Mineraly Karpat 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.810
№17 viesnīcas reitingā Moršins
4.0 Numurs
3.3 apkalpošana
3.5 Tīrība
3.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Morshyn kūrorta parka zonā blakus mežam. 4-5 stāvu istabām, kā arī kotedžai tika izmantots dabīgais koks, kas padara to interjeru unikālu un videi draudzīgu. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Abram_Wolf
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. Apsargs teica, ka viesnī cā ir apkure. Bet ī stenī bā sanā ca tā - apkuri ieslē dz tikai pa nakti. Un tad 6-7 no rī ta izslē dz. Vai arī viņ i var to izslē gt nakts vidū . Vispā r visu dienu salst istabā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. Apsargs teica, ka viesnī cā ir apkure. Bet ī stenī bā sanā ca tā - apkuri ieslē dz tikai pa nakti. Un tad 6-7 no rī ta izslē dz. Vai arī viņ i var to izslē gt nakts vidū . Vispā r visu dienu salst istabā .
Un tagad kā rtī bā . Pē c izskata viesnī ca izskatā s nekas un teritorija nav slikta. Bet iekš ā - lē tā kā s ziepes un tualetes papī rs, visur ir paklā ji, kas nav izsū kti, gulta ir izmazgā ta, spilvenu nav, istabā s nav trauku, izņ emot netī ro krū zi, spuldzes ir tā das, ka jū s var palikt akls, Wi-Fi ir vā jš , duš as kabī ne ir bojā ta. Kopumā izmitinā š anas ziņ ā nekā dus plusus neatradu.
Ē dinā š ana nodroš inā ta viesnī cā . Vienmuļ i, bietes, putra un kaut kas lī dzī gs pirmajam.
Es vispā r nevienam neieteiktu palikt š ajā viesnī cā . Atvainojos trī s reizes.
аватар Tiamatlive
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Atsauksmes atstā ju reti, bet tas ir tas gadī jums, kad vajag cilvē kus brī dinā t un bezatbildī gi klusē t. Es stingri neiesaku: 1. Š ausmī gi netī rumi istabā ; 2. Ietaupiet uz pā rtiku, cik vien var – neviens pavā rs situā ciju neglā bj; 3. … Tomēr ▾ Atsauksmes atstā ju reti, bet tas ir tas gadī jums, kad vajag cilvē kus brī dinā t un bezatbildī gi klusē t.
Es stingri neiesaku:
1. Š ausmī gi netī rumi istabā ;
2. Ietaupiet uz pā rtiku, cik vien var – neviens pavā rs situā ciju neglā bj;
3. Istabā ir veci paklā ji un mē beles no manas vecvecvecmā miņ as laikiem;
4. Administrators (Roma) - rets hamlo;
5. Apkuri naktī ieslē dza tikai 3. dienā pē c skandā la (ā rā bija 5 grā di, istabā ar bē rnu š ausmī gi auksts);
6. Prasī ja gludekli - sū tī ja meklē t pē c cipariem no citiem atpū tniekiem;
7. Viņ us sagaida drē bes: mums piedā vā ja istabiņ u par 450, atbrauca radi - tik pat par 400 (tā ds pats periods);
8. Teritorijā konstatē ts zā dzī bas fakts (benzī na baloniņ š );
9. Vispā r atmosfē ra ir š ausmī ga.
Rezultā tā : atradā m numuriņ u citā viesnī cā – ideā lā gadī jumā biež i ar bufeti par 30% lē tā k, jo par visu periodu nemaksā jā m.
аватар s.konsul
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski izdevā s atpū sties pie dabas mež a-parka zonā . Nav dā rgi, salī dzinot ar citā m viesnī cā m Morshyn vai Truskavets. Dziedinā t tajā paš ā laikā . … Tomēr ▾ Lieliski izdevā s atpū sties pie dabas mež a-parka zonā . Nav dā rgi, salī dzinot ar citā m viesnī cā m Morshyn vai Truskavets. Dziedinā t tajā paš ā laikā .
