Citadel Inn 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.510
№5 viesnīcas reitingā Ļvova
8.9 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Citadel Inn Hotel & Resort atrodas II fortā, kas aizsargāja austrumu pieejas Ļvovas citadelei, ko Austrijas valdība uzcēla 1850.–1856. gadā.Vairāk →
аватар natayurchuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca uzreiz pā rsteidza! Tas atrodas tā lu no centra un tomē r tuvu tam. 10 minū tes, un jū s esat tieš ā tuvumā interesantā kajā m vietā m: Operai, Dominikā nas Republikai un Leģ endu namam. Tiem, kas atrodas maš ī nā , ir autostā vvieta. … Tomēr ▾ Viesnī ca uzreiz pā rsteidza! Tas atrodas tā lu no centra un tomē r tuvu tam. 10 minū tes, un jū s esat tieš ā tuvumā interesantā kajā m vietā m: Operai, Dominikā nas Republikai un Leģ endu namam.
Tiem, kas atrodas maš ī nā , ir autostā vvieta. Bet mums tas nebija vajadzī gs. Esam gandrī z kā jā m : )
Tā pat viesnī cai ir neliels skatu laukums un mē s tur vispirms klejojā m, fotografē joties. Un uzreiz atzī mē ja - KLUSUMS. Tikai putni...
Tad š ī ir ī sta citadele, kas prasmī gi pā rveidota par viesnī cu. Tas izskatā s auksts. Par garu. Bet, ieejot iekš ā , saproti, ka ir omulī gi. Mums bija standarta numurs pirmajā stā vā , un es biju nedaudz š okē ts. Tas ir, tu ieej iekš ā , pagriezies pa kreisi - un esi mā jā s: -). Kaut kā pā rsteigts. Parasti pati viesnī ca sā kas no otrā stā va. Tas ir, uzreiz kļ uva interesanti. Bet zini, tu esi mā jā s un pirmajā stā vā . Atseviš ķ a vannas istaba un tualete.
Ž ā vē ti ziedi un augļ i smarž ai vā zē vannas istabā un lielisks augu tī rī š anas lī dzekļ u komplekts. Lielisks apgaismojums, starp citu, ir ļ oti cienī gs.
Istaba ir silta un mī ksta. Mī kstie baltie peldmē teļ i ir ē rti ietī ti no duš as. Philips televizors. Es cienu š o zī molu, tas nekaitē acī m. Uz galda sveicieni no minerā la: -) Makaroni-Valentī nas. Un liela gulta. Nezinu, kā ds tur matracis, bet no rī ta knapi piecē lā mies, tā ds š iks. Tā viņ š melotu un melotu. Istabā ir viss nepiecieš amais un reģ istratū rā vairā kas reizes atkā rtoja, ka ir pieejami 24h un 777. numurs.
Tas mani pā rsteidza, tā ir smē ķ ē š anas telpa. Godī gi sakot, es sā ku pierast pie tā , ka pret smē ķ ē tā jiem izturas kā pret treš o š ķ iru. Š eit viņ a ieradā s. . kļ uva neē rti smē ķ ē t š ajā istabā . Manuprā t, ir ļ oti prā tī gi apvienot istabu ar ū denspī pi. Jo cigareš u smakas pilnī gi nav.
Piedā vā arī tē ju un kafiju un citus dzē rienus, bet es atnā cu uz dū mu pauzi: -) Š ī ir visforš ā kā telpa cigareš u pī pē š anai.
