Cheremosh 1*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.110
№13 viesnīcas reitingā Moršins
5.0 Numurs
5.4 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.0 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Sanatorija "Cheremosh" atrodas meža apvidū, 300 metru attālumā no minerālūdeņu sūkņu telpas un balneārijas. Sanatorija ir specializēta ārstniecības un profilakses iestāde kuņģa-zarnu trakta, aknu, žults ceļu, aizkuņģa dziedzera slimību ārstēšanai uz vietējā minerālūdens bāzes. Blakus atrodas Kultūras pils, tenisa korts, trenažieru zāle, maksas autostāvvieta. Sanatorija savus viesus uzņem kopš 1970. gada un sastāv no 7 ēkām. Tā ir daļa no biedrības "Morshinkurort".Vairāk →
аватар lorisel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ogad man iedeva biļ eti uz Č eremoš as sanatoriju. Izlasot atsauksmes, es biju š ausmā s. Bet man nebija izvē les, un es izmantoju iespē ju. Ļ aujiet man tikai teikt, ka man nebija nekā du bū tisku sū dzī bu. Viņ a dzī voja 3. korpusā. … Tomēr ▾ Š ogad man iedeva biļ eti uz Č eremoš as sanatoriju. Izlasot atsauksmes, es biju š ausmā s. Bet man nebija izvē les, un es izmantoju iespē ju. Ļ aujiet man tikai teikt, ka man nebija nekā du bū tisku sū dzī bu. Viņ a dzī voja 3. korpusā.3. stā vā , kab. 307. Mū su divvietī gajā istabā bija silti. Vienvietī gajā s istabā s bija auksti. Blakus bija 2. un 5. ē ka, arī sū dzē jā s, ka auksts. Esmu ļ oti termofī ls cilvē ks un man nav nekā sliktā ka par aukstumu. bet istaba bija ē rta, lai gan nebija metā la plastmasas maisiņ u. ū dens ir karsts visu diennakti un tā ds, ka nevar aizstā t roku. baterijas ir vienā das. bet veco logu dē ļ ir dabiskā ventilā cija. gulta un dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā , tas ir, mani mainī ja trī s reizes. istabā bija krā sa. TV, ledusskapis, visas rozetes un spuldzes darbojas. pirms tam atpū tos "svitankā " un "lavandā ", parastajā s istabā s nav ne televizora, ne ledusskapja. Ē da atseviš ķ i ē damzā lē , 2 min gā jienā . Ē dienā esmu nepretenciozs cilvē ks. Man tika noteikta diē ta 1. vispā r nekas svaigs no dā rzeņ iem un augļ iem netika dots. . . nekas, viss tvaiks, nesā lī ts. š is ir dzerš anas kū rorts un, protams, nebū s ceptu zivju un ž elejas. ē ka tomē r atrodas, tā pat kā.2, 4.5 korpusi, centrā , netā lu no kultū ras pils, kur katru vakaru skrē jā m dejot. Ir arī.6 un 7 ē kas. Pē dē jam ir Wi-Fi. bet š ī s 2 ē kas ir tā lā k, dziļ ā k, man tas ir tik tā lu. cilvē ki, kas dzī vo 6. un 7. ē kā , ē d atseviš ķ i. 6. ē kā . mū su korpusā.3 pirmajā stā vā bija masā ž as telpa. masā ž u veica Igors, izcils speciā lists. visas pā rē jā s procedū ras hidropā tiskajā un diagnostikas centrā .
аватар cat748
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s uz sociā lā s apdroš inā š anas biļ etes (mā te un bē rns). Samaksā jā m papildus talonus par 2 istabu standarta ap 1400 UAH, dabū jā m auksto stū ra istabu 5 stā vā ar nestrā dā još u liftu. Istabas dekors ir diezgan noplucis un bezgaumī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā s uz sociā lā s apdroš inā š anas biļ etes (mā te un bē rns). Samaksā jā m papildus talonus par 2 istabu standarta ap 1400 UAH, dabū jā m auksto stū ra istabu 5 stā vā ar nestrā dā još u liftu. Istabas dekors ir diezgan noplucis un bezgaumī gs. Vannas istaba ir izveidota pieklā jī gi, bet milzī ga un absolū ti neapsildī ta. Tomē r sildī tā js tika izdalī ts.
