Prolisok 1*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.210
№8 viesnīcas reitingā Moršins
6.6 Numurs
6.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Sanatorija "Prolisok" ir specializēts kūrorts bērnu ārstēšanai vecumā no 4 līdz 14 gadiem. Medicīniskās indikācijas: aknu un žults ceļu iekaisuma procesi, holelitiāze, kuņģa-zarnu trakta slimības, vielmaiņas traucējumiVairāk →
аватар uti.viktor
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2014.  gada augusts. Sveiki. Vē los padalī ties savos iespaidos par pavadī to laiku sanatorijā PROLISOK Volinas reģ ionā , ar. Gremyache. Ko teikt, ko teikt. Katrs š tats apmeklē tā jus sagaida pie robež as, mū su gadī jumā sanatorijas kontrolpunktā , kur pie pirmā zvana “viņ a TU” apsargiem jā dodas uz viņ a bodī ti un paklanā s, pē c kā viņ š TEVI izrakstī s (piezī mē nevis TU). … Tomēr ▾ 2014.  gada augusts.
Sveiki.
Vē los padalī ties savos iespaidos par pavadī to laiku sanatorijā PROLISOK Volinas reģ ionā , ar. Gremyache.
Ko teikt, ko teikt. Katrs š tats apmeklē tā jus sagaida pie robež as, mū su gadī jumā sanatorijas kontrolpunktā , kur pie pirmā zvana “viņ a TU” apsargiem jā dodas uz viņ a bodī ti un paklanā s, pē c kā viņ š TEVI izrakstī s (piezī mē nevis TU). ) caurlaide. Iespē jams, ne visi aizsargi tā di ir, man gribas ticē t.
Ierodamies administrā cijā , viss ir kā rtī bā , jū s uzņ em kā zemnieku, bez "labi pavadot laiku mū su sanatorijā , paldies, ka izvē lē jā ties mū su sanatoriju...".
Kas vē l, izrā dā s, uzņ emš anas zā lē var palikt tikai tad, kad saņ em uzturē š anā s atļ auju un to atdod. Bezparoles Wi-Fi izmantoš ana uzņ emš anas zā lē ir aizliegta. Un kā pē c? Un tā pē c tas ir aizliegts. Vai tas ir kaut kur pierakstī ts? Nē , viss ir aizliegts. Jū s nevarat palikt vestibilā , jū s varat traucē t administratoru. Viņ ai ir dokumenti, nauda un citas lietas, rodas iespaids:
a) š eit notiek kaut kas nelikumī gs,
b) administrā cija neprot rī koties ar dokumentiem un, galvenais, nevē las zinā t. Tā arī bija, un mums nevajag neko jaunu, progresī vu, mums nav ko mā cī ties.
c) direktoram ir vienalga, kā da attieksme ir personā lam pret apmeklē tā jiem, direktors izrā dī s meistarklasi “cieņ a pret apmeklē tā jiem”, iemā cī s vā rdu “kas tevi satrauc, kā mē s varam palī dzē t”, bet direktora vā rds ir Kasarda Valentī na Ivanovna, droš i vien viņ a ir tie “padomju laiki un netaisā s piekā pties progresī vā kiem. Un tomē r oficiā lajā vietnē ir norā dī tas 6 valodas - ukraiņ u, krievu, poļ u, č ehu, vā cu, angļ u. Jautā jums ir, kā du ieguldī jumu jū s gaidā t? ? ? Vai arī negaidi? Tā , tā , ir cilvē ki, ko vē l vajag. . .
d) viss iepriekš minē tais, es tā domā ju!
P. S. : vizī tkartes norā da - nervu sistē mas ā rstē š ana, smieklī gi)
Vē l viena lieta, sanatorijas nosaukums "mā te un bē rns" neatbild! Bē rni ir, bet viņ i par bē rniem nerū pē jas - veca tē ma, attieksme, progress, pieredzē jis psihologs! Kad beigsies SOVOK????!!!! !
