море - самые просторные номера отеля на верхних этажах.

80% номеров с балконами, 20 % – с панорамными окнами, из которых открывается шикарная панорама на Чёрное море.

Площадь номера – 42 – 58 м²

Максимальное количество гостей – 3.

Улучшенный - панорамные окна этих номеров выходят на зеленую зону.

Просторный санузел оборудован душевой кабиной и ванной.

Площадь номера – 55 м²

Максимальное количество гостей – 3.

Istabās

Душ, биде, кондиционер, фен, балкон (80% номеров), туалетные принадлежности, халаты, полотенца, тапочки, холодильник, рабочий стол, гостиный уголок, гардероб, ковровое покрытие, телевизор с плоским экраном, телефон, Wi-Fi.

Adrese г. Одесса, улица Бернардацци (бывшая Красных Зорь), 2А
Tālruņi: Отель/ Рецепция +38 (095) 289 28 05 Отдел продаж / Конференц-сервис +38 (050) 388 188 0; +38 (095) 018 03 22
Tīmekļa vietne: Maristella Marine Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.