Procedū ru bija maz, bet mū su galvenais mē rķ is bija ū dens.
Kas attiecas uz personā lu. Mā siņ as un medmā sas diezgan atsaucī gas. Istabas uzkoptas, gulta mainī ta.
Esiet gatavi tam, ka viss, kas ar jums notiks sanatorijas teritorijā , bū s jū su paš u vaina. Nepatī kamā incidentā nokļ uvā m ar uzbrukumu 11 gadus vecam vietē jo pusaudž u bē rnam pulksten 10 pie ē kas. Viņ i sū dzē jā s galvenajam ā rstam, bet paš i bija vainī gi. Sazinā jā mies ar policiju, kas tā arī neieradā s un neatzvanī ja. Pusaudž u uzvedī ba tika saistī ta ar vietē jā m Ziemassvē tku paraž ā m. Sanatorijas apsardze tiek apsildī ta siltā kajā vietā - administratī vajā ē kā .
Ē diens – izdzī vot var, bet vienmuļ i. Noteikti nemaksā jiet par uzlabotu uzturu, tas praktiski neatš ķ iras. Par š o naudu uzlabojiet to pats vietē jā veikalā .
Vē los brī dinā t tos, kuri gatavojas nodot asinis medicī niskā s diagnostikas centrā . Man bija jā lū dz laborantē m nomainī t cimdus. Viņ i to nedarī s bez jū su atgā dinā juma. Pē c vairā kiem pacientiem laborantu rokas kļ ū st kā miesnieka asinī m un turpina ņ emt asinis, labā kajā gadī jumā cimdus noslauka ar dvieli.
Atpū tu ļ oti paspilgtinā ja pirts un fitomuca kaimiņ os esoš ajā sanatorijā "Marmur Palace". Kopumā , ja jū s gatavojaties doties uz saviem lī dzekļ iem, pievē rsiet uzmanī bu š im kū rortam.
Patika ekskursijas. Tū risma aģ entū rai nav nozī mes. Izmantojā m Lvivtourist, esam apmierinā ti. Vilš anā s bija tikai ekskursija uz Beregovoye uz termā lo avotu. Ja esi č ī kstoš s, tad labā k tur neiet.
Vispā r biļ eti uz sociā lo apdroš inā š anu izsniedz reti, tā dos apstā kļ os var atslā binā ties, bet paņ em kā rtē jo naudas maisu, lai paspilgtinā tu to, ar ko tiks nodroš inā ts. Uz sava rē ķ ina par š o naudu var izvē lē ties ko pieklā jī gā ku.
аватар vasily.tsepin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jaungada brī vdienā s atpū tos ar meitu, biļ ete bija 21 diena. Ja ne sociā lā apdroš inā š ana, es nekad nebū tu devis 9.5 tū kstoš us par š ā du ā rstē š anu. Procedū ras burtiski ir jā izsit no ā rstē još ajiem ā rstiem - viņ i izraksta vairā kas procedū ras dienā un viss. … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā s atpū tos ar meitu, biļ ete bija 21 diena. Ja ne sociā lā apdroš inā š ana, es nekad nebū tu devis 9.5 tū kstoš us par š ā du ā rstē š anu. Procedū ras burtiski ir jā izsit no ā rstē još ajiem ā rstiem - viņ i izraksta vairā kas procedū ras dienā un viss. Pie jebkura lū guma pievienot procedū ras, virkni attaisnojumu, mē s nevē lamies riskē t, tad jums jau ir tik daudz. Tā s ir č etras procedū ras vienai personai, un tad divas no tā m katru otro dienu, un pā rē jā s divas ir fiziskā audzinā š ana un minerā lū dens uzņ emš ana! Bē rns saslima uzreiz pē c fizioterapijas vingrinā jumiem - apmē ram 10 minū tes mū s slaucī ja pa sporta zā li, un tad viņ i mū s nolika uz aukstā s grī das, lai veiktu vingrinā jumus guļ us - un lū k rezultā ts - nā kamajā dienā puse cilvē ku no š ī s procedū ras atteicā s. Kas ir raksturī gi, daž ā dā m slimī bu grupā m