Tā tad, kas tajā ir tik labs?
Ir arī labas lietas, istaba (kondicionieris nebū s lieks, kamē r tā nebū s), mež s, ā rstniecī bas ū dens, pā rtika - viss, kas nepiecieš ams veselī gai atpū tai.
Ko mainī t? Attieksme! Padomju Savienī ba beidzā s, dzenot "loķ i" ar "sliktu slotu".
Un jā sā k no sevis! Ir normā li, pieklā jī gi, pieklā jī gi, progresī vi cilvē ki, vajag parā dī t kas ir normā li un viss bū s OK.
Ja kā ds ir kā rtī bā ar necieņ u pret sevi, es nē .
Paldies visiem.
аватар SunWalker
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esmu š eit atpū tusies 2 reizes. Uzreiz teikš u, ka sanatorijai ir visi priekš noteikumi, lai kļ ū tu par vienu no labā kajiem Morš inā . Teritorija maģ iska, klusa, mierī ga, apkā rt mež s, blakus ezers. Man patika jau pē c pirmā s reizes. … Tomēr ▾ Esmu š eit atpū tusies 2 reizes.
Uzreiz teikš u, ka sanatorijai ir visi priekš noteikumi, lai kļ ū tu par vienu no labā kajiem Morš inā . Teritorija maģ iska, klusa, mierī ga, apkā rt mež s, blakus ezers.
Man patika jau pē c pirmā s reizes. Nav lieliski, bet diezgan labi. Tā pē c es ierados ar ģ imeni otro reizi...
Pie ieejas mū s sagaidī ja sportiska izskata puiš i. Ukrainā tos tagad sauc par titushki. Tu ieej ē kā , un tur uz dī vā na guļ tā ds 90. gadu tips, kā ronis uz sē tas. Viņ am ir garlaicī gi tā turē ties visas dienas garumā , tā pē c viņ š tur rokā s klē pjdatoru, kuru darbina griestos esoš ais spuldzes turē tā js. Skats - š edevrs, es nerunā ju par ugunsdroš ī bu.
Pē c reideru parā dī š anā s arī ē diens sabojā jā s, vienī gais, kam komentā ru nebija. Ī paš i forš i bija biezpiena deserti. Vienkā rš i pasaka. Kad es to pirmo reizi izmē ģ inā ju, man bija sajū ta, ka esmu nokļ uvis ainā no multfilmas "Ratatouille". Kas skatī jā s, tas sapratī s. Š ķ iet vienkā rš s biezpiena deserts, bet biezpiens ir tieš i tā ds pats kā mana vecmā miņ a bē rnī bā , atmiņ u vilnis.
Pā rē jā kū rorta daļ a parasti ir padomju laika.
Bet vissliktā kais bija mū su brī vdienu beigā s. Ū dens ir pazudis. Pavisam. Ū densapgā des avā rija. Ugunsdzē sē ju maš ī nas tvertnē tika ievests ū dens un vā rī ts uz š ī ū dens. Sanitā rijai ū dens nebija vispā r. Vienkā rš i nav iespē jams noskalot tualetē un nomazgā t rokas. Un tas ir bē rnu sanatorijā . Achtung! Mums solī ja, ka viss tiks atjaunots, kaut ko darī ja, vienu dienu parā dī jā s ū dens, bet tad atkal pazuda. . Vā rdu sakot, negaidot 3 dienas, mē s izgā jā m no mā jā m. Veselī ba ir svarī gā ka par naudu.
Nezinu, vai š obrī d situā cija sanatorijā ir mainī jusies, bet administrā cijai kopā ar Morš inas vadī bu ir jā rū pē jas par garantē tu ū dens piegā di. Bez š ī nosacī juma bē rnu sanatorijas darbī ba ir noziegums.
