Kvartira 5678 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Kvartira 5678 atrodas Odesas centrā, tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no Starobazarny laukuma un 3 minūšu pastaigas attālumā no tirgus Privoz. Laukums Kulikovo Pole atrodas 12 minūšu pastaigas attālumā. Odesas Operas un baleta teātris atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā, savukārt Odesas Apskaidrošanās katedrāle atrodas 1,5 km attālumā. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар aribanets
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi biju Odesā , un mani pozitī vā kie iespaidi par š o brī niš ķ ī go pilsē tu sā kā s no tikš anā s brī ž a Dzī voklī.5678. Tur tiku satikts kā tuvs cilvē ks, kur pavadī ju klusus mierī gus vakarus kā ģ imenes lokā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi biju Odesā , un mani pozitī vā kie iespaidi par š o brī niš ķ ī go pilsē tu sā kā s no tikš anā s brī ž a Dzī voklī.5678. Tur tiku satikts kā tuvs cilvē ks, kur pavadī ju klusus mierī gus vakarus kā ģ imenes lokā . Istaba ir tī ra, viss nepiecieš amais ir pieejams: virtuve, kur var gatavot un sildī t paš am, un ē st istabā , un veļ asmaš ī na un gludinā mais dē lis - viss kā mā jā s. Ļ oti gā dī gi saimnieki, rada visus apstā kļ us ē rtai atpū tai. Iesaku š o viesnī cu kā labā ko variantu tā diem pensionā riem kā es, nav bagā ts, varbū t nav pā rliecinā ts, kā du viesnī cu dabū s, kā di nosacī jumi par tik mazu cenu, kā izlemt doties uz Odesas pilsē tu vienatnē , ja tur visur ir panki un blē ž i, pievils un izmetī s uz ielas. Tā pē c es jums pateikš u, ka Odesas iedzī votā ji ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, trī s dienu laikā es apskatī ju veco Odesu un apmeklē ju pludmales no Lanzheronas lī dz Gold Coast, un tas ir arī tā pē c, ka viesnī ca atrodas ideā lā vietā : ja vē laties staigā t ar kā jā m var izstaigā t visu centru, skaistus parkus un pludmales , un ja vē laties - tuvu tramvaju pieturas un mikroautobusi visos virzienos, ļ oti ē rta vieta š ai viesnī cai. Netā lu ir arī ATB, kas ir pieraduš i pie š ī lē tā veikala. Netā lu no dzelzceļ a stacijas un pastaigas attā lumā no visā m apskates vietā m.
Liels paldies viesnī cas ī paš niekiem par rū pē m un uzmanī bu. Izvē lieties š o viesnī cu.
P. S. Bet es gribu brī dinā t nesmē ķ ē tā jus: viņ i smē ķ ē dzī voklī.5678.
Anastasija


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель «Квартира 5678» находится в центре Одессы, всего в 5 минутах ходьбы от Старобазарного сквера и в 3 минутах ходьбы от рынка «Привоз». До площади Куликово Поле можно дойти за 12 минут. Одесский театр оперы и балета находится в 20 минутах ходьбы, а расстояние до одесского Спасо-Преображенского собора составляет 1,5 км. Отель подойдет всем, кто выбирает пляжный отдых.

Atrašanās vieta Прогулка от отеля «Квартира 5678» до железнодорожного вокзала Одессы занимает 8 минут, а до трамвайной остановки «Екатерининская улица» – 3 минуты. До международного аэропорта Одессы – 8,5 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости отеля могут воспользоваться камерой хранения багажа и гладильными принадлежностями. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. К услугам гостей общая кухня.

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 20 комфортабельных номеров.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, телевизор, кондиционер, отопление, шкаф/гардероб, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, мини-кухня, холодильник, кровать, прикроватные тумбочки.

Adrese ул. Екатерининская 85, г. Одесса, Украина
Tālruņi: +38 0482 328 167
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.