Otte 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.110
№6 viesnīcas reitingā Mirgoroda
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.4 Tīrība
6.4 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Khorol upes krastā Mirgorodā. Tuvumā atrodas dažādas kafejnīcas un restorāni.Vairāk →
аватар rinalend
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Numuri ir tī ri, personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Teritorijā ir velosipē du noma un neliela pludmale - varat sauļ oties saulē . Bū tu jauki pasē dē t upes krastā ar grā matu rokā s, kas atrodama bibliotē kas plauktos tieš i villas vestibilā . … Tomēr ▾ Numuri ir tī ri, personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Teritorijā ir velosipē du noma un neliela pludmale - varat sauļ oties saulē . Bū tu jauki pasē dē t upes krastā ar grā matu rokā s, kas atrodama bibliotē kas plauktos tieš i villas vestibilā . Ir arī peldbaseins ar pirti un mā jas kinozā le ar interneta pieslē gumu – tiek nodroš inā tas filmas katrai gaumei! Tas ir, izklaidi sev atradī s gan lieli, gan jauni) Virtuve ī stiem gardē ž iem: plaš a ē dienkarte, liela daž ā du labumu izvē le par nelielā m cenā m. Lai gan viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a, troksnis nekad nebija dzirdams. Villa OTTE ir sava veida mini kū rorts, kurā ikviens var atrast sev klusu, nomaļ u vietu! Augsti ieteicams!
аватар gainar85
Teikš u secī bā , lai visiem bū tu BRĪ DINĀ JUMS! Es uzzinā ju par š o viesnī cu no pozitī vajā m atsauksmē m vietnē Booking 2017. gadā un kļ uvu par pastā vī go klientu (manai meitai tur patika, viņ ai toreiz bija 2.9 gadi), neskatoties uz, manuprā t, SVARIEM TRŪ KUMIEM: viens). … Tomēr ▾ Teikš u secī bā , lai visiem bū tu BRĪ DINĀ JUMS!
Es uzzinā ju par š o viesnī cu no pozitī vajā m atsauksmē m vietnē Booking 2017. gadā un kļ uvu par pastā vī go klientu (manai meitai tur patika, viņ ai toreiz bija 2.9 gadi), neskatoties uz, manuprā t, SVARIEM TRŪ KUMIEM:
viens). Ū dens duš ā š ausmī gi smird pē c kanalizā cijas un ir Ļ OTI mazs spiediens;
2). LUXURY KLASES numuriņ os (ilgu laiku nepiecieš ams remonts): gulta plaisā (nav ē rti gulē t) - tas attiecas arī uz STANDARD istabā m, apgaismojums ir slikts, baseins ir Š AUSMĪ GI HLORATS UN AUKSTS, pirts atvē rta lī dz 20.00 (profilā bija teikts, ka strā dā lī dz 23.00),
3). VIESNĪ CA TIEŠ I PIE CEĻ A (kas bē rniem ir ļ oti neē rti UN BĪ STAMI!! !
Bet manai meitai patika viesmī ļ u meitenes un tajā laikā (2017. gada septembris-oktobris-novembris) rotaļ lietu istaba.
UN TĀ PĒ C TUR NĀ KAM (paš i dzī vojam Kijevā , bet atpū tā mies vasarnī cā Poltavas apgabalā un tā pē c izvē lē jā mies Mirgorodu, lai mainī tu situā ciju) vairā k nekā.12 reizes (un katra no tā m ir no 2 lī dz 3 dienā m). Un mana meita gribē ja braukt uz Otte dzimš anas dienā (viņ ai tas ir 2018. gada jū lijā ).
UN GĀ M MĒ S, BET KĀ BIJĀ M VIĻ Š Ā S UN VĪ Ļ Ā M (maigi izsakoties) š oreiz, spriediet paš i:
viens). Ieradā mies manas meitas dzimš anas dienā svē tku noskaņ ā s (meita visa priecī ga), bija karsts (12.07. 2018) un nolē mā m pā rģ ē rbties un doties uz VIŅ U (OTTES) PLUDMU, un no tā viss sā kā s.......