аватар Tetyana.ru
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sanatorijā vairs nav kā ju lī dz situā cija stabilizē sies. Tiem, kas nezina - tagad ir reideri. Ē diens pasliktinā jā s, nosē dē ju rindā pie ā rsta lī dz vieniem naktī ! Puiš i no apsargiem pieķ ē ruš ies, pat viens mē ģ inā ja "pacelties". … Tomēr ▾ Sanatorijā vairs nav kā ju lī dz situā cija stabilizē sies. Tiem, kas nezina - tagad ir reideri. Ē diens pasliktinā jā s, nosē dē ju rindā pie ā rsta lī dz vieniem naktī ! Puiš i no apsargiem pieķ ē ruš ies, pat viens mē ģ inā ja "pacelties". Nevis atpū ta, bet daž i pā rdzī vojumi. Vadī tā ji man piezvanī ja un brī dinā ja, un es neklausī jos veltī gi. Rezultā tā pretī gi iespaidi, un jū s nevarat atdot naudu, kas iztē rē ta ceļ ā un par trim sanatorijas uzturē š anā s dienā m.
аватар petr.prorab
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Morš ins. PROLISOK. Š eit mē s esam mā jā s. Kopumā man viss patika. Man patika ē dieni, darbinieki, apkalpoš ana, ekskursijas un daudz kas cits. Tikai viens BET. Nepatika mū su apmeklē još ais fizioterapeits. Jakovina Oļ egs Jaroslavovič s Saņ ē mu 7. … Tomēr ▾ Morš ins. PROLISOK. Š eit mē s esam mā jā s. Kopumā man viss patika. Man patika ē dieni, darbinieki, apkalpoš ana, ekskursijas un daudz kas cits. Tikai viens BET. Nepatika mū su apmeklē još ais fizioterapeits. Jakovina Oļ egs Jaroslavovič s Saņ ē mu 7. stā vā kabinetā Nr. 701.
Viņ š ne tikai nesalasā mi runā un raksta, ka daž kā rt darbinieki pirmajā stā vā nesaprot viņ a rokrakstu, bet arī uz manā m sū dzī bā m par veselī bu viņ š atbildē ja: — Aizmirsti! Kurš tev to teica! utt. Un daudzi (rindā pie ā rstiem, jo ​ ​ jums ir laiks runā t ar daudziem) ir neapmierinā ti ar viņ a uzdoto jautā jumu. Spilgts piemē rs: viena meitene stā voklī un pat ar aizkuņ ģ a dziedzera problē mā m un hronisku holecistī tu teica to paš u un noteica diē tu Nr. 15, nevis Nr. 5. Un atš ķ irī ba ir tā da, ka #15 ir cepts. Ļ OTI PROFESIONĀ LI!!!!!!!!!!! ! ! Tā pē c nolē mu uzrakstī t savu saš utumu. Un ne tikai viņ u paš u, ne visi vienkā rš i saņ em atsauksmes. Un vē lreiz atkā rtoš u. Kopumā kū rorts ir lielisks! Kas nā k ar bē rniem, ir telpas spē lē m ar audzinā tā jā m. Ir rotaļ u laukumi ar š ū polē m, ezers (var peldē ties) ar lielisku pludmali. Jū s varat doties sē ņ ot. Tas ir tuvu centram, bet tajā paš ā laikā , tikko ieejot Prolisk teritorijā , gaiss ir tī rā ks. Nu ir daudz plusu.
