Prikarpatska Vatra 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.010
№6 viesnīcas reitingā Moršins
8.0 Numurs
7.9 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.3 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Šis "Lvovtransgaz" pakļautais departamenta veselības kūrorts atrodas gleznainā ainavā, netālu no Ļvovas apgabala Moršinas kūrorta centra. Sanatorijā ir jaunākā diagnostikas iekārta.Vairāk →
аватар kalyna96
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Prykarpatska Vatra" atpū tā mies 2016. gada decembrī . Mū su dzimtenei tas ļ oti patika. Es vē los sirsnī gi pateikties visiem š ī s patiesi brī niš ķ ī gā s sanatorijas darbiniekiem. Rež isors Mikola Vasiļ ovič s, kurš personī gi bija ieinteresē ts mū su atvaļ inā jumā , uzklausī ja mū su ieteikumus. … Tomēr ▾ "Prykarpatska Vatra" atpū tā mies 2016. gada decembrī . Mū su dzimtenei tas ļ oti patika. Es vē los sirsnī gi pateikties visiem š ī s patiesi brī niš ķ ī gā s sanatorijas darbiniekiem. Rež isors Mikola Vasiļ ovič s, kurš personī gi bija ieinteresē ts mū su atvaļ inā jumā , uzklausī ja mū su ieteikumus.
Visam medicī niski-diagnostikas centra personā lam par vē rī gumu, iejū tī bu, par to, ka tika ā rstē ti ne tikai ar procedū ru palī dzī bu, bet arī ar smaidu un labu vā rdu.
Visas ā rstē š anas stundas laikā mē s ne reizi nejutā m neapmierinā tī bu vai kairinā jumu. Neskatoties uz to, ka strā dniekiem ir jā strā dā vairā kā s procedū rā s vienlaikus, medicī nas darbinieki ir no Dieva. Tas ir par terapeiti Shiyan Martu Maryanivna. Augsti kvalificē ts ā rsts, laipns, iejū tī gs cilvē ks. Vienmē r draudzī gs, cieņ pilns. Pē c kursa viņ a deva padomu, izrakstī ja medikamentus turpmā kai ā rstē š anai.
Medicī nas darbiniece Jacinina Marija Mihailovna, laipna, cienī jama persona, atbildī ga darbiniece.
Es vē los pateikties jaunā kajai medmā sai Popadynets Maria Vasylivna par tī rā m un mā jī gā m telpā m.
Vē los pateikties arī mū su - tū risma ģ ē nijam Krivetam Jurijam Ostapovič am. Cilvē ks ne tikai ar neparastu erudī ciju, sava biznesa zinā š anā m, bet arī dzī vespriecī gs un asprā tī gs cilvē ks.
Ā das ceļ ojums ar Juri tū rē bija svē ts.
Dzimtenes vā rdā vē lamies pateikties par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem, sveicam "Prykarpatska Vatra" kolektī vu Jaungada svē tkos.
Noteikti atbrauksim ā rstē ties un atpū sties.
Ģ imene Kalins, Valentī ns un Ž anna.
аватар ednis_t
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pakalpojums ir tik zems, ka, rezervē jot istabu, izmantojot oficiā lo vietni, viņ i nosū ta jums numura izmaksas uz jū su e-pasta adresi un lū dz norā dī t ieraš anā s datumus. Pē c rezervā cijai nepiecieš amā s informā cijas nosū tī š anas kū rorta pā rstā vis rezervā ciju neapstiprina (ne pa e-pastu, ne pa telefonu). … Tomēr ▾ Pakalpojums ir tik zems, ka, rezervē jot istabu, izmantojot oficiā lo vietni, viņ i nosū ta jums numura izmaksas uz jū su e-pasta adresi un lū dz norā dī t ieraš anā s datumus. Pē c rezervā cijai nepiecieš amā s informā cijas nosū tī š anas kū rorta pā rstā vis rezervā ciju neapstiprina (ne pa e-pastu, ne pa telefonu). Nogaidī ju 2 nedē ļ as un rezervē ju citā pansionā tā .
аватар wgy0ey1h
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija laba, apzinī gi ā rstē jas un baro, telpas ē rtas ar jaunā m mē belē m un remontu. Ļ oti skaista un plaš a teritorija. Nenož ē loju, ka izvē lē jos Vatru, un labprā t dotos vē lreiz. … Tomēr ▾ Sanatorija laba, apzinī gi ā rstē jas un baro, telpas ē rtas ar jaunā m mē belē m un remontu. Ļ oti skaista un plaš a teritorija. Nenož ē loju, ka izvē lē jos Vatru, un labprā t dotos vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No sirds sveicu direktori, administratori Liliju, kā arī sanatorijas medicī nisko personā lu gaidā majā Jaunajā gadā ! Es novē lu jums dzī vē lielu laimi, mī lestī bu un prieku. Un ī paš i ar lielu pateicī bu un zemu paklanī š anos vē los vē rsties pie ģ imenes ā rstes Martas Marjanovnas. … Tomēr ▾ No sirds sveicu direktori, administratori Liliju, kā arī sanatorijas medicī nisko personā lu gaidā majā Jaunajā gadā ! Es novē lu jums dzī vē lielu laimi, mī lestī bu un prieku. Un ī paš i ar lielu pateicī bu un zemu paklanī š anos vē los vē rsties pie ģ imenes ā rstes Martas Marjanovnas. Es pateicos par visu labo, ko esat manā labā darī juš i, kā arī par iejū tī bu, sapratni un lī dzdalī bu manas veselī bas atjaunoš anā . Es novē lu jums visiem zemes svē tī bu, lielu mī lestī bu, prieku un veiksmi jū su darbā . Cerams, ka tiksimies vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар turivan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā -septembrī atpū tā s ar ģ imeni. Vieta ir lieliski piemē rota klusai ģ imenes atpū tai. Vieta, kur atpū sties un nomierinā t nervu sistē mu. Lieliska teritorija. Jaunieš iem, protams, nav ī paš as piedziņ as, bet ja gribi veltī t laiku ģ imenei un arī ā rstē ties, tad +100. … Tomēr ▾ Augustā -septembrī atpū tā s ar ģ imeni. Vieta ir lieliski piemē rota klusai ģ imenes atpū tai. Vieta, kur atpū sties un nomierinā t nervu sistē mu. Lieliska teritorija. Jaunieš iem, protams, nav ī paš as piedziņ as, bet ja gribi veltī t laiku ģ imenei un arī ā rstē ties, tad +100.