2). Neviens mū s nebrī dinā ja, ka tur nedrī kst peldē t (ka tur var tikai makš ķ erē t un barot pī les), jo tur, netā lu no krasta, var sagriezt kā jas č aumalā s, KAS VIENKĀ RŠ I LĪ BĀ S NO Ū DENS UN TĀ S "kā zvaigznes iekš ā . debesis", tumsa -tumš s, tad mazliet dziļ ā ks par MILZĪ GA IZMĒ RU BETONA GABALĀ M (acī mredzot aizmirsa aizvā kt bū vgruž us), visapkā rt aļ ģ es (lai gan varē ja notī rī t, tas nav tik grū ti), - PALDIES Dievam mans bē rns bija speciā los peldē š anai paredzē tos apavos (citā di es nogriezu kā jas)...
3). Tā vietā , lai sniegtu kaut elementā ru palī dzī bu (lai palī dzē tu izkļ ū t no ū dens un piedā vā tu Zelenku), VĪ RIETI viņ u (OTTE) pludmalē (toreiz nezinā ju, kā viņ u uzrunā t, kā viņ u sauc, viņ š NE SAKI UN nevienam vispā r nav ž etonu), Š IS VĪ RIETIS SĀ KA UZ MANI KLIEGT, AIZvainojot mani bē rna klā tbū tnē (teiksim, ej š urp, meklē pludmali kur gribi, ko tu te iestrē dzis..... un Pā rfrā zē š u š ī "vī rieš a" vā rdus, lai nepateiktu visu to "atkritumu un netī rī bu", kas tika "uzbē rta" uz mani un manu bē rnu....;
4). Pē c mana lū guma izņ emt aļ ģ es (lai bē rns varē tu peldē t, jo bija karsts, un es vienkā rš i fiziski nevarē ju aiziet uz Mirgorodas sanatoriju uz pludmali (jo es tur sagriezu kā jas viņ u pludmalē ), tas pats "vī r. " sā ka vienkā rš i vicinā t grā bekli deguna priekš ā un mā te mani par to, ko gaisma ir tikai vē rta............MURGS!
5) Paņ ē mu bē rnu un vienkā rš i aizbē gu no š ī NEIROSOCIOPĀ TISKĀ SLIKTA.
6). Ko administratore vē lā k uzzinā ja, viņ a man teica, ka Š IS "cilvē ks ar grā bekli" ir VIŅ U VILLAS Ī PAŠ NIEKS !!!!!! !
TIKAI BŪ TU apmulsusi, ka š ā das "mierī gas atpū tas vietas" ī paš nieks (kā paš i sevi pozicionē ) bū tu tā ds priekš nieks, kurš MAZA BĒ RNA UN JOPROJĀ M PASTĀ VĪ GO KLIENTU KLĀ TĒ TĀ atļ aujas izturē ties rupji pret SIEVIETI, un pat neviens beigā s neatvainojā s...
Vispā r, ko es jums pastā stī š u sava stā sta beigā s, Cienī jamie ceļ otā ji, atpū tnieki, JA VĒ LATIES SAGLABĀ T SAVU GARASTĀ VĀ JU UN NERVU jau saš ķ obī tus un plosī tos darbā , tad "sveicinā ti OTTE", kur NEPĀ RTRAUKTA HIPOMERIZĒ TA UN NEKLĀ TĪ BA valda (es vairā k tur ne kā ja, DROŠ Ī BA UN bē rna smaids, un ne bailes asaras no "onkuļ a ar grā bekli", - ES DARU VAIRĀ K!
аватар ol06091982
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Apstā jā s septembrī . Numurs - Suite (2000 UAH / dienā ). Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a (varbū t pat apvedceļ a pilsē ta), kas visu dienu ir ļ oti trokš ņ ains. Kabatas istabas (š ķ iet №7) logi ir vē rsti uz ceļ u, trokš ņ a dē ļ vienkā rš i nav iespē jams gulē t, tas ir ar aizvē rtiem logiem. … Tomēr ▾ Apstā jā s septembrī . Numurs - Suite (2000 UAH / dienā ).
Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a (varbū t pat apvedceļ a pilsē ta), kas visu dienu ir ļ oti trokš ņ ains.
Kabatas istabas (š ķ iet №7) logi ir vē rsti uz ceļ u, trokš ņ a dē ļ vienkā rš i nav iespē jams gulē t, tas ir ar aizvē rtiem logiem.
Teritorija ir kopta, zvana, bet ļ oti maza (6-8 akriem). Nav pludmales un nav iespē ju iegā dā ties.
Restorā ns:
pusdienas 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnam 3 gadi. maksā.900 grivnas. , bez alkohola. Visi tradicionā lie ukraiņ u ē dieni virtuves: borš č s, siera kū kas, zupa utt.
Piem sezonas dā rzeņ u salā ti - apmē ram 50 UAH, 1 tomā ts un
zaļ š . Maksa lī dz 10 UAH
Pagatavojiet ilgu laiku. Bē rns ē da zupu un 15 minū tes gaidī ja otro ē dienu.
Nav iespē jams pasū tī t glā zi vī na, tikai pudeli. Maksa ir 850 UAH, savukā rt veikalā š ā da vī na pudele maksā.250 UAH (Kindzmarauli).
Augstas cenas un ne viss ir garš ī gi.
Brokastī s 3 ē dieni, no kuriem izvē lē ties. Neliela izvē le, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.
Pē c 1 dienas nolē mā m doties prom, jo ​ ​ samaksā t 4 tū kstoš us (skaits + 2 ē dienreizes) ir vienkā rš i nieks.
аватар mahonina1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kas jums patika: augstā kā lī meņ a serviss istabā bē rnam ielikt gultu, podiņ u, krē slu (viss bez maksas) remonts, mē beles, santehnika, viss uz augš u. lī meņ i skapī ir viss, pat lietussargs un adata ar diegiem bezmaksas baseins, sauna, kino, bē rni. … Tomēr ▾ Kas jums patika:
augstā kā lī meņ a serviss
istabā bē rnam ielikt gultu, podiņ u, krē slu (viss bez maksas)
remonts, mē beles, santehnika, viss uz augš u. lī meņ i
skapī ir viss, pat lietussargs un adata ar diegiem
bezmaksas baseins, sauna, kino, bē rni. spē ļ u istaba
ļ oti skaista teritorija, krā š ņ as rozes
bezmaksas bē rni brokastis
pā rtika ir gandrī z diē tiska

kas tev nepatika:
nepatī kama ū dens smaka no duš as : (
mazliet vē lu ar brokastī m
Esmu niecī ga
ieraš anā s teritorijā nav ē rta un bī stama
ko jū s ieteiktu:
atrast citu pavā ru
iegā dā ties laivas, katamarā nus
uzlieciet filtrus uz ū dens
jautā jiet animatoram bē rniem
paplaš inā t bē rnus. rotaļ u laukums, vismaz nedaudz
pā rtaisi ieeju
аватар Romashka_72
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viss. Man ļ oti patika individuā lā pieeja, mū s iekā rtoja, visu izrā dī ja, numuriņ ā mū s gaidī ja komplimenti no viesnī cas. . Lieliska virtuve, lielas siltas brokastis, daudz ko izmē ģ inā jā m no ē dienkartes, ļ oti patika grilē tā s zivis, daudz veidu gaļ as, ī paš i iepriecina bē rnu ē dienkarte. … Tomēr ▾ Patika viss. Man ļ oti patika individuā lā pieeja, mū s iekā rtoja, visu izrā dī ja, numuriņ ā mū s gaidī ja komplimenti no viesnī cas. . Lieliska virtuve, lielas siltas brokastis, daudz ko izmē ģ inā jā m no ē dienkartes, ļ oti patika grilē tā s zivis, daudz veidu gaļ as, ī paš i iepriecina bē rnu ē dienkarte. Bezmaksas spa zona, baseins, sauna, ir pat peldē š anas apļ i bē rniem. Kinoteā trī liela filmu un multfilmu izvē le. Liels paldies visiem, esam ļ oti apmierinā ti
