Premier Hotel Dnister 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 4.810
№34 viesnīcas reitingā Ļvova
4.9 Numurs
4.6 apkalpošana
4.7 Tīrība
4.7 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Premier Hotel Dnister atrodas Ļvovas vēsturiskajā centrā, uz kalna, kas robežojas ar Ukrainas vecāko pilsētas parku.Vairāk →
аватар irena_kalenskaya
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es samaksā ju par numuru, rezervē jot 10 dienas pirms ieraš anā s. Kad es ierados, man reģ istratū rā jautā ja: "Ak, kā pē c jū s nebrī dinā ja? Tavs numurs joprojā m ir aizņ emts, viņ š tur tagad dzī vo, viesim, kurš piedzē ries un neiziet no istabas, vajadzē ja tevi sazvanī t. … Tomēr ▾ Es samaksā ju par numuru, rezervē jot 10 dienas pirms ieraš anā s. Kad es ierados, man reģ istratū rā jautā ja: "Ak, kā pē c jū s nebrī dinā ja? Tavs numurs joprojā m ir aizņ emts, viņ š tur tagad dzī vo, viesim, kurš piedzē ries un neiziet no istabas, vajadzē ja tevi sazvanī t. " Protams, neviens mani par to nebrī dinā ja. Viņ i piedā vā ja pā rvā kties uz citu istabu, kas izskatī jā s pē c deviņ desmito gadu dzī vokļ a ar š ausmī gā m vecā m mē belē m un netī ru vannas istabu. Es atteicos reģ istrē ties š ajā istabā . Istaba, par kuru samaksā ju, bija visdā rgā kā un neko labā ku man nevarē ja piedā vā t.
Kā alternatī vu pē c ilgā m pā rdomā m ieteica viesnī cas darbiniece, kura ī sti neatvainojā s, bet visu laiku kaut ko murminā ja zem deguna! Uzmanī bu! palikt citā viesnī cā ! Tas ir, es samaksā ju par istabu avansā , es atbraucu, un man saka "istaba ir aizņ emta, jū s dodaties uz citu viesnī cu"! Rezultā tā mū s iekā rtoja divā s daž ā dā s istabā s (mums bija trī s cilvē ku kompā nija un plā nojā m dzī vot vienā istabā ). Es izvirzī ju nosacī jumu, ka š ajā gadī jumā ļ aujiet man atdot 50% no samaksā tā . Viesnī cas darbiniece nez kā pē c nolē ma, ka š ajā situā cijā ar mani var kaulē ties un teica, ka atlaidī s tikai 30%. Man nebija spē ka lamā ties, jo braucu no Kijevas un vienojā mies par 30%. Pē c stundas sarunā m.
Kad izrakstī jos, prasī ju reģ istratū rā apstiprinā jumu, ka man ir atdevuš i 30%, iedeva č eku uz kura summa bija mazā ka par 30% un teica, ka viesnī cas darbiniece, ar kuru vienojos, un kas, protams, , nebija maiņ ā un protams nebija iespē jams viņ ai tikt cauri, solī ja atlaidi, citē ju: "gandrī z 30%"! Vai esat kā dreiz redzē juš i akciju vai atlaidi "gandrī z"? Izstā stī ju kā das man patiesī bā bija vienoš anā s ar š o darbinieku, un viņ i man atbild "kaut kur bija rakstī ts, ko darbinieks solī ja? " Tas ir, man tomē r vajadzē ja kvī ti, lai neņ emtu?
Es vairs negribē ju tur bū t un aizgā ju, sakot, ka gaidī š u zvanu no viņ iem par atmaksas apmē ru.
Pē c stundas man piezvanī ja, gluž i kā viesnī cas menedž erim, kurš mež onī gi atvainojā s par tik nepieņ emamu situā ciju un solī ja visu nokā rtot.
Kopš tā laika ir pagā juš as 5 dienas, es atguvu "gandrī z 30%" un, protams, neviens neatzvanī ja.
Es nedomā ju, ka tas varē tu notikt viesnī cā , kas sevi pozicionē kā premium. Un jebkurā citā viesnī cā tas bū tu nepieņ emami.
аватар Bud_av
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Svinē ja dzimš anas dienu Ļ vovā . Tradicionā li apmeties savā iecienī tā kajā viesnī cā "Dņ estra", kā vienmē r laipns personā ls, perfekta tī rī ba, š oreiz ī paš i pā rsteidza negaidī ts pā rsteigums, kad vakarā atgriezos numurā ? pudele š ampanieš a un augļ i. … Tomēr ▾ Svinē ja dzimš anas dienu Ļ vovā . Tradicionā li apmeties savā iecienī tā kajā viesnī cā "Dņ estra", kā vienmē r laipns personā ls, perfekta tī rī ba, š oreiz ī paš i pā rsteidza negaidī ts pā rsteigums, kad vakarā atgriezos numurā ? pudele š ampanieš a un augļ i. Vai esat ļ oti pateicī gs par sirsnī go uzņ emš anu un laba noskaņ ojuma dā vanu?
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s viesnī cā vienu nakti komandē juma laikā.2017. gada augustā. Numurs tika rezervē ts dienu pirms ieraš anā s bez priekš apmaksas. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . No vienas puses, netā lu no dzelzceļ a stacijas (apmē ram 20 ar kā jā m un mazā k nekā. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā vienu nakti komandē juma laikā.2017. gada augustā.

