Mirgorod MVD 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.210
№8 viesnīcas reitingā Mirgoroda
6.0 Numurs
6.7 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
6 stāvu kopmītņu ēka, kas savienota ar medicīnas ēku un ēdamistabu. Tas atrodas pilsētas meža-parka daļā 9 hektāru plašā teritorijā Horolas upes krastā.Vairāk →
аватар svet_ik2008
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es jums pastā stī š u, kā es atpū tos Iekš lietu ministrijas Myrhorod sanatorijā . Man ļ oti patika apkā rtne, viss kopts, viss zaļ š , visas puķ u dobes apstā dī tas ar puķ ē m, meitenes katru dienu airē priekš dā rzos. … Tomēr ▾ Es jums pastā stī š u, kā es atpū tos Iekš lietu ministrijas Myrhorod sanatorijā . Man ļ oti patika apkā rtne, viss kopts, viss zaļ š , visas puķ u dobes apstā dī tas ar puķ ē m, meitenes katru dienu airē priekš dā rzos. Tagad par paš u sanatoriju, mana istabiņ a bija 205, (lī dzī gi kā.207, iesaku 1 vietē jais uzlabots, ē rts istabā visas ē rtī bas, TV, wi-fi, balkons ar skatu uz pagalmu un upi. Tī rī š ana katru rī tu izņ emot nedē ļ as nogalē s veļ a maina reizi nedē ļ ā. labi, protams, ne paš taisī ts ē diens, bet ē st var, brī niš ķ ī gs siera kastrolis no rī ta un pankū kas ar ā bolu ievā rī jumu vakarā ī paš i patika.
Un interesantā kā s procedū ras:
1) pē rļ u vannas ar biš ofī tu vienkā rš i paceļ as, guli karstais ū dens š ņ ā c, meitenes nemitī gi jautā , kā veselī ba (ja kā ds nevar karstu ū deni, liek vē sā ku)
2) SVV vannas (sausā vanna) esi putots celofā na maisiņ ā , kas apsē ts viņ am ap kaklu un palaists tur ogļ skā bā gā ze ar gaisu tas viss uzpū š un guļ at kā mucā (padomu nekavē joties jautā jiet ā rstam 20 minū š u pieņ emš anā apgulies un viss tas pats garš ī gi iesū ksies ā dā , jo pirmā s 10 minū tes un tad pievieno minū ti (ja vien nav norā dī jis ā rsts).
3) sā ls istaba tu labi guli atpū š oties atpū š oties spē lē mū ziku (lasī ju grā matu), daž i krā kuš i, kopumā labi
4) zemū dens duš a - to vajag ļ oti izmē ģ inā t
5) psihoterapeitiskā s procedū ras - tas ir nepiecieš ams izteiksmī gs neatbildē ja, bet normu kā dreiz izrakstī ja, tā pē c tas ir nepiecieš ams.
6) Darsonval man patika el. Izdalī jumi ir mazi, parasti caur ķ emmi uz matiem.
7) masā ž a ir tikai izš ķ ē rdī ba, tā pē c 35 Natā lija Ivanovna ir tik gudra, es iesaku visiem (man ir kakla apkakle, bet gandrī z visā mugurā ).
Par pā rē jo esmu pateicī gs visiem, kas apkalpoja manu istabu, meitenē m ē damistabā , visiem ā rstiem par procedū rā m. Visi ir ļ oti uzmanī gi un kulturā li.
Svetlana, Doņ eckas apgabals , Slavjanska, 2018. gada maijs
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Alva ir pilna. Izrā dā s, lai iemā cī tos normā lu numuru, nepiecieš ams iepriekš piezvanī t un pierakstī ties, t. i. ja atnā k bez zvana - dzī vo PSRS. Vannasistaba sarū sē jusi, ē diens pretī gs - kā ds cepts kā posts sauc par kā postu pī rā dziņ u! ! ! Visi ā rstniecī bas pakalpojumi ir maksas, blakus esoš o teritoriju ī rē sanatorijas direktors, visi pakalpojumi tiek apmaksā ti. … Tomēr ▾ Alva ir pilna. Izrā dā s, lai iemā cī tos normā lu numuru, nepiecieš ams iepriekš piezvanī t un pierakstī ties, t. i. ja atnā k bez zvana - dzī vo PSRS. Vannasistaba sarū sē jusi, ē diens pretī gs - kā ds cepts kā posts sauc par kā postu pī rā dziņ u! ! ! Visi ā rstniecī bas pakalpojumi ir maksas, blakus esoš o teritoriju ī rē sanatorijas direktors, visi pakalpojumi tiek apmaksā ti. Pastā vī ga dzerš ana, kā zas, ballī tes - un tas viss apē d sanatorijas teritoriju, bet atseviš ķ ai izaugsmei.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dariusn
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atraš anā s vieta - laba. Gleznainas vietas, tī rs gaiss! Labā k atpū sties sezonā , kad kokiem ir lapas. Viņ u ir daudz! Lī dz tuvā kajam veikalam - 7 minū tes. Lī dz mini tirgum - 25 minū tes. Lī dz "Silpo" - 50 minū tes. Ir kur pastaigā ties. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta - laba. Gleznainas vietas, tī rs gaiss! Labā k atpū sties sezonā , kad kokiem ir lapas. Viņ u ir daudz!
Lī dz tuvā kajam veikalam - 7 minū tes. Lī dz mini tirgum - 25 minū tes. Lī dz "Silpo" - 50 minū tes. Ir kur pastaigā ties.

