Irena 2*– Atsauksmes

22
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Ļvova
8.5 Numurs
8.8 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca Irena atrodas 2,1 km attālumā no Ļvovas Ivana Franko Nacionālās universitātes, 2,6 km attālumā no Ļvovas katedrāles un 1,4 km attālumā no Sv. Jura katedrāles. Viesnīcas ēka ir atjaunota, saglabājot 19. gadsimta beigām raksturīgo "Secēzijas" arhitektūru un stilu. Šī opcija ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар s.yuriev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ierodoties istabā , izrā dī jā s, ka nav ū dens spiediena, duets plū da no visā m pusē m, un tad lejkanna vienkā rš i sabruka. Telpas ir slikti iztī rī tas! Brokastis ir pilnī ga katastrofa. Viesmī les nav apmā cī tas, olas cep 30 minū tes. … Tomēr ▾ Ierodoties istabā , izrā dī jā s, ka nav ū dens spiediena, duets plū da no visā m pusē m, un tad lejkanna vienkā rš i sabruka. Telpas ir slikti iztī rī tas!
Brokastis ir pilnī ga katastrofa. Viesmī les nav apmā cī tas, olas cep 30 minū tes.
Nekad nepalieciet š ajā viesnī cā
аватар SNikolina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mā m doties uz maija brī vdienā m, lai pirmo reizi mū ž ā apskatī tu Ļ vovu. Nolē mā m nepieteikties tū risma firmā , tikai savā kt draugus – jebkur kopā jautrā k. Biļ etes tika nopirktas zibenī gi, bet tā skā ra viesnī cas rezervā cijas lieta, lai gan vietas ir rezervē tas visur, un 13 cilvē ku ievietoš ana ē rtā un mā jī gā vietā ir cits uzdevums. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties uz maija brī vdienā m, lai pirmo reizi mū ž ā apskatī tu Ļ vovu. Nolē mā m nepieteikties tū risma firmā , tikai savā kt draugus – jebkur kopā jautrā k. Biļ etes tika nopirktas zibenī gi, bet tā skā ra viesnī cas rezervā cijas lieta, lai gan vietas ir rezervē tas visur, un 13 cilvē ku ievietoš ana ē rtā un mā jī gā vietā ir cits uzdevums. Par laimi vē rsā mies Lviv Travel Alliance, kur mums piedā vā ja apmeš anā s vietu Irē nas viesnī cā .
1. Blakus dzelzceļ a stacijai. Desmit minū š u gā jiens ar kā jā m.
2. Lai nokļ ū tu no viesnī cas lī dz centram, pagā ja maksimums pusstunda, no kurā m tikai piecas lī dz desmit minū tes lī dz tramvaja pieturai.
3. Pats svarī gā kais. Visi mani draugi ir sajū smā par viesnī cu: draudzī gs, mā jī gs, glī ts, atmosfē risks interjers, istabas plaš as, gultas ē rtas, duš a-tualete tī ra, Wi-Fi ir brī vi pieejams, brokastis garš ī gas, virtuvī te ar viss nepiecieš amais ir pa rokai tieš i istabā .
4. Pasū tot precizē ja ģ imeņ u sastā vu, un kuras telpas viņ iem bū tu ē rtā k piedā vā t, nekā bija patī kami iepriecinā ti.