аватар gutgartsk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti vī lies servisā š ajā (2017) gadā . 2015. gadā atpū tā s ar diviem bē rniem - viss bija kā rtī bā . Š ogad gribē jā m braukt ar trim bē rniem (treš ajam ir 1.5 gadi). Mē s rezervē jā m viesnī cu rezervā cijā , zvanī jā m no viesnī cas, kad uzzinā ja par treš o bē rnu - viņ i atteicā s rezervē t. … Tomēr ▾ Ļ oti vī lies servisā š ajā (2017) gadā . 2015. gadā atpū tā s ar diviem bē rniem - viss bija kā rtī bā . Š ogad gribē jā m braukt ar trim bē rniem (treš ajam ir 1.5 gadi). Mē s rezervē jā m viesnī cu rezervā cijā , zvanī jā m no viesnī cas, kad uzzinā ja par treš o bē rnu - viņ i atteicā s rezervē t. Neskatoties uz to, ka pasū tī jā m suite (2+2, pē c mā jaslapas informā cijas), ir arī norā dī ts, ka bē rni lī dz 2 gadu vecumam bez sē dvietas, bez maksas. Bet acī mredzot "Ottes" administrā cijai - treš ajam bē rnam - tas jau ir kaut kas pā rdabisks : ). Iepriekš ieteica visiem, tagad gribu atsaukt savus vā rdus. Diemž ē l.
аватар Celestia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nianses: - Saimnieki aizliedza iziet no baseina iekš pagalmā uz pludmali, aizslē gt durvis ar atslē gu un pamatojot to ar to, ka atpū tnieki pie baseina nes smiltis uz grī das. Ar slapjiem bē rniem nā cā s staigā t pa aukstu gaisa kondicionē tu zā li - Jū s nevarat peldē ties viņ u pludmalē . … Tomēr ▾ Nianses:
- Saimnieki aizliedza iziet no baseina iekš pagalmā uz pludmali, aizslē gt durvis ar atslē gu un pamatojot to ar to, ka atpū tnieki pie baseina nes smiltis uz grī das. Ar slapjiem bē rniem nā cā s staigā t pa aukstu gaisa kondicionē tu zā li
- Jū s nevarat peldē ties viņ u pludmalē .
- Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a, un apartamenti (7 un 8, kas atrodas virs baseina) smird pē c izplū des gā zē m un ir trokš ņ aini garā m braucoš o automaš ī nu dē ļ . Š o telpu logi atrodas vistuvā k ceļ am
- Balinā tā ju baseinā lej tā dos daudzumos, ka agrā k pē c tā smirdē ja visā viesnī cā .
- Ē diens ir tik tik...vienmuļ š .
аватар Pauline
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabas lieliskas - viss jauns, skaists, ē rts. Istaba tiek uzkopta katru dienu, labas kvalitā tes tualetes piederumi, č ī bas, peldmē teļ i, tē jkanna, krū zes un tē jas maisiņ i (kompliments no viesnī cas). Tiesa, viņ i neuzdroš inā jā s peldē t ar gliemež iem. … Tomēr ▾ Istabas lieliskas - viss jauns, skaists, ē rts. Istaba tiek uzkopta katru dienu, labas kvalitā tes tualetes piederumi, č ī bas, peldmē teļ i, tē jkanna, krū zes un tē jas maisiņ i (kompliments no viesnī cas). Tiesa, viņ i neuzdroš inā jā s peldē t ar gliemež iem...
Bet es pastā stī š u par mī nusiem...nevis lai lamā tu viesnī cu, bet cerī bā , ka labos uz labo pusi.
1. Galvenie trū kumi attiecas uz uzturu. Kompots deva mums noslē pumu, ka tiek izmantots krā na ū dens. Tas ir mī nuss, jo. ū denim ir ne tikai sā ļ a garš a, bet arī vietē jā ū densvadā tas ir pretī gi tī rī ts - duš as š ļ ū tenē stā voš s ū dens š ausmī gi smird pē c sapuvuš as gaļ as. Nu, ē st gatavoš ana ar krā na ū deni ir kaut kā uncomme il faut.