Par sanatoriju. Pirmajā stā vā ir sū kņ u telpa ar ū deni. Jū s jū tat efektu burtiski dienā - biež ā k ejat uz tualeti (tī rī š anu).
Starp citu, krā na ū dens ir ļ oti mī ksts. Ķ ermenis ir jauks, un mati kopumā ir lieliski!
Ir 2 lifti.

Skaitļ i. Ja iet uz Iekš lietu ministrijas taloniem, tas ir lē ti, tad principā - nav slikti. Un ja objektī vi labā kie numuriņ i - 1. un 2. stā vs. Vismaz logi ir plastmasas. Bet viņ i nez kā pē c nepiedā vā tur apmesties. Dzī vojā m 4. stā vā (407 istabas). Maksa par junior suite (labā kā istaba tajā laikā ). Š ī ir atseviš ķ a 2 guļ amistabu.
dzī voklis - neliels koridors ar ledusskapi, no kuriem 3 durvis (1-tualete ar izlietni, 2-vanna ar izlietni, 3-istabu), viesistaba (dī vā ns, bufete ar traukiem, galds, 2 krē sli, TV, kondicionieris) , guļ amistaba 2 gultas ar naktsgaldiņ iem, skapis, gluds dē lis ar gludekli, tē jkanna). Abā m istabā m ir izeja uz balkonu. Sildā s normā li. Pie temperatū ras uz ielas + 1/-7 istabā bija kaut kur 22-23. Numurs tiek uzkopts katru dienu, izņ emot nedē ļ as nogales.
Mī nuss. Padomju remonts. Santehnika ir veca. Flī ze ir š ausmī ga. Mē beles ir vecas. Dvieļ i ir slikti (nesū c).

Ē damistaba. Vidē ji baro. Ja ir ar ko salī dzinā t, tas var nepatikt. Principā ir garš ī gi un porcijas nav mazas. Bet ē dienkarte ir izgatavota pē c pasū tī juma (acī mredzot). Un visbiež ā k viņ i atved kaut ko citu, it kā jū s vienkā rš i aizpildī tu anketu, nevis ē dienkarti. Sula tiek dota pusdienlaikā , bet tā tiek ielejama jū su glā zē pie ē damistabas ieejas. Labā k dotu lī dzi mazos iepakojumos. Tas pats attiecas uz kefī ru vakariņ ā s.
Un tomē r, ja tu aiziesi un nā ksies izlaist ē dienreizes, tev nekā das devas nedos.