5. Ja paveiksies atkal ierasties Ļ vovas pilsē tā , citu viesnī cu nemeklē š u.
аватар LenaRU67
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
dzirdē ju pozitī vu atsauksmi no drauga, kuram vajadzē ja pā rnakš ņ ot, atgriež oties no ekskursijas; no stacijas 10-15 minū tes kā jā m pat ar somā m rokā s; pienā cī gas brokastis - ē dieni, no kuriem izvē lē ties; var pasū … Tomēr ▾ dzirdē ju pozitī vu atsauksmi no drauga, kuram vajadzē ja pā rnakš ņ ot, atgriež oties no ekskursijas; no stacijas 10-15 minū tes kā jā m pat ar somā m rokā s; pienā cī gas brokastis - ē dieni, no kuriem izvē lē ties; var pasū tī t pa e-pastu - jā maksā reģ istrē joties; atbilst standarta Polijas, Ungā rijas, Spā nijas viesnī cā m; apkalpoš ana ir lieliska - nebija gaisa kondicionē š anas pults - atnesa rezerves vienu sekundē ; vajadzē ja otru segu - viņ i to atnesa sekundē ! tē ja (otrajā , gluž i pretē ji (((
аватар krimchanin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca "Irena 2 *" tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē Turpravda, un to nenož ē loja. Mē s esam š eit kopš.24. 12.13. lī dz 28.12. 13. Numurs tika rezervē ts iepriekš pa e-pastu. Viņ i neņ em priekš apmaksu. Veicot rezervā ciju, jautā jā m, vai ir iespē jama trī svietī ga izmitinā š ana. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Irena 2 *" tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē Turpravda, un to nenož ē loja. Mē s esam š eit kopš.24. 12.13. lī dz 28.12. 13. Numurs tika rezervē ts iepriekš pa e-pastu. Viņ i neņ em priekš apmaksu. Veicot rezervā ciju, jautā jā m, vai ir iespē jama trī svietī ga izmitinā š ana. Viņ i atbildē ja, ka bez problē mā m nodroš inā s istabā papildu gultu. Piemaksa par papildu gultu 100 UAH/dienā . Numuru izvē lē jā s junior suite studija. Cena bija 585 UAH/dienā par trim. Brokastis bija iekļ autas š ajā cenā . Viesnī ca atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas (var pat staigā t, ja nav smagas somas un zinā t, kur iet : ). Mē s braucā m ar taksi no dzelzceļ a stacijas - 30 UAH. Braucā m 10 minū tes (ilgi stā vē jā m pie luksoforiem). Kad izbraucā m no mā jā m, no viesnī cas lī dz dzelzceļ a stacijai braucā m 5 minū tē s.
Istaba (mums iedeva #26) ir salī dzinoš i liela. Sastā v no 2 istabā m (dzī vojamā istaba un "guļ amistaba"). Trī s no mums ē rti izmitinā jā mies. Uz grī das ir paklā js. Mē beles ir diezgan pieklā jī gas. Treš ajai personai viņ i mums nolika lielu izvelkamo dī vā nu. Ir mini virtuve ar izlietni, trauku komplektu un mikroviļ ņ u krā sni, mini bā rs. Ir apmaksā ts, istabā ir cenrā dis. Ierodoties bija trī s bezmaksas pudeles ar 0.5l minerā lū deni. Sī kums, bet jauki? Vannas istaba ir diezgan pieklā jī ga. Ir duš as cepures, vienreizē jā s lietoš anas maisiņ i ar duš as ž eleju un š ampū nu, matu ž ā vē tā js. Vienī gā problē ma bija tā , ka duš ā slikti notecē ja ū dens. Reiz mainī jā m dvieļ us un gultas veļ u. Un izskatā s, ka tas nav noņ emts. Vismaz es nepamanī ju. Bet mē s principā nepiegruž ot? . Viesnī cā ir neliela atpū tas telpa ar mī kstu dī vā nu un datoru, kas savienots ar internetu. Vai viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi.
Viesnī cas gaiteņ os daž kā rt bija jū tama nepatī kama smaka. No tā , kas nav skaidrs.
Numura cenā iekļ autā s brokastis ir labas. Var izvē lē ties pankū kas ar gaļ u, biezpienu, olu kulteni ar desu vai dā rzeņ iem. Ir auzu pā rslas, bekona sviestmaizes, augļ u plate. Tē jas vai kafijas izvē le. Brokastī s ietilpst sula, jogurts, grauzdiņ š , ievā rī jums, gabaliņ š sviesta un siers. Viss ir garš ī gi. Viesnī cā paē dā m arī vakariņ as. Pienā cī gas kompleksā s pusdienas maksā.40 UAH.
