U Oksany 1*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.710
№3 viesnīcas reitingā Moršins
9.4 Numurs
9.4 apkalpošana
9.7 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privāta viesnīcaVairāk →
аватар Elenavd56
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Par viesnī cu neko nevaru teikt: ne labu, ne sliktu. rezervē ja 2 istabas viesnī cā.1, 5 mē neš us pirms paredzē tā s ieraš anā s. Tika pirktas vilciena biļ etes turp un atpakaļ , un saimniece ar zvē restu mani apliecinā ja, ka numuriņ i mums bū s nepiecieš ami. … Tomēr ▾ Par viesnī cu neko nevaru teikt: ne labu, ne sliktu. rezervē ja 2 istabas viesnī cā.1, 5 mē neš us pirms paredzē tā s ieraš anā s. Tika pirktas vilciena biļ etes turp un atpakaļ , un saimniece ar zvē restu mani apliecinā ja, ka numuriņ i mums bū s nepiecieš ami. Tikai 2 dienas pirms ieraš anā s zvanī ju vē lreiz, lai precizē tu kurā stā vā atradī sies mū su istabas un atbildot dzirdē ju, ka no man vajadzī gā datuma numuriņ u nebū s un ka jā gaida 4 dienas vai jā skraida pa Morš inu ar koferiem un jā skatā s. sev par š ī m 4 dienā m mā jokli. Tā pē c, veicot rezervā ciju, prasiet saimniecei rakstisku rezervā cijas apstiprinā jumu un veiciet avansa maksā jumu ne vairā k kā.1 dienu iepriekš , pretē jā gadī jumā jū s neredzē siet istabu vai naudu! ESI UZMANĪ GS! ATBILDĪ GS Ī PAŠ NIEKS! ! !
аватар MrKiev2010
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija patī kami atrast video un fotogrā fijas par vietu, kur labi atpū tā mies. Bijā m ziemas laikā . Pie Oksanas devā mies pē c draugu ieteikuma. Apkalpoš ana sanā ca pat labā ka kā cerē ts. Labi, ka kotedž ā ir daž ā da cenu lī meņ a un komforta numuriņ i. … Tomēr ▾ Bija patī kami atrast video un fotogrā fijas par vietu, kur labi atpū tā mies. Bijā m ziemas laikā . Pie Oksanas devā mies pē c draugu ieteikuma. Apkalpoš ana sanā ca pat labā ka kā cerē ts. Labi, ka kotedž ā ir daž ā da cenu lī meņ a un komforta numuriņ i. Morš inas infrastruktū ra ir 5+. un solā rijs (provinces cenas), paē dā m garš ī gi un lē ti. IESAKU
аватар panda08
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta Vecgada vakarā . Viesnī cas plusi: 1) perfekta tī rī ba. 2) ir vieta, kur novietot automaš ī nu. Mī nusi: 1) virtuvē nevar gatavot! ! ! Var tikai vā rī t tē ju. Nav katlu un pannu, kā bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā . … Tomēr ▾ Atpū ta Vecgada vakarā . Viesnī cas plusi: 1) perfekta tī rī ba. 2) ir vieta, kur novietot automaš ī nu. Mī nusi: 1) virtuvē nevar gatavot! ! ! Var tikai vā rī t tē ju. Nav katlu un pannu, kā bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā . 2) kā izrā dī jā s, augstā cena par mā jokli š ā da lī meņ a viesnī cai. Tuvumā ir daudz privā tu villu, un cenas ir daudz zemā kas. Nav skaidrs, kā pē c ī paš nieki vē l nav ievietojuš i informā ciju internetā . Bet es domā ju, ka drī zumā bū s viņ u priekš likumi. Tad cenas noteiks konkurence, nevis interneta monopols privā to mā jokļ u piedā vā jumu sektorā no Oksanas un Trojandas mā jā m. Galu galā lielā kā daļ a cilvē ku vē las ī rē t mā ju iepriekš , nevis pē c ieraš anā s. 3) tā lu no sū kņ u telpas un iestā dē m, kurā s mums tika veiktas procedū ras. Ja pē c ū dens uzņ emš anas 25 minū tes staigā jat, tas nā k tikai par labu veselī bai, tad pē c ū dens procedū ru izieš anas jā gaida laiks, lai ceļ ā nesaaukstos. Neskatoties uz daž iem mā jokļ a trū kumiem, mē s bijā m apmierinā ti ar pā rē jo. Es vē lē tos ieteikt masā ž u Ivanu un kosmē tiķ i Irinu no Morshynska Vezha. Nenož ē losiet, ja pie tā m nonā ksiet, cilvē ki strā dā apzinī gi.
аватар minskbest1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, kas dodas atvaļ inā jumā uz Ukrainu! Mē s esam baltkrievi, iesakā m Morshyn. draugi ieteica Oksanai. telefons tika salauzts. Starp citu, mums ir lē tā k zvanī t uz viņ u fiksē tajiem tā lruņ iem uz Ukrainu. Oksanas mā jas numurs ir +38-03260-62166. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas dodas atvaļ inā jumā uz Ukrainu!
