Frederik Koklen 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.810
№2 viesnīcas reitingā Odesa
9.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
"Frederic Koklen" ir neliela boutique viesnīca, kas atrodas Odesas vēsturiskajā centrā. Viesnīca atrodas 4 stāvu ēkā, kas celta 1852. gadā pēc krievu arhitekta Ivana Kozlova pasūtījuma pēc Koklenu ģimenes pasūtījuma. Ēkas, kas ir arhitektūras piemineklis, fasādi rotā apmetums Gall Rooster - senās franču Kokelinu dzimtas simbols. 2011. gada vasarā Kokelina māja tika atjaunota un tajā tika atvērta viesnīca.Vairāk →
аватар was0625
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembra beigas ir ideā ls laiks, lai iepazī tu Odesu. Mī kstā saule ļ auj uzturē ties ne tikai pie jū ras, bet arī ar prieku klī st pa pilsē tu. Viesnī cas Frederic Coquelin atraš anā s vieta ir lieliska! Pastaigas attā lumā no vē sturiskā centra un galvenajiem pilsē tas apskates objektiem. … Tomēr ▾ Septembra beigas ir ideā ls laiks, lai iepazī tu Odesu. Mī kstā saule ļ auj uzturē ties ne tikai pie jū ras, bet arī ar prieku klī st pa pilsē tu. Viesnī cas Frederic Coquelin atraš anā s vieta ir lieliska! Pastaigas attā lumā no vē sturiskā centra un galvenajiem pilsē tas apskates objektiem. Atpū ta viesnī cā ir ē rta un attaisno cerī bas. Gardas un sā tī gas brokastis sniedz dzī vesprieku un labu garastā vokli visai dienai.
аватар arhimas-odessa-otzyvy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika 1) Lielisks klasisks interjers angļ u stilā 2) Patī kama un pieklā jī ga administratore 3) Labi apmā cī ts personā ls, skaidrs, ka pastā vī gi pieņ em ā rzemniekus, kamī na lietoš anas instrukcijas krievu un angļ u valodā s. … Tomēr ▾ Patika
1) Lielisks klasisks interjers angļ u stilā
2) Patī kama un pieklā jī ga administratore
3) Labi apmā cī ts personā ls, skaidrs, ka pastā vī gi pieņ em ā rzemniekus, kamī na lietoš anas instrukcijas krievu un angļ u valodā s.
4) Atlī dzī ba (maksa vestibilā )
5) labs restorā ns viesnī cā (bet cenas ir augstas)
6) Atraš anā s vieta (viss ir tuvu, centrs, netā lu no Primorsky bulvā ra un Deribasovskas)
7) Pienā cī gs TV istabā ar satelī ta TV
Nepatika (lai gan kopumā patika)
1) Augstas cenas restorā nā
2) Sodi par agru reģ istrē š anos
3) Kopumā nav lē ta cena
Kopumā mans pā rskats, protams, ir pozitī vs
аватар ptoncha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca! Jau no pirmā soļ a saproti, ka tevi š eit gaidī ja: uz galda satiek izcila vī na pudeli ar konfektē m un saimnieces apsveikuma vē stuli. Istaba š ika! . Brokastu produkti svaigi un no labā kajiem kvalitā ti. Rakstu un atkal gribu uz "Frederic Coquelin". … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca! Jau no pirmā soļ a saproti, ka tevi š eit gaidī ja: uz galda satiek izcila vī na pudeli ar konfektē m un saimnieces apsveikuma vē stuli. Istaba š ika! . Brokastu produkti svaigi un no labā kajiem kvalitā ti. Rakstu un atkal gribu uz "Frederic Coquelin". Paldies manai mī ļ otajai Serež eč kai par pā rē jo!
аватар baribina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pat ja nepatika Odesa, kas nav iespē jams, bija vē rts aizbraukt tikai daž as dienas padzī vot tā dā viesnī cā . Daudz ceļ ojam, ir ar ko salī dzinā t. Tā du apkalpoš anu nekur Eiropā neesam redzē juš i! Personā ls uzreiz atbild uz visiem jautā jumiem un vē lmē m . … Tomēr ▾ Pat ja nepatika Odesa, kas nav iespē jams, bija vē rts aizbraukt tikai daž as dienas padzī vot tā dā viesnī cā . Daudz ceļ ojam, ir ar ko salī dzinā t. Tā du apkalpoš anu nekur Eiropā neesam redzē juš i! Personā ls uzreiz atbild uz visiem jautā jumiem un vē lmē m . Tomē r komentā ru vispā r nav !! ! Restorā ns ir kaut kas !! ! Mū zika, ē diens, viesmī ļ i, viss bez izņ ē muma visaugstā kajā lī menī . Ē diens nesalī dzinā ms. Prudko ģ imene.
аватар truth
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
skaista jauna viesnī ca. . . gandrī z pilsē tas centrā...lieliski un stilī gi numuriņ i. . . super serviss un izcila virtuve. . . … Tomēr ▾ skaista jauna viesnī ca. . . gandrī z pilsē tas centrā...lieliski un stilī gi numuriņ i. . . super serviss un izcila virtuve. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums koklenhotel
‹ Viesnīca Frederik Koklen 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

