Olviia 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Privātais atpūtas centrs "Olvia" atrodas atpūtas kompleksa - bērnu sanatorijas "Olvia" teritorijā. Pamatne ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар of.olczik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mazdē lu ieradā mies bā zē vē lu vakarā , tikā m sagaidī ti, paē duš i un iekā rtojuš ies par spī ti tik vē lam laikam. Lielisks, simpā tisks un labsirdī gs personā ls, kuru vada vadī tā js Valentī ns Nikolajevič s. … Tomēr ▾ Mē s ar mazdē lu ieradā mies bā zē vē lu vakarā , tikā m sagaidī ti, paē duš i un iekā rtojuš ies par spī ti tik vē lam laikam. Lielisks, simpā tisks un labsirdī gs personā ls, kuru vada vadī tā js Valentī ns Nikolajevič s. Bā zes teritoriju ieskauj apstā dī jumi lī dz jū rai akmens metiena attā lumā , pludmale ir tieš i piemē rota bē rniem. Vē los izteikt ī paš u pateicī bu ē damistabas darbiniekiem, ē diens ir vienkā rš s un ē stgribu. Valentī ns Nikolajevič s, Nataš a nekad neignorē ja mū su lū gumus. Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Vecmā miņ a ar mazdē lu no Truskavecas
Мой внук на пляже
аватар Simka7n
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija, kurā atrodas viesnī ca, vienmē r ir tī ra, ir mā jī gs, koku dē ļ nav siltuma. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ē diens ir lielisks! ! ! ! ! Dodiet bezmaksas piemaksu! Numurā ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, Wi-Fi, viss iekļ auts cenā , papildus nav jā maksā . … Tomēr ▾ Teritorija, kurā atrodas viesnī ca, vienmē r ir tī ra, ir mā jī gs, koku dē ļ nav siltuma. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ē diens ir lielisks! ! ! ! ! Dodiet bezmaksas piemaksu! Numurā ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, Wi-Fi, viss iekļ auts cenā , papildus nav jā maksā . Ē damistaba ir plaš a un bez muš ā m! Brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Darbinieki ar humora izjū tu! Teritorijā ir kafejnī ca un tā ir garš ī ga pica tikai par 8 UAH, un cik garš ī gi kebabi... ))))))) Neesmu tā dus garš ojusi, sulī gi un smarž ī gi. Viesnī cu vī ra kungs ar lielo burtu! Viņ š ļ oti mī l bē rnus un ciena savus atpū tniekus, katru dienu nā k uz ē damistabu, sasveicinā s, pieiet gandrī z pie ā das un jautā , vai nav vē l kā das vē lmes utt! Es nekad tā du nebiju redzē jis! Ē dnī cas vadī tā js Zaharovič s tirgo pats savu konjaku! Iesaku grilē š anai! Ar viņ iem par visu var vienoties!
Viesnī cas ī paš nieks braukt uz akvaparku 2 gadus par 117 UAH plus ceļ š.20 UAH.
Un, ja brauc pats, biļ ete maksā.220. Tajā vienmē r ir daudz bē rnu, un jū s varat viegli sajaukties ar viņ iem un doties uz "skolas" likmi. Mē s ar ģ imeni esam tik apmierinā ti ar atpū tu, ka iesaku š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las klusu un mierī gu atpū tu. Pludmale ir tī ra, jū ra ir tuvu ļ oti zemam, kā jas sā pē s pirmā s 3 dienas. Tava nauda bū s veselī gā ka, es braukš u uz turieni nā kamgad.
На фото господар Валентин Миколайович, у дворі розмовляє з відпочивальницею


iemiesojums parfinovichl
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Частная база отдыха «Ольвия» находится на территории оздоровительного комплекса – детского санатория «Ольвия». База прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 80 км от Коблево.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Закрытая территория. Мангал для шашлыка. Наличие возможности провести вечер у мангала и пожарить шашлык.

  • restorāns
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Прогулка на катере, посещение Кинбурнской косы.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

2-х, 3-х, 4-х местные номера.

Istabās

Кровати, тумбочки, вешалки, холодильник, индивидуальный санузел (душ с горячей водой, туалет).

Adrese г. Очаков, ул. 60 лет СССР, 7/4-3
Tālruņi: Тел. +38 (068) 987-02-48, +38 (093) 205-83-43, Тел. +38 (0512) 24-00-63
Tīmekļa vietne: Olviia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.