Pati viesnī ca ir neliela, atrodas dzī vojamā rajonā . Kluss, ē rts, tieš i tas, kas nepiecieš ams atpū tai. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs. Kā nokļ ū t pilsē tas vē sturiskajā centrā , kur atrodas lielā kā daļ a apskates objektu, mums paskaidroja reģ istratū rā . Starp citu, istabā atradā s Ļ vovas vē sturiskā s daļ as karte. Vispirms meklē ja apskates objektus? .
Uz centru devā mies ar 6. tramvaju. Tas vienmē r ir bijis tukš s. No viesnī cas ejiet lī dz autobusa pieturai 5-7 minū tes. Netā lu no pieturas atrodas ļ oti augsta Sv. Katrī na. Tiesa, tas vai nu tiek renovē ts, vai arī tagad vienkā rš i nestrā dā .
Maksa tramvajā ir 1.5 UAH, mikroautobusā.2 UAH. Marš ruti vienmē r ir pā rpildī ti. Š auro ielu un lielā automaš ī nu skaita dē ļ daž kā rt veidojas sastrē gumi. Mani pā rsteidza automaš ī nu vadī tā ju pieklā jī ba, kuri 99% gadī jumu apstā jā s un palaida garā m gā jē jus, pat ja tie vē lē jā s š ķ ē rsot ceļ u nevis pa gā jē ju pā reju.
Pirmā s divas dienas viņ i visu pā rbaudī ja paš i. Bija ieroč u muzejā . Bet tad devā mies pastaigu ekskursijā : pazemē un viduslaiku Ļ vovā (maksa 80 UAH no cilvē ka). Bija interesanti. Mē s gida pavadī bā iegā jā m raktuvē s (raktuvē s, kur pazemē iegū st kafiju? ), bijā m "krijivkā ", kur tos ielaiž tikai pē c paroles izrunā š anas: "Slava Ukrainai" un citā s brī niš ķ ī gā s š ī s vietas vietā s. brī niš ķ ī ga pilsē ta.
Es iesaku jums nekavē joties doties ekskursijā un pē c tam staigā t un redzē t pats, kas jums patika.
Viesnī ca un pilsē ta atstā ja tikai labus iespaidus. Es domā ju, ka mē s š eit atgriezī simies, bet pavasarī vai vasarā . Š eit ir vietas, kuras es vē lē tos apmeklē t.
аватар anna981
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Studija divā m personā m - viss nepiecieš amais tū ristiem. Izpalī dzī gs personā ls, ē rts plaš s numurs ar visu nepiecieš amo. Dators-internets vestibilā - arī noderī gi. Sā kumā viņ i gribē ja dzī vot kaut kur centrā , bet beigā s tas izrā dī jā s labā kais variants nedē ļ as nogales apmeklē jumam Ļ vovā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Studija divā m personā m - viss nepiecieš amais tū ristiem. Izpalī dzī gs personā ls, ē rts plaš s numurs ar visu nepiecieš amo. Dators-internets vestibilā - arī noderī gi. Sā kumā viņ i gribē ja dzī vot kaut kur centrā , bet beigā s tas izrā dī jā s labā kais variants nedē ļ as nogales apmeklē jumam Ļ vovā . Izstaigā juš i pilsē tu, paņ ē mā m mantas viesnī cā (bezmaksas uzglabā š ana) un devā mies uz vakara vilcienu. Tā pē c viesnī cas tuvums dzelzceļ a stacijai bija ļ oti ē rts. Iesaku visiem.