аватар pl005
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es š eit esmu pirmo reizi, un, godī gi sakot, es neesmu ī paš i sajū smā . Krā š ņ s padomju mantojums, kurš diemž ē l nav atradis saimnieku (valsts nevar bū t efektī vs saimnieks), ar veselu kaudzi raksturī gu problē mu. Pirmā diena (maksas ā rstē š anā s! ) Stā vē ju rindā s, vispirms uz samaksu, tad pie ā rsta, aizejot no kuras tu jū ties vainī gs, ka atnā ci uz š ejieni. … Tomēr ▾ Es š eit esmu pirmo reizi, un, godī gi sakot, es neesmu ī paš i sajū smā . Krā š ņ s padomju mantojums, kurš diemž ē l nav atradis saimnieku (valsts nevar bū t efektī vs saimnieks), ar veselu kaudzi raksturī gu problē mu. Pirmā diena (maksas ā rstē š anā s! ) Stā vē ju rindā s, vispirms uz samaksu, tad pie ā rsta, aizejot no kuras tu jū ties vainī gs, ka atnā ci uz š ejieni. Otrajā dienā tu sā c sajust visas telpas, kurā biji apmetusies, "š armu": muguras sā pes no "ortopē diskā " matrač a pirms trī sdesmit gadiem, izteiktas skaņ as, kas nā k no kopē jā koridora, mē ģ inot nomazgā ties. , tu saproti, ka aukstā ū dens spiediens 7 stā vā var parā dī ties tikai tad, ja pirmajā seš iniekā visi krā ni ir aizvē rti. . .
Liels paldies dež urantiem un daļ ē ji arī medicī nas darbiniekiem, kuri visos iespē jamos veidos cenš as nogludinā t raduš ā s neē rtī bas (un pat atseviš ķ u viesu atklā tā s iegribas). Tač u administrā cijai pienā cis laiks nopietni padomā t par esoš o situā ciju (bezmaksas "arodbiedrī bu" talonu laiki ir beiguš ies), un attieksme pret atpū tu par grū ti nopelnī to naudu ir atš ķ irī ga.
аватар zazaza540
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanatorija ir laba, un pat ļ oti. Protams, mums ir jā piestrā dā pie interjera. Bet mē s atbraucā m uz turieni ā rstē ties. Par bē rniem es nemaz neuztraucos, tad viņ i ir rotaļ u istabā , tad klasē , tad bibliotē kā . Vienī gais, kas ir skumji rezervē jot istabu, ir iemaksā t naudu vienas meitenes kabatā (paldies), kā viņ a saka. … Tomēr ▾ Sanatorija ir laba, un pat ļ oti. Protams, mums ir jā piestrā dā pie interjera. Bet mē s atbraucā m uz turieni ā rstē ties. Par bē rniem es nemaz neuztraucos, tad viņ i ir rotaļ u istabā , tad klasē , tad bibliotē kā . Vienī gais, kas ir skumji rezervē jot istabu, ir iemaksā t naudu vienas meitenes kabatā (paldies), kā viņ a saka.
аватар lena4767
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz š o sanatoriju braucam kopš.2009. gada katru gadu, š ogad braucam jau 5. reizi. Ir plusi un mī nusi. Ē diens ir vairā k nekā izcils (diē tiskiem) š efpavā riem liels sveiks. Ir nepiecieš ams fantazē t no tabulas numura 5. Lielisks personā ls un liels paldies viņ iem. … Tomēr ▾ Uz š o sanatoriju braucam kopš.2009. gada katru gadu, š ogad braucam jau 5. reizi. Ir plusi un mī nusi. Ē diens ir vairā k nekā izcils (diē tiskiem) š efpavā riem liels sveiks. Ir nepiecieš ams fantazē t no tabulas numura 5. Lielisks personā ls un liels paldies viņ iem. Dzī ves apstā kļ i protams jā...Ņ emam lī dzi duš ā un aizkaru un citus aksesuā rus. Protams, ļ oti gribē jā s - mazliet labā kas gultas, un duš as telpu. Bet priekš rocī bas, ko sniedz atpū ta ar bē rniem, kad viss ir tuvumā , un skola, un bibliotē ka, un ē damistaba, un buit, un medicī nas bā ze, un bē rnu diskotē kas, un filmas ir vienā das katru gadu (jau nostalģ ija) un Sanatorijā nā k arī vietē jā s grupas, tas ir interesanti, un mež s, un ezers, un LIELS plus sava apkure un ieslē dz, kad ir vē ss. Mē s ar manu dē lu esam ceļ ojuš i no 6 gadu vecuma 9 gadus un viņ š vē las doties uz Morshyn, un konkrē ti uz Prolisok. Ja ā rstē tad š eit.
