Shopen 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.610
№9 viesnīcas reitingā Ļvova
8.9 Numurs
8.7 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ļvovas kultūras centrā, blakus Ļvovas reģionālajai filharmonijai, Potocku pilij un Ļvovas mākslas galerijai.Vairāk →
аватар anastasiya_sh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ vovā atpū tā mies un nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Viesnī ca pā rspē ja visas mū su cerī bas. Krā š ņ s dizains, jaunas mē beles, perfekta tī rī ba! Neskatoties uz to, ka ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, viesnī ca paspilgtinā ja visas negatī vā s emocijas. … Tomēr ▾ Ļ vovā atpū tā mies un nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Viesnī ca pā rspē ja visas mū su cerī bas. Krā š ņ s dizains, jaunas mē beles, perfekta tī rī ba! Neskatoties uz to, ka ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, viesnī ca paspilgtinā ja visas negatī vā s emocijas. Paldies darbiniekiem par draudzī gumu un uzmanī bu. Vienī gais, ko es varē tu vē lē ties, bija tē jkanna un tē ja istabā .
аватар svetasever
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta tuvu visā m galvenajā m apskates vietā m. Neskatoties uz š o kluso vietu ar savu unikā lo š armu. Nedē ļ as nogalē s man patika dzī vā mū zika – ar to š ī viesnī ca izceļ as no citā m labā m pilsē tas viesnī cā m. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta tuvu visā m galvenajā m apskates vietā m. Neskatoties uz š o kluso vietu ar savu unikā lo š armu. Nedē ļ as nogalē s man patika dzī vā mū zika – ar to š ī viesnī ca izceļ as no citā m labā m pilsē tas viesnī cā m.
аватар troyeborec
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Piekrī tu visā m labajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Brokastis un pieczvaigž ņ u viesnī cas lī meņ a personā ls, pasniedzot pankū kas, zī mē ja trī skā rš u atslē gu, visas problē mas un lū gumi tika uztverti ar patiesu un patiesu interesi. … Tomēr ▾ Piekrī tu visā m labajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Brokastis un pieczvaigž ņ u viesnī cas lī meņ a personā ls, pasniedzot pankū kas, zī mē ja trī skā rš u atslē gu, visas problē mas un lū gumi tika uztverti ar patiesu un patiesu interesi. Viesnī cas attē ls atbilst nosaukumam. No viesnī cas aizmugures paveras skats uz savrupmā ju, kuras pagalmā var aplū kot miniatū ras pilis. No trū kumiem - neskatoties uz nelielo attā lumu no centra, viesnī ca atrodas uz mazas nesabiedriskas ieliņ as - atgriež oties vakarā , galvā ienā k sliktas domas. Lai gan š ķ iet, ka tas ir vienī gais, kas mani uztrauc.
аватар milkamoya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielisks personā ls - bez sū dzī bā m. Izcilas brokastis. Š ī ir diezgan jauna viesnī ca, tā pē c taksometru vadī tā jiem ir jā paskaidro, kā tur nokļ ū t – atcerieties adresi. … Tomēr ▾ Lielisks personā ls - bez sū dzī bā m. Izcilas brokastis. Š ī ir diezgan jauna viesnī ca, tā pē c taksometru vadī tā jiem ir jā paskaidro, kā tur nokļ ū t – atcerieties adresi.
