Sanatorii im. Gorkogo Odessa 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 6.610
№11 viesnīcas reitingā Odesa
6.8 Numurs
6.9 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Sanatorija viņiem. Gorkija ir vienīgais jūras dzeršanas kūrorts Ukrainā. Atrodas Odesā jūras krastā, 100 metru attālumā no labiekārtotas smilšu pludmales un 8 km attālumā no Odesas centra parka zonā. Medicīniskais profils: gremošanas sistēmas, asinsrites, muskuļu un skeleta sistēmas slimības (dubļu terapija), vielmaiņas traucējumi.Vairāk →
аватар osia-si
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu ļ oti pateicī ga Tatjanai, kura mani pieņ ē ma reģ istrā cijai. ) Godī gi sakot, es gribē ju istabu ar balkonu ar skatu uz jū ru. Viņ a man iekā rtoja darbu Jū ras korpusā ; Un mans sapnis piepildī jā s: 24 dienas izgā ju uz balkona un baudī ju rī ta vē smas. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti pateicī ga Tatjanai, kura mani pieņ ē ma reģ istrā cijai. ) Godī gi sakot, es gribē ju istabu ar balkonu ar skatu uz jū ru. Viņ a man iekā rtoja darbu Jū ras korpusā ; Un mans sapnis piepildī jā s: 24 dienas izgā ju uz balkona un baudī ju rī ta vē smas. )) Tiesa, pē c rī ta kafijas tases uzreiz skrē ju skrē jienā gar krastu, kur skrienot satiku daudzus vietē jie iedzī votā ji, kā arī pa ceļ am savā ca daudz gliemež vā ku. Tā bija Dzī ve! Pē c tam brokastis) Procedū ras. . . ) Satiku brī niš ķ ī gus cilvē kus: Marinu, kura man uztaisī ja lā zeru un ampipulsu, Aleksandru, kura svaidī ja mani dubļ os gluž i kā ž ē lsirdī bas mā su; Stepans-fizioterapeits (masieris) man ļ oti palī dzē ja. Un ē damistabā - tā ir atseviš ķ a cieņ a pret Katerinu (administratore) un Dmitriju Š ulgu ! ! ! - Ī stas dzī vas dvē seles. )) Ļ oti apmierinā ts ar visu. Apskauju visus. Uz drī zu redzē š anos. . .
аватар ponchik2012
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atraš anā s vieta lieliska, jū ra priecē katru dienu. Kā pnes uz pludmali ir ē rtas, pakā pienu daudz, bet tie ir pā rvarami, mē rķ is simts tū kstoš us vē rts! ! ! Ā rkā rtē jos gadī jumos varat apsē sties un atpū sties. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta lieliska, jū ra priecē katru dienu. Kā pnes uz pludmali ir ē rtas, pakā pienu daudz, bet tie ir pā rvarami, mē rķ is simts tū kstoš us vē rts! ! ! Ā rkā rtē jos gadī jumos varat apsē sties un atpū sties.
Ē diens bija ļ oti garš ī gs, viss bija svaigs, nebiju izsalcis. Ē dienkarte ir daudzveidī ga: deva gaļ u, zivis, kartupeļ us, rī sus, salā tus, konditorejas izstrā dā jumus, pirmos ē dienus, š ķ iņ ķ i utt. Man ļ oti garš oja zivju zupa. Augļ u nebija, bet tas nav kritiski, es to nopirku pats. Man patī k ē st, jā . Reizē m bija jā gaida, jo ne visi ieradā s laikā . Personā ls ir uzmanī gs un studenti.