аватар svetlanka82
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s 2012. gada jū lijā . Ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs medicī nas personā ls, modernas diagnostikas iekā rtas. Liels paldies ā rstei Martai Maryanovnai! Uzturs "diē tisks" (-5 kg. ) Droš i vien ir stulbi rē ķ inā ties ar ko citu, kad ejat ā rstē t kuņ ģ a-zarnu traktu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2012. gada jū lijā . Ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs medicī nas personā ls, modernas diagnostikas iekā rtas. Liels paldies ā rstei Martai Maryanovnai! Uzturs "diē tisks" (-5 kg. ) Droš i vien ir stulbi rē ķ inā ties ar ko citu, kad ejat ā rstē t kuņ ģ a-zarnu traktu. Tū risma gids Jurijs izklaidē ja, cik vien spē ja. Esmu bijis daudzā s ekskursijā s. Padoms: Dodieties ekskursijā s tikai ar Juri, kopā ar citiem gidiem gā ju č etras reizes un tas bija pilnī gs negatī vs. Nakš ņ oš ana...3. korpuss . . Salauztas izlietnes, saplaisā jusi tualete, duš ā pelē jums, logu rā mji, kas izjū k, atverot logu. Ja jū s meklē jat skaidru naudu, nevis "sociā lo apdroš inā š anu", tad norē ķ inā ties tikai pirmajā ē kā . Vē l viens trū kums ir vakara garlaicī ba. . . Lai gan kā ds kaut ko meklē . Vispā r pā rē jais "Vatrā " patika. (Es centos nekoncentrē ties uz izmitinā š anu) Lai uzlabotu savu veselī bu, kas jums nepiecieš ams.
аватар sheyko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
daudzas reizes atpū tusies Karpatu ugunī , ļ oti laba iestā de, brī niš ķ ī gi, laipni cilvē ki. Patika atpū ta, Jurija kunga organizē tie braucieni. Tač u š ogad ir manā mas izmaiņ as, proti, neviens nerī ko ekskursijas, bez kurā m ir mazliet garlaicī gi, nav skaidrs, kā pē c tā das izmaiņ as ir notikuš as, vai ceļ ojumi bū s arī turpmā k. … Tomēr ▾ daudzas reizes atpū tusies Karpatu ugunī , ļ oti laba iestā de, brī niš ķ ī gi, laipni cilvē ki. Patika atpū ta, Jurija kunga organizē tie braucieni. Tač u š ogad ir manā mas izmaiņ as, proti, neviens nerī ko ekskursijas, bez kurā m ir mazliet garlaicī gi, nav skaidrs, kā pē c tā das izmaiņ as ir notikuš as, vai ceļ ojumi bū s arī turpmā k. . .
аватар admin111
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanatorija vilina. Meitenes Orysia, Tanya, Katya savu darbu veica godprā tī gi un kvalitatī vi. Esam pateicī gi par masiera Jaroslava Mironovič a augsto profesionalitā ti. Bet visu saskaņ otī bu kolektī va darbā š ķ ē rso pie reģ istratū ras sē doš ā kundze. … Tomēr ▾ Sanatorija vilina. Meitenes Orysia, Tanya, Katya savu darbu veica godprā tī gi un kvalitatī vi. Esam pateicī gi par masiera Jaroslava Mironovič a augsto profesionalitā ti.
Bet visu saskaņ otī bu kolektī va darbā š ķ ē rso pie reģ istratū ras sē doš ā kundze. Viņ a "pieņ em" klientus virspusē ji un rupji, viņ a pat nepadodas, jo viņ ai "nav" un nevē las pielikt minimā las pū les, lai viņ ai bū tu. Nav č eku, nekā.
Un reklā ma televī zijā , lai jautā tu: "Dodieties uz Morš inu"
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika, ka sanatorija atrodas ā rpus pilsē tas, tā pē c tur ir klusi un ē rti. Bet pakalpojums un ē diens nav tā s naudas vē rti, ko maksā jat. Ē damistabā galdauti netiek mainī ti, tā pē c sagatavojieties, lai redzē tu traipus. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, ka sanatorija atrodas ā rpus pilsē tas, tā pē c tur ir klusi un ē rti. Bet pakalpojums un ē diens nav tā s naudas vē rti, ko maksā jat. Ē damistabā galdauti netiek mainī ti, tā pē c sagatavojieties, lai redzē tu traipus. Ē dienkarte ir daudzveidī ga un laba, bet tikai uz papī ra. Patiesī bā viņ i gatavo negodī gi. Pā rbaudes dienā (pē c atpū tnieku sū dzī bā m) porcijas bija lielā kas nekā parasti, bet tad kā agrā k. Dzert tē ju nav iespē jams: tē ja tika brū vē ta vairā kas reizes, virsū bija kaut kā da plē ve. Atvainojiet, jums ir jā lū dz tualetes papī rs un veļ as maiņ a. Medicī nas ē kā ir nekā rtī ba, ziemā auksts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ikovrova096
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Attieksme atbilstoš ā lī menī , personā ls cieņ pilns, draudzī gs; uzturs atbilst profilam; dzī ves apstā kļ i ir ē rti neatkarī gi no tā , vai 1. vai 3. ē ka. Bet atpū ta sastā vē ja no divā m daļ ā m: pirmajā nedē ļ ā visa informā cija, kas nā ca no kultū ras organizatora Jura, bija izsmeļ oš a, informatī va un vienkā rš i bija. … Tomēr ▾ Attieksme atbilstoš ā lī menī , personā ls cieņ pilns, draudzī gs; uzturs atbilst profilam; dzī ves apstā kļ i ir ē rti neatkarī gi no tā , vai 1. vai 3. ē ka. Bet atpū ta sastā vē ja no divā m daļ ā m: pirmajā nedē ļ ā visa informā cija, kas nā ca no kultū ras organizatora Jura, bija izsmeļ oš a, informatī va un vienkā rš i bija. Bet, kad viņ š (kā mē s visi reizi gadā ) devā s atvaļ inā jumā , es sapratu, ko cilvē ks nozī mē savā vietā . diskotē kas, nav filmu seansu, nav ē rtas piekļ uves bibliotē kai, nav informā cijas par kultū ras programmu Morš inā . Interesanti, par ko š is cilvē ks saņ em algu? Viņ a ne tikai nepilda savus tū lī tē jos pienā kumus, bet vispā r ignorē tā du vietu kā sanatorija. Vispā r tikai "cilvē ks-leģ enda".
Parādīt vairāk »