Procedū ras. Ā rsti ir ļ oti jauki. Nekavē joties piedā vā jiet maksimā lu bezmaksas. Iesaku visiem nomazgā ties. Pē rle ir vienkā rš i super. 10 min svē tlaime! Masā ž a vispā r ir nodarbī ba! Novā rtā atstā ts Ivans Ivanovič s - ī sts profesionā lis! Fitobā rā ir zā ļ u tē jas un skā bekļ a kokteilis.
аватар Robchik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sapulcē jos vasarā ar bē rnu atpū sties un uzlabot veselī bu Mirgorodā . Pē c labā m draugu atsauksmē m, izvē le krita uz Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatoriju. Numurs rezervē ts 2 mē neš us iepriekš , rezervā cija apstiprinā ta nedē ļ u iepriekš . … Tomēr ▾ Sapulcē jos vasarā ar bē rnu atpū sties un uzlabot veselī bu Mirgorodā . Pē c labā m draugu atsauksmē m, izvē le krita uz Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatoriju. Numurs rezervē ts 2 mē neš us iepriekš , rezervā cija apstiprinā ta nedē ļ u iepriekš . Sapakots un ceļ ā . Bet tū lī t pē c ieraš anā s jaunā blondī ne atvē ra muti un sā ka kliegt, ka nav vietu. Nu ko, saka, ka esi rezervē jis, bet vietu joprojā m nav. Un viņ i atrada mū su rezervā ciju un apstiprinā jumu, bet viņ i neapmetā s, nekur nebija. Viņ i piedā vā ja pagaidu iespē ju trī sstā vu ē kas treš ajā stā vā . Tualetes pods ir viens gaiteņ a galā , un duš a ir viena trī s stā vos. Un tas neskatoties uz to, ka arī š ajā ē kā gandrī z visas telpas ir pā rpildī tas, visi dzī vo š ajos spartieš u apstā kļ os, gaidot labā kā s telpas. Viss bū tu labi, var pā rģ ē rbties uz dienu vai divā m (neesam kaprī zi), bet mums teica, ka ā trā k kā pē c 10 dienā m numuriņ u nebū s, neskatoties uz to, ka ierados tikai 14. Bet jums ir lai samaksā tu savu grū ti nopelnī to naudu, un atlaides nevienam tā dus nosacī jumus nenodroš ina. Jū s maksā jat pilnī bā . Š ī nav pirmā reize, kad es atpū š os sanatorijā s, bet VISUR viņ i ī slaicī gi apmetas uz dienu, maksimums uz divā m dienā m. Uz iestā dē m doties nebija iespē jams, jo bija svē tdiena, dzimtsarakstu nodaļ ā iestā ž u telefonus nedeva. Pastā stiet, kā da tā ir atruna, kam tā vispā r vajadzī ga. Sezonu saprotu, bet apstiprinā ju pē c nedē ļ as, varē ja teikt, ka nebija vietas, pabrī dinā t, lai ar bē rnu nebraucu 300 km (un iedomā jies, kā ds brauc vairā k). Zvanu, patī kama sievieš u balss saka nesatraucies, nā c, sarunā jam biļ eti uz vietas, samaksā jam naudu un atpū tā mies. Gaidā m Jū s gandrī z ar atplestā m rokā m, un ierodoties tā di --------. Nu paldies Dievam, ka š ī sanatorija nav vienī gā . "Khorol" mums iedeva labu istabu ar ē rtī bā m istabā , pā rtiku, lai gan nedaudz dā rgā k nekā Iekš lietu ministrijā . Jā , un sanatorija ir kaut kā bagā tā ka par IeM, acī mredzot viņ i nepamet novā rtā komerciā los talonus, vai arī ne viss nonā k varas kabatā . Vispā r cilvē ki, ja grasā ties pirkt biļ eti par skaidru naudu, ar rezervā ciju nejaucas (vismaz š ajā kū rortā ), un ē diens š ogad ir sliktā ks (tur palika mū su draugi). Izvē lieties Poltavu, Mirgorodu, Khorolu, Birch Guy, ko vien vē laties.