Numurs tika rezervē ts dienu pirms ieraš anā s bez priekš apmaksas.

Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . No vienas puses, netā lu no dzelzceļ a stacijas (apmē ram 20 ar kā jā m un mazā k nekā.10 minū tes ar taksometru vai sabiedrisko transportu, piemē ram, 10. tramvaju). Savukā rt, ja atstā jat viesnī cu un pastaigā jat pa gleznainu parku, tad pē c 7-10 minū tē m bū siet pilsē tas centrā.

Tiem, kas ierodas ar automaš ī nu, tiek nodroš inā ta bezmaksas autostā vvieta.

Izlī gums noritē ja ā tri. Apmaksa par izmitinā š anu – ierodoties. Maksā t var ar karti.

Kā istabas atslē ga tiek izsniegta elektroniskā karte.

"Classic King Room" parasti atbilst fotoattē liem viesnī cas vietnē . Tikai tas vairs neizskatā s tik svaigs: saskrā pē tas mē beles, sasista santehnika.

Vidē ja izmē ra, ē rts, pā rdomā ts izkā rtojums.
Trokš ņ a izolā cija atstā j daudz vē lamo: jū s varat dzirdē t visu, kas notiek viesnī cas koridorā . Nav trokš ņ a no blakus istabā m

Liela gulta ar ē rtu matraci.

Labs apgaismojums. Varat ieslē gt galveno lustru vai izmantot naktslampiņ as.
Ē rti, ka galvenā s lustras slē dž i atrodas gan pie ieejas istabā , gan pie gultas.

Ir vairā k nekā trī s bezmaksas tirdzniecī bas vietas.

LCD televizors ar aptuveni 26 collu diagonā li ar labu kanā lu komplektu: galvenais ukraiņ u un satelī ta, ieskaitot angļ u, franč u, vā cu, poļ u, krievu valodu. Vadī bas panelis ir ē rts.

Wi-Fi istabā labs, ar stabilu signā lu, var skatī ties filmas online.

Gaisa kondicionieris darbojas labi, bet ir trokš ņ ains.

Skapī ir seifs un ap 10 drē bju pakaramie.

Ir mini bā rs ar atdzesē tiem dzē rieniem un uzkodā m. Cenas ir diezgan augstas.

Kā komplimentu viesnī ca piedā vā pudeli 0.5 litru negā zē ta ū dens.
Vannas istaba maza, ē rta, ar vannu.

Galvenais apgaismojums ir vā jš . Ļ oti palī dz papildu lampa pie spoguļ a. Ir ē rti, ja ir spogulis ar palielinā tu atspulgu.

Santehnika nav ļ oti jauna, bet darba stā voklī.

No vannas piederumiem: trī s dvieļ i, halā ts, č ī bas, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, cepure, š ū š anas komplekts

Fē ns ir vecs un apjomī gs. Š ķ iet, ka tas var izjukt jebkurā brī dī . Bet tas darbojas labi.

Brokastis ir diezgan daudzveidī gas: auksti gaļ as un siera gabali, dā rzeņ i, salā ti, desiņ as, speķ is (optimā li pagatavots un ļ oti garš ī gs), olu kultenis, vairā ku veidu piedevas, pā rslas, musli, konditorejas izstrā dā jumi, deserti, sulas, ū dens, tē ja , kafija un kafijas dzē rieni, augļ i, ogas.

Ir atseviš ķ s galds ar ukraiņ u virtuves ē dieniem.

Iespaidi no uzturē š anā s ir labi.