Ā rstē š ana ir laba. Pirmkā rt, viņ i tiek nosū tī ti pie ā rsta pē c profila. Ā rsts, pie kura tiku nosū tī ts, bija neirologs. Uzmanī ga un patī kama meitene, liels paldies. Patika masā ž a, minerā lvannas. Vietē jā m teritorijā m ir paredzē tas dū ņ u aplikā cijas. Personā ls pieklā jī gs, uzmanī gs. Darbs netiek veikts "nevī ž ī gi". Laika ziņ ā bija grū ti, bet viņ i atrada izeju. Liels paldies rehabilitologam. Es jutos spē jī gs uz vairā k. Ja ir problē mas ar profilu, iesaku, man ļ oti palī dzē ja. Minerā lū deni norā dī tajā laikā nebija ē rti paņ emt. Vecajā medicī nas ē kā kā pnes nav ī paš i ē rtas (man), bet ē ka skaista, ir pā ri simts gadiem! ! ! Ž ē l, ka tagad tā nav. Cerams, ka tas tiks atjaunots. Man patika tur bū t. Neticami skaists parks, bet nestaigā ts. Daž ā s vietā s viņ iem nebija laika izvest atkritumus (lapas, zarus). Vakarā laukums ir apgaismots, bet ne visur vienā di. Ir apsardze, ja jū s apmaldī sities, viņ i jums palī dzē s atrast ē ku. Daudz kaķ u. Es viņ us mī lu, pū kaina klā tbū tne tuvumā (nav svarī gi kaķ is, suns, trusis utt. ) ir lieliska, viņ i arī izturas pret viņ iem, ž ē l bija tikai, daž i ir izdilis. Ķ ermenis ir labs. Bet bija 4 punkti: 1). viena kontaktligzda, 2). Televizors nestrā dā ja, solī ja salabot, bet tas neko daudz nelī dzē ja "sniga". Vasarā tā nav problē ma. Ja bū tu internets, tad kā pē c TV? 3). viena no saimnieces mā sā m vienmē r steidzā s sakopt, viņ as kolē ģ e bija atbildī gā ka, 4). labs matracis, spilvens ē rts, bet matracis zemā ks par gultas "sienā m". Ja pieceļ as vai sē dies - nav ē rti, var salabot, ja ir ko likt, lai labotu augumu (piemē ram, paprasī t segu). Kopumā - istaba ir laba, ar ledusskapi un ventilatoru. Divas gultas, galds, divi naktsgaldiņ i, ietilpī gs skapis, divi krē sli. mainī ta gulta un dvieļ i.
Pie administratī vā s ē kas tirgo gardo latte un karsto š okolā di! ! ! Netā lu no tramvaja pieturas ir veikals, aptiekas. Ar prieku nā kš u vē lreiz. Pā rē jais man patika, ā rstē š ana palī dzē ja.
аватар figvam
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmajā dienā saindē jā s kopā ar sievu. . . Knapi izdzī vojā m, par laimi lī dzi bija aktī vā ogle un loperamī ds. Masieris "Albatrosā " Samoljaks Ivans prasī ja 150 UAH par pilnu muguras masā ž u. Pirmajā reizē es izdarī ju 15 minū tes - ievada. … Tomēr ▾ Pirmajā dienā saindē jā s kopā ar sievu. . . Knapi izdzī vojā m, par laimi lī dzi bija aktī vā ogle un loperamī ds. Masieris "Albatrosā " Samoljaks Ivans prasī ja 150 UAH par pilnu muguras masā ž u. Pirmajā reizē es izdarī ju 15 minū tes - ievada. Otrajā reizē - 20 minū tes - viss š ķ iet kā rtī bā . Treš ā s dienas rī tā parā dī jā s dzē rā js, piecas minū tes kustinā ja rokas uz manas muguras un piecas minū tes manai sievai, viņ a muļ ķ ī gi iedeva 300 UAH. Vaņ a droš i dzē ra un devā s uz darbu tikai nedē ļ as beigā s (piektdien). Ja nokļ ū sti lī dz š im ķ ē mam – kontrolē viņ a stā vokli un nedod naudu velti. Vadī ba viņ us nepamana - acī mredzot viņ i dala....
аватар lpanasjuk88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Ierodoties reģ istratū rā stundu stā vē jā m rindā ar mantā m, lai dabū tu istabas atslē gu. 2. Medicī nas ē ka - LABĀ K TUR NEIET. Vienreiz biju 10.07. 2019 pie lā zera, stā vē ju rindā ar vecmā miņ ā m. Nervo, ka citi cilvē ki izkā pj no ierindas. … Tomēr ▾ 1. Ierodoties reģ istratū rā stundu stā vē jā m rindā ar mantā m, lai dabū tu istabas atslē gu.
2. Medicī nas ē ka - LABĀ K TUR NEIET. Vienreiz biju 10.07. 2019 pie lā zera, stā vē ju rindā ar vecmā miņ ā m. Nervo, ka citi cilvē ki izkā pj no ierindas. Un, kad beidzot ienā cu, medmā sa izrā dī jā s ā rprā tī ga. Viņ a tikai kliedz uz klientiem. Jū s nevarat viņ ai neko jautā t, viņ a vienkā rš i kliedz uzreiz. Es iegā ju kabī nē , paskatī jos aiz aizkariem, lai redzē tu, kur viņ a atrodas, un viņ a man teica: "Kā tu izskaties. "
Nu vispā r pē c tā da izbrauciena pie slinkuma medicī nas korpusā vairs neparā dī jos.
3. Ē damistaba - principā man patika. Ē diens bija daudzveidī gs. Saspringtas rindas pie vecmā miņ ā m. Bet, ja nā k vē lā k, rinda nav tik liela.
4. Mā joklis. Albatrosa korpuss. SĒ DI RAUDĀ T. Visā telpā ir elektrī bas vads. Elektriķ i nepū lē jā s to slē pt. Karstais ū dens tikai pa stundā m (7:00-9:00.20:00-22:00). San mezgls ir briesmī gs, nobruž ā ts, tvertnei nebija vā ka. Tomē r mē beles un matracis bija jauni.
