Annabel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.310
7.8 Numurs
8.3 apkalpošana
7.8 Tīrība
4.0 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Mini-viesnīca "Annabelle" atrodas Odesas vēsturiskajā centrā, ielas krustojumā. Deribasovskaya un st. Jekaterininskaya, tikai dažu soļu attālumā no galvenās Deribasovskaya ielas.Vairāk →
аватар rayko.tanya84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atnā cā m atpū sties. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , saprā tī gas cenas un teicama apkalpoš ana. Viss patika. … Tomēr ▾ Atnā cā m atpū sties. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , saprā tī gas cenas un teicama apkalpoš ana. Viss patika.
аватар abric
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Anabelē " atpū tā mies treš o reizi, bet š ogad nolē mā m paņ emt dā rgā ku istabiņ u un paspilgtinā t atvaļ inā jumu ar augstā ku lī meni. BET. . . godī gi sakot, ja neskaita telpas lielā ko platī bu, nekā das ī paš as atš ķ irī bas no ekonomiskā s istabas diemž ē l nepamanī jā m. … Tomēr ▾ "Anabelē " atpū tā mies treš o reizi, bet š ogad nolē mā m paņ emt dā rgā ku istabiņ u un paspilgtinā t atvaļ inā jumu ar augstā ku lī meni. BET. . . godī gi sakot, ja neskaita telpas lielā ko platī bu, nekā das ī paš as atš ķ irī bas no ekonomiskā s istabas diemž ē l nepamanī jā m. Santehnika, protams, laba, bet tualetei nebija vā ka, bija neē rti un nebija ē rti pat no viena skatiena.
Uz logiem vispā r nav moskī tu tī klu, kas padara neiespē jamu telpas vē dinā š anu naktī . Tas arī ir mī nuss. Turklā t galvenā s kā pnes, pa kurā m kā pjat uz viesnī cu, no mitruma sā k vienkā rš i sadalī ties, jo ir veidotas tikai no OSB loksnē m, daž i pakā pieni jau ir izpostī ti un tiek saspiesti zem paklā ja.
Kopumā man patī k interjers, personā ls draudzī gs un pieklā jī gs.
Mē ģ inā sim apmesties š ajā viesnī cā vē lreiz, bet, ja viss paliks pa vecam, meklē sim citu.
Ar laba vē lē jumiem!
Окна номера без москитных сеток. Унитаз без крышки. Ненадежные ступени.
аватар dol4e
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Odesā , un š ajā ceļ ojumā nolē mā m apmesties Annabel viesnī cā . Pirmie iespaidi, maigi sakot, nebija patī kami. Mums svarī gā kais ir tī ra gulta un karstais ū dens duš ā . … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Odesā , un š ajā ceļ ojumā nolē mā m apmesties Annabel viesnī cā . Pirmie iespaidi, maigi sakot, nebija patī kami. Mums svarī gā kais ir tī ra gulta un karstais ū dens duš ā . Tā tad š ī viesnī ca neizturē ja gultas pā rbaudi: gulta nebija svaiga un nebija tī ra, kā tas notiek citā s tā s paš as klases viesnī cā s. Duš ā bija karsts ū dens, bet tajā paš ā laikā vannas istabā bija tik daudz dzī vu radī bu, ka es negribē ju peldē t pē c vilciena. Turklā t istabā bija tā da kvarca lampas smaka, acī mredzot ar tā s palī dzī bu dezinficē telpu, ka gandrī z nosmakā m.
Lī dz ar to pirmie iespaidi par viesnī cu bija negatī vi.
Tajā paš ā laikā sazinā jā mies ar reģ istratū ru un lū dzā m nomainī t veļ u, lai iztī rī tu un iztī rī tu istabu, smarž a vannas istabā . Viņ i atgriezā s burtiski pē c trim stundā m, un varē ja paskatī ties uz istabu no pavisam cita skatu punkta: gulta bija tī ra, istabā bija patī kamas smakas, un vannas istabā jau bija daudz mazā k punduru.
Pasū tī jā m ekonomiskā s klases numuriņ u un pieklā jī gais viesnī cas personā ls uzreiz brī dinā ja, ka istabiņ a ir ļ oti maza. Istaba patieš ā m ir ļ oti maza, lielam č emodā nam diez vai ietilps, bet komandē jumam tas ir diezgan pietiekams izmē rs.
Labā kā lieta š ajā viesnī cā ir atraš anā s vieta. Pā ris minū tes un Odesas galvenajā ielā .
аватар irina.od
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nejauš i uzdū ros š ai mini viesnī cai. Un viņ i kļ uva par viņ a "ķ ī lniekiem" ilgu laiku. Ļ oti mā jī gs un elegants. Mā jas komforta sajū ta, ko nevar iegū t lielajā s viesnī cā s. Un pakalpojums patieš ā m ir visaugstā kajā lī menī ! Un pats galvenais, tā atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Nejauš i uzdū ros š ai mini viesnī cai.
Un viņ i kļ uva par viņ a "ķ ī lniekiem" ilgu laiku. Ļ oti mā jī gs un elegants. Mā jas komforta sajū ta, ko nevar iegū t lielajā s viesnī cā s.
Un pakalpojums patieš ā m ir visaugstā kajā lī menī !
Un pats galvenais, tā atraš anā s vieta.
Š ī s fantastiskā s pilsē tas centrs, jū ra un pludmale atrodas 10 minū š u attā lumā .
Vispā r mū s iekaroja!!!!! ! !
Эта наша комната(только увидели)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums annabelleukraina
‹ Viesnīca Annabel 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Мини-отель «Annabelle» расположился в историческом центре Одессы на пересечении ул. Дерибасовской и ул. Екатерининской, всего в нескольких шагах от главной улицы Дерибасовской.

Atrašanās vieta Отель расположен на пересечении исторических улиц — с одной стороны он прилегает к главной улице города, Дерибасовской, с другой стороны можно попасть на улицу Екатерининская, которая соединяется с одноименной площадью, где город опустил свой парадный трап — Потемкинскую лестницу. Расстояние до железнодорожного вокзала г. Одесса — 2,1 км, до аэропорта — 8,3 км (30 мин. езды).
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), услуги трансфера, встреч, помощь в организации конференций, заказ авиа и железнодорожных билетов, заказ билетов на все культурные мероприятия города (театры, клубы), лаунж с креслами, музыкальным автоматом и телевизором.

  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Аренда прогулочных яхт, организация времени в СПА салоне и Русской парной.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 10 номеров: 2 номера категории улучшенный стандарт, 3 номера категории стандарт и 5 номеров эконом класса. Все номера окнами выходят в тихий внутренний дворик.

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор с кабельным телевидением, электронный сейф, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар, ванная команта с душевой кабиной (горячая вода круглосуточно), фен.

Adrese ул. Екатерининская, 14, г. Одесса, Украина
Tālruņi: Тел.: +38 (0482) 32-91-01, +38 068-445-98-35
Tīmekļa vietne: Annabel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.