Ja veicat nelielu kosmē tisko remontu un nedaudz atjauninā siet mē beles, tad viesu komforts bū s maksimā ls.
Номер Санузел (вид от двери) Фен Стол с блюдами украинской кухни на завтраке
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Standarta numuri pē c atsauksmē m ir "loķ a paliekas", bet mē s dzī vojā m "premier" kategorijas istabiņ ā , tā pē c iespaidi bija vislabā kie. Pilnī gi svaigs remonts, viss gaumī gi un kvalitatī vi. Tiesa, tas ir absolū ti bez sejas - to nevar atš ķ irt no citiem Ukrainas 4 *, kas celti vai rekonstruē ti nesen. … Tomēr ▾ Standarta numuri pē c atsauksmē m ir "loķ a paliekas", bet mē s dzī vojā m "premier" kategorijas istabiņ ā , tā pē c iespaidi bija vislabā kie.
Pilnī gi svaigs remonts, viss gaumī gi un kvalitatī vi. Tiesa, tas ir absolū ti bez sejas - to nevar atš ķ irt no citiem Ukrainas 4 *, kas celti vai rekonstruē ti nesen.
Telpā ir kondicionieris (strā dā arī apkurei), liela plazma, mini bā rs, ir seifs. Peldmē teļ i, č ī bas, apavu spodrinā š anas aksesuā ri, katram viesim - 0.5 litri ū dens. Bezvadu internets darbojas lieliski.
Vannas istabā ir fē ns, kosmē tikas spogulis, kosmē tikas komplekts (laba kvalitā te, papildinā ts katru dienu).
Autostā vvieta viesnī cas viesiem ir bez maksas, zem paš iem viesnī cas logiem.
"Dņ estera" atrodas tieš i iepretim brī niš ķ ī gam parkam, visi apskates objekti atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā .
Personā ls ir lieliski apmā cī ts.
Brokastis lieliskas, ar lielu silto ē dienu izvē li, daudz konditorejas izstrā dā jumu, augļ u.
Viesnī cā ir vairā kas ē rtas konferenč u telpas (patiesī bā tā pē c arī palikā m š eit).
No neē rtī bā m - nepiecieš amī ba izmantot karti liftos un pie ieejas stā vu gaiteņ os.
Номер Вид из отельного бара Косметика Санузел Сейф Рабочий уголок
аватар trujustice
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vecgada vakars 2012-2013 bija vienkā rš i pretī gs, saimnieks sū cas, izklaides nebija vispā r. Un rezervē jot jū su viesnī cas darbinieki meloja, ka bū s pā rsteigumi utt. . Izrā dī jā s nekaunī ga krā pš ana. Kā pē c viņ i mū s nebrī dinā ja, mē s bū tu Jauno gadu sagaidī juš i Stragorodā , tur programma ir vislabā kā . … Tomēr ▾ Vecgada vakars 2012-2013 bija vienkā rš i pretī gs, saimnieks sū cas, izklaides nebija vispā r. Un rezervē jot jū su viesnī cas darbinieki meloja, ka bū s pā rsteigumi utt. . Izrā dī jā s nekaunī ga krā pš ana. Kā pē c viņ i mū s nebrī dinā ja, mē s bū tu Jauno gadu sagaidī juš i Stragorodā , tur programma ir vislabā kā . Un tomē r ar pilnas sienas logiem kaut kas ir jā dara, un it ī paš i 314. kabinetā tas pū š kā saplī susi sile. Vī lusies viesnī ca Dnister, Ļ vova.
аватар solo_005
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izmē ģ inā jā m daudzas viesnī cas Ļ vovā . Lai nu kā , mē s atgriež amies pie Dņ estras. Lai arī numuriņ i ir mazi, tomē r ir priekš rocī bas salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m: tī ra, kā rtī ga. … Tomēr ▾ Mē s izmē ģ inā jā m daudzas viesnī cas Ļ vovā . Lai nu kā , mē s atgriež amies pie Dņ estras. Lai arī numuriņ i ir mazi, tomē r ir priekš rocī bas salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m: tī ra, kā rtī ga. Trokš ņ a izolā cija ir lieliska, vismaz patī kama sajū ta nekad nav bijusi. Brokastis lieliskas, garš ī gas, kvalitatī vas. Pakalpojums ir labs un problē mas tiek ā tri atrisinā tas. Autostā vvieta ir lieliska. Ideā li piemē rots biznesa ceļ ojumiem.
аватар kirsche87
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielisks Premier numurs, iepriekš rezervē ts, viss ļ oti patika, tī rs, kā rtī gs, brokastī s plaš s ē dienu klā sts, netā lu parks un 10 minū š u gā jiens lī dz vē sturiskajam centram. … Tomēr ▾ Lielisks Premier numurs, iepriekš rezervē ts, viss ļ oti patika, tī rs, kā rtī gs, brokastī s plaš s ē dienu klā sts, netā lu parks un 10 minū š u gā jiens lī dz vē sturiskajam centram.
аватар bezobrazie
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir ļ oti labi. Cenas / kvalitā tes attiecī ba - lieliska. Telpā nebija nekā da č ī kstē š anā s, viss bija labā lī menī . Es nedomā ju, ka tas bija netī rs. bija mierī gi. un bija pā rliecī ba par viesnī cu. Un, protams, garš ī gas brokastis. … Tomēr ▾ Viss ir ļ oti labi. Cenas / kvalitā tes attiecī ba - lieliska. Telpā nebija nekā da č ī kstē š anā s, viss bija labā lī menī . Es nedomā ju, ka tas bija netī rs. bija mierī gi. un bija pā rliecī ba par viesnī cu. Un, protams, garš ī gas brokastis. viegls un diezgan daudzpusī gs. Nekonstatē jā m nekā dus trū kumus: viesnī cā neesam tik ilgi. Tā tad mums viss bija labi. Lai gan neesam ī paš i izvē lī gi.
аватар kramola
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika brokastis, lai gan ņ emot vē rā , ka viesnī ca tiek pā rdota kā č etrzvaigž ņ u - brokastis ir vairā k nekā "nav sliktas". Lī dz centram 10 minū tes ar kā jā m. Jauks skats no augš ē jiem stā viem. Telpā ir tas, kam vajadzē tu bū t č etrā s zvaigznē s: š ampū ns, ž eleja utt. … Tomēr ▾ Man patika brokastis, lai gan ņ emot vē rā , ka viesnī ca tiek pā rdota kā č etrzvaigž ņ u - brokastis ir vairā k nekā "nav sliktas". Lī dz centram 10 minū tes ar kā jā m. Jauks skats no augš ē jiem stā viem. Telpā ir tas, kam vajadzē tu bū t č etrā s zvaigznē s: š ampū ns, ž eleja utt. ). Autostā vvieta pie viesnī cas ir bezmaksas. Nepatika skaņ as izolā cija - viesnī ca tomē r ir veca. Istaba bija auksta un nedarbojā s gaisa kondicionieris.
аватар dostoyevski
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ar augstas klases apkalpoš anu. Ē rta atraš anā s vieta jebkuram ceļ ojuma mē rķ im: apskates, iepirkš anā s, biznesa vizī tes. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar augstas klases apkalpoš anu. Ē rta atraš anā s vieta jebkuram ceļ ojuma mē rķ im: apskates, iepirkš anā s, biznesa vizī tes.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marketingdnister
‹ Viesnīca Premier Hotel Dnister 4*
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Premier Hotel Dnister расположен в историческом центре Львова, на холме, что граничит со старейшим городским парком Украины.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта – 6 км, до железнодорожного вокзала – 3 км.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан «Днистер» (2 этаж), бар «Панорама» (9 этаж), кафе-бар, летняя терраса, кейтеринг, комната переговоров, бесплатный WI-FI, сауна, заправка для электрокаров, паркинг.