NEIESAKU TUR DOTIES, kamē r organizatori nepapū las veikt normā lus remontdarbus un izveidot klientu apkalpoš anu.
аватар 6548395
Sanatorija nepilda savas funkcijas. Tie attē li ar STANDARTA numuru "ALBATROS", ko viņ i ievieto tī meklī , absolū ti NAV patiesi. 210. kabinets ir š ausmī gā stā voklī : tapetes nolobī tas, uz balkona sarū sē juš as margas, pats balkons ir sliktā stā voklī , logiem un durvī m krā sa noplokusi, rozetes izgrauztas. … Tomēr ▾ Sanatorija nepilda savas funkcijas.
Tie attē li ar STANDARTA numuru "ALBATROS", ko viņ i ievieto tī meklī , absolū ti NAV patiesi. 210. kabinets ir š ausmī gā stā voklī : tapetes nolobī tas, uz balkona sarū sē juš as margas, pats balkons ir sliktā stā voklī , logiem un durvī m krā sa noplokusi, rozetes izgrauztas. vannas istaba vispā r - zem cokola - "sovdepiya" ir briesmī ga. Durvju slē dzene ir iestrē gusi. ziepjains izdeva 1 domino izmē ra gabalu. Un skats pa logu ir savrupmā jas galā ar videokamerā m un zvanoš iem vā rtiem un vienmē r skraidoš iem sargiem melnos halā tos. Zem balkoniem - atkritumi, kas nav izvesti GADUS! ! ! Laiks tiek tē rē ts kaut kam. Tā tad rindai uz ē damistabu vajadzē tu aizņ emt 30-40 minū tes pirms norā dī tā apkalpoš anas laika. tad stā vi pie letes ar paplā ti, lai dotu bezgarš ī gu vienmuļ u maltī ti. Visā s parastajā s sanatorijā s katram atpū tniekam tiek ierā dī ta vieta. Procedū ras jā prasa no ā rstē još ā ā rsta. Dod minimumu un jebko. Piedā vā jumi par 400 UAH. š oka vilnis. Kamē r viņ a nav sū dzē jusies galvenajam ā rstam, viņ a nekad nebū tu saņ ē musi neko patieš ā m nepiecieš amo savai ā rstē š anai. Pirtī s uz tevi skatā s kā uz tautas ienaidnieku un ž ē lojas, kā viņ i ir pā rstrā dā ti, nabagi. Par tē ju, aromterapiju, vingroš anas terapiju un dubļ iem bū tisku sū dzī bu nav. Fizio kabinets - pē c saimnieces noskaņ ojuma.
Pilsoņ i, nenā ciet š eit! 141 solis lī dz jū rai - tas ir barbarisms. Apkalpoš ana pretī ga. Viss izģ ē rbts, teritorija skrien. atkritumi redzami. Ē diens nav garš ī gs, procedū ras neatbilst standartam, un pat tā s iegū t nav tik vienkā rš i. Ē damzā lē viesmī ļ i pie sadales BEZ vā ciņ iem, biež i vien bez cimdiem. Galda piederumi - nejauš i, cilvē ki tos rausta ar netī rā m rokā m. Matrač i ar izvirzī tā m atsperē m un caurumiem. Š eit viņ i atrodas kaudzē ķ ermenī . Masieri bezkaunī gi izspiež naudu par muguras masā ž u - 100-150 UAH. Ē kā "BREEZE" - 1 kopī gs balkons visā m istabā m. Ū dens karsts - padomā jiet - 2 stundas no rī ta un 2 vakarā - kauns! Nav ē rti. Nav ē rti. Nav estē tiski pievilcī gs Numurs par 600 UAH dienā pat nemaksā.50.
На входе в санаторий. Описание: Регистратура. Работает только с 8 утра. Приехал раньше - жди.  Корпус Альбатрос - старый и страшный. Лифт не работает. Мы жили на 2-м этаже, представляю каково тем, кто на 5-й раза 3-4 в день как минимум должен был подниматься. Корпус Сборник мусора на территории РЯДОМ с жилым корпусом - вонь и гадость для глаз. Корпус Корпус АЛЬБАТРОС. НОМЕР 210. Аварийный балкон. Не на чем сушить бельё. Нет прищепок даже! Ржавые перила. Корпус АЛЬБАТРОС. НОМЕР 210. Аварийный балкон. Не на чем сушить бельё. Перила - ржавые и ободранные.  В столовой в ложках все ковыряются грязными руками
аватар ogentos
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Jū ra - brī numi. Pludmale ir smilš u. 130 pakā pieni - nokā pš ana lī dz jū rai. 2. "Jū ras" ē ka: kosmē tiskais remonts, santehnika - slikti, ī paš i briesmī gi aizkari duš ā (smird???? ). Nebija gaisa kondicionē š anas. … Tomēr ▾ 1. Jū ra - brī numi. Pludmale ir smilš u. 130 pakā pieni - nokā pš ana lī dz jū rai.