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Sapulcē jos vasarā ar bē rnu atpū sties un uzlabot veselī bu Mirgorodā . Pē c labā m draugu atsauksmē m, izvē le krita uz Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatoriju. Numurs rezervē ts 2 mē neš us iepriekš , rezervā cija apstiprinā ta nedē ļ u iepriekš . … Tomēr ▾ Sapulcē jos vasarā ar bē rnu atpū sties un uzlabot veselī bu Mirgorodā . Pē c labā m draugu atsauksmē m, izvē le krita uz Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatoriju. Numurs rezervē ts 2 mē neš us iepriekš , rezervā cija apstiprinā ta nedē ļ u iepriekš . Sapakots un ceļ ā . Bet tū lī t pē c ieraš anā s jaunā blondī ne atvē ra muti un sā ka kliegt, ka nav vietu. Nu ko, saka, ka esi rezervē jis, bet vietu joprojā m nav. Un viņ i atrada mū su rezervā ciju un apstiprinā jumu, bet viņ i neapmetā s, nekur nebija. Viņ i piedā vā ja pagaidu iespē ju trī sstā vu ē kas treš ajā stā vā . Tualetes pods ir viens gaiteņ a galā , un duš a ir viena trī s stā vos. Un tas neskatoties uz to, ka arī š ajā ē kā gandrī z visas telpas ir pā rpildī tas, visi dzī vo š ajos spartieš u apstā kļ os, gaidot labā kā s telpas. Viss bū tu labi, var pā rģ ē rbties uz dienu vai divā m (neesam kaprī zi), bet mums teica, ka ā trā k kā pē c 10 dienā m numuriņ u nebū s, neskatoties uz to, ka ierados tikai 14. Bet jums ir lai samaksā tu savu grū ti nopelnī to naudu, un atlaides nevienam tā dus nosacī jumus nenodroš ina. Jū s maksā jat pilnī bā . Š ī nav pirmā reize, kad es atpū š os sanatorijā s, bet VISUR viņ i ī slaicī gi apmetas uz dienu, maksimums uz divā m dienā m. Uz iestā dē m doties nebija iespē jams, jo bija svē tdiena, dzimtsarakstu nodaļ ā iestā ž u telefonus nedeva. Pastā stiet, kā da tā ir atruna, kam tā vispā r vajadzī ga. Sezonu saprotu, bet apstiprinā ju pē c nedē ļ as, varē ja teikt, ka nebija vietas, pabrī dinā t, lai ar bē rnu nebraucu 300 km (un iedomā jies, kā ds brauc vairā k). Zvanu, patī kama sievieš u balss saka nesatraucies, nā c, sarunā jam biļ eti uz vietas, samaksā jam naudu un atpū tā mies. Gaidā m tevi gandrī z ar izstieptā m rokā m, un ierodoties tā ds bubulis. Nu paldies Dievam, ka š ī sanatorija nav vienī gā . "Khorol" mums iedeva labu istabu ar ē rtī bā m istabā , pā rtiku, lai gan nedaudz dā rgā k nekā Iekš lietu ministrijā . Jā , un sanatorija ir kaut kā bagā tā ka par IeM, acī mredzot viņ i nepamet novā rtā komerciā los talonus, vai arī ne viss nonā k varas kabatā . Vispā r cilvē ki, ja grasā ties pirkt biļ eti par skaidru naudu, ar rezervā ciju nejaucas (vismaz š ajā kū rortā ), un ē diens š ogad ir sliktā ks (tur palika mū su draugi). Izvē lieties Poltavu, Mirgorodu, Khorolu, Birch Guy, ko vien vē laties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Chernov4ane
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz jā saka, ka taloni ir preferenciā li: manam vī ram kā IeM pensionā ram - 25% no izmaksā m un man kā ģ imenes loceklim - 50%. Ā rsts klī nikā , izsniedzot biļ eti, uzreiz teica "Labā padomju sanatorija". Tā tad, kā rtī bā : mū su vilciens ieradā s Mirgorodas stacijā pulksten 23-55. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka taloni ir preferenciā li: manam vī ram kā IeM pensionā ram - 25% no izmaksā m un man kā ģ imenes loceklim - 50%. Ā rsts klī nikā , izsniedzot biļ eti, uzreiz teica "Labā padomju sanatorija".