Vakariņ as bija absolū ti satriecoš as. Nav jē gas to aprakstī t. Tas ir jā ē d. No manis paš as: garš ī gas, sā tī gas, vieglas un ļ oti izpalī dzī gas baltas klavieres: -) Man patī k tas, ka mū zika ir patī kama, lai uzsū ktu kā du kulinā rijas produktu un izbaudī tu sarunu. Restorā na "Cannon" interjers iekaroja, godī gi sakot: -) š ie serdeņ i pie griestiem: -) Krā sa jā , bet ne stresa. Mocarellas salā ti ...tas ir kaut kas! Un "pī les kā ja" bija brī niš ķ ī ga. Un panna cotta. To visu ir vē rts izmē ģ inā t un izbaudī t. Ī paš i gribu pieminē t maizi. Visa maize ir garš ī ga un mē s vairā kkā rt prasī jā m atnest vē l. Tad viņ i uzzinā ja, ka Citadelē paš i cep maizi. Tā man tagad smarž o balts un sezams. Viņ š uzpumpē ja nedaudz kafijas, bet viņ i paš i ir vainī gi. Espresso automā tā Americano nevar pagatavot: -)
Brokastī s ieradā mies pirmie, tā pē c ē diena bija Ļ OTI DAUDZ!
Un te mū s gaidī ja patiesi garš ī ga KAFIJA. Pilsē ta tikko mostā s, š ķ ī ra miglu, un mē s jau to apbrī nojā m, smarž u tī ts. Mums arī prasī ja: kas tu bū si? vai tas ir Un es nesaprotu nevienu no trim valodā m bez kafijas. Tikai zī mju valoda... : -) Un atkal ē da: -) Garda omlete ar š ķ iņ ķ i un tomā tiem un greipfrū tu sulu. UN KAFIJA. Uzreiz kļ ū st skaidrs, kā pē c mani vecā ki jaunī bā brauca ar vilcienu uz Ļ vovu.
No rī ta izejot uz Citadeles augš ē jo skatu laukumu uzpī pē t, turot rokā s krū zi ar rī ta un tik nepiecieš amo dzē rienu, ieraugot baznī cu jumtus, baznī cu, torņ u jumtus, pat zem mā koņ iem jū taties lieliski, kad reiz tev iedeva gods pamosties "pilī ". , pabaro, padzirdina, sildī ja...Kā justies? Apkā rt ir cilvē ki, kurus nevar saukt par apkalpojoš o personā lu.
Manu uzturē š anos viesnī cā droš i vien var salī dzinā t ar augsta lī meņ a personas uzturē š anos augstā lī menī.
Varbū t forš iem bagā tniekiem katru reizi ir iespē ja atpū sties nedē ļ as nogalē s, bet š ī ir mana pirmā reize, ko es nekad neaizmirsī š u. Pateicoties š ai viesmī lī bai, vienkā rš ai cilvē ciskai laipnī bai. Es lieliski saprotu, ka tas ir darbs un tā tā lā k. Es nedomā ju, ka tas ir tikai darbs. Tiem cilvē kiem, kas strā dā š ajā viesnī cā (un darbinieki viesnī cā ir jauni), ļ oti patī k darī t savu darbu, tas viņ iem ir redzams, jo laipnī ba ir sirsnī ga un nespē lē ta.
Tā pē c vē los izteikt pateicī bu viesnī cas vadī bai un personā lam par pā rē jo.
Ir tikai viens mī nuss, mums nebija laika aiziet uz spa. Nekas: -), citreiz.

Padoms istabas izvē lei: labi visur. Trokš ņ a, skaņ as un smaku izolā cija ir lieliska. Galvenais nav kaunē ties un jautā t par visu. . .