2. "Jū ras" ē ka: kosmē tiskais remonts, santehnika - slikti, ī paš i briesmī gi aizkari duš ā (smird???? ). Nebija gaisa kondicionē š anas. Vecais ledusskapis ar salauztā m durvī m ir ļ oti skaļ š.
3. Ē diens ? ? ? ? : smacī ga ē damistaba ar pastā vī gā m rindā m. Rindas, lai nokļ ū tu ē damzā lē , tad rindas uz sadali. Raud mazi bē rni... kas te ir (par spī ti ierobež ojumiem (lī dz 4 gadiem - nesamierinā ties)) daudz draugu. Ē dieni ir nedaudz labā ki nekā skolas ē dnī cā . Viņ i ietaupa uz gaļ as, neglī tiem sā nu ē dieniem (piemē ram, izvē le: auzu pā rslu vai pē rļ u miež i pagatavoti a la plovs.
4. Secinā jums: ja taloni no valsts - lai iet, par saviem lī dzekļ iem - NĒ !
Море Море. 08.06.2019 р.
аватар terra13
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Esmu 1. bē rnī bas grupas invalī ds. pirmo reizi mū ž ā (un man ir 63 gadi) no Darba un sociā lā s politikas departamenta saņ ē mu biļ eti uz vietē jo Gorkijas sanatoriju. Mē s apmetā mies Jū ras korpusā . Ē ka ir tī ra, bet santehnika atstā j daudz ko vē lē ties. … Tomēr ▾ Esmu 1. bē rnī bas grupas invalī ds. pirmo reizi mū ž ā (un man ir 63 gadi) no Darba un sociā lā s politikas departamenta saņ ē mu biļ eti uz vietē jo Gorkijas sanatoriju. Mē s apmetā mies Jū ras korpusā . Ē ka ir tī ra, bet santehnika atstā j daudz ko vē lē ties. logiem nav aizkaru. kā pnes uz ē ku bez margā m (lai gan tas nav ē rti un bī stami invalī diem un pensionā riem) Medicī nas ē kas atrodas tā lu (ī paš i invalī diem) un nav apsildā mas. Tā tad pē c sasilš anas procedū rā m ir jā iziet aukstumā , KAS Ļ OTI SASKARĀ VESELĪ BAS UZLABOŠ ANAI. Medicī nas personā ls ir draudzī gs un ir spiests atrasties medicī nas ē kā s virsdrē bē s. Galvenā ē ka ir nā vē još ā stā voklī , tai jau sen ir nepiecieš ams remonts! Ē diens vienmuļ š , un tā lu no svaigā kajiem produktiem (paš ā s pirmajā s dienā s SAINDĒ JOS ar kā postu tī teņ iem un neviens netika sodī ts) Zivis dod 2x nedē ļ ā , uz ē damistabu tajā dienā aiziet nav iespē jams, jo smird pē c š ī s zivs! Kotleš u vietā un, karsti, dod nezinā mas izcelsmes kotletes! Un vispā r man radā s iespaids, ka nokļ uvu vā rdā nosauktajā KONS CAMP. MAKSIMS GORKIJS, kura mē rķ is ir KALKINĀ T PIONEERUS UN INVALĪ DUS, pē c palī dzī bas vē rsī sies pē c palī dzī bas pie REVA, kurš nepā rprotami ā rstē jas labā kajā s Izraē las klī nikā s.