Mē s esam baltkrievi, iesakā m Morshyn. draugi ieteica Oksanai. telefons tika salauzts. Starp citu, mums ir lē tā k zvanī t uz viņ u fiksē tajiem tā lruņ iem uz Ukrainu. Oksanas mā jas numurs ir +38-03260-62166. Ļ oti sabiedriska saimniece, viesnī cā tiek uzturē ta ideā la tī rī ba un kā rtī ba. Ž ē l tikai ((ka viņ iem vē l nav kafejnī cas teritorijā . Vienreiz ē dā m sanatorijā ē damistabā , un tad visu laiku SMAK kafejnī cā , nemaz nav dā rgi. Nopirkā m arī pā rtikas preces tirgū blakus viesnī cai.
Morš inā viss ir tuvumā , tā pē c ir ļ oti ē rti.
Mums ieteica uz Jauno gadu un Ziemassvē tkiem apmeklē t tā s vietas, tā pē c tagad braucam pie Oksanas arī uz Jauno gadu.
Paldies par viesmī lī bu.
аватар liliya27
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tos Morš inā , sanā ca super atvaļ inā jums..... internetā atradu video par viesnī cu "pie Oksanas" saimnieki SUPER......Visur tī rī ba un komforts kā mā jā s........paņ ē mu ē st sanatorijā "Dņ estra" Dienā. … Tomēr ▾ Augustā atpū tos Morš inā , sanā ca super atvaļ inā jums..... internetā atradu video par viesnī cu "pie Oksanas" saimnieki SUPER......Visur tī rī ba un komforts kā mā jā s........paņ ē mu ē st sanatorijā "Dņ estra" Dienā.66 UAH no personas.......... braucu ekskursijā s........Iesaku aizbraukt uz Tustā nu, (ar tū rkompā niju Edelweiss, gids super) ļ oti skaista daba.........vakaros gā jā m uz diskotē ku kultū ras pilī , garlaicī gi, bet par maiņ u var........... tagad par ā rstē š anu, ū dens palī dz pasakaini..... kas grib dziedinā ties un atpū sties.... tikai Morš inā...........Oksanai un Slavikam liels paldies par labo uzņ emš anu un atpū tu
аватар vera-katerina
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu atradā m, balstoties uz atsauksmē m internetā , mums š ķ iet, ka mū su laikā š is ir labā kais variants apmeš anā s vietas izvē lei. Pirms brauciena uz Morš inu nedē ļ u atpū tā mies Jaremč ē , bet pē c tam nedē ļ u Morš inā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu atradā m, balstoties uz atsauksmē m internetā , mums š ķ iet, ka mū su laikā š is ir labā kais variants apmeš anā s vietas izvē lei.
Pirms brauciena uz Morš inu nedē ļ u atpū tā mies Jaremč ē , bet pē c tam nedē ļ u Morš inā . Mē s sapratā m, ka lieliska brī vdienu kombinā cija ir Yaremche-Morshin.
Oksanai istaba bija rezervē ta iepriekš , jo Morš inā , tā pat kā jebkurā kū rortā , tiek novē rota pilna mā ja....
Mū s ievietoja viesnī cā.1. stā vā . Istaba mā jī ga, vannasistaba, istabā duš a. Sapratā m, ka otrajā stā vā visā s istabā s ir atseviš ķ as vannas istabas un duš as. Ideā la tī rī ba istabā un virtuvē . Virtuvē ir daudz trauku, man pat nebija jā izpako krū zes. Cukurs, sā ls un pat medus bija lietoš anai. Duš as č ī bas, dvieļ i, peldcepures. Paš mā ju mazai viesnī cai ļ oti labi.
Oksanai vē l nav ne kafejnī cas, ne ē dnī cas, bet tas ir projektā .
Tā pē c uzklausī jā m saimnieku un atpū tnieku ieteikumus - devā mies paē st uz kafejnī cu Smak, kas atrodas netā lu no viesnī cas. Sā tī ga un garš ī ga ē diena izmaksas mū s ļ oti iepriecinā ja - trī s ē dienreizes dienā iznā ca 70 UAH vienai personai dienā . Vakarā devā mies uz bā rbekjū . Oksanas draugi tur mums sagatavoja ī paš u bā rbekjū ))
Vakaros staigā jā m pa rosī go Morš inu, bijā m koncertā .
Piemiņ ai nopirku sev skaistu dzē rā ju ar firmas sū kņ u telpas attē lu. Devā mies ekskursijā s uz Dovbuš a klintī m un Goš evsku klosteri un 1 dienu uz Truskavecu. Labi izgulē jā mies un atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā Karpatu pilsē tiņ ā Morš inā .
Mana sirds joprojā m ir tur, tā pē c jau sapņ oju, kad atgriezī š os š ajā skaistajā Ukrainas nostū rī .
Paldies Oksanai un Jaroslavam par lielisko uzņ emš anu!