viņ i visi tika iesaistī ti vienā dos vingrinā jumos. Bē rnam bija temperatū ra 10 dienas, bet daktere, ja neskaita Anaferon bē rniem, citas zā les acī mredzot nezinā ja, armijā ir kā zaļ ā manta. Jau priekš pē dē jā dienā viņ i tikko nozī mē ja apskati diagnostikas centrā . Stā stoš i, ka man arī pā ris dienas pirms izlidoš anas izrakstī ja gastroskopiju un aknu ultraskaņ u, un nav zinā ms, kas tika ā rstē ts iepriekš . Ā rkā rtī gi neē rts paredzamais laiks-24.00. Ja izbraukš ana ir nā kamajā dienā , jums var vienkā rš i lū gt atbrī vot istabu nakts vidū vai samaksā t 50 grivnas par personu lī dz rī tam. Pat ja jū s pā rvā cā ties vē lā k, nevienam tas nerū p. Š o jautā jumu atrisinā ju tikai caur galveno dakteri - par laimi izrā dī jā s, ka esmu normā ls vī rietis - viņ š man atļ ā va nakš ņ ot ar bē rnu bez maksas. Ja jū s nolemjat ā rstē ties š ajā kū rortā , mans padoms ir ī rē t dzī vokli, tas ir apmē ram 40 UAH vienai personai dienā , iegā dā jieties kursu vai vienkā rš i nepiecieš amā s procedū ras, tas bū s daudz lē tā k un ietaupī s jū su nervus, bet jū s maksā jat par ko jū s saņ emat. Personī gi viņ i man nedeva procedū ras vairā k nekā.1000 grivnu, reizinot ar atpū tnieku skaitu - 500 cilvē kiem - jums nav nepiecieš ams kalkulators ! ! ! Lai jaukas brī vdienas! ! !
аватар tetyana_dyatche
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja vē lies sabojā t iespaidu par apskates braucienu, ja vē lies izjust “CEO” niķ ī gu attieksmi, ja vē lies iztē rē t naudu par pakalpojumiem, kas tev netiek sniegti (atseviš ķ u ekskursijas plā nā norā dī to objektu izlaiš ana vai gida trū kums) - tad jums uz tū risma aģ entū ru "Morex". … Tomēr ▾ Ja vē lies sabojā t iespaidu par apskates braucienu, ja vē lies izjust “CEO” niķ ī gu attieksmi, ja vē lies iztē rē t naudu par pakalpojumiem, kas tev netiek sniegti (atseviš ķ u ekskursijas plā nā norā dī to objektu izlaiš ana vai gida trū kums) - tad jums uz tū risma aģ entū ru "Morex". Nekas! ! ! ! ! Nekad nesazinieties ar Morex! ! ! ! ! (Es apsolī ju daudziem cilvē kiem, kas devā s ar mani ekskursijā s, par to uzrakstī t internetā !!! )!
аватар Kat_30
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s vannas istabā . Cheremosh maniem vecā kiem ļ oti patika - uzmanī gs personā ls, lieliskas telpas, ļ oti labs ē diens, skaista daba, svaigs gaiss ! ! ! … Tomēr ▾ Atpū tā s vannas istabā . Cheremosh maniem vecā kiem ļ oti patika - uzmanī gs personā ls, lieliskas telpas, ļ oti labs ē diens, skaista daba, svaigs gaiss ! ! !
аватар klklklklklkl
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jau iepriekš gribu pateikt, ka mans personī gais viedoklis par sanatoriju paliek manī , katrs ir individuā ls, ar daž ā dā m prasī bā m, attiecī gi un katram savs vē rtē jums. Š ajā kū rortā pirmo reizi, pirms tam 5 reizes braucu uz Mirgorodu, tā ka ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Jau iepriekš gribu pateikt, ka mans personī gais viedoklis par sanatoriju paliek manī , katrs ir individuā ls, ar daž ā dā m prasī bā m, attiecī gi un katram savs vē rtē jums.