2. Nevienā viesnī cā neesmu redzē jis tā du smadzeņ u skaloš anu ar kompleksajā m ē dienreizē m. Nezinu, kā š efpavā rs to var izturē t, bet viennozī mī gi slikti, jo tas ietekmē ē dienu kvalitā ti. Brokastī s bija piedeguš as pankū kas un mazvā rī ta putra.
Es darī tu tā vienkā rš i - no rī tiem pieticī ga bufete, un pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu mainī tu pā rdomā tu un sabalansē tu kompleksu (vairā k vai mazā k diē tisku, pagatavotu kaut kā dā tvaika konvektorā ).
Tagad viesnī cā ir 6 iespē jas kompleksajā m diē tiskajā m ē dienreizē m, 6 parastā s iespē jas un 6 bē rniem (18, var lauzī t galvu). Bet tie visi ir ļ oti dī vaini apvienoti. Tiesa, jū s varat pasū tī t no ē dienkartes, kombinē jot to pats.
Jautā ti par zupu ar kotletē m, vai tā vā rī ta frikadeļ u buljonā vai kotletes vā rī tas atseviš ķ i un pē c tam pievienotas zupai, viesmī ļ i nevarē ja atbildē t, lai gan š ī zupa viesiem tiek pasniegta jau gadu. Cilvē kiem, kuri ievē ro diē tu, tas ir svarī gi zinā t, gaļ as buljons nav ī paš i veselī gs.
Arī restorā na ē dienkartē ir, bet dzī vē nebija pī les, jū ras asaru un dorado. Skumji. . . (((
3. Ē diens tiek pasniegts ar lielu kavē š anos, neskatoties uz to, ka tiek lū gts pierakstī t pasniegš anas laiku. Tas nav labi, jo minerā lū dens uzņ emš ana notiek laicī gi un, ja jā sē ž papildus 30-40 minū tes gaidot pasniegš anu, tad tā nav ā rstē š ana, bet drī zā k kaitē jums kuņ ģ a-zarnu traktam. .
4. Baseins ir stipri piepildī ts ar ķ imikā lijā m. Man tā ir pirmo reizi, ka pē c mazgā š anas mā jā s veļ asmaš ī nā un ž ā vē š anas uz balkona peldbikses smirdē ja pē c baseina ((Vai baseinam ir tik daudz pievienota ķ ī mija vai kā ds dī vains kodī gs š ķ ī dums? . .
5. Atraš anā s vieta nav slikta, bet tā lu no paš a kū rorta. Ja ir auksts vai karsts, staigā t ir nepanesami. Lai gan tikai 15 minū tes.
No vē lmē m - restorā nā piekā rt televizoru, citā di kaut kā drū mi. Vasarā vispā r var ē st lapenē , daudz jaukā k nekā pagrabā . Pē rciet katamarā nu vai laivu, tas bū tu lieliski!
Iesakā m ciemos ar maziem bē rniem.
Droš i vien nā ksim vē l. Ceram, ka ar pā rtiku kaut kas uzlabosies.
Внутренний дворик отеля Отте, бассейн Выход к воде в отеле Внутренний дворик с отеле


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gogoļa muzejs-rezervāts
Novērtējums 10.0
Ukraina, Mirgoroda
Arhitektūra, Muzeji
Mirgorodas kūrorta parks
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Atpūta, Daba, Pludmales
Mirgorodskas dīķa peļķe
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Daba, Pieminekļi un pieminekļi

Отель расположен на берегу реки Хорол в Миргороде. Поблизости работают различные кафе и рестораны.

Atrašanās vieta 600 м от автобусной остановки «Курорт». 3 км от железнодорожного вокзала Миргорода. 220 км от а до международного аэропорта Борисполь.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 8 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, холодильник, электрический чайник, халаты, фен.

Adrese Миргород, ул.Боровиковского 2.
Tālruņi: +38 (067) 144-14-41
Tīmekļa vietne: Otte
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.