Панакотта. десертная часть ужина Вид с обзорной площадки верхнего этажа цитадели утро. завтрак. утро. завтрак та самая кроватище! номер эти ступеньки ведут в детскую игровую комнату. на фото - мне жаль, что мы не взяли ребёнка попали на свадебную фотосессию в фойе отеля
аватар lusoris
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s atrodamies Ļ vovā . Ieradā mies viesnī cā Citadele, gribē jā m reģ istrē ties. Skaista veca cietokš ņ a ē ka. Viņ i sā ka to izpē tī t, nekavē joties fotografē t. Noskaņ ojums bija lielisks. Ieejas priekš ā no salmiem veidotas figū ras - kaķ is, briedis. … Tomēr ▾ Mē s atrodamies Ļ vovā . Ieradā mies viesnī cā Citadele, gribē jā m reģ istrē ties. Skaista veca cietokš ņ a ē ka. Viņ i sā ka to izpē tī t, nekavē joties fotografē t. Noskaņ ojums bija lielisks. Ieejas priekš ā no salmiem veidotas figū ras - kaķ is, briedis. Mana meita stā vē ja blakus kaķ im, apskā va viņ u, es sā ku viņ u fotografē t. Porteris izlē ca pa viesnī cas durvī m un sā ka zvē rē t: "Neaiztieciet skulptū ras. " Mē s viņ am sakā m: "Tā s ir no salmiem, nekas ar tiem nenotiks, jo mē s tikai fotografē jam. " Vī rs, kurš stā vē ja blakus lielgabalam, jokoja: "Un jū s varat noglaudī t lielgabalu. " Tad no kaut kurienes aiz muguras atskan skaļ š izsauciens: "Kā pē c gludinā t ieroci? Vai rokas niez? " Š ķ iet, ka tas bija viesnī cas administrators. Mums zuda vē lme iet iekš ā . Turklā t visapkā rt ir izkā rtnes: "Neturiet pie margā m", "Neturiet pie parapeta. " Dī vaina politika. Sliktā k nekā muzejā . Š ī ir atpū tas vieta! Apmetā mies citā viesnī cā (Hotel Chopin).
аватар timurasbek
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m patī kami pā rsteigti. Š ī ir patieš ā m brī niš ķ ī ga viesnī ca ar absolū ti atbilstoš u cenu. Apsveicam viesnī cas ī paš nieku, vē lam veiksmi biznesa attī stī bā . Neliels ieteikums: lū dzu paplaš inā t restorā na ē dienkarti un SPA pakalpojumu skaitu. … Tomēr ▾ Bijā m patī kami pā rsteigti. Š ī ir patieš ā m brī niš ķ ī ga viesnī ca ar absolū ti atbilstoš u cenu. Apsveicam viesnī cas ī paš nieku, vē lam veiksmi biznesa attī stī bā . Neliels ieteikums: lū dzu paplaš inā t restorā na ē dienkarti un SPA pakalpojumu skaitu. Paldies.
аватар Elenamihur
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta, tī rs gaiss, ļ oti izpalī dzī gs personā ls, jauka istabiņ a, interesanta vē sturiska ē ka, garš ī gas un pareizas brokastis. Nepatika: auto navigators apmulsa, atrodot ī sto ieeju viesnī cā , iespē jams, vē l mazliet jā uzliek zī mes. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta, tī rs gaiss, ļ oti izpalī dzī gs personā ls, jauka istabiņ a, interesanta vē sturiska ē ka, garš ī gas un pareizas brokastis. Nepatika: auto navigators apmulsa, atrodot ī sto ieeju viesnī cā , iespē jams, vē l mazliet jā uzliek zī mes.
аватар vovanbloh
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls profesionā ls, patī kami pā rsteigts, telpas tī ras, labs remonts. Nepatika: Pirmā stā va telpu logi ir zem zemes lī meņ a. Vannu, kuras izmaksas ir iekļ autas istabas cenā , mums pieklā jī gi piedā vā ja izmantot tikai pē c 24h! Ziemā uz pilsē tas centru vē l ir mazliet tā lu un slideni, bet vasarā droš i vien patī kamā k. … Tomēr ▾ Personā ls profesionā ls, patī kami pā rsteigts, telpas tī ras, labs remonts. Nepatika: Pirmā stā va telpu logi ir zem zemes lī meņ a. Vannu, kuras izmaksas ir iekļ autas istabas cenā , mums pieklā jī gi piedā vā ja izmantot tikai pē c 24h! Ziemā uz pilsē tas centru vē l ir mazliet tā lu un slideni, bet vasarā droš i vien patī kamā k.
аватар trishsha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija lieliski. Labas telpas, draudzī gs personā ls, ī paš i restorā nā (vī nzinis pat stā stī ja citadeles tapš anas stā stu). Pazeminā ja personā la reitingu par apkalpoš anu vestibila bā rā , nogaidī ja 15 minū tes un aizgā ja. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski. Labas telpas, draudzī gs personā ls, ī paš i restorā nā (vī nzinis pat stā stī ja citadeles tapš anas stā stu). Pazeminā ja personā la reitingu par apkalpoš anu vestibila bā rā , nogaidī ja 15 minū tes un aizgā ja. Un pā rē jie iespaidi ir ļ oti pozitī vi.
