Gagarinn Hotel 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.110
№27 viesnīcas reitingā Odesa
8.2 Numurs
7.3 apkalpošana
7.8 Tīrība
6.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no slavenās pilsētas pludmales, atpūtas, izklaides un naktsklubu centra "Arcadia", prestižā Odesas rajonā. Piemērots ģimenes brīvdienām, biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар and.nowak2017
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Profesionā ls un uzmanī gs personā ls. Istabā s ir viss nepiecieš amais, tī rī ba un svaigums. Gulta svaiga, dvieļ i tī ri. Ē diens ir garš ī gs, un viesnī ca atrodas labā rajonā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Profesionā ls un uzmanī gs personā ls. Istabā s ir viss nepiecieš amais, tī rī ba un svaigums. Gulta svaiga, dvieļ i tī ri. Ē diens ir garš ī gs, un viesnī ca atrodas labā rajonā .
аватар thailand2017
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m internetā , bija arī kā rdinoš a cena ap 2000 rubļ u. dienā . Pati viesnī ca ir ļ oti jauka, iekš ā moderns un stilī gs interjers. Ļ oti laba atraš anā s vieta - tuvu jū ra un tuvu vietai, kur doties pastaigā ties. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m internetā , bija arī kā rdinoš a cena ap 2000 rubļ u. dienā .
Pati viesnī ca ir ļ oti jauka, iekš ā moderns un stilī gs interjers. Ļ oti laba atraš anā s vieta - tuvu jū ra un tuvu vietai, kur doties pastaigā ties.
Ierodoties ā tri iedzī vojā s, istabiņ a gaiš a un plaš a, ir viss atpū tai nepiecieš amais (ledusskapis, TV, internets uz vietas, vannas istabas piederumi). Tī rī ts labi un katru dienu.
Pā ris reizes ē dā m restorā nā , laba izvē le ē dienkartē un normā las cenas.
Apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī , darbinieki vienmē r bija pieklā jī gi un gatavi palī dzē t.
аватар ev.agnevkovska
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atnā cā m paē st tī ri restorā nā , paš u virtuvi un apkalpoš anu vislabā kajā veidā . Pat tad, kad tikko iegā jā m reģ istratū rā , pie mums pienā ca apsargs un ne pā rā k pieklā jī gā manierē jautā ja, ar kā du mē rķ i mē s ieradā mies. … Tomēr ▾ Atnā cā m paē st tī ri restorā nā , paš u virtuvi un apkalpoš anu vislabā kajā veidā . Pat tad, kad tikko iegā jā m reģ istratū rā , pie mums pienā ca apsargs un ne pā rā k pieklā jī gā manierē jautā ja, ar kā du mē rķ i mē s ieradā mies. Bet pē c izieš anas no restorā na mē s nolē mā m braukt ar liftu, jo manai mā sai bija papē ž i. Kad ieradā s lifts, pie mums pienā ca ļ oti neapmierinā ts apsargs un jautā ja, ko mē s te darā m, mē s atbildē jā m, ka nā kam no restorā na, viņ š ļ oti skaļ i un nepieklā jī gi jautā ja: "Viens stā vs? "un tikai kliedza uz visu liftu: "UZ IZIET! "tad viņ š devā s mums lī dzi liftā , aizveda mū s lī dz paš ai izejai no viesnī cas, tā dē jā di sabojā jot mums visu vakaru, mē s vairs negā jā m uz reģ istratū ru un sū dzē jā mies, jo bija skaidrs, ka viņ am vienkā rš i bija ļ oti slikti. galvu. Izjutā m skaidru kontrastu starp viesmī lē m no restorā na, kuras 10 reizes novē lē ja mums labu vakaru, un apsardzi, kas lika mums un visiem apkā rtē jiem justies neē rti. Š is atgadī jums mums sabojā ja visu vakaru un pat aizē noja gardo virtuvi un jaukā s viesmī les. . Godī gi sakot, es nezinu, par ko viņ š mū s paņ ē ma, bet frā ze "TO EXIT! "viņ a vienkā rš i visu sabojā ja, un, lai arī cik jauki mē s centā mies viņ am atbildē t un paskaidrot, ka viņ ai ir grū ti uzkā pt pa kā pnē m, pat grī du, viņ š visus nobiedē ja un pat vī rieti, kurš brauca ar mums liftā . Tieš i neparastā garī gi slimā apsarga dē ļ mē s uz š o restorā nu vairs nebrauksim !!! ! !
аватар anita_1704
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski numuri, sniegbalta veļ a un lielas gultas, plazmas logi no grī das lī dz griestiem. Skats pa logu uz jū ru. . bet ir troksnis no tuvā kā s bū vlaukuma, ē rta viesnī ca ar autostā vvietu, Arkā dijā , 5 min no jū ras. KLASE. Viesnī ca ir ē rta gan darī jumu braucieniem, gan atpū tai. … Tomēr ▾ Lieliski numuri, sniegbalta veļ a un lielas gultas, plazmas logi no grī das lī dz griestiem. Skats pa logu uz jū ru. . bet ir troksnis no tuvā kā s bū vlaukuma, ē rta viesnī ca ar autostā vvietu, Arkā dijā , 5 min no jū ras. KLASE. Viesnī ca ir ē rta gan darī jumu braucieniem, gan atpū tai. Virtuve ir laba.
