Sun Hostel 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 3.310
№41 viesnīcas reitingā Ļvova
3.8 Numurs
3.8 apkalpošana
3.6 Tīrība
3.2 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Hostelis atrodas vecā klasiskā ēkā. Renovēts 2010. gadā.Vairāk →
аватар Mr.alehandro04
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tipisks hostelis, bet kaut kā du iemeslu dē ļ tas karā jas vietnē s kā viesnī ca. Ļ vovas murgs. Cilvē ki tiek audzē ti par 100% priekš apmaksu, motivē jot cilvē ku plū smu. Mū s pieķ ē ra un bijā m vieni. Par viesnī cu - veco postu, kuras cena ir 200 maksimums. … Tomēr ▾ Tipisks hostelis, bet kaut kā du iemeslu dē ļ tas karā jas vietnē s kā viesnī ca. Ļ vovas murgs. Cilvē ki tiek audzē ti par 100% priekš apmaksu, motivē jot cilvē ku plū smu. Mū s pieķ ē ra un bijā m vieni. Par viesnī cu - veco postu, kuras cena ir 200 maksimums. Noplī suš i aizkari, smaka, aksesuā ru nav utt (lai gan uz telefona jautā jumu atbildē ja, ka viss ir un š ī ir viesnī ca nevis hostelis !! ! ) no mē belē m, 1980. gadā televizors bez baterijā m tā lumā , Tuborg krē sls, nobruž ā ta stā vlampa, kas nedarbojas un divi naktsskapī š i no skaidu plā tnesPar to, ka vestibilā pilnā sparā notiek remontdarbi, nav ne vā rda - viņ i gā ja pa krā su peļ ķ ē m cauri celtniekiem. Pirms iekā rtojies tur vai maksā naudu, paskaties uz numuriņ iem, ž ē l, ka š ā du viesnī cu biznesa blē dī bu dē ļ cilvē kiem ir vispā rē js viedoklis par pilsē tu un cilvē kiem. Viesnī cā bija vē l viens pā ris, kuriem arī bija 100% priekš apmaksa. Vakarā viņ iem speciā li piezvanī ja no cita telefona un atbildē ja: teica, ka visas istabas aizņ emtas, samaksā sim avansā . Ļ vovā biež i apmeklē jam daudz pieklā jī gas viesnī cas un apartamentus par 700 UAH. Tik daudz mē s samaksā jā m par š ī m muļ ķ ī bā m.
аватар Liya-Shvebs
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cienī jamā Olenka! Š ī ir Rozā lija! ! ! Es uzrakstī ju atsauksmi un biju ļ oti skumji - mē s ar mazmeitu gribam doties uz Ļ vovu ! ! ! Uz savu viesnī cu! ! ! Paldies! ! ! … Tomēr ▾ Cienī jamā Olenka! Š ī ir Rozā lija! ! ! Es uzrakstī ju atsauksmi un biju ļ oti skumji - mē s ar mazmeitu gribam doties uz Ļ vovu ! ! ! Uz savu viesnī cu! ! ! Paldies! ! !
это Дарьюшка спускается из номера по красивой, старинной, винтовой лестнице!!! Львов, беру высоту на Высокий Замок)))
аватар iketrine
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jauno gadu bijā m Ļ vovā un palikā m š ajā hostelī . Ļ aujiet man jums pateikt tū lī t, mē s to neiesakā m. Cena saistī bā ar brī vdienā m par divvietī gu numuru bija ļ oti augsta, tā pat kā par hosteli, 1600 UAH. … Tomēr ▾ Jauno gadu bijā m Ļ vovā un palikā m š ajā hostelī . Ļ aujiet man jums pateikt tū lī t, mē s to neiesakā m.
Cena saistī bā ar brī vdienā m par divvietī gu numuru bija ļ oti augsta, tā pat kā par hosteli, 1600 UAH. dienā . Salī dzinā jumam, Ibis istabas izmaksas bija 2100 UAH. Par tā du naudu gaidī jā m vismaz pieņ emamus dzī ves apstā kļ us, tač u tā du nebija.
Pirms ieraš anā s mē ģ inā ju sarunā t ar administratoru par agru reģ istrā ciju (mū su vilciens ieradā s agri no rī ta), protams, bijā m gatavi samaksā t nepiecieš amo summu par š o pakalpojumu. Atkā rtoti saucot š os servisa ģ ē nijus un neizdevā s viņ us pierunā t par papildu naudu ielaist mū s agrā k istabā , kas bija bez maksas. Bet tas bija tikai sā kums?