Tā tad, kā rtī bā : mū su vilciens ieradā s Mirgorodas stacijā pulksten 23-55. Taksists Andrejs nekavē joties pā rņ ē ma mū s un aizveda mū s uz MRC “Mirgorod MVD” par 30 UAH, vienlaikus apsolot mū s nogā dā t atpakaļ stacijā par 25 UAH izbraukš anas brī dī . Mē s ieradā mies MRC pirmā s nakts sā kumā . Nakts dež urants laipni pavadī ja mū s pie mā siņ as, kura mū s laipni iekā rtoja. Un no nā kamā rī ta sā kā s mū su kū rorta un veselī bas uzlaboš anas dzī ve:
1) Istaba (standarta): vecas mē beles, bā la veļ a noguruš ā s krā sā s, vē l padomju santehnika. Arī flī ze ir padomju laika. Bet istaba silta, tī ra, regulā ri tī rī ta, veļ a svaiga, santehnika strā dā raiti, ar karstu ū deni nav problē mu. Ir televizors un ledusskapis. Nevis piecas zvaigznes, bet saprā tī ga cena. Vispā r jū s saprotat, ka padomju laikos sanatorija š okē ja ar savu krā š ņ umu. Kopš tā laika maz ir mainī jies. Jums nevajadzē tu tiekties pē c pirmajiem skaitļ iem (301.401, 501.601), jo tie atrodas tieš i virs ē kas ieejas nojumes un visas sarunas uz ē kas sliekš ņ a ir ļ oti labi dzirdamas. Pa dienu š urpu turpu, bet, kad piecos no rī ta pie sliekš ņ a pulcē jas pavā ru brigā de un visi rosā s, skaļ i un smejas, apspriež kā du tē mu - tas ir...kaitinoš i, vai kaut kas. . .
2) Uzturs: kvalitatī va sanatorijas ē dinā š ana. Viss ir diē tisks. Ē dienkarte tiek pasū tī ta parī t. 2011. gada 15. janvā rī maiņ ā bija visjaukā kā sieviete (tā da baltā ), kura mū s uzlika uz pabalstu, aizveda un nosē dinā ja pie galda. Trū kst cū kgaļ as. Zivis, liellopu gaļ a, aknas. Ī sā k sakot - baro, kā uz kauš anu.
3) Ā rstē š ana: nozī mē ā rstē još ais ā rsts. Ā rsts nozī mē ja pā rbaudes, izmeklē jumus un procedū ras. Visas norā des tika ievestas istabā . Vī ram pastiprinā ta uzmanī ba tika pievē rsta paaugstinā ta asinsspiediena dē ļ . Kamē r spiediens nebija normalizē ts, viņ i nenomierinā jā s. Un tad tikai krā sota ā rstē š ana un procedū ras. Procedū ras, tā pat kā citur, ir gan maksas, gan bezmaksas. Viss medicī nas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Radā s iespaids, ka tev š ī procedū ra ir jā veic kvalitatī vi - viņ u svē tais pienā kums, un, ja viņ i to nepilda, tad naktī s negulē tos. Es kā pacients nevaru vien priecā ties par š ā du attieksmi. Vē l viena interesanta detaļ a: kaut kā tā s darbojas tik harmoniski – nekur rindā nebija jā gaida ilgā k par trim minū tē m. Pat ja procedū ras ir ik pē c divdesmit minū tē m - viss tas pats, jums ir laiks visur. Vienī gais, no kā jā uzmanā s, ir tas, ka klī nikas otrajā un treš ajā stā vā ir daudz aukstā ks nekā pirmajā (kur ir vannas istaba). Ī paš i auksts ir uz kā pnē m. Tā pē c, ja pē c vannas jā dodas uz otro stā vu, labā k braukt ar liftu. Un arī silti saģ ē rbies. Fizisko terapiju iesaku visā m sievietē m. Dmitrijs instruktors. Un iesildī ties, un izstaipī ties, un uzlā dē ties. Masiere Junaka Irina. Pē c izskata - skolniece ieradā s darbā kopā ar mammu. Patiesī bā sī ka, jauna izskata sieviete. Masā ž a tiek veikta punktu pa punktam. Un, lai gan viņ a nepielika lielas pū les, pē c sesijā m viņ ai pā rstā ja sā pē t mugura, spā rni izauga taisni. Ļ oti svarī gi, lai sū kņ u telpa atrastos sanatorijas telpā s, t. i. Jū s varat dzert ū deni, ā rstē ties un doties uz ē damistabu, neizejot ā rā .