аватар novikdk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija konferencē . Tuvu jū ra, viesnī ca tī ra. Max 3 zvaigznes. Viņ i aizmirst atstā t ū deni istabā . Restorā nā briesmī gs ē diens. Vienkā rš i tin . . vista pā rvā rī tā sviestā . Pusdienas un vakariņ as nav ē damas. … Tomēr ▾ Bija konferencē . Tuvu jū ra, viesnī ca tī ra. Max 3 zvaigznes. Viņ i aizmirst atstā t ū deni istabā . Restorā nā briesmī gs ē diens. Vienkā rš i tin . . vista pā rvā rī tā sviestā . Pusdienas un vakariņ as nav ē damas.
аватар Patchevskiy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pretī gs serviss, pat burvī gs, personā ls nav apmā cī ts un atstā jis daž us. Sabojā tas brī vdienas. Netī rumi istabā s, sveš ķ ermeņ i ē dienā , viltoti dokumenti. Neiesaku nevienam. . … Tomēr ▾ Pretī gs serviss, pat burvī gs, personā ls nav apmā cī ts un atstā jis daž us. Sabojā tas brī vdienas. Netī rumi istabā s, sveš ķ ermeņ i ē dienā , viltoti dokumenti. Neiesaku nevienam. .
аватар yriu-gapin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tuvu jū ra, laba atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, jauna viesnī ca, komfortabli numuri. . . … Tomēr ▾ Tuvu jū ra, laba atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, jauna viesnī ca, komfortabli numuri. . .
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ar ambiciozitā ti. Tagad "Gagarinn" ir pieticī gas 3 zvaigznes, bet tiek pabeigti 2 peldbaseini, spa un viņ i plā no pretendē t uz piecu zvaigž ņ u viesnī cas statusu. Redzē sim. Ja neņ em vē rā , ka š ī ir otrā rinda, tad tā var arī bū t. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar ambiciozitā ti.
Tagad "Gagarinn" ir pieticī gas 3 zvaigznes, bet tiek pabeigti 2 peldbaseini, spa un viņ i plā no pretendē t uz piecu zvaigž ņ u viesnī cas statusu. Redzē sim. Ja neņ em vē rā , ka š ī ir otrā rinda, tad tā var arī bū t.
Mums bija divistabu apartamenti 17. stā vā ar daļ ē ju skatu uz jū ru no loga. Apkā rt ir daudz bū vlaukumu, tā pē c pagaidā m nav ideā la attē la no logiem, bet nā kotnē bū s iespaidī gs skats.
Abā s istabā s ir gaisa kondicionieris, plazmas televizors, darba zonas. Internets ir bezmaksas un ā trs. Ir mini bā rs un seifs.
Vannas istabā ir liela duš as zona, bidē , kosmē tikas spogulis, ž elejas, š ampū ni, vā ciņ i. Peldmē teļ i, č ī bas, dvieļ i - pē c viesu skaita (es un bē rni saņ ē mā m attiecī gi 4 komplektus).
Brokastis "Gagarinn" - par papildus samaksu 80 UAH. uz cilvē ku dienā . Tas ietver jebkurus 2 karstos ē dienus, no kuriem izvē lē ties (gatavotus uzreiz pē c pasū tī juma), kafiju vai tē ju, sulu, ū deni. Ļ oti garš ī gi, laba izvē le, bet gaidī t no rī ta 40-50 minū tes savu pasū tī jumu joprojā m ir prieks.
Lī dz jū rai (pie Arkā dijas) 7-10 minū š u gā jiens. No viesnī cas uz pilsē tas centru ir pieejams sabiedriskais transports.
Viesnī cas ieejas priekš ā - tā s apsargā ta bezmaksas autostā vvieta. Vienā no vakariem vē lu ieradā mies no pilsē tas, viesnī cas priekš ā nebija vietas. Mū s pavadī ja lī dz tuvē jā s viesnī cas stā vlaukumam. Tā tad tas ir arī bez maksas.
No mī nusiem:
- dzirdamī ba ir ļ oti laba;
- nav balkona;
- izrakstoties, reģ istratū rā jā gaida 10 minū tes: viņ i piezvana stā vam, istabene pā rbauda numuru, atzvana, dod atļ auju un "voila! Tu esi brī vs. " Kaut kā ar tā du neuzticī bu viesiem vē l nav nā cies saskarties.
Раскладной диван в гостинной. Гостинная. Спальня. Рабочий стол в спальне. О-очень большая кровать. Санузел.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в 50 метрах от знаменитого городского пляжа, центра досуга, развлечений и ночной клубной жизни «Аркадия», в престижном районе Одессы. Подойдет для семейного отдыха, бизнес поездок.

Atrašanās vieta Расположен в 10 км от международного аэропорта Одессы.
Pludmales apraksts Пляж Аркадия в 500 метрах.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 150 мест, круглосуточный Lobby Lounge Bar. Комплекс конференц-залов на третьем этаже. Обслуживание номеров круглосуточно, круглосуточная стойка регистрации, услуги переводчика, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, поднос багажа, вызов такси, гладильная комната, факс/ксерокопирование, семейные номера, звукоизолированные номера, места для курения. Курение на всей территории отеля запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Прямая трансляция спортивных мероприятий.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 239 номеров.

Istabās

Стол, мини-бар, плазменный телевизор, гардеробный шкаф с зеркалом, фен, халат, тапочки, махровые полотенца, кондиционер, wi-fi, сейф.

Adrese Украина, 65009, г. Одесса , ул. Гагаринское плато, 5Б
Tālruņi: +38 048 774 44 77
Tīmekļa vietne: Gagarinn Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).