аватар troykamayka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi mū ž ā š ai viesnī cai pieš ķ iru visaugstā ko novē rtē jumu. Vā rdos nevainojami. Ļ oti laba vieta - klusa vieta 300-500 metru attā lumā no Rynok Square. Viesnī cas ā rpuse ir brī niš ķ ī ga. Numuri ir tī ri, ē rti un lieli (junior suite). … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā š ai viesnī cai pieš ķ iru visaugstā ko novē rtē jumu. Vā rdos nevainojami. Ļ oti laba vieta - klusa vieta 300-500 metru attā lumā no Rynok Square. Viesnī cas ā rpuse ir brī niš ķ ī ga. Numuri ir tī ri, ē rti un lieli (junior suite). Ja smē ķ ē jat, izvē lieties istabu ar balkonu, jo iekš ā smē ķ ē t nav atļ auts. Personā ls ir draudzī gs un profesionā ls. Brokastu ē dienkarte. Barī bas izmē rs ir ļ oti liels. Pasū tot 3 ē dienus, visus neapē dī si. Prada brokastu pakalpojums ir ļ oti lē ns. No rī ta un vakarā pianists restorā nā spē lē klasisko mū ziku. Vispā r tagad Ļ vovā apstā š os tikai Č OPINĀ . Mī nus viesnī ca: autostā vvieta ir atvē rta vieta viesnī cas priekš ā , tač u tā vienmē r ir uzraudzī ta. Ja pa logiem paveras skats uz laukumu (vē l ir iespē ja - Potocku pils), tad naktī lejā ir trokš ņ ains, jo laukumā pulcē jas daž i neformā li cilvē ki. Cilvē ki ir mī ļ i, neagresī vi, bet ļ oti jautri kliedz dziesmas lī dz vieniem naktī
аватар gomogen
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir brī niš ķ ī gi - neliela viesnī ca ar vē sturi, klusā centrā , mā jī ga. Ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs personā ls. No vienas puses - publiskais dā rzs, no otras - Potocku pils. Jā , brokastis ir paredzē tas nokauš anai. … Tomēr ▾ Viss ir brī niš ķ ī gi - neliela viesnī ca ar vē sturi, klusā centrā , mā jī ga. Ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs personā ls. No vienas puses - publiskais dā rzs, no otras - Potocku pils. Jā , brokastis ir paredzē tas nokauš anai. Liels paldies darbiniekiem un projekta autoriem!
аватар Z_S_I_D
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2010. gada novembra beigā s. Ja jums patī k nelielas, laba Eiropas lī meņ a kamerviesnī cas - "Š opins" ir priekš jums. Es, piemē ram, biju ļ oti gandarī ts, kad internetā atradu š ā du viesnī cu, pē c savas gaumes. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2010. gada novembra beigā s.
Ja jums patī k nelielas, laba Eiropas lī meņ a kamerviesnī cas - "Š opins" ir priekš jums.
Es, piemē ram, biju ļ oti gandarī ts, kad internetā atradu š ā du viesnī cu, pē c savas gaumes. Un "Š opē ns" manas cerī bas nepievī la.
Viesnī ca atrodas nelielā , ļ oti mā jī gā un klusā laukumā , bet tajā paš ā laikā no tā s ir ē rti sasniedzams trokš ņ ains un aktī vais centrs. Lī dz Mickevič a piemineklim gā jā m 5-7 minū tes.
Viesnī cas personā ls - uz "5" ar "+", jebkurā diennakts laikā (un arī naktī s! - ieradā mies pē c kā zu lauku dzī rē m ap 3:00 : ) ) mums uzsmaidī ja un uzmanī gi uzklausī ja visus mū su lū gumus. un novē lē jumi, turklā t jautā ja, cikos iesim brokastī s, lai viss bū tu gatavs un nav jā gaida! : )
Starp citu, par brokastī m - pirmajā dienā bija nelieli nelī dzenumi ar pasniegš anu un gatavoš anas ā trumu (brokastis viesnī cā ir kontinentā las), bet nā kamajā dienā jā atzī st, ka viss bija vienkā rš i ideā li un brī niš ķ ī gi garš ī gi. ! : )
Kas attiecas uz cipariem, tad vienkā rš i nebū tu par ko sū dzē ties pat ar ļ oti lielu vē lmi. Mē s palikā m "suite" numurā , jo atbraucā m trī s ar bē rnu, un citā s istabā s diemž ē l nav pieļ aujama 3. personas izvietoš ana istabā . Bet, jā saka, ka š ī s viesnī cas cenas centram ir vairā k nekā cilvē cī gas, tā pē c bija pilnī gi iespē jams atļ auties apartamentu numuru. Turklā t izmantojā m atlaiž u piedā vā jumu nedē ļ as nogalei (par to lasī ju viesnī cas mā jaslapā ī paš os piedā vā jumos).