аватар annamariya1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s atraš anā s vietas mež ā . Neskatoties uz agru istabiņ as rezervā ciju, brī vas istabas nebija. . 3 naktis pavadī jā m sporta zā lē uz saliekamā m gultā m. Kad istaba tika atbrī vota un tajā iekā rtota, izrā dī jā s, ka atkritumi tiek izvesti ik pē c 2 dienā m, santehnika vispā r netiek mazgā ta, stū ros sē ž zirnekļ i, un dvieļ i un gultas veļ a izskatā s kā grī das lupatas - izmazgā ta un pinkaina no plkst. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s atraš anā s vietas mež ā . Neskatoties uz agru istabiņ as rezervā ciju, brī vas istabas nebija. . 3 naktis pavadī jā m sporta zā lē uz saliekamā m gultā m. Kad istaba tika atbrī vota un tajā iekā rtota, izrā dī jā s, ka atkritumi tiek izvesti ik pē c 2 dienā m, santehnika vispā r netiek mazgā ta, stū ros sē ž zirnekļ i, un dvieļ i un gultas veļ a izskatā s kā grī das lupatas - izmazgā ta un pinkaina no plkst. vecums. Saimnieki ir bouri, ī paš i saimniece Irina, viņ as pieklā jī ba beidzā s, tiklī dz viņ a paņ ē ma rokā s naudu. Neiesaku nevienam sabojā t atvaļ inā jumu un atpū sties par savu naudu.
аватар lyubov.zaicka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ajā viesnī cā bijā m no 10. lī dz 17. septembrim, lai gan plā nojā m atpū sties 14 dienas. Es personī gi piezvanī ju saimniekam Pē terim Ilkovič am un palū dzu pastā stī t visu par istabā m. Pē c viņ a teiktā , katrā istabā ir televizors, WiFi, trauki un tē jkanna. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m no 10. lī dz 17. septembrim, lai gan plā nojā m atpū sties 14 dienas. Es personī gi piezvanī ju saimniekam Pē terim Ilkovič am un palū dzu pastā stī t visu par istabā m. Pē c viņ a teiktā , katrā istabā ir televizors, WiFi, trauki un tē jkanna. Patiesī bā izrā dī jā s, ka ir televizors, bet tas neko nerā da, un nav arī WiFi. No traukiem 3 krū zes, 2 mazie š ķ ī vji, 2 dakš iņ as un nazis - simtgadnieki, 20 gadi. Gultas š ausmī gas - pelē kas, dvieļ us pretī gi ņ emt rokā s. Viss tiek ievests no lietotā m rokā m. Un tas ir luksusa numurā . Istabā s ir zirnekļ i, tī rī š ana ir pretī ga. Mē s maksā jam tikai par gaisu, jo viesnī ca atrodas mež ā (vienī gais pluss). Kad es izdomā ju par to runā t ar saimnieci Irinu, viņ a kļ uva vē traina un apvainota. Pē c tam mums bija jā dodas prom, jo. vairs nebija vē lē š anā s palikt. Tajā paš ā laikā kopā ar mums aizgā ja vairā ki citi cilvē ki. Es absolū ti nevaru ieteikt š o viesnī cu.
аватар gol1962
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atrodas Morshyn, netā lu no sū kņ u telpas un pilsē tas centra. Pati viesnī ca atrodas mež ā . Karstais ū dens, siltums, internets, ir ē damistaba. Apkalpoš ana numurā ir slikta. Tī rī š ana ir slikta, atkritumi netiek regulā ri izvesti no telpas, putekļ aini. … Tomēr ▾ Atrodas Morshyn, netā lu no sū kņ u telpas un pilsē tas centra. Pati viesnī ca atrodas mež ā . Karstais ū dens, siltums, internets, ir ē damistaba. Apkalpoš ana numurā ir slikta. Tī rī š ana ir slikta, atkritumi netiek regulā ri izvesti no telpas, putekļ aini. Izmazgā ta gultas veļ a.
Отель находится на краю леса Отдельно маленький домик с двух комнатными номерами


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель расположен в парковой зоне курорта Моршин рядом с лесным массивом. Для номеров 4-5 этажей, а также для коттеджа использовалась натуральная древесина, что делает их интерьер неповторимым и экологически чистым. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 350 м от центрального бювета минеральных вод. 500 м от железнодорожного вокзала.
Viesnīcā
  • restorāns
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Косметолог, солярий. Лечение и диагностика на базе санатория "Моршинский".
Telpu apraksts

5-этажный спальный корпус на 27 номеров и 2-этажный коттедж на 4 номера. Всего вместимость 60 человек.

Istabās

Телевизор, холодильник, Wi-Fi, электрочайник, посуда, душ.

Adrese ул. Пролискова, 16, г. Моршин, Львовская область, Украина
Tālruņi: +38 (067) 365-14-71
FAQ