аватар mtata
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad augustā atpū tos sanatorijā (parasti nā ku ziemā ). Patika attieksme pret ē dienu, dabu, izmitinā š anu. Dabu, gaisu sauc par č ukstiem. Viņ a sanatorijā nevarē ja iztikt ne dienu bez spiediena tabletē m, atpū tas laikā ik pē c č etrā m dienā m lietoja medikamentus. … Tomēr ▾ Š ogad augustā atpū tos sanatorijā (parasti nā ku ziemā ). Patika attieksme pret ē dienu, dabu, izmitinā š anu. Dabu, gaisu sauc par č ukstiem. Viņ a sanatorijā nevarē ja iztikt ne dienu bez spiediena tabletē m, atpū tas laikā ik pē c č etrā m dienā m lietoja medikamentus. Ē diens super-viss pē c diē tā m, bet garš ī gs, nekas cepts, daudz augļ u (katru dienu persiki vai nektarī ni, banā ni, vī nogas un viss svaigā ks) bē rniem vakariņ ā s papildus augļ i vai sula. Es neesmu rijē js, labi, es cerē ju zaudē t svaru ar diē tā m, nekas nelī dzē ja. Ā rstē š ana augstumā . Tomē r daž as procedū ras tiek apmaksā tas. Istabas tī ras, no rī ta tī ra ā du, visu diennakti karsts ū dens. Sanatorijas lielā kā priekš rocī ba pā r citā m - viss vienā ē kā (sū kņ u telpa, ē damzā le, telpas, procedū ru telpas) pā rejas no š ī stā va uz citu. Viena lieta, kas man ī sti nepatika, bija daudzie bē rni, kurus nepieskata vecā ki.
Zem ofisiem, viesistabā (guļ amajos gaiteņ os tā da nav) nemitī gs troksnis un kliegš ana. Nekā das reakcijas uz medicī nas darbinieku piezī mē m. Skaidrs, ka pie tā nav vainī gi darbinieki, bet gan nezinoš i vecā ki. Bija liela mā miņ u un vecmā miņ u vē lme iebā zt pierē Maš enku, Ņ ikitoku, Deņ ikovu, Daš enko, lai nā k pie prā ta. Secinā ju, ka tomē r labā k uz sanatoriju nā kt nevis skolē nu brī vlaikā .
аватар mistani
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz Prolisok pē c pazī stamu ā rstu ieteikumiem, kuri zina visu par ū dens ā rstē š anu un kura sanatorija ir labā ka. Galvenā s priekš rocī bas: sava sū kņ u telpa tajā paš ā ē kā , kurā dzī vojat (ļ oti ē rti, jo biež i var niezē t lī dz tualetei pē c "aktī vā " ū dens uzņ emš anas), citā s sanatorijā s principā visi dodas uz kopī gu maksas sū kņ u telpu pilsē tas centrs. … Tomēr ▾ Es devos uz Prolisok pē c pazī stamu ā rstu ieteikumiem, kuri zina visu par ū dens ā rstē š anu un kura sanatorija ir labā ka. Galvenā s priekš rocī bas: sava sū kņ u telpa tajā paš ā ē kā , kurā dzī vojat (ļ oti ē rti, jo biež i var niezē t lī dz tualetei pē c "aktī vā " ū dens uzņ emš anas), citā s sanatorijā s principā visi dodas uz kopī gu maksas sū kņ u telpu pilsē tas centrs. Paš u medicī nas un diagnostikas bā ze ir labi aprī kota un ar lieliskiem speciā listiem (lī dzī ga bā ze ir vē l tikai vienai sanatorijai Morš inā ). Visu darbinieku apzinī gā un uzmanī gā attieksme (es, piemē ram, no Maskavas, to neslē pju, viņ i pieklā jī gi pā rgā ja no ukraiņ u valodas uz krievu valodu, ja es kaut ko nesapratu). Kauš anai paredzē tais ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs (viss, protams, ir diē tisks). Ja dzī vojat vienvietī gā junior suite numurā , tad ir jauns remonts un visa santehnika. (Es tur dzī voju ar savu sievu). Pā rē jā s istabā s standarta un luksusa pilna kausī te (mē beles, veca santehnika, viegls kosmē tiskais remonts). 