аватар Lyudmila.Lesnitskaya
Izvē lē jā s sanatoriju. Gorkijs saskaņ ā ar reklā mu, viņ i apstrā dā aizkuņ ģ a dziedzeri ar ū deni, muskuļ u un skeleta sistē mas. sistē ma, diabē ts, kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bas, neirovaskulā rā sistē ma. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s sanatoriju. Gorkijs saskaņ ā ar reklā mu, viņ i apstrā dā aizkuņ ģ a dziedzeri ar ū deni, muskuļ u un skeleta sistē mas. sistē ma, diabē ts, kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bas, neirovaskulā rā sistē ma..... Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un ā tri....Albatros ē kā , ar skatu uz jū ru, televizoru, kas rā da vienu kanā lu visā kū rortā , un vecu vannas istabu. tehnoloģ ija, bet apkalpojama, var dzī vot un pat apbrī not ainavu un zaļ umus apkā rt, svaigu gaisu. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, paldies par to. Ē kā ir sē ne pirmajā stā vā priekš ā kā pnē m uz otro stā vu, smaka ir pretī ga un asa. Tā da pati sē ne ir arī medicī nas ē kā pie kokteiļ iem, kas kairina nazofarneksu un plauš as - sā kas nieze un pē c tam klepus. Sanatorijas teritorija nav labi kopta, mirstoš a sanatorija. Ē diens ir tumsa. "Zviedru galds", kā viņ š to sauca par galvā m. dakteris, sastā vē ja no 3 veidu kā postu salā tiem, sagrieztiem lieliem, kā jau lopiem, un ne ar eļ ļ u, ne sā li, kā arī sagrieztas jē las bietes, burkā ni, pusmetru garas jū raszā les, kuras bija grū ti sabā zt mutē . Pirmie ē dieni ir graudaugi uz ū dens un viss. Kaš i: prosa, auzu pā rslas, grū bas, kartupeļ i ar cukini, tē ja, kompots. Rindā pē c š ī ē diena jā stā v vismaz stundu pā rpildī tā rindā trī s reizes dienā . Ja atnā ksi paš ā s beigā s, neko daudz neiegū si. Pacientiem ar kuņ ģ a-zarnu traktu (pankreatī ts, holelitiā ze, holecistī ts), cukura diabē ts, no š ī s ē dienkartes neko ē st nevarē ja, jo pē c š ī komplekta ieņ emš anas sā kā s lē kmes un bija jā injicē un jā dzer tabletes..... Ciemos galvas. sanatorijas ā rsts un pauž ot saš utumu par ē dienu, sanatorijas pacientu sortiments paplaš inā jā s - pievienoja vā rī tas zivis, vistu, griķ us, kastroļ us, kotletes, sā ka griezt salā tus mazā kus, vā rī t dā rzeņ us lī dz mī kstam. Priecē ja tas, ka cilvē ki varē ja paē st vairā k vai mazā k normā li. Gribu teikt, ka š efpavā rs š ajā sanatorijā nav profesionā lis, arī uztura speciā lista te nav. Slimiem bē rniem nav nekā du diē tu. Tabulu numur 9 nā cā s izlū gties. Medicī niskā bā ze ir vā jā kā.....Ī sts hack, nevis sanatorija. Š eit viņ i var paciest š ā du ā rstē š anu un atpū tu, izņ emot varbū t 70-90 gadus vecus cilvē kus, kuri ir saņ ē muš i bezmaksas talonus no arodbiedrī bas vai sociā lā s apdroš inā š anas. Tie, kas maksā skaidrā naudā , necietī s š ā du skopu. Ir kauns un sā pes Odesai, kas kā dreiz bija slavena ar saviem kū rortiem, tagad tajā valda negatī visms un riebums....Viņ i saka, ka š ī sanatorija pieder Odesas pilsē tas deputā tam. Galu galā samaksa par š iem "pakalpojumiem" sanatorijā ir liela. Izrā dā s, ka viņ a vienkā rš i zog naudu no naiviem cilvē kiem. Tā tad viņ a ir zagle!
аватар sergey2905
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sanatorijā bijā m no 24.07. 18 lī dz 08.04. 18. Ko lai saka: es jau vairā kas reizes esmu bijis Odesā darba dē ļ , un katru reizi, braucot cauri pilsē tai, pievē rsu uzmanī bu sanatorijā m, kas atrodas tramvaja vai mikroautobusa marš rutā , kurā es atrados. … Tomēr ▾ Sanatorijā bijā m no 24.07. 18 lī dz 08.04. 18.
Ko lai saka: es jau vairā kas reizes esmu bijis Odesā darba dē ļ , un katru reizi, braucot cauri pilsē tai, pievē rsu uzmanī bu sanatorijā m, kas atrodas tramvaja vai mikroautobusa marš rutā , kurā es atrados. Uzmanī bu vienmē r piesaistī ja viens un tas pats: aiz ž oga rosī jā s cilvē ki, kuri, spriež ot pē c pozas un pā rvietoš anā s manieres, bija ļ oti mierī gi un padevī gi. Prā tā ienā ca "Morloki" no seriā la "Lapsi".