4) Brī vais laiks: par 10-30 UAH varat spē lē t tenisu, biljardu, slē poš anas ragavas. Var dziedā t karaoke, iet uz kino, dejot. Jū s varat vienkā rš i pastaigā ties. Ļ oti skaists rajons. Ir restorā ns "Khutorok". Personī gais padoms: paņ emiet lī dzi saulesbrilles. Pilns sniegs, baltā krā sa apž ilbina, un, ja ir arī saulains laiks, acis kliedz "SARGS! " . Pie ieejas ē damzā lē ir "tū risma birojs". Mī ļ ā kā sieviete Ņ ina piedā vā s jebkuru ekskursiju. Drosmī gi dodieties viņ as rokā s - jū s to nenož ē losit. Viņ a strā dā tandē mā ar š oferi Nikolaju Petrovič u. Dodieties uz zirgaudzē tavu - paņ emiet ā bolus, pabarojiet zirgus ar maizi.
Domā ju, ka ir pienā cis laiks izvē rtē t: radā s iespaids, ka resora sanatorijas vadī ba, pā rvarot nepietiekamo finansē jumu, cenš as ietaupī t uz katra sī kuma, pateicoties kam ā rstniecī bu un uzturu uztur lī menī . Iespē ju robež ā s viņ š cenš as tikt galā pats. Pateicoties tam, visur ir jū tams, ka sanatorija ir aprū pē ta. Pā rē jie izrā dī jā s pamatī gi "PIECI". Ja ir biļ etes - protams, ka nā ksim vē lreiz.
P. S. Daž as dienas pē c atgrieš anā s mā jā s manam vī ram bija apendicī ts un sarež ģ ī ti. Š ā ds uzbrukums var sagrā bt ikvienu un jebkurā brī dī . Tā tad, mani pā rsteidza tas, cik ā tri viņ š atguvā s pē c operā cijas: pē c 8 stundā m viņ š sā ka staigā t, pē c 12 stundā m viņ š ē da, pē c 4 dienā m viņ š devā s mā jā s. Nav stipru sā pju. Dū riens dziedē lieliski. Tikpat viegli pā rdzī voju š o galē jī bu: pā ris bezmiega naktis, aprū pe, darbs – un bez sabrukuma. Bija skaidra enerģ ijas sajū ta. Ar visu atbildī bu paziņ oju – tas viss ir tikai pateicoties uzturē š anos Iekš lietu ministrijas MRC "MIRGOROD".
Liels paldies visam personā lam kopumā un katram atseviš ķ i! ! !
Вот она - чудо вода Вид из окна (предрасветные сумерки)
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska pilsē ta, izcila sanatorija, lielisks personā ls, ā rsti (ī paš i Gordienko ģ imene - Marta Ivanovna un Viktors Mihailovič s) Liels paldies viņ iem. Kluss, ē rts, labs ē diens. Sanatorijas vannasistabas gribas labā kas, bet tie ir sī kumi. … Tomēr ▾ Lieliska pilsē ta, izcila sanatorija, lielisks personā ls, ā rsti (ī paš i Gordienko ģ imene - Marta Ivanovna un Viktors Mihailovič s) Liels paldies viņ iem. Kluss, ē rts, labs ē diens. Sanatorijas vannasistabas gribas labā kas, bet tie ir sī kumi. Daudz procedū ru un viss bija iekļ auts tū res cenā . Dež uranti nebija redzami, bija redzams tikai viņ u izcilais darbs. Neviens neņ ē ma kukuļ us vai stimulus. Tagad viņ i saka, ka ir kļ uvis sliktā k. Kū rortā neesmu bijis 6 gadus. Es nezinu, es ieš u pā rbaudī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mirgorodmvs
‹ Viesnīca Mirgorod MVD 2*
Atrakcijas
Gogoļa muzejs-rezervāts
Novērtējums 10.0
Ukraina, Mirgoroda
Arhitektūra, Muzeji
Mirgorodas kūrorta parks
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Atpūta, Daba, Pludmales
Mirgorodskas dīķa peļķe
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Daba, Pieminekļi un pieminekļi