5. un 6. stā vā bezmaksas piekļ uve internetam, izmantojot WI FI. Apkā rt ir milzī ga zaļ ā zona, iekopta ar bē rnu rotaļ u laukumiem un gā jē ju celiņ iem (nevienam citam Morš inā tā das teritorijas nav). Tieš i aiz ž oga atrodas milzī gs mež a ezers, kurā var vizinā ties ar katamarā nu, sauļ oties un peldē ties. Vispā rī gs padoms: izplatot jautā jiet dakterei Mysivai, domā ju, ka viņ a ir nodaļ as vadī tā ja. Izrakstot procedū ras, vispirms noskaidrojiet visu, kas atrodas sanatorijā , un pē c tam lū dziet ā rstam tā s izrakstī t pirmajā tikš anā s reizē . Piemē ram, skujkoku vannas ir paredzē tas visiem, un vē l labā kas ir pē rļ u vannas (tas, kas nezina, lido garā m). Ozekerī ta aplikā cijas, masā ž a uc Ir procedū ras, kuras jā pieprasa atseviš ķ i. Visspē cī gā kais ā rstē š anas efekts ir zarnu mazgā š ana ar ū deni no avota 3 reizes ā rstē š anas kursa laikā . Tieš i no sanatorijas viņ i organizē virkni ekskursiju pa apkā rtni. Edelweiss man tika ieteikts, un es nebiju vī lusies. Iesaku apmeklē t Ļ vovu, apskates ekskursiju pa Karpatiem, Dorbuš as iež iem. Pā rē jais ir mazā k interesants. Aizbraucu ar sievu uz Truskavecu - nepatika, izskatā s pē c komerciā la automā ta naudas izņ emš anai no atpū tniekiem. Noteikti ņ emiet lī dzi Morshyn Ropa no Morshyn, paņ emiet to rū pnī cā (taksisti aizvedī s) viss, kas tiek pā rdots pilsē tā , ir viltojums ! ! ! Vienī gais mī nuss ir tas, ka vispirms ir jā samaksā rē ķ ins bankā uz galvenā s ielas un tad jā dodas pē c ropas uz rū pnī cu. Tagad patiesī ba par Morshyn Ropa ir vienkā rš a depozī ta bū tī ba! atrodas netā lu no Morš inas pilsē tas, tur ir vienī gais raž otā js un izplatī tā js, kas to piegā dā visā m sanatorijā m un sū kņ u telpā m. Dabī gais sā lī jums ar ļ oti augstu mineralizā ciju ir 160 g, un jā izdzer apmē ram 7 g. Š o koncentrā tu katrs ņ em lī dzi litra pudelē un dzer mā jā s - tas ne ar ko neatš ķ iras no sanatorijas ū dens ! ! ! Es paņ ē mu lī dzi 3 gadus iepriekš , tas ir tikai 6 litru pudeles. Mē s pā rbaudī jā m visas Morshyn kafejnī cas un restorā nus - man ļ oti patika tikai Kozachok - bū da netā lu no Prolisk - nedaudz dā rga, bet kvalitatī va. Lai gan sanatorija ir paredzē ta bē rniem, pieauguš ie tajā ā rstē jas jau ilgu laiku. Mani draugi apmetā s Marmora pils sanatorijā - viņ i aizbē ga no turienes treš ajā dienā , salī dzinot to ar Prolisk. Kopumā sanatorija man ļ oti palī dzē ja uzkrā t spē kus un pā rvarē t veselī bas novirzes. Ho
Столовая Пролисок Долина около города Межгорье (экскурсия вокруг Карпат) Вид на территорию санатория с нашего окна Душевая кабина в нашем номере Номера полулюкс Пролисок Наш полулюкс Пролисок Туалет в номере полулюкс Пролисок Основной корпус Пролисок