Un tagad mē s esam š eit: es, sieva un dē ls 13 gadus veci. Zinot par atpū tas ī patnī bā m Ukrainas sanatorijā s no pagā juš ā gada Mirgorodas (san. "Poltava") nakš ņ oš anas pieredzes, nolē mā m izlocī t un sanatorijas mā jaslapā pasū tī jā m "Lux" istabiņ u - Gorkija dā č a, 2. stā vs ar skats uz jū ru. Par trim samaksā ja apmē ram 3500 grivnas. dienā . Pirmais pā rsteigums bija gaidā ms ierodoties sanatorijā - otrais stā vs jau aizņ emts, piedodiet. . . Man iedeva divistabu apartamentus pirmajā stā vā . Pirmajā naktī mums tika nozagts pludmales segums, ko uz nakti izkā rā m uz balkona, lai ž ū st, 2. tika noņ emtas veļ as š ķ ipsnas. Odesas mamma! Tas, ka mū su TV nestrā dā ja, vē lā k izrā dī jā s, starp citu, tas nekad nav remontē ts, nā cā s par to atgā dinā t 3 reizes, bet rezultā ts bija tikai tā ds, ka pē c nedē ļ as ieradā s meistars un uzzinā ja, ka “tu jums nav satelī tantena. Vizuā li uz korpusa bija satelī tantenas, kabelis bija pievilkts uz skaņ otā ju, bet.... Beigā s bija jā dodas uz reģ istratū ru un jā pieprasa naudas atgrieš ana, kas uzreiz neizdevā s, jo pirmā dež ū rreģ istratora atbilde bija: - Kā pē c tev vajadzī gs televizors? Nā cā s paskaidrot, ka televizora izmantoš ana ir iekļ auta telpas izmantoš anas cenā , pē c tam viņ i novē roja kā du kustī bu, pusstundu sarunas, un visbeidzot mums samaksā ja 600 UAH.
Bet ne par to ir runa. Fakts ir tā ds, ka š ajā , tā pat kā daudzā s citā s Odesas sanatorijā s (tā dā veidā tiek sakā rtota piekrastes un blakus esoš ā teritorija), ir jā nokā pj jū rā . Ir apmē ram 130 pakā pienu kā pnes, pa kurā m jū s nokā pjat un tā pat kā pt atpakaļ . Jā saka, ka nav ī paš i patī kami to darī t saulē saulainā s dienas augstumā...Ž ē l veco ļ auž u, starp kuriem diezgan daudz bija ar irbulī š iem. Ik pē c pā ris reisiem, protams, ir soliņ i, kur var atvilkt elpu zem dedzinoš as saules. . . Vispā r es nekad neuzskatī ju par grū tu sev uzkā pt pa kā pnē m uz savu 8. stā vu, ja lifts nedarbojas, bet tā lī dz š im mana attieksme pret kā pnē m ir ļ oti mainī jusies. Vai tieš ā m nav iespē jams uzbū vē t pacē lā ju, kas par mē renu samaksu pacels visus?
Tagad parunā sim par ā rstē š anu. Pie ā rsta nokļ uvā m bez problē mā m, tikai 35-40 minū tes pavadot rindā gaitenī starp kliedzoš iem un ņ irgā još iem bē rniem, kas nepā rprotami jaunā ki par 4 gadiem, lai gan sanatorijas aprakstā skaidri norā dī ts, ka lī dz 4 gadu vecumam bē rnus nepieņ em. Starp citu, tuvā k mū su aizbraukš anai parā dī jā s ievē rojams skaits vecā ku ar ratiem, kuros raudā ja mazuļ i. ? ? ? - sanatorijas vadī bai.
Ā rste Ismailova ar savā m zinā š anā m atstā ja labu iespaidu, operatī vi un pilnī gi bez maksas izrakstī ja nepiecieš amā s un iespē jamā s procedū ras. Tač u paš as procedū ras un, visticamā k, arī aprī kojums to izsniegš anai neatbilst mū sdienu prasī bā m. Tā tad speleoterapiju ieteica pati ā rste, jo, pē c viņ as teiktā , tas nav tas, ko jū s gaidā t. Ā rstniecī bas augu novā rī jumi - mums visiem izrakstī ja nomierinoš u kolekciju Nr. 3, kurā ietilpst mā teszā le un apiņ iem nebija gluž i rū gta pē cgarš a, kas raksturī ga š iem augiem. Cik reizes jū s to atš ķ aidā t? Pē rļ u vannas bija parasta š ķ eldota vanna, kurā tika nolaistas plastmasas caurules ar caurumiem. Apgulties tajā , ķ ermenis tos izspiež tā , ka burbuļ i iet uz sā niem un garā m...Mana vanna bija skujkoku...Bet skujā m vajadzē tu bū t ar specifisku "skujkoku" aromā tu...Nu nebija, nē neatkarī gi no tā , kā jū s š ņ aukā ties, tieš ā m, tam š ķ idrumam ir skaista smaragda krā sa, kas ielē ja vannā bija. Arompsihoterapijas sesijas apmeklē jums bija ī paš i jocī gs - Nu, kā jau bija gaidā ms, lielas telpas vidū ielika aparā tu, kas iesmidzinā ja telpā ē terisko eļ ļ u, un tad sā kā s! Gaidī jā m, ka ieslē gsies nomierinoš a, relaksē još a mū zika, bet tā vietā ieslē dzā m kaut kā da sirma vī ra ierakstu, kurš deguna balsī mierinā ja, ka seansa rezultā tā atjaunosies produktī vas darba spē jas (joprojā m varu nesaprotu kā tas ir? Varbū t ir neproduktī vas darba spē jas jautā ju visiem lī dz izdomā ju. . . ). Sesijas beigā s viņ š novē lē ja mums ar labu nakti...Bet bija tikai 11-30 ! ! ! Nemaz nerunā jot par to, ka uz š ā du pasā kumu laiku telpa, kurā tas notiek, ir slē gta, lai cilvē ki varē tu droš i iziet š o seansu. Lū k, medmā sa, kurai vajadzē tu ievē rot kā rtī bu, uz atpū tnieku staigā š anu š urpu turpu nemaz nereaģ ē ja. Protams, mē s tur vairs negā jā m. Apmē ram to paš u var teikt par elektriskā m procedū rā m.