Rezervā cijā esoš ie fotoattē li neatbilst realitā tei. Sienas nolobī tas, veļ a izmazgā ta, dvieļ i vispā r vairā k kā lupata. Vanna ir auksta, ka nebija iespē jams piespiest sevi ieiet duš ā . Istaba ir pat vairā k vai mazā k tī ra, bet koplietoš anas virtuvē ir netī rumi, griestos karā juš ies zirnekļ u tī kli, nemazgā ti trauki un citi antisanitā ru apstā kļ u jaukumi.
Mē s negribē jā m palikt š ā dā vietā , un bijā m spiesti ī rē t istabu citā viesnī cā un rezultā tā agrā k doties uz mā jā m. Tā tika pilnī bā sabojā ts ilgi gaidī tais ceļ ojums uz manu mī ļ o pilsē tu.
Turklā t administrā cija atteicā s atdot naudu par dienā m, kad mē s faktiski nedzī vojā m hostelī .
аватар olga_pom
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekas nepatika! ! ! Aukstas š ausmas, salauztas lietas, zirnekļ u tī kli, mati un traipi uz gultas, netī rī ba un pilnī ga bezatbildī ba un neieinteresē tī ba, vadī bas vienaldzī ba! Neiesaku ne par kā du naudu!! ! Veiksmi mā jokļ a draugiem! … Tomēr ▾ Nekas nepatika! ! ! Aukstas š ausmas, salauztas lietas, zirnekļ u tī kli, mati un traipi uz gultas, netī rī ba un pilnī ga bezatbildī ba un neieinteresē tī ba, vadī bas vienaldzī ba! Neiesaku ne par kā du naudu!! !
Veiksmi mā jokļ a draugiem!
аватар yna.vasukova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pie ieejas guļ tā saucamā administratore, kas skatā s televizoru, pat necienī jā s piecelties, nerā dī t numuru, ja esi redzē jis š ķ ū ni, tas ir tī rā ks. cū kkū ts jā atrod liellopi tiek turē ti tī rā kos apstā kļ os kur izskatā s sanitā rā stacija. … Tomēr ▾ pie ieejas guļ tā saucamā administratore, kas skatā s televizoru, pat necienī jā s piecelties, nerā dī t numuru,
ja esi redzē jis š ķ ū ni, tas ir tī rā ks.
cū kkū ts jā atrod
liellopi tiek turē ti tī rā kos apstā kļ os
kur izskatā s sanitā rā stacija
аватар koval47
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mū s sagaidī ja reģ istratū ra, kas ļ oti nedraudzī gi pieprasī ja darī juma numuru, veicot rezervā ciju. Izņ emot summu, bankas ziņ ojumā š ā das informā cijas nav! Nā cā s zvanī t uz banku, kur teica, ka š ī informā cija ir konfidenciā la! Viņ i mū s nokā rtoja ar nosacī jumu, ka darī juma numuru paziņ osim vē lā k. … Tomēr ▾ Mū s sagaidī ja reģ istratū ra, kas ļ oti nedraudzī gi pieprasī ja darī juma numuru, veicot rezervā ciju. Izņ emot summu, bankas ziņ ojumā š ā das informā cijas nav! Nā cā s zvanī t uz banku, kur teica, ka š ī informā cija ir konfidenciā la!
Viņ i mū s nokā rtoja ar nosacī jumu, ka darī juma numuru paziņ osim vē lā k. Puse dienas pagā ja neveiksmī gā s sarunā s ar banku (jo nevarē ju norā dī t lī guma numuru - lī gumu nenē sā ju lī dzi). Pē c tam administrators teica, ka informā ciju jau atradis mā jā s ! ! ! Tas ir, pā rā k slinks, lai ieslē gtu datoru!
Uz n-to stā vu pa vī tņ u kā pnē m ar koferiem - tas arī bija forš i! Palī dziet kā dam! Bet kad ieraudzī jā m gultu un dvieļ us. . . Nekad neko tā du nebiju redzē jis pat padomju rezervē tajos sē dekļ os! Krā sa ir tuvu asfalta krā sai, un lupatas nav iespē jams aprakstī t! Ž ē l, ka nav iespē jams pievienot fotoattē lu!