«Фредерик Коклен» - небольшой бутик-отель, расположенный в историческом центре Одессы. Отель размещается в 4-х этажном здании, построенном в 1852 году русским архитектором Иваном Козловым по заказу семьи Кокленов. Фасад здания, являющегося памятником архитектуры, украшает лепной галльский Петух – символ старинного французского рода Кокленов. Летом 2011 года дом Кокленов был реставрирован и в нем открылся отель.

Viesnīcā

WI-FI в номерах и гостевых зонах, а также проводной доступ в Интернет, рум-сервис 24 часа, услуги дрифт-такси, услуги по вызову такси (бесплатно), стирка, глажка - возвращение вещей в течение 24 часов, химчистка, мелкий ремонт одежды, предоставление в пользование оргтехники и оборудования, отправка факсов и другой корреспонденции, переводы, копирование и распечатка документов, услуги переводчика, услуги международной и междугородней связи, бронирование билетов на разные виды транспорта, заказ билетов (театры, выставки, концерты, музеи и другие развлекательные мероприятия), зал для проведения переговоров и конференций с аудио - и видеоаппаратурой, экраном и т.п., кафе-ресторан с двумя залами - для курящих и некурящих, организация и обслуживание банкетов до 30 человек, свадебных банкетов, фуршетов, покупка и доставка цветов, услуги персонального менеджера по организации свадебного торжества, отдыха в Одессе, экскурсионных программ (бесплатно).

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Услуги по присмотру за детьми (по предварительному запросу).
  • aukle
Izklaide un sports Тренажерный зал, заказ массажа, спа-услуг в номер (по предварительному запросу), вызов парикмахера, косметолога, визажиста в номер (по предварительному запросу), услуги по аренде яхт, катамаранов, морская рыбалка, дайвинг.
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

17 номеров для некурящих различных категорий: Стандарт, Улучшенный Стандарт, Полулюкс, Люкс, Тематический люкс.

Istabās

Круглосуточное обслуживание, ежедневная уборка, бесплатный проводной и беспроводной доступ в Интернет (Wi-Fi), пополняемый мини-бар, телефоны в комнатах и санузлах, телевизор LCD c подключением к спутниковому телевидению до 40 каналов, мини-сейф, светонепроницаемые шторы на окнах, система индивидуального кондиционирования, вентиляции и отопления, электронный замок, банные халаты и тапочки, ванная комната, косметика и туалетные принадлежности, зеркало для макияжа, фен, весы.

Adrese 65082, г. Одесса, пер. Некрасова, 7
Tālruņi: +38 (048) 737 55 53
+38 (048) 737 55 51
Tīmekļa vietne: Frederik Koklen
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.