Tagad par ē damistabu. Kā svī tas iemī tnieki izmantojā m “mazo” zā li. Ē diens bagā tī gs, izvē le 3-4 pirmie un otrie ē dieni, bufetes elementi - izvē le no 3-4 salā tiem, cik grib, kafija vai tē ja. . . Viss kā rtī bā , ļ oti uzmanī gi, pieklā jī gi viesmī ļ i , bet ar pā rtiku ir viena lieta . Porcija sastā v no ļ oti liela daudzuma garnē juma un neliela vistas gabala, parasti ar lauztiem kauliem. Tas ir ļ oti izdevī gi, jo neviens nevar apē st tik daudz putras, un tad to var nodot cū ku baroš anai tuvā kajā fermā . Tas pats laikam attiecas arī uz salā tiem. . . Vienī gais "pluss" ir pelmeņ i ar kartupeļ iem, kas manam dē lam ļ oti garš oja. Mazajā zā lē ir arī “apkalpoš anas telpa”, kurā vienreiz izdevā s ieskatī ties viesmī ļ u kū truma dē ļ . Kopē jo pusdienu galdu taisnstū rveida formā klā j grezns dī vā ns, pie kura ē da ciemojoš ie direktori un sanatorijas direktora paziņ as (pē c mū su viesmī ļ u domā m). Viņ i katru dienu gā ja mums garā m, un ē dieni, ko viņ iem pasniedza, dabiski atš ķ ī rā s no mū sē jiem, jū s zinā t, kā jū s zinā t… Starp citu, viņ i dzī voja Gorkijas vasarnī cas otrajā stā vā , iespē jams, tikai mū su istabā …
Ko jū s varat teikt par pludmali? Paš valdī bas pludmale, ģ ē rbtuves aptuveni ik pē c 500 m, 200 metrus no krasta, zem ū dens atrodas mols, uz kura var peldē ties un stā vē t, apbrī nojot zemū dens iemī tniekus un skatu uz piekrasti. Kā du dienu, stā vot uz tā , pamanī ju, ka man tuvojas. . . fekā liju ķ ekars.
Ko lai saka, atgriezā mies mā jā s, aizbraucu ciemos pie tē va, ejot pa pagalmu, ieraudzī ju viņ u sē ž am pagalmā uz soliņ a, drī z vien iznā ca mū su pazī stamais kaimiņ š : - “Ak, sveiks! Vai tavs tē vs teica, ka esi Odesā ? Es tur biju, 1968. gadā . Vai tas jau ir iztī rī ts un savests kā rtī bā ? ” Pē c tam bija stā sts par to, kā viņ š , peldoties Lanž eronas apkā rtnē , iekļ uvis izkā rnī jumos, kas bija jū rā , jo plī susi kanalizā cija.
Redziet, ir tā ds teiciens: kad tu apsē ž as spē lē t ar asā ku kā rti, tu pieļ auj tikai vienu kļ ū du - paņ em kā rtis rokā s. Tagad, atgriezuš ies mā jā s, un, apskatot tū roperatoru piedā vā jumus, piemē ram, par atpū tu Turcijā , nonā cā m pie secinā juma, ka tajā s paš ā s dienā s varē tu atpū sties 5 zvaigž ņ u viesnī cā . Un tas ir, ņ emot vē rā gaisa ceļ ojumus, ultra-viss iekļ auts utt.
Secinā jumus izdariet paš i! Kamē r mū su sanatorijas vadī s tā di cilvē ki kā Maļ ihina, kas, starp citu, ir arī vietē jais deputā ts, droš i vien tā arī bū s. Bū s tā da pati neslaucī ta teritorija, bū s sū kņ u telpa bez informā cijas par ū dens sastā vu, bū s vannas, daž ā s no kurā m korķ a vietā izmantots gumijas kā ju paklā jiņ š (man personī gi nā cā s izmantot...). Un bū s “morloki”, kuri, esmu pā rliecinā ts, ka, atbildot uz manu tik garo apskatu, nosū tī s savus dusmī gos un saš utuš os protestē tā jus. . .