аватар V_STR
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atkal apmetamies š ajā viesnī cā . Ē rta atraš anā s vieta attiecī bā pret staciju un pilsē tas centru, labs serviss, ē rti numuriņ i ar visu nepiecieš amo. Garantē ts taksometra pasū tī jums sastrē gumstundā . Brokastis ir labas, lai gan ē dienkarte nav mainī jusies gadu no gada. … Tomēr ▾ Atkal apmetamies š ajā viesnī cā . Ē rta atraš anā s vieta attiecī bā pret staciju un pilsē tas centru, labs serviss, ē rti numuriņ i ar visu nepiecieš amo. Garantē ts taksometra pasū tī jums sastrē gumstundā . Brokastis ir labas, lai gan ē dienkarte nav mainī jusies gadu no gada. Viesnī ca vienmē r attaisno cerī bas.
Varbū t nedaudz dā rgi (jū s varat atrast lē tā ku viesnī cu), bet es nevē los eksperimentē t.
аватар Irina-Sklyar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Eleganta viesnī ca. Darbinieki, š ķ iet, ir labi apmā cī ti, pieraduš i pie kā rtī bas. Pieklā jī gs un pieklā jī gs. Iestatī jums ir karalisks. Apstā kļ i ir lieliski (vienī gais trū kums ir tas, ka 44. istabā aizsē rē jusi ū dens noteka, ū dens gā ja lejā ļ oti lē ni, un neviens pieprasī jums netika izteikts, domā ju, ka, ja mē s to pateiktu, tad tas noteikti tiktu likvidē ts). … Tomēr ▾ Eleganta viesnī ca. Darbinieki, š ķ iet, ir labi apmā cī ti, pieraduš i pie kā rtī bas. Pieklā jī gs un pieklā jī gs. Iestatī jums ir karalisks. Apstā kļ i ir lieliski (vienī gais trū kums ir tas, ka 44. istabā aizsē rē jusi ū dens noteka, ū dens gā ja lejā ļ oti lē ni, un neviens pieprasī jums netika izteikts, domā ju, ka, ja mē s to pateiktu, tad tas noteikti tiktu likvidē ts). Visā viesnī cā , tikš anā s ar personā lu - jū s saņ emat smaidu un cieņ u. Jauki. Brokastis ir pā rsteidzoš as. Viss nodroš inā ts un garš ī gs. Ja bū š u Ļ vovā , tad braukš u tikai pie Irē nas! Ja nepacels cenas : )
аватар olenka37
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Priecā jamies, ka apmetā mies Ļ vovas viesnī cā Irena. Aizbraucā m uz autostā vvietu, pamanī jā m mā jī gu viesnī cu, kas izskatī jā s pē c kū kas. Ieskatī jā mies un nolē mā m tur palikt. Jauka istaba, perfekta tī rī ba, ē rta gulta. … Tomēr ▾ Priecā jamies, ka apmetā mies Ļ vovas viesnī cā Irena. Aizbraucā m uz autostā vvietu, pamanī jā m mā jī gu viesnī cu, kas izskatī jā s pē c kū kas. Ieskatī jā mies un nolē mā m tur palikt. Jauka istaba, perfekta tī rī ba, ē rta gulta. Par standarta numuru diviem ar brokastī m samaksā jā m 400 UAH. Studijā ir elektriskā tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, trauki. Brokastis labas, svaigas. Jū s varat ieturē t pusdienas: vai nu kompleksā s pusdienas 35 UAH vienai personai vai pē c pasū tī juma. Laba kafija un deserti. Mā jī ga atmosfē ra, kas veicina atpū tu. Jū s varat sē dē t restorā nā uz terases vai ā rā pie galda. Tas mums atgā dinā ja Prā gas brī vdienas. Netā lu no vecā s Ļ vovas centra. 5 minū tes ar automaš ī nu vai 7 minū tes ar tramvaju vai 15-20 minū tes kā jā m. Blakus (5 minū tes ar automaš ī nu) dzelzceļ a stacija. Mē s ar vī ru novietojā m automaš ī nu stā vvietā blakus viesnī cai. Jū s varat tieš i netā lu no viesnī cas (viņ iem ir videokamera). Vai arī iež ogotā autostā vvietā pretī (par papildus samaksu 20 UAH). Bijā m patī kami pā rsteigti par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Ļ oti patī kamas brī vdienas Ļ vovā viesnī cā Irena.