Š ajā kū rortā pirmo reizi, pirms tam 5 reizes braucu uz Mirgorodu, tā ka ir ar ko salī dzinā t. Nu viesnī ca, kā te sauc, ir cieta. Savdepovska sanatorija, pat ar "suite" numuriem. Karstais ū dens laicī gi, bet ne vienmē r to var par tā du nosaukt (tā pē c iesaku paņ emt lī dzi boileri). Ē damzā lē ierastais sanatorijas ē diens, ja gribē si "uzlabotu" (par papildus samaksu) tik un tā bū si tā ds pats kā visi, tikai ir iespē ja, ka tev vienmē r atnesī s karstu (bet ne a fakts! ). Medicī niskā bā ze-praktiskā s daudzas procedū ras ir maksas (iesaku iepriekš precizē t, kas ir iekļ auts maksā jumā un kas nav iekļ auts sī kā k). Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs, bet ne visi (!! ! ) Ī paš i gribas atzī mē t mā siņ u 3. korpusā , kura vienmē r ar kaut ko nav apmierinā ta, jo ar viņ u reti nā cā s sazinā ties. Sū kņ u telpa strā dā pa stundā m, kas nav ī paš i ē rti. Ā rstē još ais ā rsts katrā korpusā ir atš ķ irī gs, tā pē c varu teikt viedokli par savu ā rstē još o ā rstu - Allu Vitā ljevnu (viņ a uzņ em 2. korpusā ) - viņ ai ar pacientiem nav daudz ko darī t, pat pē c “uzmundrinā š anas”. . . (Š o raksturlielumu es arī dzirdē ju ne reizi vien , sē ž ot rindā no citiem pacientiem)!! !
Novē lu visiem atpū tniekiem sveicinā ties gan ar miesu, gan dvē seli, un nepievē rst uzmanī bu sī kumiem, varbū t tad jū su atvaļ inā jums bū s top! Lai veicas un laba veselī ba! ! !
стандартный номер
аватар liya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č eremoš s ir super, man ļ oti patika!! ! Personā ls superī gs!!!!! ! Personā ls super! ! ! … Tomēr ▾ Č eremoš s ir super, man ļ oti patika!! ! Personā ls superī gs!!!!! ! Personā ls super! ! !
Моршин этого человека забыть невозможно
аватар olya19
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es tikai ceru, ka citu tā du nebū s. ne tikai Morshyn, bet vienkā rš i darī t jebkur Ukrainā . niķ ī gas attiecī bas. ē diens ir pretī gs, netī ra, biež i nav ū dens, turklā t bez brī dinā juma. Viņ i ņ em naudu bez iemesla. … Tomēr ▾ Es tikai ceru, ka citu tā du nebū s. ne tikai Morshyn, bet vienkā rš i darī t jebkur Ukrainā . niķ ī gas attiecī bas. ē diens ir pretī gs, netī ra, biež i nav ū dens, turklā t bez brī dinā juma. Viņ i ņ em naudu bez iemesla. tas ir jā slē dz, jā remontē un jā pieņ em KVALITATĪ VI jauni darbinieki.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Санаторий «Черемош» расположен в лесопарковой зоне, в 300 метрах от бювета минеральных вод и бальнеолечебницы. Санаторий является специализированным лечебно-профилактическим учреждением для лечения заболеваний желудочно-кишечного тракта, печени, желчевыводящих путей, поджелудочной железы на основе местной минеральной воды. Рядом находятся Дворец культуры, теннисный корт, тренажерный зал, платная автостоянка. Санаторий принимает своих гостей с 1970 года, состоит из 7 корпусов. Входит в состав объединения «Моршинкурорт».

Atrašanās vieta 400 метров до ж/д вокзала, 600 метров до автостанции Моршина.
Viesnīcā

2 столовых зала в корпусах VI и VII.

  • restorāns
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem Детская комната.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Танцевальный зал, библиотека.
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 193 номера: 46 эконом-номеров 16 м² в 5-ти этажном корпусе IІ, 44 эконом-номера 13 м² в 3-х этажном корпусе IІІ, 49 эконом-номеров 16 м² и одно- и двухместных стандартных номеров 15 и 26 м² в 3-х этажном корпусе V, 13 двухместных стандартных номеров 32 м² с гостиной в 3-х этажном корпусе VI, 41 одно- и двухместный стандартный номер в 3-х этажном корпусе VІІ.

Istabās

Кабельное телевидение, холодильник, утюг и гладильная доска (на этаже), ванная комната с душем или ванной, балкон.

Adrese ул. Степана Бандеры, 4, пгт. Моршин, 82482, Львовская обл., Украина.
Tālruņi: +38 067 34 35 500, +38 050 36 60 500, +38 032 60 60 500
Tīmekļa vietne: Cheremosh
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.