аватар gmarka46
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks kū rorts!! ! Profilē ts: kuņ ģ a-zarnu trakta un nervu sistē mas slimī bas. Š eit profesors pieņ em labā kos Odesas pilsē tā . Mē ģ iniet pierakstī ties. Byvet Jā!! ! Bezmaksas ekskursijas ir brī nums kapitā lisma laikos valstī . … Tomēr ▾ Lielisks kū rorts!! !
Profilē ts: kuņ ģ a-zarnu trakta un nervu sistē mas slimī bas. Š eit profesors pieņ em labā kos Odesas pilsē tā . Mē ģ iniet pierakstī ties. Byvet Jā!! ! Bezmaksas ekskursijas ir brī nums kapitā lisma laikos valstī .
Vai jū s joprojā m sū dzaties?
Nevajadzē ja dot jaunu ē damistabu un milzī gu teritorijas gabalu. 9. maijā un turpmā k to baroja ar sarkanajiem ikriem un salā tiem ar svaigiem garš augiem. Un tagad tev nepatī k vecais.
Pasē dē t pie strū klakas - unikā la vieta auras ziņ ā . Neņ em to nopietni. Un vē l 18. gadsimtā savai mī ļ otajai dā vinā tā grā fa pils. Tagad medicī nas ē ka ar burvju lustru - apskaust daudzi pasaules teā tri.
Un moreeeeeee..... Tā ir LAIME!
Visu gadu.
Brauciet uz Turciju, Ē ģ ipti utt. par - nnnm $.
Tā tad nē .
Jū s dodaties uz Odesu bez maksas.
Un joprojā m nav. Paķ er tē jkannu, pī pi un priecā jies. Nesē di savā istabā .
Odesa ir maģ ija. Jums nepietiks laika, lai redzē tu pat simto daļ u no tiem skaistumiem un brī numiem.
Turklā t biļ ete ir bezmaksas vai sociā lā apdroš inā š ana.
Izbaudi: jū ru, Odesu un vienkā rš i dzī vi pie jū ras! ! !
Parādīt vairāk »


Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Санаторий им. Горького – это единственный в Украине морской питьевой курорт. Расположен в Одессе на самом берегу моря в 100 метрах от благоустроенного песчаного пляжа и в 8 км от центра Одессы в парковой зоне. Медицинский профиль: заболевания органов пищеварения, кровообращения, опорно-двигательного аппарата (грязелечение), нарушение обмена веществ.

Atrašanās vieta До песчаного пляжа – 100 м. До центра Одессы – 8 км. До ЖД вокзала Одессы – 8 км. До аэропорта – 10 км.
Pludmales apraksts Пляж песчаный городской бесплатный. Шезлонги, зонты – платные. Благоустроенная набережная с множеством кафешек. Водные аттракционы для детей и взрослых.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытый номера Премиум-класса, открытый плавательный бассейн, Резиденция Гранд Вилла с собственным бассейном, ресторан De le Mar, Лаунж Терраса с шезлонгами, СПА и фитнес рядом с отелем и большой спектр дополнительных услуг.

Ресторан отеля De le Mar порадует гостей изысканными блюдами европейской кухни.

К услугам гостей: номера Премиум-класса, открытый плавательный бассейн, ресторан De le Mar, Лаунж Терраса с шезлонгами, СПА и фитнес центр рядом с отелем, массаж, услуги парикмахера, маникюр/педикюр, семейные апартаменты, парковка, двухразовая уборка номера, бесплатный Wi-Fi, консьерж-сервис (24 часа), обслуживание в номерах (24 часа), трансфер, аренда автомобиля, яхты, велосипеда, услуги прачечной, химчистка одежды, чистка обуви, организация мероприятий, свадеб, детских праздников, экскурсионное обслуживание.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem водные аттракционы, катание на банане
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В стоимость номера включен завтрак, Wi-Fi, двухразовая уборка номера, пользование бассейном, аренда шезлонгов, парковка.

Категории номеров: Бизнес, Делюкс, Люкс с Террасой, Люкс Версаче, Люкс Амбассадор, Люкс Роял.

Istabās

Room service (24 часа), итальянская мебель, система электронных замков, мраморная ванная комната (душ/ванная), постельное белье из чистого хлопка, отдельная рабочая зона, индивидуальная система климат-контроль, мини-бар, мини-сейф, фен, банные принадлежности, плазменные телевизоры, IP телевидение, два телефона, тумба для багажа, вместительный шкаф-гардероб, мягкий уголок, детская кроватка по запросу, подогрев пола, биде, косметическое зеркало, балкон/ терраса.

Adrese г. Одесса, ул. Фонтанская дорога, 165.
Tālruņi: +38 (050) 707-42-14, +38 (093) 300-14-40
Tīmekļa vietne: Sanatorii im. Gorkogo Odessa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).