Park 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
5.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Park atrodas Moršinas centrā, netālu no minerālūdens sūkņu telpas un dzelzceļa stacijas. Uzcelta 2012. gadā.Vairāk →
аватар kvikidze
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s vienā standartā ar bē rnu 2 nedē ļ as. Viņ i bija apmierinā ti. Plusi: Sū kņ u telpa un balneā rs, kurā tiek veiktas procedū ras no VISĀ M sanatorijā m, ir ē rti sasniedzama. Ja jū s gatavojaties ā rstē ties - visvairā k to. … Tomēr ▾ Atpū tā s vienā standartā ar bē rnu 2 nedē ļ as. Viņ i bija apmierinā ti.
Plusi:
Sū kņ u telpa un balneā rs, kurā tiek veiktas procedū ras no VISĀ M sanatorijā m, ir ē rti sasniedzama. Ja jū s gatavojaties ā rstē ties - visvairā k to. Balneoloģ iskajā slimnī cā jū s varat iegā dā ties kursovku par 90 UAH dienā vai iegā dā ties jebkuru procedū ru atseviš ķ i.
Istabā ir liela divguļ amā gulta, ledusskapis un termo katls. Tā kā istabiņ a ir vienvietī ga, lī dzi nā k š aura sega, bet pē c mana lū guma uzreiz iedeva vē l vienu. Matracis ir ē rts, ortopē disks, tī rs. Istaba ir maza, bet mā jī ga. Pa logu var redzē t dzelzceļ a staciju un autostā vvietu. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m. Ļ oti tī rs un kā rtī gs.
Paē da kafejnī cā pie viesnī cas "Park +". Diviem no mums pietika ar vienu porciju no diē tas ē dienkartes. Ē diens garš ī gs, viss perfekti tī rs, apkalpoš ana ā tra un profesionā la. Mums tika iedalī ts galdiņ š , kas ir ļ oti ē rti, jo nav jā gaida, kad vieta atbrī vosies.
Trū kumi:
Ar kredī tkarti norē ķ inā ties nevar, reģ istratū ra nez kā pē c atrodas 4 stā vā . 14 dienas gulta tika mainī ta 1 reizi un tad pē c dubultā pieprasī juma. Tie nenodroš ina mini š ampū nus un ziepes. Nav lifta.
аватар ira060609
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neliela mā jī ga viesnī ca, kas padara jū su uzturē š anos Morš inā daudz ē rtā ku. Uz Morš inu devos uzlabot veselī bu un mazliet atpū sties, š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m internetā un nenož ē loju - draudzī gs un laipns personā ls, jauni komfortabli numuriņ i, ē rtas naktsmī tnes. … Tomēr ▾ Neliela mā jī ga viesnī ca, kas padara jū su uzturē š anos Morš inā daudz ē rtā ku. Uz Morš inu devos uzlabot veselī bu un mazliet atpū sties, š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m internetā un nenož ē loju - draudzī gs un laipns personā ls, jauni komfortabli numuriņ i, ē rtas naktsmī tnes. Vienī gais negatī vais ir troksnis no dzelzceļ a, kas atrodas salī dzinoš i netā lu. Cena par sniegto pakalpojumu kvalitā ti ir vienkā rš i lieliska. sanatorijā par tā du cenu bū s tā lu no tā diem apstā kļ iem.
Iesaku visiem, kas š aubā s : ) (tā pat kā Olya Freimut).
Labu atpū tu un ā rstē š anos!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums parkplus
‹ Viesnīca Park 2*
Atrakcijas

Отель Парк расположен в центре Моршина, недалеко от бювета минеральных вод и железнодорожного вокзала. Построен в 2012 году.

Atrašanās vieta В 120 м от Бювета курорта и в 200 м от ж/д вокзала.
Viesnīcā

Услуги косметолога и кабинет УЗИ, услуги по приобретению курсовок в любом санатории Моршина.

  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
Telpu apraksts

18 номеров: Стандарт, Полулюкс, Люкс, Улучшенный люкс.

Istabās

Стандарт: телевизор, бесплатный интернет, фен.

Полулюкс: кондиционер, телевизор, бесплатный интернет, фен.

Люкс: кондиционер, телевизор, бесплатный интернет, холодильник, чайник, фен.

Улучшенный люкс - семейный номер, двухспальная кровать + диван + 2 телевизора + кухня.

Adrese Львовская обл., г. Моршин, ул. Ивана Франко, 43
Tālruņi: +38 (050) 348-0-200
+38 (050) 348-22-00
+38 (03260) 6-05-51 - факс
Tīmekļa vietne: Park
FAQ