аватар vera-katerina
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar Oksanu. pievē rsa uzmanī bu. ka iepriekš atsauksmē s neviens nepū lē jā s ievietot š ī s vietas bildes. Tā pē c mē s š o trū kumu novē rš am. Paldies saimniekiem par burvī gajā m brī vdienā m!. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar Oksanu. pievē rsa uzmanī bu. ka iepriekš atsauksmē s neviens nepū lē jā s ievietot š ī s vietas bildes. Tā pē c mē s š o trū kumu novē rš am.
Paldies saimniekiem par burvī gajā m brī vdienā m!
заезд вид с улицы парковка во дворе лужайка возле дома на второй этаж душевая и туалет в номере хол и кухня кухня
аватар puteshestvinik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liktenis iemeta 3 dienas Morš inā . bija komandē jumā Ļ vovā , un tad izrā dī jā s, ka jā brauc arī uz Morš inu. Ļ vovā priekš vakarā iegā ju internetā , prasī ju atsauksmes par Morš inu, viesnī cā m, pansijā m. … Tomēr ▾ Liktenis iemeta 3 dienas Morš inā . bija komandē jumā Ļ vovā , un tad izrā dī jā s, ka jā brauc arī uz Morš inu.
Ļ vovā priekš vakarā iegā ju internetā , prasī ju atsauksmes par Morš inu, viesnī cā m, pansijā m. Mani ļ oti pā rsteidza, ka izvē le š obrī d, neskatoties uz "krī zi" valstī , ir liela. Un pats galvenais, cilvē ki brauc! Tā pē c mē s nolē mā m doties ceļ ā uz pā ris dienā m.
Morš inā - AUGSTĪ GI! š ī pilsē ta tika izveidota, lai cilvē ks, it ī paš i lielpilsē ta, varē tu padarī t sevi par "pā rstartē š anu" - dvē seli un ķ ermeni))
Ž ē l, ka varē jā m palikt tikai pā ris dienas. Tagad mē s domā jam par 10 dienā m.
Mazliet par viesnī cu – privā tais sektors mani pā rsteidza ar tī rī bu un komfortu. Bija ledusskapis, televizors arī , visu diennakti karsts-auksts ū dens, virtuvē var gatavot, trauki ir.
Saimnieki stā stī ja, ka no krā na tek gandrī z tā ds pats ū dens kā no dziednieciskas straumes. Kafejnī ca nemaz nav slikta un ļ oti garš ī ga. Mē s izmē ģ inā jā m kebabus vietē jā kebabnī cā pilsē tas centrā - gandrī z apē dā m pirkstus)))...Izdzē rā m ū deni tik daudz, ka ķ ermenis to joprojā m jū t. Mana kolē ģ e darbā pē c Oksanas ieteikuma aizgā ja pie kosmetologa un masā ž as. Viņ š teica, ka par tā du naudu var vismaz katru dienu.
Ar Oksanu var labi izgulē ties un uzlabot garastā vokli.
Ieteicams.
аватар Kozerog14
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Piekrī tu pandai, tā dai viesnī cai ir nedaudz dā rgi, kamē r citi privā tī paš nieki mā jokli ī rē trī sreiz lē tā k. Pā ris reizes ū dens pazuda bez brī dinā juma - saimnieki taisa remontu. Sienas ir plā nas, blakus istabā var dzirdē t krā kš anu. … Tomēr ▾ Piekrī tu pandai, tā dai viesnī cai ir nedaudz dā rgi, kamē r citi privā tī paš nieki mā jokli ī rē trī sreiz lē tā k. Pā ris reizes ū dens pazuda bez brī dinā juma - saimnieki taisa remontu. Sienas ir plā nas, blakus istabā var dzirdē t krā kš anu. Vispā r var dzī vot, ja nebū tu citu labā ku variantu un par zemā ku cenu.
Bijā m apmierinā ti ar ekskursijā m, man ļ oti patika braukt ar Lev-tour un Morex, labi atpū tos.
аватар lvovjanin
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teikš u ī si - viesnī ca jauna, saimnieki pieklā jī gi un ļ oti viesmī lī gi, infrastruktū ra 5, cenas 5+, laikapstā kļ i lieliski. Iesaku visiem. … Tomēr ▾ Teikš u ī si - viesnī ca jauna, saimnieki pieklā jī gi un ļ oti viesmī lī gi, infrastruktū ra 5, cenas 5+, laikapstā kļ i lieliski. Iesaku visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alekcey66
Labdien! Gribu ierasties ar sievu uz Morshino 10/09/11 uz 12 dienām, izlasīju daudz labu atsauksmju. Es gribēju tērzēt Skype un uzzināt vairāk par viesnīcu. Interesē cena, nakšņošana, ēdināšana, kas ir istabiņā, kur iet logi, cik tālu no ārstēšanas, papildus pakalpojumi, vai Ļvovā iespējams satikt dzelzceļa stacijā? Baraņņikovs Yu.E. Sanktpēterburga, Krievija +7-921-425-80-27 Skype: gagarin400
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums vitaliy-16
Uz 15 dienām
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Lina79
brīvdienas ar bērniem Karpatos
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums smels
mēs vēlamies sanākt kopā uz 20 dienām.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Aleksakha
kādas ir izmitināšanas cenas?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Частный отель

FAQ