В меню завтраков включены украинские блюда и традиционные блюда региона, в котором находится отель. Для маленьких гостей специально разработанное Kids Menu с полезными и вкусными блюдами.

Благодаря современной конференц-площадке, что одновременно размещает более 500 человек, Premier Hotel Dnister всегда поможет в проведении бизнес-события любой сложности. Каждый из конференц-залов: «Панорама» (пл. 266 кв. м), «Львовский» (пл. 180 кв. м), «Лобби» (пл. 99 кв. м), «Александр» (пл. 80 кв. м) оснащен необходимым для проведения делового мероприятия оборудованием.

На паркинге отеля установлено стационарное зарядное устройство, гости могут зарядить свой электромобиль бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд Premier Hotel Dnister насчитывает 166 номеров с современным интерьером, продуманной системой освещения и климат-контроля, захватывающим панорамным видом на город.

15 номеров категории «Классик», 139 номеров категории «Премьер», 8 номеров категории «Люкс» и 4 номера категории «Премьер Люкс»

Istabās

Кондиционер, мини-бар, сейф, телефон, wi-fi доступ, фен, тапочки и халат, плазменный телевизор

Adrese г. Львов, ул. Матейко, 6
Tālruņi: +38 (032) 297 43 05 – портье; +38 (032) 297 43 17 – отдел бронирования; +38 (044) 359 08 08 – центральный офис бронирования
Tīmekļa vietne: Premier Hotel Dnister
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).