аватар diogenvbochke
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti forš a restaurē ta pils, ļ oti draudzī gs un profesionā ls personā ls. Ē diens restorā nā ir izcils un par ļ oti saprā tī gā m cenā m! Viesnī cas kafejnī ca ir ļ oti romantiska ar vē su skatu. Man nepatika, ka ir grū ti atrast taksometru - bet tā ir visas Ļ vovas problē ma. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a restaurē ta pils, ļ oti draudzī gs un profesionā ls personā ls. Ē diens restorā nā ir izcils un par ļ oti saprā tī gā m cenā m! Viesnī cas kafejnī ca ir ļ oti romantiska ar vē su skatu. Man nepatika, ka ir grū ti atrast taksometru - bet tā ir visas Ļ vovas problē ma.
аватар xazara
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru devā mies nedē ļ as nogalē uz Ļ vovu. Mē s apmetā mies Citadeles viesnī cā . Š is ir ļ oti skaists arhitektū ras piemineklis. Tas ir kā atrasties pasakā . Viņ i saka, ka kā dreiz tur bijis ī sts aizsardzī bas cietoksnis. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies nedē ļ as nogalē uz Ļ vovu. Mē s apmetā mies Citadeles viesnī cā . Š is ir ļ oti skaists arhitektū ras piemineklis. Tas ir kā atrasties pasakā . Viņ i saka, ka kā dreiz tur bijis ī sts aizsardzī bas cietoksnis. Lielisks skats uz visu pilsē tu. Istabas nav lielas, bet ē rtas. Ļ oti tī rs, draudzī gs personā ls. Ļ oti labs ē diens, garš ī gs un daudzveidī gs. Brokastis, kas ir iekļ autas numura cenā , ir lieliskas. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā (10-15 minū š u gā jienā lī dz Rynok Square), neskatoties uz to, tā ir ļ oti klusa.
No mī nusiem: istabiņ ā s nav interneta, tikai bā rā vai restorā nā un numuriņ i pirmajā stā vā , skats pa logu ir siena. Mums paveicā s, bijā m otrajā stā vā . Un vē l viena lieta: istabā s nav vannasistabas, ir tikai duš as telpa, bet tas ir š ļ akatu cienī tā jiem, tas mums nemaz netraucē ja.
аватар Olena24
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un tā tieš ā m ir. . . lū k, kā izskatā s paradī ze! Visa ģ imene ilgi domā ja, kur doties Ziemassvē tku brī vdienā s. Gribē jā s kaut ko jaunu, krā sainu, pasakainu. Un mē s nekļ ū dī jā mies, par mē rķ i izvē loties Ļ vovu. … Tomēr ▾ Un tā tieš ā m ir. . . lū k, kā izskatā s paradī ze!
Visa ģ imene ilgi domā ja, kur doties Ziemassvē tku brī vdienā s. Gribē jā s kaut ko jaunu, krā sainu, pasakainu. Un mē s nekļ ū dī jā mies, par mē rķ i izvē loties Ļ vovu. Viesnī cas izvē le krita uz manu lietu. Ilgi nedomā jot, iekā pu internetā un sā ku meklē t. Atsauksmes nā ca palī gā un tā pē c arī es ar savu nelielo ieguldī jumu vē los palī dzē t cilvē kiem.
Un š eit mē s esam uz perona, un mē s esam Ļ vovā , taksometrs, virziens Citadel Inn.