аватар sara86
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ a pirmo reizi atpū tā s sanatorijā "Sniegpulkstenī te" Morš inā kopā ar ģ imeni. Pē c ieraš anā s mū s izmitinā ja istabiņ ā , pateica, ko darī t tā lā k. Tikā m reģ istrē ti un nosū tī ti pie ā rsta. … Tomēr ▾ Viņ a pirmo reizi atpū tā s sanatorijā "Sniegpulkstenī te" Morš inā kopā ar ģ imeni. Pē c ieraš anā s mū s izmitinā ja istabiņ ā , pateica, ko darī t tā lā k. Tikā m reģ istrē ti un nosū tī ti pie ā rsta. Mums visiem izdevā s ā rstē ties, apmierinā ti, medicī nas personā la profesionā ļ i, lieliska attieksme. Viņ i ir arī ļ oti apmierinā ti ar ē damistabu. Bē rniem ir radī ti visi atpū tas apstā kļ i: rotaļ u istabas, audzinā tā jas, klases, bibliotē ka, kino. Sanatorijas "Sniegpulkstenī te" lielā kā priekš rocī ba ir sarež ģ ī tī ba, proti, viss savā s vietā s, sū kņ u telpa, ē damzā le, procedū ras, telpas. Daba apkā rt ir vienkā rš i neticami skaista, ezers, mež s. Ir vē lme nā kt daudzreiz! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums gmsas
Es gribu jūs izmeklēt un likt ārstam izrakstīt minerālūdens kursu. Ja iespējams, vēlos aprunāties ar ārstu.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums natura
Sveiki! Braucam uz Prolisoku kā liela ģimene, tajā skaitā arī mūsu meita, 1 gads 4 mēneši. Ēdienu nevajag, ņemam līdzi savu, mazulim vietu nenodrošina, viņš gulēs ar mani uz gultas. Es nesaprotu, kāpēc tad maksāt 102,50 UAH par bērnu? Zvanīju, prasīju, saka, bez samaksas nevar, jo esam atbildīgi par mazuli :)))) un ja nav samaksas nav atbildības.. Dīvains skaidrojums. Cilvēki man saka, kas ceļoja ar tādiem bērniem, vai jūs maksājāt? vai varbūt tu jau tur ēdi ēdnīcas ēdienu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums innakom
bija san. Kas ir viens, kas otrs - viņi tikai skatās, lai iedotu naudu, procedūras tika noteiktas, lai tikai ieceltu, viņi pat neskatījās uz analīžu rezultātiem. Gan jau pati sanatorija man patika, un gribu uz turieni vēl, tikai iesakiet normālus ārstus!!!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums detochka
Vai bērnam ir jāņem līdzi mācību grāmatas? Kas konsultē? Vai telpās ir rozetes? Tējkannas?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums prolisok
‹ Viesnīca Prolisok 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Санаторий «Пролисок» - это специализированная здравница для лечения детей в возрасте от 4 до 14 лет.

Медицинские показания: воспалительные процессы печени и желчевыводящих путей, желчекаменная болезнь, заболевания желудочно-кишечного тракта, нарушения обмена веществ

Viesnīcā

бювет минеральных вод, игровые и учебные комнаты для детей, кинозал, спортплощадки, услуги связи.

Adrese Львовская обл., смт. Моршин, ул. Пролисковая, 10.
Tālruņi: +38 (03260) 6-44-54
Tīmekļa vietne: Prolisok
FAQ