6-ти этажный спальный корпус, соединенный с лечебным корпусом и столовой. Находится в лесо-парковой части города на территории 9га на берегу реки Хорол.

Viesnīcā

Лечение: - хронические гастриты с секреторной недостаточностью, а также с сохраненной секрецией с нарушением моторно-эвакуаторной функции желудка с фазой обострения;

- функциональные заболевания желудка с нарушением секреторной и моторно-эвакуаторной функции без явлений выраженного гастрита;

- хронические колиты, энтероколиты разной этиологии (кроме стенозирующих, туберкулезных, вираженных, бациллярных и амебных форм) с фазой обострения;

- рефлюкс-эзофагит легкой и средней тяжест с фазой обосрения;

- функциональные заболевания кишечника с нарушением моторно-эвакуаторной функции;

- перигастриты, перидуодениты, перигепатиты, периколиты, которые развиваются на почве хронических воспалений, не туберкулезного происхождения;

- лица после операций и травм брюшной полости за исключением форм осложненных гнойными процессами и форм в фазі негаснущего обострения;

- хронические болезни печени и желчных путей разной этиологии:

- гепатиты, холециститы, ангиохолиты, при отсутствии склонности к частым обострениям без признаков желтухи и при нормальном ШОЕ и лейкоцитозе;

- состояния после резекции желудка и дренажных операций с отвердевшим операционным рубцом без послеоперационных осложнений и удовлетворительном общем состоянии, но не ранее 2-х месяцев после операции;

- дискинезия желчных путей и желчного пузыря;

- сахарный диабет легкой степени;

- реконвалесценты после вирусного гепатита;

- пострадавшие вследствие аварии на ЧАЭС.

Лечебная база: подводные души-массажи, лечебные массажи, фитотерапия, эндоскопичес кое обследование, ультразвуковое обследование, ингаляторий, кабинет терапевтической стоматологии.

В лечебно-диагностический комплекс входит:

- питье Миргородской минеральной воды;

- лечебное питание;

- гальванизация;

- электрофорез лечебных препаратов;

- электросон;

- электростимуляция внутренних органов;

- диадинамотерапия;

- амплипульстерапия;

- иглорефлексотерапия;

- Д’арсонвализация;

- УВЧ-терапия;

- ДМХ-терапия;

- СМХ-терапия;

- аерозольтерапия;

- ионофорез лечебных препаратов;

- психотерапия;

- лечебные ваны;

- лечебный массаж;

- лечебная физкультура;

- стоматологическое лечение;

- светолечение (инфраруж, солюкс, групповые ультрафиолетовые излучения);

- баротерапия (барокамера Кравченко);

- парафиноозокеритолечение;

- лазеротерапия;

- лечебные кишечные орошення, лечебные микроклизмы;

- фитотерапия;

- интрагастральная капельная терапия лечебными препаратами и отварами трав;

- лечебные души (восходящий, циркуляционный, «дождь», струйный, подводный «душ-массаж»).

Зал лечебной физкультуры, спортивная площадка, прокат лодок, катамаранов, рыболовных удочек и другого инвентаря, киноконцертный зал, бильярд, автостоянка с охраной, парикмахерская, маникюр, детская площадка.

Telpu apraksts Istabās

2-местный стандартный блочного типа 2+2 удобства на блок (туалет, умывальник, душ). В номере мебель, телевизор, спутниковое ТВ, 2 кровати, балкон.

1-местный стандартный со всеми удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере мебель, телевизор, спутниковое ТВ, 1 кровать, балкон.

2-местный полулюкс со всеми удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере мебель, телевизор, спутниковое ТВ, холодильник, набор посуды, балкон.

1-2-комнатный 2-местный люкс со всеми удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере мебель, телевизор, спутниковое ТВ, холодильник, набор посуды, кондиционер, балкон.

3-комнатный 3-местный люкс со всеми удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере мебель, телевизор, спутниковое ТВ, холодильник, набор посуды, кондиционер, балкон.

Adrese Полтавская обл., г.Миргород, ул.Украинская, 58а, 37602
Tālruņi: +38 (05355) 4-65-40 +38 (05355) 4-66-07 - регистратура +38 (05355) 4-63-69 - круглосуточный пост
Tīmekļa vietne: Mirgorod MVD
FAQ