Izskats bija vienkā rš i pā rsteidzoš s. Esmu daudz ceļ ojis un neko tā du neesmu redzē jis. Cietoksnis pagā tnē , lieliski atjaunots, pā rsteidza ar savu izmē ru un varenī bu. Un milzī gā apkā rtne parka zonā padara to par pils izskatu. Un tā tieš ā m ir. Jū s jū taties kā karaliene. Iekš pusē marmors, zeltī jums, viss karaliski, katra interjera detaļ a ļ oti pā rdomā ta. Uzņ emš ana bija sirsnī ga un mā jī ga. Meitene reģ istratū rā mū s ļ oti ā tri un prasmī gi piereģ istrē ja, iniciē ja papildu izmitinā š anas pakalpojumu sniegš anā , visiem pasniedza pilsē tas karti, teica, ka ir vē rts apmeklē t un pat vakaram rezervē ja galdiņ u kafejnī cā . Š veicars palī dzē ja ar lietā m, un pa ceļ am uz istabu viņ š ī sumā pastā stī ja par Fort Citadeles bagā to vē sturi. Tā bija mū su pirmā , diezgan informatī vā ekskursija pa Ļ vovu. Lepnuma pā rņ emti, ka dzī vosim tik ar vē sturi bagā tā vietā , iegā jā m savā s istabā s ar paceltā m galvā m. . . un bijā m sajū smā . Numuri ir plaš i, grezni un ē rti. Un vecā ku svī ta ir gluž i kā dzī voklis, tikai bez virtuves. Un kā pē c gan ne. Restorā na virtuve bija vienkā rš i lieliska. Pavā rs ir sava amata meistars. Un pistā ciju kū ka - nā ve figū rai! Brokastis bija tik bagā tī gas un eiropeiski pā rdomā tas, ka pē c tā m bija grū ti piespiest sevi doties ekskursijā . Bet tas bija tā vē rts. Gide, kuru mums ieteica meitene no uzņ emš anas, bija ļ oti interesanta un izzinoš a, ņ emot vē rā mū su vē lmes, viņ a mū s iedvesmoja ļ vovu vē sturē un dzī vē . Es jums godī gi atzī stos, es iemī lē jos š ajā pilsē tā . Ziemassvē tku brī vdienas pieš ķ ī ra ī paš u pieskā rienu. Par Ļ vovu var rakstī t ilgi, bet tas vienkā rš i ir jā redz. Pē c garā m pastaigā m un pulcē š anā s kafejnī cā s bija tik patī kami sasildī ties pirtī , kas viesnī cas viesiem bija bez maksas. Ak, jā , un mē s ar brā li bijā m ļ oti apmierinā ti ar visu diennakti atvē rto atpū tas bā ru ar naidpilnu mū ziku un smarž ī gu klijanu.
Es apsolu sev atgriezties š ajā pilsē tā un š ajā viesnī cā , ko iesaku jums visiem! ! !
аватар sss777
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tsytadel ir ļ oti eleganta viesnī ca, man patika viss: istaba, vannas istaba, sauna, trenaž ieru zā le, vestibila bā rs, restorā ns, apkalpoš ana. Ī paš s paldies par gardajā m brokastī m un pusdienā m. … Tomēr ▾ Tsytadel ir ļ oti eleganta viesnī ca, man patika viss: istaba, vannas istaba, sauna, trenaž ieru zā le, vestibila bā rs, restorā ns, apkalpoš ana. Ī paš s paldies par gardajā m brokastī m un pusdienā m.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Citadel Inn Hotel & Resort расположен в Форте II, который защищал восточные подступы ко львовской Цитадели, построенной автрийским правильством в 1850-1856 гг.

Atrašanās vieta Рядом с центром города.
Viesnīcā

Ресторан "Гармата", лобби-бар, доступ в Интернет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports СПА-центр (финская сауна, тренажерный зал, релакс-комната).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

24 номера категории “Стандарт” и 2 номера категории “Люкс”.

Istabās

Система кондиционирования и отопления, кабельное ТВ, электронный замок, мини-сейф, мини-бар, доступ в Интернет, телефон с выходом на междугороднюю и международную связь, наборо мини-парфюмерии, банный халат и тапочки, фен.

Adrese 79000, г. Львов, ул. Грабовского, 11
Tālruņi: +38 (032) 295 7777 +38 (032) 295 9000
Tīmekļa vietne: Citadel Inn
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.