Bet vienalga bija pozitī vais: solī tā TV nebija, tā pē c paspē jā m atrauties no ziņ ā m un citā m lietā m, kā arī lī dz vakaram pie reģ istratū ras mantas var atstā t bez maksas!
А это и есть постель и полотенце
аватар choco_cinnamon
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē jā m divvietī gu numuru ar ē rtī bā m uz Booking 1.5 mē neš us pirms ceļ ojuma (2 naktis Neatkarī bas dienā , no 23.08 lī dz 25.08), samaksā jā m, vairā kas reizes zvanī jā m uz hosteli, lai apstiprinā tu naudas saņ emš anu un rezervā ciju (tajā skaitā. … Tomēr ▾ Rezervē jā m divvietī gu numuru ar ē rtī bā m uz Booking 1.5 mē neš us pirms ceļ ojuma (2 naktis Neatkarī bas dienā , no 23.08 lī dz 25.08), samaksā jā m, vairā kas reizes zvanī jā m uz hosteli, lai apstiprinā tu naudas saņ emš anu un rezervā ciju (tajā skaitā.3 dienas pirms ieraš anā s). Administratore Olga Nikolajevna apstiprinā ja, ka viss ir kā rtī bā . Mū su vilciens ieradā s 5 no rī ta, uzreiz devā mies uz hosteli atstā t mantas, plā nojā m reģ istrē ties pē c ieraš anā s no ekskursijas, kuru arī iepriekš rezervē jā m. 6 no rī ta bijā m hostelī , tā pati Olga Nikolajevna vē lreiz apstiprinā ja, ka varē sim reģ istrē ties pē c 14.00. Mē s atstā jā m savas mantas, un, kad atgriezā mies hostelī.22. 00, tur jau bija cita administratore, kura teica, ka nav vietas un atdos mums naudu, un, ja vē las, var mū s ievietot hostelī . Viņ aprā t, pie visa vainojama Booking, kas pā rdeva vairā k numuriņ u, nekā ir pieejams, tač u te rodas jautā jums: rezervē jot hostelis redz samaksu un to apstiprina. Kā viņ i apstiprinā ja istabu rezervā ciju, ja saprata, ka patiesī bā tā s nav?
Vispā r iespaids par komunikā ciju ar hosteļ a personā lu ir š ausmī gs. Es š o iestā di sauktu par “š araš kas biroju”, kas ir absolū ti bezatbildī gs pret saviem klientiem, darbinieki ir nekompetenti un novelk vainu viens uz otru. Nevienam neiesaku ar tiem nodarboties.
аватар annagolovko7
Mē s rezervē jā m š o hosteli rezervē š anas vietnē . com, pa pastu saņ ē ma rezervā cijas apstiprinā jumu. Turklā t, lai pā rliecinā tos, viņ i piezvanī ja uz reģ istratū ru, mū su rezervā cija tika identificē ta datu bā zē - un viņ i apstiprinā ja, ka mū s gaida. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m š o hosteli rezervē š anas vietnē . com, pa pastu saņ ē ma rezervā cijas apstiprinā jumu. Turklā t, lai pā rliecinā tos, viņ i piezvanī ja uz reģ istratū ru, mū su rezervā cija tika identificē ta datu bā zē - un viņ i apstiprinā ja, ka mū s gaida. Ierodoties izrā dī jā s, ka tukš u vietu nav. Mums ieteica atcelt rezervā ciju. Cenš oties sagā dā t nepatikš anas, mē s satikā m duci tā du paš u piekrā ptu cilvē ku. Personā ls bija rupjš un smē jā s par mums. Uz informā ciju, ka ievietosim negatī vas atsauksmes par hosteli, mums atbildē ja vienkā rš i: "Mums tik un tā maksā s algu, dariet, ko gribat. "
аватар liza_simonova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vai plā nojat savu atvaļ inā jumu un vē laties to pavadī t mierī gi? Tad š ī vieta nav priekš jums! Gandrī z mē nesi rezervē jā m 4 vietas š ajā hostelī , ieradā mies Ukrainas neatkarī bas dienā , varat iedomā ties, cik cilvē ku bija pilsē tā . … Tomēr ▾ Vai plā nojat savu atvaļ inā jumu un vē laties to pavadī t mierī gi? Tad š ī vieta nav priekš jums!
