Foton 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.810
№1 viesnīcas reitingā Očakovs
8.8 Numurs
7.6 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīcu un restorānu komplekss Photon atrodas Očakovskas rajona Černomorkas atpūtas zonā. Uzcelta 2009. gadā, teritorijā atrodas trīs trīsstāvu dzīvojamās kotedžas.Vairāk →
аватар ilia_kovtunov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ oja 2020.  gada jū lijā kā pā ris. Viesnī ca nav jauna, tač u pirms diviem gadiem tā tika atjaunota. Bet š ķ iet, ka problē ma ir no vecā s. Personā ls ir slikti apmā cī ts, kas lielā mē rā atš ķ iras no veiktajiem remontdarbiem. … Tomēr ▾ Ceļ oja 2020.  gada jū lijā kā pā ris. Viesnī ca nav jauna, tač u pirms diviem gadiem tā tika atjaunota. Bet š ķ iet, ka problē ma ir no vecā s. Personā ls ir slikti apmā cī ts, kas lielā mē rā atš ķ iras no veiktajiem remontdarbiem. Remonts istabā s ir normā ls, bet nekas ak un nē . Restorā nā ir standarta, bet ļ oti bezgaumī ga virtuve ar pretī gu noformē jumu, kas arī jā gaida. Tuvā k naktij pa restorā na ē ku daž u vī rieš u kompā nijā klī st puspiedzē ries menedž eris. Pludmale ir tī ra, bet tā lu no tā s un pā ri ceļ am, pa kuru brauc daudz transporta. Teritorija ir sakopta, bet koki vē l nav izauguš i, tā pē c kaut kā tukš a. Vispā r kaut kā nosmē rē ts, bet nā kamreiz nebraukš u, par to paš u naudu var mierī gi tikt pie ceļ a uz Turciju, kur piedzē ruš os personā lu neredzē si.
аватар dmitriy.doicho
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu apmierinā ta ar atpū tu, svaigā m istabā m, garš ī gu ē dienu restorā nā . Viena no labā kajā m vietā m Oč akovas reģ ionā . … Tomēr ▾ Esmu apmierinā ta ar atpū tu, svaigā m istabā m, garš ī gu ē dienu restorā nā .
Viena no labā kajā m vietā m Oč akovas reģ ionā .
Закат вид с площадки ресторана
аватар viki_bay
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nā ca ģ imenes lokā , iepriekš rezervē ts, cenas nav augstas. Istabas ir tī ras, gaisa kondicionieris, ledusskapis, TV, fē ns, personī gā s higiē nas komplekti, viss nepiecieš amais ir. Brokastis ir iekļ autas numura cenā , kas bija patī kams pā rsteigums. … Tomēr ▾ Nā ca ģ imenes lokā , iepriekš rezervē ts, cenas nav augstas. Istabas ir tī ras, gaisa kondicionieris, ledusskapis, TV, fē ns, personī gā s higiē nas komplekti, viss nepiecieš amais ir. Brokastis ir iekļ autas numura cenā , kas bija patī kams pā rsteigums. Man ļ oti patika.
аватар evgeniy.evgeniy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nedē ļ u apmeklē jā m FOTON viesnī cu Oč akovā . Iespaidi bija pozitī vi, jo viesnī ca jauna, tī ra, lī dz jū rai jā brauc 3 min. . Vē los atzī mē t gardas kompleksā s maltī tes ar ļ oti patī kamu cenu. … Tomēr ▾ Mē s nedē ļ u apmeklē jā m FOTON viesnī cu Oč akovā . Iespaidi bija pozitī vi, jo viesnī ca jauna, tī ra, lī dz jū rai jā brauc 3 min. . Vē los atzī mē t gardas kompleksā s maltī tes ar ļ oti patī kamu cenu. Kas dodas uz Oč akovu, ļ oti iesaku palikt viesnī cā PHOTON.
аватар aholodulkina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bē ga no karstuma pie Oč akova. Internetā atradu jaunu Photon viesnī cu - trī s trī sstā vu ē kas starp Osakovu un Č ernomorku. Lī dz jū rai - trī s minū tes, visas ē rtī bas, 150 UAH vienai personai - normā li. Ar mikroautobusu - 30 minū tes, ar maš ī nu 20. … Tomēr ▾ Bē ga no karstuma pie Oč akova. Internetā atradu jaunu Photon viesnī cu - trī s trī sstā vu ē kas starp Osakovu un Č ernomorku. Lī dz jū rai - trī s minū tes, visas ē rtī bas, 150 UAH vienai personai - normā li. Ar mikroautobusu - 30 minū tes, ar maš ī nu 20. Istabas plaš as, tī ras, ar lieliem baloniem, mē beles jaunas, santehnika normā la - diezgan pilsē tnieciski apstā kļ i. Uz balkona š ausmī gi trū ka mē beļ u, it ī paš i vakarā .
Pats galvenais, ka nepā rtraukti pū š vē jš , burvī gs skats uz jū ru, un klusums!! !
Kaut kur vakarā jaunieš i stutē ja uz diskotē ku, bet mē s neko nevarē jā m dzirdē t. Lī dz akvaparkam Ochakovsky - 7 minū tes Pludmale gara, bez viļ ņ lauž iem, smiltī m, ieeja maiga - paradī ze mā miņ ā m ar bē rniem. Kurš parasti peld - minimā lā s iespē jas tikt zem skrejriteņ a - š ī s civilizā cijas bodī tes ir pā ris pludmales.
Jā , palmu un cipreš u š eit nav, saimnieki sā k stā dī t teritorijā kokus un krū mus, bet ē nainā s alejas vē l 10 gadu attā lumā )) Bet teritorija ir tī ra, vakarā dā rznieks laistī ja rozes un puķ es. Nav pietiekami daudz peldbaseina un labas restorā na vasaras terases. Restorā ns ir normā ls - garš ī ga kafija. Vakarā pasū tī jā m bā rbekjū - ļ oti apmierinā ti. Blakus galds pasū tī ja papildinā jumu - viņ i gatavojā s sē dē t ilgā k. Porcijas mums bija par lielu.
Tā tad nedē ļ as nogalei pie jū ras - lieliska vieta.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums irinafoton
‹ Viesnīca Foton 2*
Līdzīgas viesnīcas

Гостинично-ресторанный комплекс Фотон расположен в зоне отдыха Черноморка Очаковского района. Постройка 2009 года, на территории расположено три трехэтажных жилых котеджа.

Atrašanās vieta 200 м от побережья моря. В 60 километрах от г. Николаева и в 150 км от г. Одесса.
Viesnīcā

Ресторан на 100 посадочных мест с vip-залом.

  • restorāns
Izklaide un sports Катера для прогулок по морю.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Номера однокомнатные и двухкомнатные класса полу-люкс и люкс.

Istabās

Кондиционерам, мини-холодильник, санузел и душевая кабинка.

Adrese Николаевская область, Очаковский район, Черноморская Коса, ул.Бейкушская, 45/1
Tālruņi: +38 (0512) 71-83-06
+38 (05154) 3-82-28
+38 (066) 303-97-20
+38 (094) 944-13-06
+38 (066) 580-21-02
Tīmekļa vietne: Foton
FAQ