Tā tad, istabā viss ir pilnī gi jauns (viesnī ca tikko atvē rta), santehnika spī dē ja no tī rī bas, halā ti un dvieļ i bija sniegbalti, un man radā s iespaids, ka tie tika mainī ti gandrī z 2 reizes dienā . : )
Jā , vē los atzī mē t arī saprā tī go mē beļ u un apgaismes ķ ermeņ u izvietojumu, mē s ar vī ru esam diezgan pieredzē juš i un izsmalcinā ti ceļ otā ji, un gadī jā s, ka ļ oti dā rgā s viesnī cā s vē sais istabu interjers bija absolū ti "uz mū ž u" nepiemē rots. "Š opins" š ajā ziņ ā iepriecinā ja, viss bija ļ oti ē rti un saprā tī gi.
Kopumā no uzturē š anā s viesnī cā Š opē na mums ir tikai tā s pozitī vā kā s un patī kamā kā s atmiņ as.
Es domā ju, ka tagad es precī zi zinu, kurā viesnī cā apmetī š u, kad ieradī š os Ļ vovā . : )
Ar cieņ u Chopin Hotel, Zoya, darbiniekiem un ī paš niekiem
аватар 4awe4ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca skaista, jauna, no pirmā acu uzmetiena daudzsološ a. Bet rezultā tā pā rsteidza karstā ū dens trū kums pē c pulksten 12 un vē l vairā k atbilde - naktī nedrī kst. Un tomē r, cik man zinā ms, svī tā sā kotnē ji cenā bija iekļ autas divas brokastis, tač u, neskatoties uz to, administratorei pietika pā rdroš ī bas prasī t samaksu no otras personas par papildu vietu. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca skaista, jauna, no pirmā acu uzmetiena daudzsološ a. Bet rezultā tā pā rsteidza karstā ū dens trū kums pē c pulksten 12 un vē l vairā k atbilde - naktī nedrī kst. Un tomē r, cik man zinā ms, svī tā sā kotnē ji cenā bija iekļ autas divas brokastis, tač u, neskatoties uz to, administratorei pietika pā rdroš ī bas prasī t samaksu no otras personas par papildu vietu. Rezultā tā , kad pasū tī jā m brokastis istabiņ ā , tā s mums netika atnestas. Un godī gi sakot: ne ū dens, ne brokastis, kā arī trū kst zobu komplektu un skū š anā s komplektu. Un tas viss par 1500 UAH.
аватар Janet03
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mī ļ ā ko bijā m Ļ vovā . Ilgi domā jā m, kur dzī vot un atradā m viesnī cu "Chopin". Tas atrodas pilsē tas centrā . Tas ir ļ oti ē rti, ja labi nepazī stat pilsē tu un vispā r netē rē jat ceļ ā . … Tomēr ▾ Mē s ar mī ļ ā ko bijā m Ļ vovā . Ilgi domā jā m, kur dzī vot un atradā m viesnī cu "Chopin". Tas atrodas pilsē tas centrā . Tas ir ļ oti ē rti, ja labi nepazī stat pilsē tu un vispā r netē rē jat ceļ ā . Cenas ir pieņ emamas centram. Turklā t tas ir nesen atvē rts un joprojā m ir ļ oti jauns. Personā ls ir draudzī gs. Ikviens, lai ar jums runā tu, konsultē tu, otrajā uzturē š anā s dienā jū s visi kļ ū stat kā maza ģ imene. Iesaku iet un palikt tur.

Esam sajū smā ! ! ! ! ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель находится в культурном центре Львова, рядом с Львовской областной филармонией, Дворцом Потоцких и Львовской галереей искусств.

Atrašanās vieta 6 км до аэропорта, 3 км до вокзала, 300 м до площади Рынок.
Viesnīcā

Ресторан польской и европейской кухонь (с 10:30 до 22:30);
Ресторанное обслуживание в номерах (с 07:30 до 22:30);
Библиотека;
Бизнес-центр;
Комната для проведения переговоров;
Зал для банкетов, фуршетов;
Доступ в Интернет;
Парковка под видеонаблюдением;
Услуги швейцара;
Транспортное обслуживание;
Аренда транспорта;
Услуги стирки/химчистки;
Бронирование билетов;
Почтовые и курьерские услуги;
Услуги переводчика и экскурсовода.

Adrese г. Львов, пл. Маланюка 7
Tālruņi: +38 (032) 261-10-20
+38 (097) 222-73-30
Tīmekļa vietne: Shopen
FAQ