iemiesojums elena168
kurš drīz bija ziema! kā viņi tiek sadedzināti? kā klājas ar servisu,procedūrām?gaida kādas atsauksmes un kas jāņem vērā? varbūt kāds arī šajās dienās iet .. atrakstīties .. un ko vēl var redzēt pēc ārstēšanās --- pie sanatorijas? kur doties un ko redzēt? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums oksanakisya
Es eju uz turieni un nezinu, kā tur nokļūt...
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lonzhanskaya
Rīt es braucu uz Prykarpatska Vatra, es nezinu, kā tur nokļūt.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums NOSV8
Vai jūs interesē dzīves dārdzība vienai personai par nakti junior suite numurā ar diētisku pārtiku cilvēkiem ar traucētu vielmaiņu? Kāds ir minimālais uzturēšanās laiks jūsu kūrortā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums haustova
Par izmitināšanu un ēdināšanu jāmaksā atsevišķi, vai arī ēdināšanas maksa ir iekļauta numura cenā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Эта ведомственная здравница подчинения «Львовтрансгаз», расположена среди живописного ландшафта, неподалеку от центра курорта Моршин, Львовской области. Санаторий имеет новейшую диагностическую аппаратуру.

Viesnīcā

кафе-бар, сауна с бассейном, бильярд, библиотека, конференц - зал, оборудован современной техникой, зал-фуршет, зал для проведения дискотек, видеозал, собственное независимое энерго- и водо-снабжение.

Telpu apraksts

Номера все оборудованы санузлами, в каждом холодильник и телевизор.

Adrese Моршин-1, с. Лисовичи, Стрийский р-н, Львовская обл., 82486, Украина
Tālruņi: +38 (03245)6-82-42
FAQ