аватар arikh
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca "Irē na" atrodas omulī gā Ļ vovas vē sturiskā s daļ as nostū rī , kā arī netā lu no dzelzceļ a. stacija, un tas bija galvenais mū su izvē les kritē rijs. Viesnī ca ir lieliska! Ļ oti ē rts, laipns personā ls, patī k interjers. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Irē na" atrodas omulī gā Ļ vovas vē sturiskā s daļ as nostū rī , kā arī netā lu no dzelzceļ a. stacija, un tas bija galvenais mū su izvē les kritē rijs. Viesnī ca ir lieliska! Ļ oti ē rts, laipns personā ls, patī k interjers. Ir pieejams bezmaksas Wi-Fi internets. Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav ē rti tur nokļ ū t ar kā jā m, jo. ceļ š nav ī paš i labs, bet uz staciju var aizbraukt ar taksi, kas nav dā rgs. Ceram, ka nā kamreiz mū su cerī bas atkal piepildī sies, liels paldies, esiet vienmē r augš ā !
Genā dijs un Svetlana Mariupole.
аватар malish_nata
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Braucu no tū res ar autobusu Polijā , gandrī z dienu nā cā s gaidī t vilcienu uz mā jā m, ceļ ojumu aģ ents man rezervē ja istabiņ u š ajā viesnī cā . Bija ļ oti apmierinā ts. Vienvietī gajā istabā bija televizors, minimā ls trauku komplekts, dvieļ u komplekts, č ī bas, š ampū ns, ļ oti ē rta gulta, tī ra veļ a. … Tomēr ▾ Braucu no tū res ar autobusu Polijā , gandrī z dienu nā cā s gaidī t vilcienu uz mā jā m, ceļ ojumu aģ ents man rezervē ja istabiņ u š ajā viesnī cā . Bija ļ oti apmierinā ts. Vienvietī gajā istabā bija televizors, minimā ls trauku komplekts, dvieļ u komplekts, č ī bas, š ampū ns, ļ oti ē rta gulta, tī ra veļ a. Vē los atzī mē t, kā viesnī ca kopumā ir iekā rtota, man patika. No rī ta devos uz ziemas dā rzu brokastī s. Pasniedza vairā ku ē dienu izvē li + tē ju vai kafiju. Viss bija ļ oti garš ī gi, viesmī ļ i labi apkalpoja. Visa š ī prieka cena nav liela, ņ emot vē rā tik labas brokastis, augstu apkalpoš anas lī meni utt. Pē c 2 mē neš iem atkal braucu autobusa tū rē , pirms sū tī š anas uz ā rzemē m atkal piestā š u Irē nā . Iesaku visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lera_ubk
Vai ir iespējams rezervēt numuru 2 personām no 09. līdz 10. decembrim un no 16. līdz 17. decembrim? Cik maksā divvietīgs numurs? tel.0500673505 Valērijs, e-pasta adrese. [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ilham62
Es gribu ierasties tavā pilsētā uz nedēļu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums irenahotel
‹ Viesnīca Irena 2*
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель «Ирена» расположен в 2,1 км от Львовского национального университета имени Ивана Франко, в 2,6 км от Львовского кафедрального собора и в 1,4 км от собора Святого Юра. Здание отеля отреставрировано с сохранением архитектуры и стиля «сецесия», характерного для конца 19 века. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Львова составляет 6 км.
Viesnīcā

Терраса, садовая мебель, кофейня на территории, круглосуточная стойка регистрации, многоязычный персонал (английский, польский, русский, украинский).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором.
Telpu apraksts

14 двухместных апартаментов, 4 двухместных и 9 одноместных номеров.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, собственная ванная комната, ванна или душ, электрический чайник, спутниковое ТВ, микроволновая печь.

Adrese Storozhenka Street 21, Львов, 79018, Украина.
Tālruņi: +38 (067) 670-19-80
Tīmekļa vietne: Irena
FAQ