Gandrī z mē nesi rezervē jā m 4 vietas š ajā hostelī , ieradā mies Ukrainas neatkarī bas dienā , varat iedomā ties, cik cilvē ku bija pilsē tā . Visi hosteļ i un apartamenti ir pā rpildī ti!
Ierodoties mums teica, ka mums ir rezervā cija, bet brī vu vietu nebija ! ! ! Un viņ i nevarē s mū s izmitinā t! Un tas neskatoties uz to, ka iepriekš ē jā dienā , pā ris dienas pirms ieraš anā s, sazvanī jā mies ar viņ iem, lai noskaidrotu, vai viss ir kā rtī bā , uz ko pā rliecinā ja, ka jā , nā c, mē s gaidā m.
Saimnieki piedā vā ja nakš ņ oš anu kopmī tnē s no koledž as, tā lu no centra. . . Kaut kā , mū su draugs jau iepriekš tur bija bijis un mē s par tiem apstā kļ iem dzirdē jā m! Mē s kategoriski atteicā mies turp doties!
Runā jot pa telefonu ar menedž eri, viņ a ir saimnieka sieva, es pat nesagaidī ju atvainoš anos ! ! ! Uz manu jautā jumu par to, kā pē c mū s jau iepriekš nepabrī dinā ja, ka hostelī nav pietiekami daudz vietu un kā gadī jā s, ka viņ i pieņ ē ma vairā k pieteikumu, nekā ir iespē ja uzņ emt - viņ a teica: "Kā da jums starpī ba? mainī tos, ja mē s bū tu jū s brī dinā juš i? Un vienalga, es vakar vienkā rš i apsē dos un pā rbaudī ju, uzzinot, ka mums ir tā da situā cija! " Tā tad, "cienī jamā " vadī ba, tā ir mū su paš u darī š ana, kā rī koties un kā meklē t mā jokli! Jū su pienā kums bija -- PAZIŅ OT MUMS par brī vo vietu trū kumu un nakš ņ oš anas iespē ju š ajā hostelī ! Un tas, ko darī t tā lā k, bija mū su ziņ ā . Š ā dos apstā kļ os, iespē jams, mē s ceļ ojumu bū tu atcē luš i pavisam! Tā kā atrast citu dzī vesvietu bija NEREĀ LI!! !
Izbraucā m pa visu pilsē tas centru, apskatī jā m katru viesnī cu un hosteli, zvanī jā m ap kaudzi sludinā jumu par dzī vokļ u ī rē š anu! Tikai pa brī numu, vakarā , krietni dā rgā k, atradā m dzī vokli č etriem!
Man joprojā m nepietiek vā rdu, lai aprakstī tu visu to riebumu, ko piedzī voju, sazinoties ar š ī s "iestā des" vadī bu! Neskatoties uz to, ka jaunietis, administrators, centā s uzvesties diezgan korekti. . . Varu iedomā ties, kā viņ am bija nonā kt š ajā situā cijā , kad tik neķ ī tras saimniekoš anas dē ļ bija spiests informē t daudz cilvē kiem, ka viņ iem nebija vietas rezervā cijai.
Jā , mē s nebijā m vieni! Uz galda bija saraksts! Tā tad tas nebija atseviš ķ s gadī jums!
NERISKĒ JIET AR BRĪ VDIENU! Rezervē jot š o hosteli, ņ emiet vē rā , ka, visticamā k, nā ksies nakš ņ ot - STACĪ BĀ !
аватар pasternak.1983
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vietnē norā dī tā s cenas atš ķ iras no reā lajā m. gan pa telefonu, gan klā tienē komunikā cija atstā j nepatī kamus iespaidus. Nav ne mazā kā s vē lmes tur palikt. … Tomēr ▾ Vietnē norā dī tā s cenas atš ķ iras no reā lajā m. gan pa telefonu, gan klā tienē komunikā cija atstā j nepatī kamus iespaidus. Nav ne mazā kā s vē lmes tur palikt.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Хостел занимает старинное здание в классическом стиле. Был отреставрирован в 2010 году.

Atrašanās vieta 30 мин езды до аэропорта.
Viesnīcā

Бар, общая кухня, лаундж с камином, принадлежности для приготовления барбекю.

  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Сауна.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
Telpu apraksts

14 номеров.

Istabās

Кабельное ТВ, ванная комната,

Adrese г. Львов, проспект Шевченко 16
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.